Nai mua trans

nai mua trans

Kiellon jälkeen yrityksen toimitusjohtajaksi asetettiin bulvaani Pertti Lindqvist. MOT ei löytänyt Blockeille yhteystietoja. Toimitusjohtaja Lindqvist lupasi antaa MOT: Siihen ei liity mitään omistajuuksia, mitään sidoksia välttämättä siihen yhtiöön, sehän voi olla näin, se ei estä sitä. Ja näi, näissä kohdin mä sanoisin kyllä, että he ovat vähintäänkin toimitusjohtajaan rinnastettavassa asemassa ja sillä lailla haluaisin kyllä puuttuakin niihin. Luvanhaltijan pitäisi tällöin palauttaa luvat lääninhallitukselle.

Lähinnä johtuu siitä, että ku huomattiin, että me emme saa niitä pyytämiämme lupia takaisin ollenkaan ja mietittiin, että nyt ne jää tonne tien päälle ja niitten väärinkäyttömahdollisuus on ihan hyvinkin todennäkönen. Nehän näyttää päällisin puolin ihan voimassaolevilta luvilta. LKW Walters ja Containerships. Containerships on yksi Itämeren suurimpia konttiliikennettä harjoittavia yrityksiä. Vuonna Suomessa tuli voimaan tilaajavastuulaki. Lailla pyritään torjumaan harmaata taloutta.

Lain mukaan työn tilaajalla on velvollisuus selvittää, että sen sopimuskumppani hoitaa verot ja vakuutukset sekä maksaa työehtosopimuksen mukaista palkkaa. No niistä saa sitten verottajalta otteen, ettei ole verovelkaa tai ole jossain ulosotossa sen takia ettei ole sosiaaliturvamaksuja tai ennakonpidätyksiä maksettu ja sama juttu, lakisääteiset eläkemaksut. Alalla tietysti on tietyt normit, mitä tulisi noudattaa mutta en, en osaa sanoa että jos ei ole maksanu minimipalkkoja niin Uudenmaan työsuojelupiiri on tehnyt tarkastuksen myös Containershipsiin.

Työsuojelupiirin tarkastuskertomuksen mukaan Containershipsillä ei kuitenkaan ole ollut tilaajavastuulain mukaista selvitysvelvollisuutta. Tää tarkoittaa sitä, että se on joko vakiintunut se yritys tai se sopimus on vakiintunut. Et täähän ei tosiaan koske kaikkia. Ulkomaalaisten työntekijöiden valvonnassa ei löydetty mitään huomautettavaa. Toisen tarkastuksen tekijä antoi MB-Transille kehotuksen pitää tarkempaa työaikakirjanpitoa sekä toimintaohjeet ajo- ja lepoaikojen noudattamiseksi.

Mitään sanktioita ei määrätty. Koska kyllä se on tosi tärkeää, että ne jälkivalvotaan, jos määräaika on annettu. Paikalle ajaa MB-transin vaaleansininen vetoauto. Kysely Ajoneuvohallintokeskukseen paljastaa, että auto on katsastamaton eli se ei saisi olla lainkaan liikenteessä.

Mikään ei toimi, ne on semmosia rimpuloita. Kolari jos ois tullu ja jonku henki lähteny, siinä ois ollu itte syytteessä. Taas ois päässy johtajat piinasta pois, kuski saa syytteen. Mun täytyy tämä asia kysyä. Mikään rahasampo kuljetusyrityksen pyörittäminen ei näytä olevan. Pääomatuloja Blockeilla ei ole lainkaan. Itse MB-Transin verotettava tulo oli viime vuonna euroa.

Se on huikea tulos taantumassa kamppailevalla kuljetusalalla. Silti MB-Trans on velkaantunut eri tahoille. Kaikissa oli ajoneuvohallintokeskuksen mukaan muutoskielto, eli autot ovat todennäköisesti ulosottomiehen ulosmittaamia. Luottoa esimerkiksi polttoaineen maksamiseen MB-Transilla ei ole.

Mä en tiedä yhtäkään firmaa, joka ajaa muun luottokortilla, kuin omalla. Vuosaaren sataman parkkipaikalla nukkuu joka yö kymmeniä ulkomaalaisia kuljettajia. Heillä ei ole Suomessa lainkaan kotia. Ari Lehtola löytää parkkipaikan perältä ryhmän virolaisia.

Kohtaus virolaisten rekkakuskien kanssa: Meinaatteko että ikä riittää? Muutama vuosi sitten Lehtola sai uhkaavan puhelun erään keskisuuren kuljetusyrityksen edustajalta. Se on vartti ja jätkät on siellä on siellä ja vetää sut kylmäksi. Uhkailu ja kiristys eivät ole saaneet Lehtolaa luopumaan epärehellisten yrittäjien jahtaamisesta. Lupia saa samalla lailla ja firmoja saa samalla lailla. Nyt esitit sellaisen kysymyksen, että tota voin sanoa, että mä en edes vastaa tohon.

Se on niin vaikea juttu, että miksi mä lyön niinku päätäni seinään. Täällä ei kulkisi juurikaan mitään. Perimispalkkiot tuovat ison osan ulosottomiesten palkasta. Merkittävä osa ulosottomiesten palkasta tulee perimis- eli tulospalkkioista. Palkan määräytyminen on pitkään närästänyt monia velallisia, ja nyt ulosottolaitoksen johtajakin haluaisi siihen muutosta.

Ulosottomiehet poikkeavat monista muista valtion virkamiehistä siinä, että tulospalkkiot muodostavat suuren osan heidän tuloistaan. Suurin suomalaisten joukkomurha -ohjelman käsikirjoitus. Stalin puhdistuksissa kuoli jopa 30 suomalaista. Stalinin puhdistuksissa luvun loppupuolella kuoli mahdollisesti 25 30 suomalaista tai suomalaissyntyistä.

Määrä on jopa kaksinkertainen aiempiin arvioihin verrattuna. Suomalaiset olivat painopistealue Neuvostoliiton johtajan Josif Stalinin toimeenpanemissa vainoissa.

Tästä esimerkin tarjoaa Pietarin keskustassa sijaitsevan asuintalon kalmantuoksuinen historia. Vuokralääkärit toimivat valvonnan harmaalla alueella. Erään virolaislääkärin potilaat joutuivat kirjoittamaan itse tekstiä tietokoneelle, koska lääkäri ei ole ymmärtänyt suomea. Tämän jälkeen Attendo siirsi lääkärin toiseen terveyskeskukseen, mutta jätti kertomatta kieliongelmista. Poliisihallituksella PoHa ei ole tällä hetkellä selvityksen alla muiden vastoin lakia ja hyviä tapoja toimivien järjestöjen tai yhdistysten kuin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen PVL lakkauttaminen.

Pirkanmaan käräjäoikeus julisti viime viikolla uusnatsistisen PVL: Idän rahamiesten seikkailut Savossa -ohjelman käsikirjoitus. MOT kertoo seuraavaksi kuljetusalan harmaasta taloudesta. Kun yritys jättää verot ja vakuutukset maksamatta, se voi polkea kuljetusten hintoja.

Veloista päästään eroon ajamalla yritys konkurssiin ja perustamalla tilalle uusi. Miksi viranomaiset eivät saa kuriin hämärän rajamailla toimivia kuljetusyrittäjiä? Miten erottaa rehellisesti konkurssiin mennyt yrittäjä epärehellisestä keinottelijasta? Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Riikka   Kaihovaara Yle.

Lisää ohjelmasta MOT Maantierosvot - Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää. Tai mä nuorempana ajattelin et transsukupuoliset on vaan jotain drag queeneja tai jotai Mut mä olin kuitenkin jo ala-asteella huomannu et kaikki ei kyllä tosissaan ollu kunnossa, mä olin tosi masentunu, raatelin käsiäni verille, mua melkeen oltiin jo tunkasemas osastolle Tän takia musta tuntuu, että ala-asteella pitäis tavallaan jo pikkasen sivuuttaa näitä lgbt juttuja, sillo ku käyään muutenkin näitä seksuaalisuusasioita läpi.

Meillä periaatteessa katottiin nimittäin vaan ne perus heteroshaibat läpi Ku jotenkin vaan tollanen masentuminen tietämättä mitään varsinaista syytä siihen oli tosi masentavaa, etenkin sellaselle pikkaselle ykstoista -vuotiaalle. Ja en ole vielä minkäänlaisessa prosessissa, koska alaikäisyys ja vanhempieni disapprovaus.

Mä olin pienenä ihan tyttö. Siis ihan tyttötyttö, pukeuduin mekkoihin ja hameisiin ja pinkkiin ja prinsessoihin xD no mut sitku olin menossa eskariin ja olin sit ekaa päivää varten pukeutunu sellasee tosi söpöön mekkoon niin vanhemmat vaan oli ollu sillee että et kyllä helkutissa mee sinne mekkoon pukeutuneena. Sillon se suututti ja kiukututti, mut nykyään mä oon suht ilonen että ne teki niin, koska musta tuntuu että mua oltais alettu kiusaa.

Mä sit esiinnyin ihan normipoikana koko ala-asteen. Olihan se vähän ahistavaa, kun mä en ollu mikää poika. Kaikki mun kaverit oli kuitenkin tyttöjä ja tällee, nii se kyllä autto ku sai tehä kaikkee tyttöjen juttuja niitte kaa xD Yläasteel sit mä aloin avoimesti "homoksi. Aloin sit psyykkarilla käymään ja keskustelin myös näistä mun trans-asioista vanhempieni kanssa, joilla ei sillee ollu mitää sitä vastaa tai tällee toisin kuin tällä yhel kaverillani, jolle ne oli literally alkanu huutamaan ja muuta shaibaa.

Nykyään oon sit sellanen semikaappitransu. Tai siis, pari läheistä kaveria tietää, mutta ulkopuolisille mä oon yhä se yläasteen homo petteri. Enkä ole prosessissa vielä.

Huutoriideltiin vanhempien kanssa koko päivä kumpaa sukupuolta mun pitäis olla, oksensinkin varmaa neljä kertaa sinä päivänä kun oli niin ahistavaaa. Mutta veljet otti ihan iisisti onneks!

Ne tavallaan ties aina ja ollaanhan siitä pariin otteeseen keskusteltukin, ihan rauhassa ilman toisten kurkuille käymistä. Osasyynä mun vanhempien rauhalliseen reaktioon oli varmaan se, että mun täti on lesbo, niin ne silleen ties jo ennaltaan ehkä vähä enemmän näistä lgbt jutuista ja osas reagoida paremmin. Onks teillä mitään kysymyksiä sukupuolenkorjausprosessista tai hoidoista? Luulen että musta voi olla apua siihen: No ei nyt silleen Ku me ollaan jotenkin ymmärretty että niitä varten pitää mennä jonnekin Hesaan tai Tampereelle asti.

Ite siis asutaan Savossa, nii täältä on vaa niin helkutinmoinen matka sinne päi. Ja tää yks täs kyselee että mitenkä se "tosielämän koe" tai mikälie oikeen käytännössä toimii? Mitä siihen niiku liittyy? Tai siis, mun käsityksen mukaan siinä siis on tarkotus vaan näyttäytyä siinä kokemassaan sukupuolessa ääh, en osaa pistää tätä kunnolla lauseeseen mut kuitenkin. Tätä oon aina halunnut kysyä mutta ei oo ollut tilaisuutta!

Millainen prosessi se on, kun lähdette valitsemaan uutta nimeä? Mistä tietää mikä nimi on oikea, pitääkö sitä puntaroida pitkään vai tunteeko sen sitten? Tosiaan Helsinkiin tai Tampereelle pitää mennä transtutkimuksiin, mutta jompaan kunpaan päästäkseen pitää hakea lähete ihan keneltä tahansa lääkäriltä, vaikka esim. Suosittelen Tamperetta, kun asutte Savossa, koska Tampereen tutkimuksissa otetaan huomioon että tutkittavat tulee usein kaukaa ja siks niitä tapaamisia on vähemmän kuin Helsingissä, mut ne tapaamiset on toisaalta pidempiä.

Nykyään suositaan termiä "tosielämänvaihe" koska toi "koe" antaa harhaanjohtavan nimityksen siitä vaiheesta ikään kuin jonain valvottavana testinä. Eli käytännössä se menee niin että kun saatte transdiagnoosin F Ja se ei tosiaan ole mikään tiukka juttu tai sitä ei mitenkään juuri valvota, vaan ideana on että sen aikana just esim.

Lähinnä ainoa asia mitä ehkä odotetaan tosielämävaiheen ajalta on etä vaihdatte nimenne jossain vaiheessa sen aikana ja ainakin suurimmaksi osatte elätte koetussa sukupuoliroolissa, mut ei sitä mitenkään tosiaan tarvitse todistella mitenkään tai jotain niinkuin netissä joskus on peloteltu eikä sitä jälkikäteen mitenkään arvioida onko siinä "onnistunut" tai mitään.

Se on lähinnä teitä itseänne varten, joten ei kannata liikaa huolestua siitä. Miten ootte kokenu että teihin suhtaudutaan? Siis vaikka lähipiirissä ootte jotain kirjoittaneetkin tonne.. Mitkä asiat tulee ekana mieleen, kun mietitte asioita, joita pitäis korjata että teillä olis parempi asema? Pitäiskö vaikka koulun opetustapaa transsukupuolisuudesta muuttaa jotenkin ym Mitä mieltä olette nykyisestä sterilisaatiolaista?

Näin ainakin itse teen. Esimerkiks jostain Maijasta sais vaikka jonkun Mikaelin. Ja sitku toinen nimi mulla tulee mun isoäidiltä, nii mä aattelin et antaisin toiseks nimekseni sit isoisän nimen.

Väännän omasta nimestäni naisversion. Se tuntuu sillee oikeelta. Miksi tungette enkkua suomen kielen sekaan kirjoittaessanne? No on tullu meille molemmille vähän kaiken sorttista reaktiota. Jotku tajuaa homman nimen heti, jotku ei millää tunnu ymmärtävän vaikka niille selittäiski useamman kerran ja sit on niitä jotka suhtautuu pikkasen epäilevästi.

Lailla pyritään torjumaan harmaata taloutta. Lain mukaan työn tilaajalla on velvollisuus selvittää, että sen sopimuskumppani hoitaa verot ja vakuutukset sekä maksaa työehtosopimuksen mukaista palkkaa. No niistä saa sitten verottajalta otteen, ettei ole verovelkaa tai ole jossain ulosotossa sen takia ettei ole sosiaaliturvamaksuja tai ennakonpidätyksiä maksettu ja sama juttu, lakisääteiset eläkemaksut.

Alalla tietysti on tietyt normit, mitä tulisi noudattaa mutta en, en osaa sanoa että jos ei ole maksanu minimipalkkoja niin Uudenmaan työsuojelupiiri on tehnyt tarkastuksen myös Containershipsiin. Työsuojelupiirin tarkastuskertomuksen mukaan Containershipsillä ei kuitenkaan ole ollut tilaajavastuulain mukaista selvitysvelvollisuutta.

Tää tarkoittaa sitä, että se on joko vakiintunut se yritys tai se sopimus on vakiintunut. Et täähän ei tosiaan koske kaikkia.

Ulkomaalaisten työntekijöiden valvonnassa ei löydetty mitään huomautettavaa. Toisen tarkastuksen tekijä antoi MB-Transille kehotuksen pitää tarkempaa työaikakirjanpitoa sekä toimintaohjeet ajo- ja lepoaikojen noudattamiseksi. Mitään sanktioita ei määrätty. Koska kyllä se on tosi tärkeää, että ne jälkivalvotaan, jos määräaika on annettu. Paikalle ajaa MB-transin vaaleansininen vetoauto. Kysely Ajoneuvohallintokeskukseen paljastaa, että auto on katsastamaton eli se ei saisi olla lainkaan liikenteessä.

Mikään ei toimi, ne on semmosia rimpuloita. Kolari jos ois tullu ja jonku henki lähteny, siinä ois ollu itte syytteessä. Taas ois päässy johtajat piinasta pois, kuski saa syytteen. Mun täytyy tämä asia kysyä. Mikään rahasampo kuljetusyrityksen pyörittäminen ei näytä olevan. Pääomatuloja Blockeilla ei ole lainkaan.

Itse MB-Transin verotettava tulo oli viime vuonna euroa. Se on huikea tulos taantumassa kamppailevalla kuljetusalalla. Silti MB-Trans on velkaantunut eri tahoille. Kaikissa oli ajoneuvohallintokeskuksen mukaan muutoskielto, eli autot ovat todennäköisesti ulosottomiehen ulosmittaamia.

Luottoa esimerkiksi polttoaineen maksamiseen MB-Transilla ei ole. Mä en tiedä yhtäkään firmaa, joka ajaa muun luottokortilla, kuin omalla. Vuosaaren sataman parkkipaikalla nukkuu joka yö kymmeniä ulkomaalaisia kuljettajia. Heillä ei ole Suomessa lainkaan kotia. Ari Lehtola löytää parkkipaikan perältä ryhmän virolaisia. Kohtaus virolaisten rekkakuskien kanssa: Meinaatteko että ikä riittää?

Muutama vuosi sitten Lehtola sai uhkaavan puhelun erään keskisuuren kuljetusyrityksen edustajalta. Se on vartti ja jätkät on siellä on siellä ja vetää sut kylmäksi. Uhkailu ja kiristys eivät ole saaneet Lehtolaa luopumaan epärehellisten yrittäjien jahtaamisesta.

Lupia saa samalla lailla ja firmoja saa samalla lailla. Nyt esitit sellaisen kysymyksen, että tota voin sanoa, että mä en edes vastaa tohon. Se on niin vaikea juttu, että miksi mä lyön niinku päätäni seinään.

Täällä ei kulkisi juurikaan mitään. Perimispalkkiot tuovat ison osan ulosottomiesten palkasta. Merkittävä osa ulosottomiesten palkasta tulee perimis- eli tulospalkkioista. Palkan määräytyminen on pitkään närästänyt monia velallisia, ja nyt ulosottolaitoksen johtajakin haluaisi siihen muutosta. Ulosottomiehet poikkeavat monista muista valtion virkamiehistä siinä, että tulospalkkiot muodostavat suuren osan heidän tuloistaan.

Suurin suomalaisten joukkomurha -ohjelman käsikirjoitus. Stalin puhdistuksissa kuoli jopa 30 suomalaista. Stalinin puhdistuksissa luvun loppupuolella kuoli mahdollisesti 25 30 suomalaista tai suomalaissyntyistä. Määrä on jopa kaksinkertainen aiempiin arvioihin verrattuna.

Suomalaiset olivat painopistealue Neuvostoliiton johtajan Josif Stalinin toimeenpanemissa vainoissa. Tästä esimerkin tarjoaa Pietarin keskustassa sijaitsevan asuintalon kalmantuoksuinen historia. Vuokralääkärit toimivat valvonnan harmaalla alueella. Erään virolaislääkärin potilaat joutuivat kirjoittamaan itse tekstiä tietokoneelle, koska lääkäri ei ole ymmärtänyt suomea.

Miten ootte kokenu että teihin suhtaudutaan? Siis vaikka lähipiirissä ootte jotain kirjoittaneetkin tonne.. Mitkä asiat tulee ekana mieleen, kun mietitte asioita, joita pitäis korjata että teillä olis parempi asema? Pitäiskö vaikka koulun opetustapaa transsukupuolisuudesta muuttaa jotenkin ym Mitä mieltä olette nykyisestä sterilisaatiolaista?

Näin ainakin itse teen. Esimerkiks jostain Maijasta sais vaikka jonkun Mikaelin. Ja sitku toinen nimi mulla tulee mun isoäidiltä, nii mä aattelin et antaisin toiseks nimekseni sit isoisän nimen.

Väännän omasta nimestäni naisversion. Se tuntuu sillee oikeelta. Miksi tungette enkkua suomen kielen sekaan kirjoittaessanne? No on tullu meille molemmille vähän kaiken sorttista reaktiota.

Jotku tajuaa homman nimen heti, jotku ei millää tunnu ymmärtävän vaikka niille selittäiski useamman kerran ja sit on niitä jotka suhtautuu pikkasen epäilevästi. Kerran myös jotain säätelin yhen tytön kanssa ja sen vanhemmat ei sit millään tuntunu ymmärtävän mun transsukupuolisuutta ja alkoivat valittaa tyttärelleen siitä että se ois lesbo tai jotain.. Mulle olis varmaan ollu helpompaa jos näitä lgbt juttuja oltais ees sivuttu pikkasen ala-asteella, koska sit oisin varmaan tajunnu asian nopeemmin Olinhan mä kyllä aikasemminkin käyny kuraattoreilla ja näin, mut ne vaa kyseli et mikä mulla saattais olla hätänä ja että onks sille mitään syitä että mä oon masentunu, nii enhä mä sit osannu vastata mitää.

Niin eihän ne sit paljoo pystyneet asialle tekee. Enkä nyt ees sillee tiiä mitä tosta sterilisaatiosta pitäis aatella. Tai ku ite en lapsia biologisesti haluais ees saaha. Mut jos nyt joku toinen haluaa lapsia hankkia, niin sitä ei kyllä oikeesti pitäis estää vaan sen takia että se nyt sattuu olemaan transsukupuolinen.

Vois Suomi kyllä pikkuhiljaa ottaa näissä asioissa mallia Ruotsista Mua kohtaan ne reaktiot on ollu varmaan vähän vahvempia ku tota kaveria kohtaa.

Kun jotenkin ihmiset tuntuu joskus pikkusen vähättelevän ftm ihmisiä, mut sitte jos tulee vastaan munlaisia transnaisia niin ne kai ajattelee että mä oon oikeesti tosissani. Vaikka kyllä varmaan aika monet transtapaukset on ihan tosissaan, riippumatta siitä onko ftm vai mtf. Ja musta olis myös hyvä jos kouluissa puhuttais aikasemmin näistä lgbt jutuista, koska kaikki ihmiset ei vielä lukiossakaan tunnu hyväksyvän kaikkia näitä asioita joka on kyllä aika outoa.

Näistä jutuista pitäis tehä tavallaan normaaleja asioita. Olis aika kiva, jos tulevaisuudessa ihmisten ei tarvis sillee tulemalla tulla kaapista ulos. Se on nimittäin ahistavaa. Kai se on vaan joku hassu tapa meillä. Komppaan täysillä sitä että Ruotsista pitäisi ottaa mallia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä koskevissa asioissa ja koulussa tarvitaan reilusti enemmän opetusta HLBTIQ-asioissa, koska ainakin omana aikanani seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt sivuttiin parilla pikkulauseella yläkoulun terveystiedon kirjassa ja varsinkin sukupuolivähemmistöjä koskeva tietämättömyys on siksi suurta vielä nuoremmillakin sukupolvilla.

Onko lähipiirissäsi muita trans-ihmisiä? On pari tullu koulus vastaa mut kummatkaa ei sillee oikee niitä tunneta ja mul on yks transsukupuolinen tuttava, mut en oo nähny sitä sitten kesän. Eka tulin kaapista ulos parhaalle kaverille, joka oli sit iha et "ookoo. Toisel kaveril oli sit kauhee hankalaa, eikä se vieläkää oikee tajua tätä homman nimee on kulunu päälle vuos siitä ku kerroin ja aika paljon synty meijän välille riitoja tän takia Jeee hyvä jeee taaas ruli housuun heee.

Miks väitetää'n et ruli vitu Kumpi sinä oletkaan, Erkki vai Itse olen myös todella kiinnostunut shemaleista, mutta en tunne mitään vetoa miehekkäisiin miehiin. Shemalella on vain erilainen varustus jalkovälissä, mutta muuta yhteistä miesten kanssa ei sitten olekaan. Mielestäni ladyboy on kuin kolmas sukupuoli ei mies eikä nainen. Minulle naisellisuus merkitsee esim.

Itse olen tilannut paljon shemale videoita varsinkin redlightistä, mutta ei ole ikinä käynyt mielessä tilata homopornoa, en näe siinä mitään kiihoittavaa. Onhan niitä sitten myös sellaisia miehiä joista on kiihoittavaa harrastaa seksiä naisen kanssa jolla on strap-on dildo sidottuna lantiolle, varsinkin naisdominoilta sellaista taidetaan pyytää aivan yhtä usein kuin piiskaa tai kultasuihkujakin.

Jos Thaimaalainen "ladyboy" oli mahtava kokemus, niin kokeilleppa Brasilialaista Shemalea, AWWW, sen parempaa fiilistä et saa miltään muulta!!! Oli vaan vähän kalliinpuoleista huvia Nää on niitä fantasioita! Olen nähnyt shemalin metsässä ne on tosi harvinaisii Suomessa mutta Thaimaassa niitä on aika paljon.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Voisitko pysyä siellä vinkuintiassa seksifantasioinesi! Tämä ei ole seksipalsta. Ei ne asiat kaunistelemalla tai sanoja vääntämällä parane, homo olet. Jos tädillä on munat, silloin täti onkin setä! Olet ottanut toisen munaa perseeseen ja suuhun, joten miksi edes epäilet homouttasi? Mutta entäs sitten, et sinä ole ainut homo valtakunnassa.

Totuttele ajatukseen homoudestasi, homo. Etsi torveloiden palsta ja jatka siellä keskustelua vertaistesi kanssa. Mieti, ennen kuin lauot tyhmyyksiä! Pysy omalla palstallasi ja tasollasi. Taidat olla sellainen runkkari.. Olet vain niin raukka, että miehen täytyy näyttää naiselta kyetäksesi tyydyttämään munankaipuusi.

Mikäköhän vetää sinut tälle palstalle? Mikä vetääkään näitä "kriitikkoja" tälle palstalle? Miksi sitten seuraat tätä palstaa? Homous ja kiinnostus shemaleja kohtaan on täysin eri asia.

Itse elän naisen kanssa parisuhteessa jossa on hyvää seksiä ja mukava olla muutenkin.

Nai mua trans -

Millainen prosessi se on, kun lähdette valitsemaan uutta nimeä? Ja en sillee koskaa varsinaisesti bindaillu rintojani, pistän vaan aina kahet tiukat urheilurintsikat päälle. Koska kyllä se on tosi tärkeää, että ne jälkivalvotaan, jos määräaika on annettu. Pitäiskö vaikka koulun opetustapaa transsukupuolisuudesta muuttaa jotenkin ym Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Itse elän naisen kanssa parisuhteessa jossa on hyvää seksiä ja mukava olla muutenkin. Mikä vetääkään näitä "kriitikkoja" tälle palstalle? Mutta entäs sitten, et sinä ole ainut homo valtakunnassa. nai mua trans

0 Replies to “Nai mua trans”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *