Suomi keskustelu kotka hierontaa rovaniemi

suomi keskustelu kotka hierontaa rovaniemi

Menin siis samoilla vaivoilla hermoratahierojalle, joka käsitteli minut koko kropan päästä varpaisiin omilla käsillään 2 tunnin ajan. Hieroja neuvoi minua kertomaan, jos kipeissä kohdissa sattuu ja niin teinkin. Käsittely oli kaiken kaikkiaan hyvä, miellyttävä ja erittäin tehokas. Käsittelyn jälkeen minua rupesi palelemaan ja hoitaja kertoikin tämän minulle jo etukäteen, että näin tulee käymään, koska kuona-aineet lähtevät käsittelyssä liikkeelle. Minua neuvottiin myös juomaan vettä runsaasti käsittelyn jälkeen.

Käsittelyä seuraavana päivänä kipuja ei ollut missään. Olin todella ihmeissäni hoidon tehokkuudesta. Hierontakäsittely tullaan uusimaan vielä pari kertaa ja katsotaan, josko tämä satsi tällä kertaa riittää.

Tämän kokemuksen jälkeen minä viittaan kintaalla hermoratahierojien mollaajille ja muulle arvostelulle. Kyllä se on niin, että vaikka muu hoito olisikin lääketieteellisesti muka oikeaa hoitoa esim. Ja vastaavasti, vaikka hoito ei olisikaan lääketieteellisesti hyväksyttyä tai valvottua ja todistettua hoitoa esim. Tulen kertomaan tämän myös omalle työpaikkalääkärilleni, joka alun perin suositteli minulle vain tavallista fysioterapiaa ja pyydän, että hän lääkäriasemastaan, Valvirasta ym.

Voisitko vihjaista kenellä hermoratahierojalla kävit ja missä? En tiedä miten virallinen nimike on "hermoratahieronta", mutta silla nimikkeellä olen kuitenkin saanut kaikkein parasta, miellyttävintä ja rentouttavinta hierontaa. Olen myös kokeillut tavallista hierontaa, vyöhyketerapiaa, lymfa-hierontaa, reiki-hoitoa, kaikenlaisia "sähkö-shokkeja" ym. Hermoratahieronta on hellävaraista mutta ei mitään turhaa silittelyä. Hoito alkaa päästä ja korvalehdistä, siirtyen alas aina varpaisiin saakka.

Hoito kesti melkein kaksi tuntia, sen jälkeen oli hyvä olo niin kuin saunan jälkeen. Minua vaivasi päänsärky, unettomuus niska ja selkäsäryt. Myös maksa oli rasitustilassa, monien raskauksien ym.

Kärin myös yleisestä jännitystilasta kropassa. Kävin viiden kerran sarjan ja nyt neljän viikon välein. Sain apua kaikkiin vaivoihini. Ääreishermotuksessa huomioidaan poikittaiset ja pitkittäiset hermoradat, isot aivot ja pienet aivot, keski-ja väliaivot sekä aistit. Hoidolla kuntoutetaan ihmisen ääreishermosto niin hyvin, että saadaan keskushermosto aivot,selkäydin toimimaan kunnolla.

Kuinka paljon hermoratahieronta maksaa? Hinta riippuu onko hierojalla perushermoratahierojan koulutus, silloin hinta 35e. Jos taas on mestarihermoratahierojan koulutus, jolloin on taitoa paneutua eri vaivaalueisiin tarkemmin hinta voi olla jopa 70e.

Aluksi piti ottaa tiheämmin, nyt yli vuosi takana ja vain viikon välein 45 e hoito. Migreenilääkkeiden kulut laskeneet huimasti. Muutakin hyötyä on ollut: Onko kenelläkään tietoa tai jopa kokemusta,voisiko tälläisesta hermoratahieronnasta olla apua orgasmin saanti ongelmaan tai mikä voisi olla joku hyvä hoito muoto Hoitaja tekee sivelyhieronnan käsillä ja kuumilla kivillä pitkin kehoa. En ois uskonu jos en itse olisi kokeillut!

Itse hoito ei ollut seksuaalinen, jos sitä mietit. Sen lisäksi osta ruusunjuuritabletteja luontaistuotekaupasta.

Riihimäellä on hyvä hermoratahieroja. Yhteystiedot löytyvät hermoratahierontamestari- sivuilta. Itsellä ja tutuilla paljon positiivisia kokemuksia hermoratahieronnasta, mutta kannattaa valita hermoratahieroja noilta sivuilta mestareilla on pitkä koulutus ja hyvä asiantuntemus ihmiskehosta. Olen käynyt täällä hermoratahierojalla, jonka hoito maksaa 60e.

Tämä mestarin tutkinnon suorittanut hieroja hieroo rytmikkäästi kohtalaisella voimakkuudella.. Olen pitänyt hoidosta ja hierojasta, joka on kohdellut minua ystävällisesti.

Hain vuosi sitten apua unettomuuteen ja hermostuneisuuteen, vaikeuteen rentoutua.. Pikkuhiljaa aloin rentoutua hoidossa ollessani ja nyt olen pääsääntöisesti jo ainakin puoli vuotta saanut nukuttua hyvin.. Hei, pannaanko hermoratahieronnassa pyykkipoikia varpaisiin? Kuulema 'paha' menee eri elimistä omaan varpaaseen ja sitten lopussa kiskotaan kahdella sormella varpaista ulos ja puhalletaan päälle?!? Itse hieronta sattui ja samoin varpaiden kiskonta, niin että en ole eläissäni tuntenut sellaista polttavaa kipua enkä huutanut ja potkinut niin kovasti.

Myös sen lisäksi kolme kertaa viikossa vähintään puolen tunnin liikunnallinen sessio. Kyllä vain venyttelyä, mikään ei kuitenkaan korvaa hermoratahierontaa, ääreishermoston kuntoutusta. On myös liikuntarajoitteisia, vanhuksia jne. Migreenit ja monet kivut ja säryt kyllä jäävät hoitopöydälle. On lihasten hermot ihan jumissa. Kun lihakset on taas kunnossa, se venyttely on jatkossa hyvä juttu. Lääkärit 2 kpl ehdottivat kumpanenkin lajin vaihtoa. Sain vinkin hermoratahierojalle, joka korjasi tilanteet.

Neljä nikaman kiertymää 3, 7, 10, Nikaman kiertymästä hermotus veti lihakset jumiin. Joskus jos lihas on erittäin kuormittuneessa tilanteessa, venyttely voi jopa pahentaa lihaksen jumitusta. Esimerkiksi leveän peitinkalvon jännittäjälihaksen kalvo-osuus voi joskus olla niin kireä että sitä ei edes hieronnalla saa auki. Sitä paitsi heti treenin jälkeen tehtävät pitkäkestoiset venytykset vain pahentavat palautumista sillä maitohapot puristuvat venyttyneeseen lihakseen, eivätkä pääse sieltä niin nopeasti pois, kuin jos tekisikin kevyen aerobisen sykkeen kohotuksen esim.

Jos taas tekee liian pitkiä venytyksiä ennen treeniä, niin lihaksen tonus häviää ja näin ollen lihaksen voimantuotto kyky hälvenee, sekä hermosto ei toimikaan niin "aktiivisesti". Siksi pitkäkestoisia venytyksiä suosittelen ainoastaan sellaisille henkilöille, jotka lajinsa puolesta tarvitsevat ylivenyttyneisyyttä. Normaaleille kuntoilijoille riittänee 30sek - max. Hieronta kuuluu yhtälailla kehonhuoltoon kuin venyttely. Ja jos jollekin ihmiselle on hyötyä hermorata hieronnasta, menköön sinne!

Jos toista ihmistä auttaa kiropraktikko, käyköön siellä. Pääasia on että keho voi hyvin ja on hyvä olla! Kuunnelkaa siis omaa kehoanne ja lukekaa anatomiaa ja fysiologiaa niin ymmärrätte miten keho toimii solutasolla! Hermoratahieronnalla on väitetty pystyvän stimuloimaan ties mitä aluetta kehossa, mm. Itse läpikävin vuosia kestäneen anoreksian, ja vaikka ravitsemukseni oli ollut jo kuukausia kunnossa ja paino normaalilukemissa ei kuukautisia kuulunut.

Luin hermoratahieronnasta, ja lihaksenikin kun olivat silloin jumissa päätin ottaa 5 kerran hoitosarjan, skeptisenä kuitenkin sen vaikutuksista muuhun kuin lihasjäykkyyteen. Kerroin ongelmastani hoitajalleni, joka valitsi liikkeensä edistääkseen mm. Kaksi hoitokertaa, ja kuukautiseni alkoivat. Myös pitkään jatkunut mm. Hieronta kyllä joskus sattui, mutta sillä tavalla "makeasti". En koskaan ollut mustelmilla, mutta mistään sivelyhieronnasta en edes usko olevan apua, jotta hieronta on nautinnollista sen täytyy tuntua.

Mielestäni hermoratahieronta tuntui juuri toivotulla tavalla, ja ihanaa oli kun myös pää, kasvot ja kireät poskilihakseni hierottiin. Kaikki muu voi olla sattumaa, mutta itse hoitotapahtumasta ainakin nautin - jo se teki siitä hintansa väärtin. Saa hermoratahierontaan sekä kiinalainen että venäläinen menetelmän PKS: Olin liikenneonnettomuudessa 08 ja halvaantuminen oli tosi lähellä. Jalkojen hermoradat vaurioituivat ja toipuminen jatkuu edelleen.

Kävin hermoratahieronnassa pari kertaa ja olisin jatkanut käyntejä jos kukkarossa olisi rahat riittäneet. Sain sieltä huomattavaa apua ja toipuminen olisi paljon nopeampaa jos olisin voinut jatkaa käyntejä. Tällaiset keskustelut joissa tätä meille uutta kuntoutusmuotoa vähätellään eivät ainakaan edistä hoidon saamista kelan korvausten joukkoon. Hieronta on sairaspäivärahalla olevalle utopiaa kun hieronta maksaa 50 euroa kerta ja hoitoa pitäsi jatkaa noin kymmenen kertaa jotta vaikutus olisi paras mahdollinen.

Eli toisille auttaa ja toisille ei mutta niinhän kaikki kuntoutus toimii. Hoitomuoto täytyy saada kelan tukemaksi. Ei auta asiaa että kelalla hoitokerran hinnaksi on arvioitu kymmenen euroa josta korvausta saa 8 euroa. Vai saakohan sitäkään omavastuun jälkeen. Ja onhan hoitopaikan vuokrakin maksettava. Rahaa kyllä on jos se ohjataan oikein!!! Perushoidon hermoratahieronta lisäksi hoitaja venyttelee lihaksia ja nivelsiteitä. Hän hakee syytä oireisiin, Ja opettaa itsehoitoa! Hoito ei ole kivuliasta!

Tampereella on kaksi hoitajaa Merja Johansson ja Marjatta Lumme, joka on erikoissairaanhoitaja. Juu ei varmaan satu Merja Johanssonin hermoratahieronta, koska tädille ei saa edes aikaa varattua vaikka on etukäteen maksanut!!!!! Puhelin ei tunnu olevan käytössä, säposta puhettakaan.

Merjan puhelinnumero muuttunut, joten siksi häntä ei ole saanut kiinni. Ostin lets dealista Tampereella 1 h hermoratahieronnan ja se oli kyllä elämäni kauhein kokemus. Tämä "terapeutti" siveli tunnin ajan ihoa, josta ei ollut mitään hyötyä. Ei kysynyt kertaakaan mitään, ei kertonut hoidosta mitään ja mikä pahinta puhui koko tunnin taukoamatta omia asioitaan.

Ensimmäisen vartin jälkeen ajattelin, että loppuisi jo ja pääsisin lähtemään pois. Opiskelin tässä taannoin hermoratahierojaksi. Täytyy sanoa, että homma haisee vahvasti huiputukselta.

Tästä hermoratahieronnan teoriasta kun ei tälläinen lähihoitaja eikä hieroja ymmärrä yhtään mitään. Opiskelussa käytettiin jotakin Annikki Kankkusen kirjoittamaa hermoratahieronnan kirjaa jota ei avattu kuin yhden ainoan kerran koko koulutuksen aikana, kävimme siitä läpi pari ensimmäistä sivua jossa kerrottiin jotakin siitä mitä hermoratahieronta on ja mihin se vaikuttaa.

Sen jälkeen koko kirjaa ei avattu ollenkaan. Kun luin kirjaa omassa kodissa en ymmärtänyt siitä yhtään mitään. Kirja oli täynnä kuvia ja piirroksia joista ei voinut ymmärtää yhtään mitään. Samoin oli tekstin laita. Siitä ei voinut ymmärtää yhtään mitään. Kirjassa oli käytetty paljon sivuja sen kertomiseen miten tehokas ja hyvä hoito hermoratahieronta on. Opiskelu kesti 6kk siten että paikan päällä käytiin kuutena päivänä jokaisen opiskelupäivän jälkeen annettiin sitten kotiläksyjä seuraavaa kertaa varten.

Oppiminen hermoratahierojaksi tarkoittaa, että haluat olla pitkäjänteinen max 2,5 h ; haluat oppia tuntemaan ihmisen vaivat; olet myötätuntoinen ja auttava; haluat lukea enemmän, mitä opetetaan ja suunataan oppimaan; rytmi ja hierottavien pisteiden välit ovat pienet sekä hieronta aikana pisteiden välit kipupisteistä huolimatta ovat pehmeitä ja sujuvia — vasta silloin ymmärtää muissakin kirjoissa johdattavia hermoratahieronnan tarkoitusta ja tehoa.

Hierottavalla pitää olla mahdollisuus hieronnan aikana olla vähintään nukkuma- tai puoliunessa oleva tila eli rentoutumisen mahdollisuus n. Usein rentoutuminen pitää alkaa toimia jo alkuvaiheessa, viimeistään päänhieronnan loppuvaiheessa.

Annikki Kankkunen laittoi perustan hermoratahieronnalle ja hieronnan muoto on kehittynyt ja tutkittu koko ajan, sitä varten töitä ovat tehneet nämä ihmiset, ketkä haluavat auttaa ja viedä hermoratahierontaa eteenpäin. Hermoratahierontaa pystyy tekemään vaikka pimeässä, tunnetamminen on opittava ominaisuus.

Opettajan mestari olen hyvin tyytyväinen, eikä hän päästänyt helpolla. Ihmettelin tomoisia hermoratahierojia; kun ne ei haisee mitään! Koira riuhtaisi talutuksessa sivulle ja vasen puoli kuin tulessa ja iskiaisvaiva kaupan päälle. Kuukausi meni kivuissa ja siten sain kuulla hermoratahierojasta rovaniemellä,Heimo vesala. Kertoi olleensa kiinasssa opissa ja usassa 80 luvulla Lähes kontaten hierontapöydälle ja kommentti oli.

Ei tästä enää selkää saa jäykemmäksi. Kävi läpi joka ainoan lihassäikeen ja hermoradat tai siltä se ainakin tuntui. Pelkkä sormella painaminen herorataan teki noin 5 sek tosi kovan tuskan ja sen jälkeen vapautus kivusta ja kuin olisi orkut saanut. Noin 20 tuollaista sormipainantaa teki. Oli kiinalaisten opettama taito.

Ja lopuksi se korvien pyöritys ja teki kipeää. Voi olla, että teki sen huvikseen lopuksi. Nousin hierontapöydältä ja ei minkäänlaisia kipuja missään. Olo oli noin viikon käsittämättömän hyvä. Pää oli kuin pilvissä hyvällä tavalla. Enpä ole surkeampaa tavannut. Hieman hiveli ja hiplaili ja 40 euroa kiitos. Ja se oli opettaja. Jos opetuksen taso oli suomessa tuota niin ei ihme jos moititaan. Mikäli joku tietää oikean hermoratahierojan, joka painamalla sormenpäällä tekee tuon homman tai muuten laukaisee hermojännityksen niin vaikka privana minulle yhteystiedot.

Iskias taas tuikkii pirusti. Sinulla tuntuu olevan vähän samantyylinen historia kuin minulla. Joskus luvun alussa minut vietiin käsikynkässä hermoratahierojan pöydälle ja hieronnan lopussa hieroja sanoi että hypippäs.

Vähän arvelutti mutta varovasti hyppyaskelia ja se oli siinä. Sen jälkeen puolivuosittain olen käynyt hormoratahieronnassa ja niin kuin itsekin huomasit on hierojia joista ei apua ja on hierojia jotka saa homman toimimaan.

Töitten perässä olen kulkenut maakunnasta toiseen ja apua on löytynyt niin Keski-Pohjanmaalta Keski-Suomesta kuin Kainuustakin. Keski-Pohjanmaalta Kaustisen ympäristöstä löytyy tosi hyviäkin hierojia ja nimenomaan hermoratahierojia mutta on siellä niitä itsensäkehujia joilla homma vaan ei toimi.

Täyttä humpuukkia mutta jokaisen oma asia jos haluaa maksaa siitä hivelystä jonka joku A Kankkunen on kehittänyt. Täällä näköjään kirjoittavat hermoratahierojat itse näitä kommentteja kuinka hyvästi on auttanut ja jotkut vielä uskovat tätä soopaa. Itse toimin hermoratahierojana, pyöritän omaa yritystä, ja oon loppusuoralla erikoishermoratahierojan opinnoissa. Asiakasmäärä on nyt jo todella laaja vaikka kokemusta on vielä melko vähän, mutta aika opettaa..

Apuja on löytynyt monenlaisiin vaivoihin, niin pieniin kuin vähän suurempiinkin. Meillä ainakin koulutus on ollut todella antoisa ja opettaja mahtava. Kaikkea tietoa ei olekkaan tarkoitus saada koulutuksessa vaan huippuhierojaksi haluavan on paljon luettava ja selvitettävä myös itse. Hyvällä hermoratahierojalla pitää olla laaja tuntemus myös ravinto-opista, liikunnasta yms.

Ja muistattehan selvittää hierojan koulutustaustan ennen hierontaan menoa: Emme kuulu valitettavasti vielä mihinkään rekisteriin, ja tämä lasketaan vaihtoehtohoidoksi. MUTTA, jokainen itse valitkoon mitä hoitomuotoja haluaa kokeilla. En ole ollenkaan samaa mieltä että sen pitäisi sattua, olen itse hieroja ja tiedän kyllä missä menee raja. Jos käsittely tuottaa kipua on hoitoa tehty liian kovin kourin. Hieronta ja kaikenlainen käsittely pitää tehdä ns.

Kovilla käsittelyillä tehdään herkästi kudosvaurioita ja se taas ei ole hyväksi kenellekään. Mustelmia taas tulee joillekin liiankin herkästi ja se taas ei kerro että käsittelijä olisi kovakourainen.

Pelkkä peukalolla painaminen tuotta joillekin mustelmia. On hyvä muistaa haastatellessa onko joku marevan läääkitys tai muu joka saattaa aiheuttaa mustelmien syntyä. Toisilla on verisuonet pinnassa ja käsittely eli hankasu saa sen muuttumaan, silti se ei ole vaarallita. Kaikki käsittely joka tuottaa kovaa kipua on väärin suoritettu hoitomuoto. Neuvoksi annan että hoidon aikana kannattaa sanoa reilusti että sattuu liaan paljon ja se on epämukavaa, jos hoitaja vain jatkaa, on syytä nousta penkiltä ja jättää hoito kesken.

Maksua ei tarvitse suorittaa jos asiakas on tyytymätön. Triggereitä et saa pois sivelemällä. Olen kohdannut kahdenlaista hermoratahierontaa. Toinen, jota kai yleisimmin hermoratahieronnaksi nimitetään, on jotain vanhaa kiinalaista tekniikkaa. Kai sen vaikutus oikeasti perustuu ääreishermoston aktivointiin jne. Kyseessä on näitä tyypillisiä sivelyjä, joista joillekin vähän herkemille ihmisille tulee kuulemma hyvä olo.

Lähinnä vaikutus minulle oli siinä, että sai kaksi tuntia vain maata paikoillaan, kun toinen ihminen sivelee. Toinen hermoratahieronnaksi toisinaan nimitetty manipulaatiohoito perustuu itä-eurooppalaiseen urheiluvalmennuksen lääketieteenj perinteeseen. Se on lujaotteista tiettyjen pisteiden ja lihasten hieromista. Tarkoituksena on ilmeisesti lievittää kovasta treenauksesta kipeytyneitä paikkoja.

Tämä hieronta on kovakouraisempaa, kuin tavallinen "urheiluhieronta". Käsittely tulee toistaa muutaman kerran. Ensimmäisen kerran jälkeen paikat saattavat kipeytyä lisää. Suomessa Oikaraisten suvulla oli salattuna tietona hermoratahieronta tekniikka joka tuli venäjältä. Oikaraiset antoivat tiedon Kimmo L: Siksi vain kirjain L ja nykyisin meitä on useita jotka pystymme hyödyntämään tätä tietoa.

Siinä ei heirota hermoja eikä se ole manipulaatio hoitoa, vaan yksinketaisesti vapautetaan hermoja pinnetilasta pois avaamalla lihaskalvoja jotka ovat kiinnittyneet toisiinsa. Saavutetaan uskomattomia tuloksia, mihin muilla tekniikoilla ei päästä, kuin veitsellä vain.

Liekö hänen oppilaitaan, joka paransi veljeni välilevyn pullistuman, oli kolmess välilevyssä; Missään nimessä ei saanut painaa kovasti, aiheuttaa kipua. Metodi oli kai se, että pullistumalle tehtiin hellävaraisesti tilaa. Jo ensimmäisellä kerralla veljeni oli paljon parempi; ei pystynyt kävelemään vastaanotolle, käveli kuitenkin sieltä pois. Itselläni nyt sama vaiva ja en mielelläni leikkaukseen mee.

Niin hyväksi tiedettiin, jopa selkäortobedit lähettivät potilaita hänelle em. Olisko kellään tietoa vastaavasta henkilöstä Tampereen läheltä? Hei, näin Joulun alla pieni äkkipysädys oikeanpuolen kasvohalvaus onko kellään kokemuksia tämän korjaamiseen hermoratahieronnalla.

Kiitos etukäteen viesteistä ja jos on niin missä päin voiko antaa vihjeitä , tamperelainen. Minulla on vyöruusu, herpes zoster, diagnoosi 5. Vai pahentaako vain, kuten joku epäili. Kirjojen mukaan jälkikivut voi kestää useita kuukausia. Tai onko muita konsteja lievitää kipuja.

Lääkkeisiin tulee helposti rippuvuus. Vyöruusu on yksi "pirullinen" virusperäinen sairaus. Olen hoitanut kymmenisen tapausta. Puolenkymmentä jopa sellaista, joissa paha kivulias vaihe päällä.

Naapurin mieskin oli sairastanut 8 vuotta vuosittain keväisin vyöruusun. Nyt ollut 6 vuotta sairastamatta, eikä kyllä kaipaakaan sitä! Laitan puhelinnumeroni tähän, Voit soittaa, niin neuvon sinulle lähimmän todellisen hermoratahieronnanmestarin koko Suomen alueelta. Voit kyllä tulla minunkin käsittelyyn, jos matkat ei ole esteenä! Onko porissa hyvää hermorata hierojaa? Etsin myös, mutta mieluummin läheltä Tamperetta. Sellaista, joka pystyis parantamaan välilevyn pullistuman.

Hieroja ei kyllä pysty parantamaan pullistumaa,mutta oireita pystyy helpottamaan.. Sitten myös löytyy liikkeitä mitä voi tehdä että pullistuma pikkuhiljaa siirtyy takaisin sisäänpäin pikkuhiljaa.. Olen Eurajoella käynyt Pipsa Kykkäsellä, mun mielestä oli hyvä. Tosin aikasempia kokemuksia koko touhusta mulla ei ole, mutta hänen hieronnastaan mulle ainakin tuli hyvä olo, parempi kuin hetkeen on ollut. Oli Asiantuntevan oloinen ja mukava ihminen, ja mestaritason suorittanut hieroja, tai ainakin sellainen tutkintotodistus oli seinällä.

Nyt ollaan pullistuman kanssa oltu 3. Aikaisemmin sain kyllä apua vuoden verran hermoratahieronnasta,mutta ensimmäinen käynti "amatöörihierojalla" teki työkyvyttömäksi Olen 21 v nainen ja kuulin ensimmäistä kertaa tällaisesta hoitomuodosta. Jalkaani vaivasi 5 kuukautta mortonin oireyhtymä joka oli helvetin kipeä joka askeleella koko tuon ajan ja lääkäristä ei ollut mitään apua vaikka kävin 2 kertaa.. Mutta sen tekiki paras hermoratahieroja täältä päin, en olisi ikinä uskonut tällaiseen parantumiseen..

Voiko hermoratahieronnalla parantaa puutuneen pikkusormen? Kokeile, mutta hyvällä hierojalla! Sattumalta jouduin ensimmäisellä kerralla erittäin hyvän hermoratahierojan hoiviin.

Onko mielestäsi vastine rahalle? Onko salilla jossa käyt ikinä ruuhkaa? Ei ole vastine rahalle 74e kuussa, vuoden sopimus. Ei näy tulokset ei ole paino pudonnut , tosin vähän on lihakset paremmassa kunnossa.

Itse olen käynyt noin puoli vuotta tuolla Kampin Healthexissä. Viime viikolla kävin rauhallisessa jumpassa pilates muualla, testaamassa miltä tuntuu. Seuraavana ja vielä sitä seuraavana päivänä mulla oli peffa- ja vatsalihakset aivan kipeät.

Eli silloin tietää onko jumpasta mitään hyötyä - kun lihaksissa tuntuu että on edellisenä päivänä tehnyt jotain. Pilateksessahan ei hypitä eikä mitään. Hikoilin ehkä saman verran kuin Healthexissa, eli en juuri mitään. Ehkä tein jotain väärin mutta ainakin reisilihakset tuntuivat siltä ettei ne ole saaneet treeniä ollenkaan. Mielestäni oli jotenkin outoa - olenko käynyt turhaan Healthexissä!? Ehkä johtuu siitä että on väärät vastukset, tai siitä ettei Healthexin laitteet vain toimi.

Siitä syytän kuitenkin henkilökuntaa joka on tosi harvoin paikalla - ja jos on, he hoitavat markkinointia ja haalivat lisää höynäytettäviä "salille". Pidän Healthexin hierontatuolista, ja siitä, että ideana on saada puolessa tunnissa treenit tehdyksi.

Valitettavasti vain puolen tunnin liikunta pari kertaa viikossa ei ole mulle toiminut - ehkä jollekin toimii ja on todella hyödyksi. Ja on aika rahan hukkaa verrattuna siihen mitä muualla saisi salin ja ryhmäliikunnan yhdistelmästä.

Plus Healthexin sopimukset on perseestä vrt. Olen käynyt Healthexillä yli kaksi vuotta ja jatkan edelleen. Sehän riippuu täysin siitä, kuinka usein salilla käy.

Ja satunnaisen kävijän ei tietenkään kannata mihinkään kuntoklubiin liittyä. Hyvä paikka joka suhteessa eikä ole kallista. Jos en treenaisi Healthexillä niin varmaankin lihominen olisi jatkunut ja kotisohva voittanut. Parempaa paikka saa etsiä pitkään jos löytää sittenkään Kaikki on ystävällisiä, aina tulee tervehdys. Saunat ,uima altaat, hedelmät ja kaakaot, vieläkö joku haluaisi lisää. Henkilö kunta on loistava. Saksaan rakennetaan Terveys liikunta salia. Ovat muuallakin huomanneet että tämä on Pop.

Jone vie liikuntaa ulkomaille. Ihme itkemistä kyllä täällä.. Painoa lähteny jo kiitettävästi, kunto sekä lihaskunto parantunu, helppo mennä, mukavat työntekijät!

Kehittyykö jos vaan tekee yhden sarjan. Healthex vetoaa yhteen tutkimukseen mutta on muita tutkimuksia jotka näyttävät että kolme sarjaa on optimi. Toisaalta sanotaan että lihas tarvitsee 48 tuntia lepoa. Miten voi silloin harjoitella kertaa viikossa? Kotkan Healthexillä ei ole allasta eikä liiemmälti hedelmiä eikä kaakaotakaan. Hinnat ovat kuitenkin käsittääkseni samat jokaisella Healthex salilla, hieman on siis palveluissa eroa, riippuen kaupungista.

Ei ole kovin tasa-arvoistaminun mielestäni. Näyttäis että jos et kuitenkaan pysty käymään healthexissä sopimuksen purkaminen vaikeaa.

Näyttäis että yritys rahastaa sopimuksen purusta!!!! Lyhyesti sanottuna hyvä mutta kallis. Kuntoilu on helppoa eikä tartte miettiä painoja, toistojen määrää eikä paljon muutakaan. Uima-altailu tosin hyytävä kokemus. Jos on olemassa mahdollisuus että elämäntilanne joskus muuttuu, tätä paikkaa kannattaa välttää. Jos meinaa esimerkiksi kuntoilla vuoden putkeen ja lopettaa sen jälkeen, pitää hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä tiettynä päivänä olla toimiston rivassa täyttämässä irtisanomiskaavakkeita.

Jos jäi tekemättä, tervetuloa jäseneksi toiseksikin vuodeksi. Pitäis ite purkaa soppari.. D Mutta on täysin rahastuksen makua, vertaa esim. Kortti maksaa 66e kuussa liittyminen tais olla 50e ja siihen hintaan kuuluu sali ryhmäliikunnat sekä siellä on: Maksan siitä huvista 39 euroa kuussa on kahden vuoden sopimus ja kaupungin työntekijänä saan alennusta kuukausihinnasta. Käyn kolme-neljä kertaa viikossa, joten eipä tule kerta käynnille kuin noin 4euroa hintaa. Meidän salilla ainakin käy enimmäkseen hieman pullukoita keski-ikäisiä naisia.

Ei ole montaa minua nuorempaa näkyny. Plussana on että voi käydä milloin itselle sopii. Itse käyn usein iltavuoron jälkeen, eikä salilla ole ruuhkaa. Miinuksena voin sanoa, että ohjaus ei ollut kummoista. Kuluttajaviranomaiset tutkivat kuntosalien yksipuolisia sopimusehtoja, myös HealthExin. Käytännössä pikkuinen henkilökunta tekee töitä virkamiesmäisesti vain virka-aikoina.

Eli muulloin ei ole alkeellisintakaan opastusta. Jos sitä haluaa, pitää lintsata töistä. Pukuhuoneen koppeihin ei mahdu edes urheilukassi. Nyt maksuun sisältyy mm. Henkilökohtaista opastusta saa kaikkina aukioloaikoina, eikä salia pidetä mm. Kun ei ollut valvontaa, muksut kulki mukana, "kun ei ollut hoitopaikkaa". Olisiko kenelläkään tuoreempia kokemuksia? Voiko noin lyhytkestoisella treenillä saada muuta kuin "terveysvaikutuksia"?

Rasittaako tarpeeksi muutenkin aktiivista ihmistä? Sali kiehtoo lähinnä teknologiansa takia, mutta mietityttää saako siellä oikeanlaista treeniä aikaiseksi.

Saako ohjelmaan muuten itse vaikuttaa, vaiko onko se treenin laatiminen silkkaa healthex-raamatun lukemista? Hommaat kaverin liikkumaan niin saat alennusta kk maksuun ja SAAT ylimääräisen kuukauden??? Tarkoittaa että sopimus jatkuu ja maksat lisä kuukaudesta täyden hinnan. Tulos plus miinus nolla. Onkohan se edes ihan laillista? Ratkaisee kohdallani ainakin sen että sopimukset oli sitten siinä.

Eipä ole tullut eikä näkynyt vaikka siitäkin kahteen otteeseen jopa uutisissa kohkattiin. Käynyt Oulussa, ja huomannut että yleiskunto parantunut. Stepperillä jaksaa vetää kokoajan pitempään. Ja onhan siitä ainakin se hyöty, että nousee sieltä sohvan pohjalta. Itse kuitenkin kaipaisin esim 3 x 15 sarjoja ja sitä että lihaksissa oikeasti tuntuisi. Vaikka uskonkin, että tuosta oli hyvä lähteä liikenteeseen ja saada kipinä taas liikkumiseen.

Nyt pukkais diiliä Kamppiin. Uskaltaako luottaa, ettei tule allekirjoittaneeksi pitempää sopparia? Miten ahdasta Kampissa on?

Nyt kyllä vähän hymyilyttää nää muutamat kirjoitukset täällä! Ihan Ameerikan malliinko sitä suomenkin kuntosaleilla käydään? Siis halutaan laihtua tekemättä oikeastaan yhtikäs mitään? Eräskin valitti ohjelmansa olevan niin löysä, ettei edes hiki tullut!

Ei sitten omia ajatuksia tullut yhtään, mitä olisi voinut tehdä toisin? Kyllähän 74 euroa kuussa kuulostaa kovalta, varsinkin jos mistään ei saa yhtään helpotusta. Kuntosalin aloittajalta summa saattaa olla liikaa, jos on vielä vuodeksi sitouduttava harrastukseen. Minä olen aina harrastanut liikuntaa, myös kuntosalia. Maksan täällä läntisellä uudella-maalla kuntosalista 59 euroa kuussa, tai oikeastaan vain puolet koska työantajani tukee liikunnan harrastusta maksamalla toisen puolen.

Kävisin kyllä salilla vaikka joutuisin maksamaan koko summan. En tiedä teille laadituista ohjelmista, mutta kuulostaa vähän vaisuilta ellei edes hiki tule pintaan! Minulla on tällä hetkellä menossa ns. Tunnin ohjelma tehdään non-stop -periaatteella, ainoastaan settien välillä on noin puolen minuutin juoma tauko. Eiköhän tässä vielä rantakuntoon päästä Meillä ei kovin tukevia ole salilla näkynyt, vain tutustumisviikoilla saattaa joitakin ylipainoisia salille "eksyä".

Toki sinne mahtuisi enemmänkin kuntoilijoita, mutta kaikkia ei vapaaehtoinen hikoilu näytä kiinnostavan. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Erityyppiseltä salilta tulleilta seurasi narinaa ja ohjeita ja sääntöjä ilmaantui joka lähtöön. Viimeisin; jos käyt laitteet siksakkina, älä kiilaa laitteita järjestyksessä käyvien edelle.

Täysin posketonta, koska ohjelmat ovat 10, 15, ja 22 toistoilla, väkisinkin joutuu odottamaan vaikka jokainen tekisi järjestyksessä. Eihän kuntosali ole kenenkään privaatti. Ja yhden laitekierroksen ohjelma ei kuntoa kohota. Näin saan maksulle vastinetta. Pukuhuone on surkean pieni.

Yhden sarjan tekniikka nimenomaan kohottaa terveyskuntoa, kun treenataan päälihasryhmät samalla kertaa läpi! Älkää nyt hyvät ihmiset verratko perinteistä kuntosalia punttipirkkoineen ja pekkoineen HealthExiin! Kyseessä kaksi eri asiaa ja täysin erilaisine asiakkaineen. Himoliikkujat ja oman tiensä kuntoilijat eivät kuulu healthexille. Paikka on tarkoitettu meille, jotka emme pidä perinteisen salin menosta.

Kyse ei ole paremmuudesta vaan erilaisuudesta. Ja kuka kehtaa oikeasti valittaa, että laitteissa vika jos ei laihdu?! Onko se hammaslääkärin vika, jos tulee reikiä hampaisiin?? Minä kuntoilen juuri niin kuin fysioterapeutti ohjasi minut, teen yhden kierroksen, teen ylitoistoja, pidän liikkeet puhtaana, venyttelen lopuksi enkä todellakaan mene enää sen jälkeen lämmittelylaitteisiin sekoittamaan aineenvaihduntaa ja kierroksen aikana saatua hyötyä.

Hän sanoo, että min on täysin riittävä. Että eiköhän se liikkumisen ilo, tulokset,yms. Ei ennen vanhaan ollut kuntosaleja ja ihmiset olivat silloin paremmassa kunnossa. Ei ollut hyvinvointisairauksia, kuten nykyään on tässä tuhansien liikuntapaikkojen Suomessa.

Ja vieläkään ei kaikille löydy mieleistä kuntoilupaikkaa. Ihmismielen pitää aina löytää syyllinen muualta kuin itsestään, jos laiskuus ja saamattomuus iskee.

Suomi keskustelu kotka hierontaa rovaniemi -

Kun kerran jätin kokeillakseni bokserit jalkaan, hierojatar osoitti niitä vähän ilkamoiden, taisi sanoa jotain, että nuo pois. Kun noin vuosi oli kulunut hän kertoi ettei ole lainkaan enää ollut noita mikreenikohtauksia eikä ne ole vieläkään palanneet, aikaa siitä on 20v. Onko Turussa jotain mätää? Laitteet käydään vaan läpi. Kyllä vain venyttelyä, mikään ei kuitenkaan korvaa hermoratahierontaa, ääreishermoston kuntoutusta.

Migreenilääkkeiden kulut laskeneet huimasti. Muutakin hyötyä on ollut: Onko kenelläkään tietoa tai jopa kokemusta,voisiko tälläisesta hermoratahieronnasta olla apua orgasmin saanti ongelmaan tai mikä voisi olla joku hyvä hoito muoto Hoitaja tekee sivelyhieronnan käsillä ja kuumilla kivillä pitkin kehoa.

En ois uskonu jos en itse olisi kokeillut! Itse hoito ei ollut seksuaalinen, jos sitä mietit. Sen lisäksi osta ruusunjuuritabletteja luontaistuotekaupasta. Riihimäellä on hyvä hermoratahieroja. Yhteystiedot löytyvät hermoratahierontamestari- sivuilta.

Itsellä ja tutuilla paljon positiivisia kokemuksia hermoratahieronnasta, mutta kannattaa valita hermoratahieroja noilta sivuilta mestareilla on pitkä koulutus ja hyvä asiantuntemus ihmiskehosta. Olen käynyt täällä hermoratahierojalla, jonka hoito maksaa 60e. Tämä mestarin tutkinnon suorittanut hieroja hieroo rytmikkäästi kohtalaisella voimakkuudella..

Olen pitänyt hoidosta ja hierojasta, joka on kohdellut minua ystävällisesti. Hain vuosi sitten apua unettomuuteen ja hermostuneisuuteen, vaikeuteen rentoutua.. Pikkuhiljaa aloin rentoutua hoidossa ollessani ja nyt olen pääsääntöisesti jo ainakin puoli vuotta saanut nukuttua hyvin.. Hei, pannaanko hermoratahieronnassa pyykkipoikia varpaisiin?

Kuulema 'paha' menee eri elimistä omaan varpaaseen ja sitten lopussa kiskotaan kahdella sormella varpaista ulos ja puhalletaan päälle?!? Itse hieronta sattui ja samoin varpaiden kiskonta, niin että en ole eläissäni tuntenut sellaista polttavaa kipua enkä huutanut ja potkinut niin kovasti. Myös sen lisäksi kolme kertaa viikossa vähintään puolen tunnin liikunnallinen sessio. Kyllä vain venyttelyä, mikään ei kuitenkaan korvaa hermoratahierontaa, ääreishermoston kuntoutusta. On myös liikuntarajoitteisia, vanhuksia jne.

Migreenit ja monet kivut ja säryt kyllä jäävät hoitopöydälle. On lihasten hermot ihan jumissa. Kun lihakset on taas kunnossa, se venyttely on jatkossa hyvä juttu. Lääkärit 2 kpl ehdottivat kumpanenkin lajin vaihtoa. Sain vinkin hermoratahierojalle, joka korjasi tilanteet.

Neljä nikaman kiertymää 3, 7, 10, Nikaman kiertymästä hermotus veti lihakset jumiin. Joskus jos lihas on erittäin kuormittuneessa tilanteessa, venyttely voi jopa pahentaa lihaksen jumitusta. Esimerkiksi leveän peitinkalvon jännittäjälihaksen kalvo-osuus voi joskus olla niin kireä että sitä ei edes hieronnalla saa auki.

Sitä paitsi heti treenin jälkeen tehtävät pitkäkestoiset venytykset vain pahentavat palautumista sillä maitohapot puristuvat venyttyneeseen lihakseen, eivätkä pääse sieltä niin nopeasti pois, kuin jos tekisikin kevyen aerobisen sykkeen kohotuksen esim. Jos taas tekee liian pitkiä venytyksiä ennen treeniä, niin lihaksen tonus häviää ja näin ollen lihaksen voimantuotto kyky hälvenee, sekä hermosto ei toimikaan niin "aktiivisesti".

Siksi pitkäkestoisia venytyksiä suosittelen ainoastaan sellaisille henkilöille, jotka lajinsa puolesta tarvitsevat ylivenyttyneisyyttä. Normaaleille kuntoilijoille riittänee 30sek - max.

Hieronta kuuluu yhtälailla kehonhuoltoon kuin venyttely. Ja jos jollekin ihmiselle on hyötyä hermorata hieronnasta, menköön sinne! Jos toista ihmistä auttaa kiropraktikko, käyköön siellä. Pääasia on että keho voi hyvin ja on hyvä olla! Kuunnelkaa siis omaa kehoanne ja lukekaa anatomiaa ja fysiologiaa niin ymmärrätte miten keho toimii solutasolla! Hermoratahieronnalla on väitetty pystyvän stimuloimaan ties mitä aluetta kehossa, mm. Itse läpikävin vuosia kestäneen anoreksian, ja vaikka ravitsemukseni oli ollut jo kuukausia kunnossa ja paino normaalilukemissa ei kuukautisia kuulunut.

Luin hermoratahieronnasta, ja lihaksenikin kun olivat silloin jumissa päätin ottaa 5 kerran hoitosarjan, skeptisenä kuitenkin sen vaikutuksista muuhun kuin lihasjäykkyyteen. Kerroin ongelmastani hoitajalleni, joka valitsi liikkeensä edistääkseen mm. Kaksi hoitokertaa, ja kuukautiseni alkoivat. Myös pitkään jatkunut mm.

Hieronta kyllä joskus sattui, mutta sillä tavalla "makeasti". En koskaan ollut mustelmilla, mutta mistään sivelyhieronnasta en edes usko olevan apua, jotta hieronta on nautinnollista sen täytyy tuntua. Mielestäni hermoratahieronta tuntui juuri toivotulla tavalla, ja ihanaa oli kun myös pää, kasvot ja kireät poskilihakseni hierottiin.

Kaikki muu voi olla sattumaa, mutta itse hoitotapahtumasta ainakin nautin - jo se teki siitä hintansa väärtin. Saa hermoratahierontaan sekä kiinalainen että venäläinen menetelmän PKS: Olin liikenneonnettomuudessa 08 ja halvaantuminen oli tosi lähellä. Jalkojen hermoradat vaurioituivat ja toipuminen jatkuu edelleen. Kävin hermoratahieronnassa pari kertaa ja olisin jatkanut käyntejä jos kukkarossa olisi rahat riittäneet. Sain sieltä huomattavaa apua ja toipuminen olisi paljon nopeampaa jos olisin voinut jatkaa käyntejä.

Tällaiset keskustelut joissa tätä meille uutta kuntoutusmuotoa vähätellään eivät ainakaan edistä hoidon saamista kelan korvausten joukkoon. Hieronta on sairaspäivärahalla olevalle utopiaa kun hieronta maksaa 50 euroa kerta ja hoitoa pitäsi jatkaa noin kymmenen kertaa jotta vaikutus olisi paras mahdollinen. Eli toisille auttaa ja toisille ei mutta niinhän kaikki kuntoutus toimii. Hoitomuoto täytyy saada kelan tukemaksi. Ei auta asiaa että kelalla hoitokerran hinnaksi on arvioitu kymmenen euroa josta korvausta saa 8 euroa.

Vai saakohan sitäkään omavastuun jälkeen. Ja onhan hoitopaikan vuokrakin maksettava. Rahaa kyllä on jos se ohjataan oikein!!! Perushoidon hermoratahieronta lisäksi hoitaja venyttelee lihaksia ja nivelsiteitä. Hän hakee syytä oireisiin, Ja opettaa itsehoitoa! Hoito ei ole kivuliasta! Tampereella on kaksi hoitajaa Merja Johansson ja Marjatta Lumme, joka on erikoissairaanhoitaja. Juu ei varmaan satu Merja Johanssonin hermoratahieronta, koska tädille ei saa edes aikaa varattua vaikka on etukäteen maksanut!!!!!

Puhelin ei tunnu olevan käytössä, säposta puhettakaan. Merjan puhelinnumero muuttunut, joten siksi häntä ei ole saanut kiinni. Ostin lets dealista Tampereella 1 h hermoratahieronnan ja se oli kyllä elämäni kauhein kokemus. Tämä "terapeutti" siveli tunnin ajan ihoa, josta ei ollut mitään hyötyä. Ei kysynyt kertaakaan mitään, ei kertonut hoidosta mitään ja mikä pahinta puhui koko tunnin taukoamatta omia asioitaan.

Ensimmäisen vartin jälkeen ajattelin, että loppuisi jo ja pääsisin lähtemään pois. Opiskelin tässä taannoin hermoratahierojaksi. Täytyy sanoa, että homma haisee vahvasti huiputukselta. Tästä hermoratahieronnan teoriasta kun ei tälläinen lähihoitaja eikä hieroja ymmärrä yhtään mitään. Opiskelussa käytettiin jotakin Annikki Kankkusen kirjoittamaa hermoratahieronnan kirjaa jota ei avattu kuin yhden ainoan kerran koko koulutuksen aikana, kävimme siitä läpi pari ensimmäistä sivua jossa kerrottiin jotakin siitä mitä hermoratahieronta on ja mihin se vaikuttaa.

Sen jälkeen koko kirjaa ei avattu ollenkaan. Kun luin kirjaa omassa kodissa en ymmärtänyt siitä yhtään mitään. Kirja oli täynnä kuvia ja piirroksia joista ei voinut ymmärtää yhtään mitään. Samoin oli tekstin laita. Siitä ei voinut ymmärtää yhtään mitään. Kirjassa oli käytetty paljon sivuja sen kertomiseen miten tehokas ja hyvä hoito hermoratahieronta on. Opiskelu kesti 6kk siten että paikan päällä käytiin kuutena päivänä jokaisen opiskelupäivän jälkeen annettiin sitten kotiläksyjä seuraavaa kertaa varten.

Oppiminen hermoratahierojaksi tarkoittaa, että haluat olla pitkäjänteinen max 2,5 h ; haluat oppia tuntemaan ihmisen vaivat; olet myötätuntoinen ja auttava; haluat lukea enemmän, mitä opetetaan ja suunataan oppimaan; rytmi ja hierottavien pisteiden välit ovat pienet sekä hieronta aikana pisteiden välit kipupisteistä huolimatta ovat pehmeitä ja sujuvia — vasta silloin ymmärtää muissakin kirjoissa johdattavia hermoratahieronnan tarkoitusta ja tehoa.

Hierottavalla pitää olla mahdollisuus hieronnan aikana olla vähintään nukkuma- tai puoliunessa oleva tila eli rentoutumisen mahdollisuus n. Usein rentoutuminen pitää alkaa toimia jo alkuvaiheessa, viimeistään päänhieronnan loppuvaiheessa. Annikki Kankkunen laittoi perustan hermoratahieronnalle ja hieronnan muoto on kehittynyt ja tutkittu koko ajan, sitä varten töitä ovat tehneet nämä ihmiset, ketkä haluavat auttaa ja viedä hermoratahierontaa eteenpäin. Hermoratahierontaa pystyy tekemään vaikka pimeässä, tunnetamminen on opittava ominaisuus.

Opettajan mestari olen hyvin tyytyväinen, eikä hän päästänyt helpolla. Ihmettelin tomoisia hermoratahierojia; kun ne ei haisee mitään! Koira riuhtaisi talutuksessa sivulle ja vasen puoli kuin tulessa ja iskiaisvaiva kaupan päälle.

Kuukausi meni kivuissa ja siten sain kuulla hermoratahierojasta rovaniemellä,Heimo vesala. Kertoi olleensa kiinasssa opissa ja usassa 80 luvulla Lähes kontaten hierontapöydälle ja kommentti oli. Ei tästä enää selkää saa jäykemmäksi. Kävi läpi joka ainoan lihassäikeen ja hermoradat tai siltä se ainakin tuntui. Pelkkä sormella painaminen herorataan teki noin 5 sek tosi kovan tuskan ja sen jälkeen vapautus kivusta ja kuin olisi orkut saanut.

Noin 20 tuollaista sormipainantaa teki. Oli kiinalaisten opettama taito. Ja lopuksi se korvien pyöritys ja teki kipeää. Voi olla, että teki sen huvikseen lopuksi. Nousin hierontapöydältä ja ei minkäänlaisia kipuja missään.

Olo oli noin viikon käsittämättömän hyvä. Pää oli kuin pilvissä hyvällä tavalla. Enpä ole surkeampaa tavannut. Hieman hiveli ja hiplaili ja 40 euroa kiitos. Ja se oli opettaja. Jos opetuksen taso oli suomessa tuota niin ei ihme jos moititaan. Mikäli joku tietää oikean hermoratahierojan, joka painamalla sormenpäällä tekee tuon homman tai muuten laukaisee hermojännityksen niin vaikka privana minulle yhteystiedot.

Iskias taas tuikkii pirusti. Sinulla tuntuu olevan vähän samantyylinen historia kuin minulla. Joskus luvun alussa minut vietiin käsikynkässä hermoratahierojan pöydälle ja hieronnan lopussa hieroja sanoi että hypippäs. Vähän arvelutti mutta varovasti hyppyaskelia ja se oli siinä. Sen jälkeen puolivuosittain olen käynyt hormoratahieronnassa ja niin kuin itsekin huomasit on hierojia joista ei apua ja on hierojia jotka saa homman toimimaan.

Töitten perässä olen kulkenut maakunnasta toiseen ja apua on löytynyt niin Keski-Pohjanmaalta Keski-Suomesta kuin Kainuustakin. Keski-Pohjanmaalta Kaustisen ympäristöstä löytyy tosi hyviäkin hierojia ja nimenomaan hermoratahierojia mutta on siellä niitä itsensäkehujia joilla homma vaan ei toimi. Täyttä humpuukkia mutta jokaisen oma asia jos haluaa maksaa siitä hivelystä jonka joku A Kankkunen on kehittänyt. Täällä näköjään kirjoittavat hermoratahierojat itse näitä kommentteja kuinka hyvästi on auttanut ja jotkut vielä uskovat tätä soopaa.

Itse toimin hermoratahierojana, pyöritän omaa yritystä, ja oon loppusuoralla erikoishermoratahierojan opinnoissa. Asiakasmäärä on nyt jo todella laaja vaikka kokemusta on vielä melko vähän, mutta aika opettaa.. Apuja on löytynyt monenlaisiin vaivoihin, niin pieniin kuin vähän suurempiinkin. Meillä ainakin koulutus on ollut todella antoisa ja opettaja mahtava.

Kaikkea tietoa ei olekkaan tarkoitus saada koulutuksessa vaan huippuhierojaksi haluavan on paljon luettava ja selvitettävä myös itse. Hyvällä hermoratahierojalla pitää olla laaja tuntemus myös ravinto-opista, liikunnasta yms.

Ja muistattehan selvittää hierojan koulutustaustan ennen hierontaan menoa: Emme kuulu valitettavasti vielä mihinkään rekisteriin, ja tämä lasketaan vaihtoehtohoidoksi.

MUTTA, jokainen itse valitkoon mitä hoitomuotoja haluaa kokeilla. En ole ollenkaan samaa mieltä että sen pitäisi sattua, olen itse hieroja ja tiedän kyllä missä menee raja. Jos käsittely tuottaa kipua on hoitoa tehty liian kovin kourin. Hieronta ja kaikenlainen käsittely pitää tehdä ns.

Kovilla käsittelyillä tehdään herkästi kudosvaurioita ja se taas ei ole hyväksi kenellekään. Mustelmia taas tulee joillekin liiankin herkästi ja se taas ei kerro että käsittelijä olisi kovakourainen. Pelkkä peukalolla painaminen tuotta joillekin mustelmia. On hyvä muistaa haastatellessa onko joku marevan läääkitys tai muu joka saattaa aiheuttaa mustelmien syntyä.

Toisilla on verisuonet pinnassa ja käsittely eli hankasu saa sen muuttumaan, silti se ei ole vaarallita. Kaikki käsittely joka tuottaa kovaa kipua on väärin suoritettu hoitomuoto. Neuvoksi annan että hoidon aikana kannattaa sanoa reilusti että sattuu liaan paljon ja se on epämukavaa, jos hoitaja vain jatkaa, on syytä nousta penkiltä ja jättää hoito kesken. Maksua ei tarvitse suorittaa jos asiakas on tyytymätön. Triggereitä et saa pois sivelemällä. Olen kohdannut kahdenlaista hermoratahierontaa.

Toinen, jota kai yleisimmin hermoratahieronnaksi nimitetään, on jotain vanhaa kiinalaista tekniikkaa. Kai sen vaikutus oikeasti perustuu ääreishermoston aktivointiin jne. Kyseessä on näitä tyypillisiä sivelyjä, joista joillekin vähän herkemille ihmisille tulee kuulemma hyvä olo. Lähinnä vaikutus minulle oli siinä, että sai kaksi tuntia vain maata paikoillaan, kun toinen ihminen sivelee. Toinen hermoratahieronnaksi toisinaan nimitetty manipulaatiohoito perustuu itä-eurooppalaiseen urheiluvalmennuksen lääketieteenj perinteeseen.

Se on lujaotteista tiettyjen pisteiden ja lihasten hieromista. Tarkoituksena on ilmeisesti lievittää kovasta treenauksesta kipeytyneitä paikkoja. Tämä hieronta on kovakouraisempaa, kuin tavallinen "urheiluhieronta". Käsittely tulee toistaa muutaman kerran. Ensimmäisen kerran jälkeen paikat saattavat kipeytyä lisää.

Suomessa Oikaraisten suvulla oli salattuna tietona hermoratahieronta tekniikka joka tuli venäjältä. Oikaraiset antoivat tiedon Kimmo L: Siksi vain kirjain L ja nykyisin meitä on useita jotka pystymme hyödyntämään tätä tietoa. Siinä ei heirota hermoja eikä se ole manipulaatio hoitoa, vaan yksinketaisesti vapautetaan hermoja pinnetilasta pois avaamalla lihaskalvoja jotka ovat kiinnittyneet toisiinsa. Saavutetaan uskomattomia tuloksia, mihin muilla tekniikoilla ei päästä, kuin veitsellä vain.

Liekö hänen oppilaitaan, joka paransi veljeni välilevyn pullistuman, oli kolmess välilevyssä; Missään nimessä ei saanut painaa kovasti, aiheuttaa kipua. Metodi oli kai se, että pullistumalle tehtiin hellävaraisesti tilaa. Jo ensimmäisellä kerralla veljeni oli paljon parempi; ei pystynyt kävelemään vastaanotolle, käveli kuitenkin sieltä pois.

Itselläni nyt sama vaiva ja en mielelläni leikkaukseen mee. Niin hyväksi tiedettiin, jopa selkäortobedit lähettivät potilaita hänelle em. Olisko kellään tietoa vastaavasta henkilöstä Tampereen läheltä? Hei, näin Joulun alla pieni äkkipysädys oikeanpuolen kasvohalvaus onko kellään kokemuksia tämän korjaamiseen hermoratahieronnalla.

Kiitos etukäteen viesteistä ja jos on niin missä päin voiko antaa vihjeitä , tamperelainen. Minulla on vyöruusu, herpes zoster, diagnoosi 5.

Vai pahentaako vain, kuten joku epäili. Kirjojen mukaan jälkikivut voi kestää useita kuukausia. Tai onko muita konsteja lievitää kipuja. Lääkkeisiin tulee helposti rippuvuus. Vyöruusu on yksi "pirullinen" virusperäinen sairaus. Olen hoitanut kymmenisen tapausta. Puolenkymmentä jopa sellaista, joissa paha kivulias vaihe päällä. Naapurin mieskin oli sairastanut 8 vuotta vuosittain keväisin vyöruusun. Nyt ollut 6 vuotta sairastamatta, eikä kyllä kaipaakaan sitä! Laitan puhelinnumeroni tähän, Voit soittaa, niin neuvon sinulle lähimmän todellisen hermoratahieronnanmestarin koko Suomen alueelta.

Voit kyllä tulla minunkin käsittelyyn, jos matkat ei ole esteenä! Onko porissa hyvää hermorata hierojaa? Etsin myös, mutta mieluummin läheltä Tamperetta. Sellaista, joka pystyis parantamaan välilevyn pullistuman.

Hieroja ei kyllä pysty parantamaan pullistumaa,mutta oireita pystyy helpottamaan.. Sitten myös löytyy liikkeitä mitä voi tehdä että pullistuma pikkuhiljaa siirtyy takaisin sisäänpäin pikkuhiljaa.. Olen Eurajoella käynyt Pipsa Kykkäsellä, mun mielestä oli hyvä.

Tosin aikasempia kokemuksia koko touhusta mulla ei ole, mutta hänen hieronnastaan mulle ainakin tuli hyvä olo, parempi kuin hetkeen on ollut. Oli Asiantuntevan oloinen ja mukava ihminen, ja mestaritason suorittanut hieroja, tai ainakin sellainen tutkintotodistus oli seinällä.

Nyt ollaan pullistuman kanssa oltu 3. Aikaisemmin sain kyllä apua vuoden verran hermoratahieronnasta,mutta ensimmäinen käynti "amatöörihierojalla" teki työkyvyttömäksi Olen 21 v nainen ja kuulin ensimmäistä kertaa tällaisesta hoitomuodosta. Jalkaani vaivasi 5 kuukautta mortonin oireyhtymä joka oli helvetin kipeä joka askeleella koko tuon ajan ja lääkäristä ei ollut mitään apua vaikka kävin 2 kertaa..

Mutta sen tekiki paras hermoratahieroja täältä päin, en olisi ikinä uskonut tällaiseen parantumiseen..

Voiko hermoratahieronnalla parantaa puutuneen pikkusormen? Kokeile, mutta hyvällä hierojalla! Sattumalta jouduin ensimmäisellä kerralla erittäin hyvän hermoratahierojan hoiviin. Sittemmin kokeilin muitakin hermoratahierpojia. Ei heistä ollut mihinkään. Pelkkää näpellystä, josta vain jäi vihainen ja pettynyt olo.

Kävin jokin aika sitten Tampereella hermoratahierojalla. Itse hieronta ei tuntunut juuri missään, enkä juuri kokenut siitä olevan apua. Paljon pahempi ongelma tässä oli kuitenkin hieroja itse. Kahden tunnin hoidon ajan tämä täti lähes taukoamatta papatti omia henkilökohtaisia asioitaan. Siinä tuli melkein koko elämänhistoria kuultua, sukupuolitauteja myöten. Lisäksi kertoi yksityiskohtaisia asioita muista asiakkaista ja haukkuikin erään, tiettyä rotua edustavan miehen patalaiskaksi, kun ei kuulemma lihaksiakaan ollut yhtään.

Hoidon loppuvaiheessa päästiinkin jo sitten uskontoihin. Hieroja ei jättänyt epäselväksi, mikä on "oikea" uskonto, kertoipa myös mm. Olo ei ollut hoidon jälkeen rentoutunut.

Olo oli kuin olisi ollut 2 tuntia psykologina hierojalle itselleen. Kovasti ihmettelin myös sitä, että hieroja ei aluksi selvittänyt terveydentilastani mitään, vaikka minulla on perussairaus, nivelrikkoa ja leikkauksia takana. Harmittaa, että tällaiset höyrypäät pilaavat kaikkien "vaihtoehtohoitojen" mainetta. Mulla täsmälleen sama homma, ahdisti aivan valtavasti koko hieronnan ajan tuo puhuminen.

Hieroja kävi läpi omien perheiden asiat, nykyisen ja entisen miehen perheet, lasten työ- ja varallisuustilanteen jne. Ja todellakaan ei kysytty ensimmäistäkään kysymystä hierottavan terveydentilasta tai vaivoista.

Älkää hyvät ihmiset enää käyttäkö kyseisiä helppo heikkejä ja helenoita. Valviran rekisteristä löytyy auttajat. Rahanne ja tuskanne vain vähenevät ja lisääntyvät. Ainoa ilmainen parantaja on jeesus. Itse kävin viime vuoden puolella ja näköjään samalla henkilöllä, koska ei Tampereelle voi sattua kahta samanlaista hermoratahierojaa..

Tekisi ihan mieli sanoa nimikin, jotta muut eivät joutuisi kärsiä samaa kokemusta. Hieronta tuntui hyvältä, mutta siitä ei todellakaan pystynyt nauttia.. Ihmisten kanssa työskennellessä olisi tärkeintä ottaa asiakas huomioon, eikä jauhaa omista ongelmista tai aivopestä uskontojutuilla tai oikeen paheksuvasti puhua ihmisistä jotka syövät lihaa kun itse ei syö!

Eipä ole sinne enään menemistä. Kuka tietäis onko Seinäjoen alueella hyvää hermoratahierojaa? Minä kävin hermoratahierojalla, ja melko epäilevällä mielellä sinne menin.

Ensimmäise stä apteekista löytyi toinen lääke ja toisen saannin farmaseutt i varmisti naapuriapt eekista. Ennen puoltapäiv ää aloittelin kotona jo lääkekuuri en nauttimise n. Röntgen selviää hieman myöhemmin. Ei se oikein paremmin voi toimia. Tutustun vasta syntymäkau punkiini tätä kautta. Kotkassa tuli oltua noin 13 v. Vaan missä Kotkassa on sijainnut Sokeritehd as? Meidän isän vintiltä löytyy noita laatikoita missä sokeria on kuljetettu.

Vanhana Hovinsaare n poikana , paljon herää muistoja kuvista , Kävin koulut siellä v. Helposti lähestyttä vä tässä päivässä.. Maritta Tapani Os Väylä. Ensimmäist ä kertaa oltiin Kotkan Meripäivil lä aivan huokea kokemus, vuoden päästä tullaan uudestaan, paljon jäi näkemättä. Mukavaa meinkiä, markkina tunnelmaa ja erinomaise n hyviä muikkuater ioita rantakojui sta.

Laivat ovat Turkuun verrattuna "levällään " suurella alueella. Kotka on huikea, rosoinen, kaunis, vieraanvar ainen ja täynnä loistavaa kulttuurie lämää! Kymi Sinfonieta sta jazzin kautta raskaaseen rokkiin, on upeaMerike skus Vellamo ja suurin Alvar Aallon toteutunut En enää vaihda muihin maihin.

Lisä ksi puistot ovat ihania ja hyvinhoide ttuja. Toki han siellä on paljon nähtävää muute Kotkalaise t ovat mutkattomi a ja ystävällis iä turisteill ekin. Lauantaisi n ja pyhäisin olisi mukavaa jos iltaisin ja tietysti päivisin pikku kahviloita olisi avoinna, jotta voisi poiketa pikku napostelta valle ja katsella ja ihailla kukkaistut uksia esim.! Yksi mahtavimmi sta kaupungeis ta Suomessa.

On vesibussit Tuurit , kauneimmat puistot, meri ympärillä ja joki virtaa. Palvelut liikenneve rkostoinee n toimii paremmin kuin muilla vastaavan kokosilla kaup Asuminen on edullista ja harrastami sen mahdollisu uksia löytyy paljon.

Kaunista ja rauhaisaa, mutta kaupungin elementit löytyvät. Huippumest a, muutamme Kotkaan parin viikon päästä Pasaatin lähelle! Kaunis kaupunki, ja hienosti järjestett y alue. Miinusta koko kaupunki näytti sammuvan,a inakin turistin silmissä klo 1. Kesällä Kotkalla on paljon tarjottava a muualta tulleille, vaikka pieni kaupunki onkin! Ja Kotkalaise t ovat ystävällis iä! Suomijuhlat ovat menossa nyt Ruonalan hallissa, jossa kotkalaiskoululaista tanssii Prinssi Josufin, Seksikkään Suklaan ja Tuure Boeliuksen tahdissa.

Rikosuhripäivystys RIKU oli myös mukana kaupungintalon valtaus -tapahtumassa. Nuorten hankkeen projektisuunnittelija Raija Kontunen kannustaa kaikkia ottamaan heti yhteyttä, jos epäilee joutuneensa esim.

0 Replies to “Suomi keskustelu kotka hierontaa rovaniemi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *