Kyrvän runkkaus pyllyn piiskaus

Jos sulle tuhmuri laitettaisiin pikkuhousuihin nokkossen lehtiä ja sitten käveltäisiin lenkki niin tunne sulla olisi varmasti muikea jota varmaan masokistina osaisit arvostaa: Miehelläkin kun housuissa on nokkosia ja esinahka takana tunne on ihanan kamala: Nokkosilla piiskaus tai housuihin tungettuna terska paljaana, on kiihottava, EI kamala kokemus.

Nokkospiiskaus myös pakaroille, reisille, kiveksille ym. Kamalista kokemuksista en viitsi tässä edes avautua. Vautsi ton käsittelyn nokkosilla haluisin kokea mieheltä itsekin mies keskisuomesta 48,hoikka mies olen. Mun terskaa ja vartta on sivelty nokkosilla. Välillä puristeltu nokkosten sisällä. Anusaukko on myös alue jota kannattaa hieroa nokkosilla. Valtiattareni on joskus hieronu vehkeitä hammastahnalla joka tuntuu kylmältä ja heti perään nokkosia jollain alkaa polttelee.

Tämä tekee sanoin kuvaamattoman tunteen. Kyllä vinkuu" ja nauttii ja jatketaan riittävän pitkään. Vaatii tietty vähän "harjoitusta" ensin. Ja sitten voidaan jatkkaa vaikka remmillä tai raipalla Kannattaa kokeilla nokkosia ensin varovasti,varsinkin jos käsitellään sukuelimiä. Tämä vain siltä varalta,että onkin jollain lailla allerginen niille. Meillä nokkoset on kesäisin vakiojuttu Oikein mukava lisä kivun tuottamiseen masokistille emännälle,ensin nokkosia stringien etumus täyteen,ja päälle kunnon piiskaus koivuvitsoilla.

Nokkosilla voi piiskata tai sitten vaikkapa istua niiden päälle, silloin vaikutus on suurempi. Itselläni nuorempana kirvely ja kihelmöinti jatkui pitkälle iltaan useita tuntea , toisaalta koko ajan myös panetti. Nykyään kun joudun käyttämään antihistamiinia, niin kirvely ja kihelmöinti on parissa tunnissa ohitse, toisaalta pettymys. Suosittelen kokeilemaan ja jos yhdistää piiskaamiseen, niin mieluimmin piiskaa ensin ja nokoset lopuksi.

Meillä päin ovat nokkoset ovat vasta hieman näkyvissä. Outoa lukea, että joku muukin on "löytänyt" nokkosista saatavan tunteen. Olen käsitellyt nokkosilla terskaani, kiveksiäni ja välilihaani vuosien ajan, aina kun niitä kesällä löytyy. Joskus laitan nokkosen lehtiä pvc boksereiden sisälle ja kävellen nautinnollisesti pikku lenkin. Nokoset on kansanperinteessä käytetty, satojavuosia. Kipulääkinnässä, miten lie tehonnut, nokkosvihdadalla vihtominen tehonnut.

Mutta erityisesti kansanlääkinnässä miesten impotenssin hoitoon - joten ei mikään uusi juttu. Nyt viimevuosina vain yleistunyt, SM leikeissä ym. Itse olen sub koulutuksessa ja jos viimekesäinen toistuu ja toistuuhan se,,,: Master tietenkin määrää vauhdin ja jos vikinää ilmenee, tulee avokämmentä, ympäri korvia ja lenkinjälkeen, kunnon remmitys.

Viimekesänä yhden kerran onnistuin puremaan hammasta ja olemaan valittamatta.. Hyvää tekstiä - kaikille lerppakulleille on tiedossa kohta luonnon "viakraa" ei tarvitse rahojaan kantaa apteekkiin, seuraavaan neljäänkuukauteen. Ai - no hae ne potessipilleris sitten apoteekista. Kannattaa odottaa isompia nokkosia. Tänään vuonna pääsi rautanokkosia kokeilemaan Rautanokkoset ja kylmägeeli ennestään kovia kokeneessa terskassa, Seuraavaksi kokeilen näiden lisäksi jotakin erittäin polttavanmakuista maustetta.

Ensin nokkoset, sitten esim chili ja sitten kylmägeeli. Yllättävää että moni leikki nokkosilla omatoimisesti. Minunkin pihalla jo nokkoset pilkistävät. Loppukesästä ne onkin kartanon pihalta kokonaan käytetty, hyviin tarkoituksiin ;. Nokkosetkin ovat kasvaneet niin paljon, että pystyy antamaan alapäälle kunnon käsittelyn. Tänäänkin olen antanut pari kertaa parin minuutin rautanokkoskäsittelyn.

Pari käsittelyä pitäisi vielä antaa, Käsittelyaikoja pitää jatkossa pidentää. Kävin vaihtamassa autoon öljyt tallilla ja rautanokkosia oli valtavasti. Tuli siiinä öljytkin vaihdettua,mutta kyllä vai aikaa. Annoin terkalle parin tunnin hoidot ja pussi tyhjenei perin pohjin. Joutu äsken kokmtona oikein mittailee mauserilla kullin pään halkaisijaa, vaikei enään varsinaisesti seissyt näytti halkaisija molenmin päin 48mm.

Täytys oikein kuva ottaa. On se vaan niin komee ja ihana kihelmöinti jatkuu. On vaan niin arka ettei enään kestä runkata. Alkais varmaan heti seisoon jos kokeilis oikein liukkaalla rasvalla. Täytyy varmaan mennä huomenna alan kauppaa. Tallilla meni jalat alta, kun käsivoiteen kanssa vetelin, mitä kovenpaa puristeli voiteen kanssa sen vaikeenpaa oli olla huutamatta. Taidan mennä huomenna vaihtaan autoon pakkasnesteet sen luikasteen kanssa. Ensimmäisen kerran kokeilin tuota.

Vaikutus ei ollut ihan niin voimakas kun odotin. Ajattelin, että tulisi voimakas pistos kun nokkosella hivelee kalua mutta kipu oli selvästi pienempi kuin odotin. Ei oikeastaan mitenkään terävä vaan enempi sellainen tylpempi ja hitaammin syttyvä. Murkun äiti , Ei koskaan , Sain vuotiaana vikan kerran. Isän polvien päälle poikittain ja pikkuhousuja myöten housut nilkkoihin. Sen ikäisenä hävetti, en pystynyt moneen kuukauteen kunnolla kohtaamaan isäni katsetta tai puhumaan hänen kanssaan.

Nyt olen "vasta" 20, joten ei kyllä todellakaan ollut sallittua tuohonkaan aikaan. Puhuttiin kerran aiheesta tyttöporukassa ja siitä noin 15 ihmisen porukasta kolme oli saanut kotonaan selkäsaunoja. Ei siis yleistä nykyään, mutta tapahtuu kuitenkin. Olin yläasteella, ehkä noin v. Sanallsita kränää isän kanssa. Käski olla hiljaa ja painua huoneeseeni.

Lähdin huoneeseeni päin, mutta heitin viimeisen pottuilun. Siitäkös tuo otti tiukan otteen niskavilloista ja samalla läimi persuksille kirvesmiehen lujalla kämmenellä. Ei siinä mitään riisuttu. Lopetettuaan laittoi minut vielä miettimään, että haluankos remmiä vai joko vaikenen. Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti".

Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla. Se ei vaan aja samaa asiaa. Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin. Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt.

Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Vitsaa dominalta, mutta Taste of the birch Kävin taannoin erään dominan luona kokeilemassa, miltä tuntuu saada koivuvitsaa paljaalle pepulle näin isona poikana.

Vein vitsat itse mennessäni, kuten olimme sopineet. Hän komensi minulta housut alas ja otti minut polvelleen, mutta yllätyksekseni hän alkoikin antaa selkään avokämmenellä, mitä kesti muutaman minuutin.

Vasta sitten hän otti koivuniemen herran ja antoi kyllä sitä oikein kunnolla. Se ei kuitenkaan sattunut ollenkaan niin paljon kuin olin odottanut ja toivonut, ja vasta löylytyksen jälkeen hän otti itse asian puheeksi.

Hän kertoi, että asiaan kuuluu ennen välineellä kuten vitsa, remmi tai hiusharja annettavaa selkäsaunaa "lämmittää" takapuoli kämmenellä lätkimällä, jotta ei tulisi niin pahoja jälkiä eikä mitään mahdollisia vammoja. Hän siis antoi tämän "esiselkäsaunan" ihan turvallisuussyistä, kuten hän väitti.

Olisin kuitenkin mielelläni kokenut vitsan kirpaisun ihan "valmistelemattomalla" takapuolella, mutta kokemattomana en osannut asiaa ennen sessiota ottaa esille. Kertokaapa muut aikuisena selkäsaunoja kokeilleet, onko tällainen "lämmittelykierros" ihan yleinen käytäntö, vai sattuiko minun kohdalleni vain harvinaisen huomaavainen ja varovainen kurittaja?

Ilman tuota esikäsittelyä takamus olisi ollut täynnä pientä naarmua ja haavaa. Mutta toisaalta - eikös tuollainen kämmenselkäsauna tuntunut melkoisen nöyryyttävältä?

Paljon nöyryyttävämmältä kuin se vitsa. Antoiko hän yhdellä risulla vaiko kimpulla? Se kimppu tuntuu melkoisesti kivuliammalta. Vaan eikös olo tuntunut piiskauksen jälkeen hienolta. On kuin patterir olisivat latautuneet. Seisoiko sinulla piiskauksen aikana? Kyllä dominoilta saa käsittelyn ihan rottingillakin jos haluaa. Minulle se seisoo ainoastaan kun saan piiskaa eli kun joku uhkaa minua!

Kun joku käskee minua,riisua alavartalosi paljaana koska nyt sinä tulee saamaan piiskaa,silloin jo rupea seisoa! Minä olen piiskanut minua itse tuhansia kertoja ja kyllä se on näin kuin sanot! Minä käytän pajuvitsa ja lyön ne 50 ensimäistä iskuja hiljempana ja vähitellen lisään voima ja kun olen piiskanut iskuja tunne on häipynyt ja saan lyödä kaikki minä jaksaan niin kauan minä haluan mutta olen tullut niin laiska anna minulle piiskaa,se olisi mukava löytä joku joka halua auttaa minua!

Hyvä tuuri kävi, eli kurittajasi oli perehtynyt asiaan eikä toisaalta arastellut omaa kämmentään. Toinen käsitys on sitten, että se auttaa kestämään varsinaisen selkäsaunan paremmin, kun iho ja hermotus tottuvat vähitellen. Google-haku "spanking warm up" antaa runsaasti tuloksia, joskin englanniksi.

Annan myöskin vitsaa sekä miehelleni että muutamille muille tuhmurille. Tämä on heille seksuaalinen kokemus mistä syntyy mielihyvää kunhan se vaan tehdään oikein.

Piiskan ainoastaan paljaita perseitä. Kun annan piiskaa olen pukeutunut lyhyeen helmaan, nyloneihin ja korkeisiin korkoihin. Anaessani vitsaa niin poika joutuu polvieni yli siten että pojan ylävartalo makaa tuolilla jolloin polvillani ei ole melkein yhtään painoa.

Pojan varstus taas hankaa reittäni vastaan jonk kautta voin seurata miten hän reagoi sessioon. Kun annan vitsaa niin vedän yleensä nahkaiset hanskat käsiini. Kun aloitan, eli lämmittelen kämmenellä niin huomaan miten poika reagoi ärsykkeeseen.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Sietokyky on jokaisella erilainen ja myös vaikutuksen kesto. Kannattaa aloittaa parilla iskulla. Sitten tunnin tauko ja taas uudestaan. Jos tuntuu mukavalta, antaa palaa. Itse ainakin nautin nokkospiiskauksesta varsinkin penikseen. Jos sulle tuhmuri laitettaisiin pikkuhousuihin nokkossen lehtiä ja sitten käveltäisiin lenkki niin tunne sulla olisi varmasti muikea jota varmaan masokistina osaisit arvostaa: Miehelläkin kun housuissa on nokkosia ja esinahka takana tunne on ihanan kamala: Nokkosilla piiskaus tai housuihin tungettuna terska paljaana, on kiihottava, EI kamala kokemus.

Nokkospiiskaus myös pakaroille, reisille, kiveksille ym. Kamalista kokemuksista en viitsi tässä edes avautua. Vautsi ton käsittelyn nokkosilla haluisin kokea mieheltä itsekin mies keskisuomesta 48,hoikka mies olen. Mun terskaa ja vartta on sivelty nokkosilla.

Välillä puristeltu nokkosten sisällä. Anusaukko on myös alue jota kannattaa hieroa nokkosilla. Valtiattareni on joskus hieronu vehkeitä hammastahnalla joka tuntuu kylmältä ja heti perään nokkosia jollain alkaa polttelee. Tämä tekee sanoin kuvaamattoman tunteen. Kyllä vinkuu" ja nauttii ja jatketaan riittävän pitkään. Vaatii tietty vähän "harjoitusta" ensin.

Ja sitten voidaan jatkkaa vaikka remmillä tai raipalla Kannattaa kokeilla nokkosia ensin varovasti,varsinkin jos käsitellään sukuelimiä. Tämä vain siltä varalta,että onkin jollain lailla allerginen niille. Meillä nokkoset on kesäisin vakiojuttu Oikein mukava lisä kivun tuottamiseen masokistille emännälle,ensin nokkosia stringien etumus täyteen,ja päälle kunnon piiskaus koivuvitsoilla. Nokkosilla voi piiskata tai sitten vaikkapa istua niiden päälle, silloin vaikutus on suurempi.

Itselläni nuorempana kirvely ja kihelmöinti jatkui pitkälle iltaan useita tuntea , toisaalta koko ajan myös panetti. Nykyään kun joudun käyttämään antihistamiinia, niin kirvely ja kihelmöinti on parissa tunnissa ohitse, toisaalta pettymys. Suosittelen kokeilemaan ja jos yhdistää piiskaamiseen, niin mieluimmin piiskaa ensin ja nokoset lopuksi. Meillä päin ovat nokkoset ovat vasta hieman näkyvissä. Outoa lukea, että joku muukin on "löytänyt" nokkosista saatavan tunteen.

Olen käsitellyt nokkosilla terskaani, kiveksiäni ja välilihaani vuosien ajan, aina kun niitä kesällä löytyy. Joskus laitan nokkosen lehtiä pvc boksereiden sisälle ja kävellen nautinnollisesti pikku lenkin. Nokoset on kansanperinteessä käytetty, satojavuosia. Kipulääkinnässä, miten lie tehonnut, nokkosvihdadalla vihtominen tehonnut. Mutta erityisesti kansanlääkinnässä miesten impotenssin hoitoon - joten ei mikään uusi juttu.

Nyt viimevuosina vain yleistunyt, SM leikeissä ym. Itse olen sub koulutuksessa ja jos viimekesäinen toistuu ja toistuuhan se,,,: Master tietenkin määrää vauhdin ja jos vikinää ilmenee, tulee avokämmentä, ympäri korvia ja lenkinjälkeen, kunnon remmitys.

Viimekesänä yhden kerran onnistuin puremaan hammasta ja olemaan valittamatta.. Hyvää tekstiä - kaikille lerppakulleille on tiedossa kohta luonnon "viakraa" ei tarvitse rahojaan kantaa apteekkiin, seuraavaan neljäänkuukauteen. Ai - no hae ne potessipilleris sitten apoteekista. Kannattaa odottaa isompia nokkosia. Tänään vuonna pääsi rautanokkosia kokeilemaan Rautanokkoset ja kylmägeeli ennestään kovia kokeneessa terskassa, Seuraavaksi kokeilen näiden lisäksi jotakin erittäin polttavanmakuista maustetta.

Ensin nokkoset, sitten esim chili ja sitten kylmägeeli. Yllättävää että moni leikki nokkosilla omatoimisesti. Minunkin pihalla jo nokkoset pilkistävät.

Loppukesästä ne onkin kartanon pihalta kokonaan käytetty, hyviin tarkoituksiin ;. Nokkosetkin ovat kasvaneet niin paljon, että pystyy antamaan alapäälle kunnon käsittelyn.

Tänäänkin olen antanut pari kertaa parin minuutin rautanokkoskäsittelyn. Pari käsittelyä pitäisi vielä antaa, Käsittelyaikoja pitää jatkossa pidentää. Kävin vaihtamassa autoon öljyt tallilla ja rautanokkosia oli valtavasti. Tuli siiinä öljytkin vaihdettua,mutta kyllä vai aikaa. Annoin terkalle parin tunnin hoidot ja pussi tyhjenei perin pohjin. Joutu äsken kokmtona oikein mittailee mauserilla kullin pään halkaisijaa, vaikei enään varsinaisesti seissyt näytti halkaisija molenmin päin 48mm.

Täytys oikein kuva ottaa. On se vaan niin komee ja ihana kihelmöinti jatkuu. On vaan niin arka ettei enään kestä runkata. Alkais varmaan heti seisoon jos kokeilis oikein liukkaalla rasvalla. Täytyy varmaan mennä huomenna alan kauppaa.

Mun on tunnustettava että kun olin ilman runkkausta monta päivää, Niin oli pakko löytää joku joka runkkaa tyhjentää minut, En halunnut tyhjentää itse itseäni, Vaan löysin helposti toisen ihmisen joka halusi tyhjentää minut. Sovittiin vain hintani, Ja mentiin hänen kotiinsa, Tai luontoon, Tai mentiin hänen autollansa jonnekkiin Jossa asijakkaani sai riisua minulta alapään paljaaksi, Ja sai tarkistaa että SE toimii, Sen jälkeen se sanoi että mitä se halusi tehdä mulle.

Mutta jos asiakas oli maksanut hiukan ylimääräistä mulle sen ei tarvinnut kertoa mitään mulle, Vaan rupesi heti hommiin kun oli saanut multa vaatteeeni pois päältäni. Antoi vitsalla piiskaa, sitoi kiinni mut, Ja rupesi runkkaamaan, tai piiskas lisää, Ei mitään väliä, Me katottiin vain kelloa, Asijakas oli vuokrannut mut yhdeksi tunniksi, Ja sai tehdä mulle mitä vain halusi tehdä , Ilman rajoituksia.

Minä tykkäsin siintä hyvin paljon. Anna pojalle piiskaa että ei tarvitse huomenna piiskata poikaa. Poika tykkää kun on asijakas joka tietää mistä poika tykkää. Minä tykkäsin asijakkan rahoista, ja tiesin että kun pyydän lisää piiskaa ja runkkausta niin voin saada myöskin rahaakin. Tällä tavalla tienasin paljon rahaa ja orkasmia nuorena poikana vuotiaana. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin numeroina, ilman välilyöntejä: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Ei, luo uusi käyttäjätili. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Kun aloitan, eli lämmittelen kämmenellä niin huomaan miten poika reagoi ärsykkeeseen. Kun siihen tilaan päästään niin otan vitsakimpun esiin ja sitten annan sen tanssia paljaalla pakaroilla oikein kunnolla.

Yleensä käy niin että tuhmuri laukeaa. En ole ollut kiinnostunut piiskauksesta kunnes mieheni avasi Pandoran laatikon: Oletko sinä lukenut smisksaiten?

Siellä on monta naisia joka antavat ruotsalaispoikia piiskaa että ne makaavat niin kuin sinä kerroit ja sitten ne saavat orgasmi ja sperma lentää heidän saappaiden päällä! Minä kyllä haluan että sinä annat minulle piiskaa,mutta ei kädellä se pitää olla koivuvitsa,pajuvitsa,rottinkki,mattopiiskaa eli muita piiskoja! Piiskaa sinun kertomus on aivan samanlainen kun smisksaiten,luin liian laiskasti ensimmäinen kerta!

Hei, Mrs Piiskaa, kirjoituksesi on kuin minun toiveeni, haluaisin saada piiskaanaiselta kuten kirjoitat antavasi. Voin kuvitella niukasti puetun kauniin naisen piiska kädessään,itseni alastomana hänen edessään. Kämmenellä lämmitely on ok. Voisi olla, että haluaisin useamman piiskauksen, jokainen edellistä kovempana, tulisi pelkoakin mukaan. Kyllä se olisi eroottinen kokemus, pikkuveli kovenisi jo ennen, kuin olisin polvillasi Valitettavasti minulla on kiintiö täynnä.

Löytyyköhän Keski-Suomesta vastaavia palveluja? Olisin halukas kokeilemaan vanhanajan selkäsaunaa, jossa nainen ottaisi polvelleen ja antaisi avokämmenellä paljaalle pyllylle. Kiitokset ketjun aloittajalle siitä että tuo tämän aiheen tänne. Peräänkuulutan asiallista keskustelua siitä että mitä te miehet oikein haluatte piiskauksesta ja siitä että miten sitä pitäisi toteuttaa? Itse en kannata mitään takamuksen verille hakkaamista, jota joissakin kuvissa ja filmeissä näkee.

En ole henkilökohtaisesti päässyt kokemaan miltä piiskaus tuntuu todellisuudessa. Olen kyllä usein haaveillut, että joskus pääsisin sellaisen naisen käsittelyyn, joka toteuttaisi haaveeni. Toivoisin, että se tapahtuisi naisen polvella, jossa toisella kädellä pidettäisi tukasta kiinni ja toisella annettaisi piiskaa. Myös vanhanajan koivuniemenherraa olisi mukava saada. Olen saannut yhdeltä Rouvalta vitsaa muutaman kerra vuodessa. Viime vuonna en lainkaan terveydellisistä syistä.

Olen 70v ja kloppina sain paljon vitsaa paljaalle perseelle kun oli tuo käytös hiukan niin ja näin. Joten viime torstaina sitten sain pitkästä aikaa kunnolla vitsaa. Yleensä koivunvitsat ovat tanssineet pakaroillani kesämökkini saunassa mutta tällä kertaa persukseni piiskattiin keskellä kesämökkini tuvan lattiaa.

Rouva lämmitteli ensin lyhyellä kepillä jonka jälkeen hän tarttui vitsakimppuun ja antoi reipaasti vitsaa. Vitsakimppu oli tehty ohuista latvaoksista jotka tuottivat paljon kirvelyä. Mielestäni lämmittelystä oli suurtakin hyötyä koska vitsasauna maistui tällä kertaa paljon erillaiselta ja oli erittäinkin railakas.

Sillä Rouvalla on kylläkin kiintiö täynnä joten en usko. Tekee niin kuin minä! Minä annan minua itse piiskaa kun en lötänyt joku mies eli nainen joka halua antaa minulle,kyllä se kirvele pahasti ja sattuu,ottaa kipeä mutta jos fantasioidaan samalla kun lyön että joku esim. MRS piiskaus pitää olla kunnollinen, välineinä lähinnä rottinki tai cm ratsupiiska,sitten veteler säälittä toki tuota ennen olet teettäänyt esim siivoustyötä orjalla hikeen asti.

Ei kai sinä saat lyödä joku niin paljo kun jaksat jos sinulla on niin pitkä rottinkki? Minun pajuvitsat on noin 60 senttiä ja yksi sentti paksu! Yksikään piiskattava ei ole vielä ollut tajuissaan seitsemännen lyönnin jälkeen, yleensä pyörrytään jo neljännellä iskulla. Ja arpia kannetaan takalistossa loppuelämä. Paju muuten on paljon koivvitsaa lempeämpi paksumman ja pehmeämmän kuorensa ansiosta. Samoin itse puukin on pehmeämpää. Tietysti se on se mitä sinä kysyit! Minä kuoritan pajuvitsa tämän vuodenaika kuri lähtee yhtä helpoa kuin banaanikuoretta!

Ei kuiva paju ilman kuori on pehmeä mutta se on kevyt! Testattu on livenä piiskurina toimi ammatti domina,eli nuo pikkupiiskaukset sopinee aloittelijoille itsellä sama kun itikka puris.

Aloitusviestiin vastauksena että se lämmittely nimenomaa vähentää jälkien syntymistä useimmilla piiskattavilla. Monet myös kokevat kestävänsä sen jälkeen kovempaa ja kauemmin jatkuvaa käsittelyä kuin kylmiltään. Kaikki piiskaukseen liittyvä on toki kovin yksilöllistä, toisen kova kuritus on toiselle vasta mukavaa lämmittelyä. Koska joillekkin masokisteille jäljet pyllyllä on nimenomaa "se juttu", uskoisin että useilta ammattidominoilta kyllä saa kovankin jälkiä jättävän piiskauksen pyynnöstä.

Kyrvän runkkaus pyllyn piiskaus -

Loppukesästä ne onkin kartanon pihalta kokonaan käytetty, hyviin tarkoituksiin. Voit myös siirtyä Suomi Ainut toivoni olisi, että selkäsauna tulisi puskista, mutta eihän sellaista tosi elämässä tapahdu. Se oli joitankin tunteja ja sitten hiljakseen häipyi, ehkä suihkussa käynnillä oli jotain vaikutusta. Kyllä piiskauskuri olisi herätettävä uudestaan henkiin, niin maailma pelastuisi. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin. Huomenna kerään pienen kimpun ja pidän hieman pidemmän session. Mutta jos sauna sattui omalle kohdalle, niin eipä värähtänyt. Poika taitaa tykätä meistä. Kun olin lauvennut 3 kertaa, Käski yläs ja siivoat sotkusi heti, Hän komensi, Ja muisti piiskata mun ahteriani siivouksen ajan, Sen jälkeen mentiin pesulle, Hän pesi mut.

0 Replies to “Kyrvän runkkaus pyllyn piiskaus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *