Millaisen naisen mies haluaa sirkantähti levi esiintyjät

Hole in one sivukilpailuun voi osallistua koko kesän ajan, jossa potti kasvaa mikäli osumia ei tule. Pyhällä kiekkosetin voi vuokrata Hotelli Pyhätunturin vastaanotosta avoinna Pantiksi käy myös ajokortti. Pirtukirkon juhannustansseissa Jettiset Tanssit alkaa klo. Kolmatta kertaa järjestettävän valokuvaustapahtuman ohjelma vie osallistujat kuvaksellisiin paikkoihin Inarin alueella.

Tänä vuonna Inari-Saariselkä Matkailu on koonnut yhdessä paikallisten valokuvaajien kanssa parhaat valokuvauskohteet, mitä pohjoisen kesällä on tarjota. Etsitkö maisemia, jotka heijastuvat peilikirkkaiden järvien pinnalta tai korkeaa tunturia, josta pääset kuvaamaan tunturien kerroksia jaettavaksi Instagramiin? Tämä kaikki on mietitty sinulle valmiiksi — lisämausteena seikkailua ja paikallista kulttuuria.

Kolmepäiväinen ohjelma on tehty keskiyön auringon etsijöitä varten. Koe Inarijärven upeat maisemat yöttömän yön vaelluksella Otsamotunturille tai erityisellä keskiyön risteilyllä Ukonkivelle. Käy tapaamassa keväällä syntyneitä poronvasoja, jotka ovat valmiita heidän ensimmäisiin kuvauksiin. Molempien päivien päätteeksi lämpenee rantasauna ja päivän tarinoita voi jakaa nuotiotulen äärellä.

Ja mikä parasta, kaikki tämä yhdessä porukan kanssa, joka jakaa saman kiinnostuksen valokuvaukseen ja ulkoilmaelämään.

Tapahtumapaikkana toimii Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka. Vasatokka sijaitsee 10 km Inarin kirkonkylältä Angelin suuntaan. Osallistumispaikkoja on rajoitetusti, tapahtuman onlinemyynti on aukaistu. Tapahtuman järjestää Inari-Saariselkä Matkailu yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa. Kultavaskooli -lentopalloturnaus, Rovaniemi Suomen suurin ja perinteikkäin Lentopallon Kultavaskooliturnaus pelataan Rovaniemellä viikko juhannuksesta. Pelejä on ympäri Rovaniemen kouluja ja päätapahtumapaikkana on Santasport Rovaniemi, jossa voi käydä katselemassa otteluita iloisessa ilmapiirissä.

Santa Claus Cup — nuorten jalkapalloturnaus, Rovaniemi 3. Hilla Polkujuoksuviikko, Saariselkä Mieli vetää erämaahan? Polkujuoksu tarjoaa oivan tavan johdattaa juoksija ja juoksijan mielentila Urho Kekkosen kansallispuiston erämaisiin maisemiin.

Polkujuoksuviikon aikana järjestetään ohjattuja lenkkejä kuntoilijoille, aktiiveille ja perheille kolmessa eri ryhmässä. Lisäksi viikon aikana jumpataan yhdessä tekniikka-, koordinaatio- ja liikkuvuusharjoitteita sekä nautitaan Kiilopään savusaunan lämmöstä.

Lenkkien pituudet vaihtelevat km välillä. Ohjaajia auttaaksemme kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ryhmän mihin aiot osallistua. Samalla voit vapaaehtoisesti ilmoittaa hieman omaa kuntoilutaustaasi ohjaajien valmistautumista varten. Suomipop-festivaali , Oulu Oulun Kuusisaaressa Lavoille nousevat Suomen suurin pop-yhtye Haloo Helsinki!

Lisää artisteja julkaistaan vielä talvikauden aikana. Auttikönkään Muinaismarkkinat, Rovaniemi Pe-su Tapaat koko keskiaikaisen markkinaväen kirjon ja käsityöläisiä ympäri Suomenniemen ja Euroopan. Tule kokemaan keskiajan elämä, taistelunäytöksiä, tanssia, keskiajan herkkuja. Voit myös itse osallistua kisailuun jousiammunnan, veitsenheiton ja miekkailun tiimellyksessä. Lapsille ritari ja prinsessaleikkien ohella myös keskiajan pelejä ja leikkejä.

Polkujuoksu Ylläs-Pallas-Hetta km. Lähtö Ylläsjärveltä klo Polkujuoksu Pallas-Hetta 55 km. Lähtö Pallakselta klo Palkintojenjako Hetassa klo Iskelmäkesä , Rovaniemi Pe-la Viime vuonna loppuunmyynyt musiikkitapahtuma IskelmäKesä tulee jälleen Rovaniemelle. Suuren suosion saavuttanut tasokas musiikkifestivaali järjestetään tänä vuonna Ounaspaviljongissa Kauniissa rantamaisemassa sijaitseva Ounaspaviljonki on täydellinen tapahtumapaikka isolle kesätapahtumalle.

Inari viikot, Inarin kunta Kesätapahtumia kaikenikäisille! Perinteisiä kyläjuhlia, lastentapahtumia, markkinoita, torihulinaa, festareita, konsertteja, teatteria, Ivalon Pelimannipäivät, taidenäyttelyitä, retkeilyä sekä tietysti WaterCross-kelkkakisat.

Tervetuloa Suomen suurimman ja kauneimman kunnan kesätapahtumiin taas kesällä ! Yhteistyössä Inariviikkoja toteuttamassa ovat Inarin kunta sekä paikalliset yhdistykset, yritykset sekä yksityiset voimamiehet ja -naiset. Arctic Challenge Levi on äärimmäisen kova estejuoksutapahtuma keskellä Levin karun kaunista tunturiluontoa. Armoton kokemus, jossa rapa roiskuu, maitohapot jylläävät ja nauru raikaa, ainutlaatuinen elämys, jossa korostuvat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityö ja luonnon kunnioitus.

Arctic Challenge Levissä korostuvat luonnonmukaisuus ja tunturiluontoa mahdollisimman vähän kuormittavat ratkaisut. Matkaan ei lähdetä numerolappu rinnassa vaan kelopölliin poltettu kisanumero kainalossa, ja maaliin tullaan itsensä voittaneina plakkarissa voimavaroja selvitä jatkossa rankoistakin elämän haasteista.

Ilmoittautuminen on käynnissä, ja sinulla on vielä mahdollisuus päästä mukaan alennetuin hinnoin! Rovaniemi City Run Alk. Rovaniemi City Run kävellään, hölkätään ja juostaan Reitti kiertelee Kemijoen ja Ounasjoen suistojen varrella Rovaniemellä yöttömässä yössä kesäillan viileydessä.

Puolimaratoonarit kiertävät reitin kaksi kertaa ja maratoonarit neljä kertaa. Lähtö ja maali sijaitsevat kuuluisan Hotelli Pohjanhovin rannassa. Maratoonarit starttaavat klo Tavoite on saada mahdollisimman monelle juoksijalle vetoapua juoksun aikana ja otolliset olosuhteet onnistuneelle juoksulle.

Lapsille on oma mini run, missä matkat m-1km. Ne juostaan klo Tapahtuman infosivuna toimii Rovaniemi City Run facebook-sivusto , johon päivitämme lisätietoa tapahtumasta. Ennen juoksua järjestämme osallistujille maksuttoman luennon aiheesta kestävyysliikunnnan vaikutukset työhyvinvointiin. Luento on hotelli Pohjanhovissa klo Koko kansan kesätapahtuman tapahtumapaikkana on Rovaniemen ydinkeskusta.

Torstaina tapahtuma on ilmainen. Festivaalialue rakennetaan Koskikadun kävelykadulle. Tapahtumassa on juonnettua ohjelmaa, ja mittava esiintyjäkaarti viihdyttää rovaniemeläisiä ja kaupunkimme matkailijoita kolmen päivän ajan torstaista lauantaihin.

Lapin Kullan Kimallus -tapahtumassa on esillä Hartwallin tuotteisto Lapin Kulta -olutmerkin vetämänä. Alueen yritykset tuovat esille tuotteitaan ja tapahtuma-ajan tarjouksiaan. Tapahtumassa on katukeittiö, jossa on tarjolla monenlaista ruokaa useissa eri pisteissä. Tarjolla on jokaisen makuun ja lompakolle sopivia maittavia ruoka-annoksia. Tapahtuman juontaa Teppo Vuorio. Tässä vaiheessa julkistettavat ulkomaiset kiinnitykset ovat hard rockia ja glam metalia musiikissaan yhdistelevä Hardcore Superstar Ruotsista ja melodista vaihtoehtorockia soittava You Me At Six Englannista.

Kotimaisista kärkinimistä Qstockiin saapuu Suomen suvessa harvakseltaan keikkaileva The Rasmus, joka päätti viiden vuoden julkaisutauon Dark Matters -uutuudellaan lokakuussa. Räppiosastoa festivaalilla edustavat järkiään täysille saleille esiintyvä Gasellit ja Pyhimys, jonka alkuvuodesta julkaistavan Tapa poika -levyn ennakkokuunteluilta Valkoisessa salissa Helsingissä myytiin loppuun alle minuutissa.

Uusia tuulia Suomen ja Euroopan metalliskeneen puhaltaa aiemmin Battle Beastissa vaikuttaneen Anton Kabasen uusi yhtye Beast In Black, jonka marraskuun alussa julkaistu esikoisalbumi Berseker on saanut erinomaisen vastaanoton.

Ihan omanlaisen ohjelmanumeron tarjoilee kotimaisten kärkikoomikoiden yhteenliittymä The Comedians. Kuninkuusravit , Rovaniemi Pe-su Perinteiset ja legendaarisesta maineesta nauttivat Kuninkuusravit kilpaillaan tänä vuonna Rovaniemellä Mäntyvaaran raviradalla heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Raviurheilu on yksi Suomen suosituimmista urheilulajeista ja Kuninkuusravien odotetaan tuovan kaupunkiin jopa 55 raviurheilun ystävää. Kuninkuusravit on huikea viikonlopun mittainen viihde-elämys ja vieläpä livenä. Kesäinen tapahtuma on tunnettu ainutlaatuisesta ilmapiiristään ja kilpailevia suomenhevosia kannatta käydä katsomassa, vaikka veikkaaminen ja totopelaaminen eivät kiinnostaisikaan.

Kuninkuusravit olivat Rovaniemellä edellisen kerran vuonna Rovaniemi Rock in the City rockfestivaali Ounaspaviljonki. Rovaniemen heinäkuu päättyy vilkkaaseen musiikkiviikonloppuun. Kaupungissa lanseerataan perjantaina Rovaniemi Rock In The City —nimisen festivaalin tähtinä nähdään vuotisjuhliaan viettävä vaasalaisyhtye Klamydia, loistavasta livemeiningistä tunnettu rock-trio Melrose, viime vuonna vuotisjuhliaan viettänyt rokin gigantti Peer Günt sekä maailmallakin kestosuosiota nauttiva kemiläinen Sonata Arctica.

Tukevampaa rockpakettia saa hakea! Watercross-Kelkkakisat, Ivalo Heinäkuussa ajetaan Ivalojoella Hotelli Kultahipun rannassa jo perinteiseksi muodostunut Euroopan suurin ja vanhin sekä kuumin, vauhdikkain ja mielenkiintoisin WaterCross -kelkkakisa. Kisa kokoaa Ivalon täyteen kelkkakansaa läheltä ja kaukaa. WaterCross-kisoja on mielenkiintoinen ja helppo seurata, koska kisareitit näkee hyvin yhdellä silmäyksellä. Jännitystä kisoihin tuo se, että moottorikelkoille ajetaan veden päällä.

Kelkka uppoaa helposti ja vesi roiskuu viilentävästi heinäkuun helteessä. Kelkkakisat ovat koko perheen iloinen tapahtuma, jossa Pohjoismaiden kovimmat kuskit ottavat mittaa toisistaan ja kelkoistaan. Ivalolainen Ylä-Lapin Moottorikelkkailijat ry järjesti ensimmäisen watercross kisan Ivalossa jo vuonna Kilpailut järjestetään aina Suomen Moottoriliiton luvalla.

Kuninkuusravien iltajuhlat, Rovaniemi Rovaniemen Kuninkuusravien iltajuhlaa vietetään lauantaina Tuolloin Ounaspaviljongin lavalla iloa kansalle tuovat hurmaava iskelmätähti Anne Mattila, tänä vuonna vuoden Iskelmä-Emmalla palkittu Matti Esko, suosittu tanssiorkesteri Finlanders, viime vuonna Iskelmä-Finlandian voittanut kestosuosikki Markku Aro sekä laulajana jo usean vuoden keikkaa heittänyt mäkikotka Matti Nykänen.

Nuorten LuostoClassic on nuorille lappilaisille muusikoille suunnattu orkesterileiri. Sen päätehtävä on valmistella viikon kestävän orkesterileirin aikana konsertillinen musiikkia Nuorten LuostoClassicin pääkonserttiin lauantaiksi Orkesterileiri soi Pyhä-Luoston alueella viidettä kertaa 5.

Ohjelmisto rakennetaan kahden solistinumeron, Mozartin viulukonserton ja Tsaikovskyn sellokappaleen ympärille. Jukka Nurmela Säestys, piano: Johanna Tilus Taiteellinen johtaja, huilu: Simerock , Rovaniemi Pe-la Rovaniemen Wanhat Markkinat Pe-su Kaikkina seitsemänä järjestämisvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty pienisuuri festivaali järjestetään kahdeksannen kerran Koiteli elää suomenkauneinfestivaali voitti Pohjoisen parhaat tapahtumiengaalssa Paras kulttuuritapahtuma -sarjan!

Se on kolmipäiväinen maastopyöräily etappikisa Saariselän tuntureilla. Kisan aikana pääset nauttimaan Urho Kekkosen kansallispuiston ja Hammastunturin erämaa-alueen villeistä erämaista, raastelevista nousuista, ja mahtavista poluista.

Kolmen päivän aikana pääset huiputtamaan kymmeniä Saariselän tuntureita. Saariselän maasto on tunnettu muutamista erityispiirteistä.

Meidän nousut on suomalaisessa mittakaavassa pitkiä ja korkeuserot suuria. Pitkät ja hikiset nousut lupaa tietenkin mahtavia vauhdikkaita alamäkiä, joita meiltä löytyy myös! Tuntureilla maastotyyppi on kivinen, ja meidän kivet on teräviä. Moni pyöräilijä onkin kokenut tämän karvaasti rengasrikkojen muodossa. Mutta ei huolta, oikeanlaiset renkaat kyllä kestää vähän Palopäätä.. Tämän lisäksi meidän polut on monilta osin rakentamattomia.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos vastaan tulee joki tai tunturipuro, niin siitä ajetaan tai kahlataan läpi. Ja sitten meillä on tietenkin kilometritolkulla ihan tolkuttoman hienoja ja hauskoja polkuja!

Saariselkä MTB Stagesin lähtöviivalle asettuu vuosittain kansainvälinen joukko osallistujia elitetason maastopyöräilijöistä pyöräilyn harrastajiin. Saariselkä MTB Stages ei kuitenkaan ole mikään joka-mies-kisa, eikä siitä selviä läpi kukaan helpolla. Saariselkä MTB Stages ei ole pala kakkua, eikä sen ole tarkoituskaan olla. Sen on tarkoitus olla kesän kovin haaste, jonka jälkeen jokainen maaliin ajanut voi onnitella itseään. Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus.

Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä.

Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden. Vanhan jäärän ja nuoren kaupunkilaistytön yhteiselämässä kahdesta puolikkaasta kasvaa enemmän kuin yksi kokonainen.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on mahdottoman hauska ja sydämellinen elokuva mahdottoman vakavasta aiheesta. Lippuja voit kesän kuluessa varata jo ennakkoon tästä linkistä. Leffaeväät ja -juomat mukaan elokuvasaliin Polar Kodasta: Tulethan sieki kattomhan ja kokemhan enontekiöläistä kotiseututunnelmaa ja tapaamhan väärtejä! Tapahtumasihteeri Sirpa Mannela, , s-posti sirpa. Paljon vanhoja tuttuja ja mielenkiintoisia uusia kasvoja, hyvät järjestelyt ja upeat maisemat!

Levin perinteinen Ruskamaraton kokoaa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna tunturiin noin juoksijaa. Kaikille juoksusta kiinnostuneille sopiva tapahtuma kisataan uniikissa ympäristössä Levitunturilla, Lapin ainutlaatuisen ruskan keskellä.

Matkoina kokopitkä ja puolikas maraton, kauden uutuutena myös 10 kilometrin polkujuoksu. Juoksemisen lisäksi voit tulla vain nauttimaan tunnelmasta ja kuuluisista Ruskamarkkinoista! Ruskamarkkinoilla on tarjolla syötävää, juotavaa, ohjelmaa, ostoksia ja tietysti aitoa markkinatunnelmaa. Illan pimetessä meininki vaan kasvaa, kun Ruskamaratonin virallinen illanvietto alkaa.

Siellä unohdetaan tankkaukset, rakkulat ja viiden sekunnin häviö naapurille ja nautitaan tunnelmasta. Musikaalia ja tangoa, Rovaniemi Klo Guardia Nueva on suuri viihde- ja tango-orkesteri täynnä pauhaavaa voimaa ja suunnatonta herkkyyttä. Orkesteri perustettiin Kokkolassa vuonna Heti alusta alkaen orkesteri päätti tulisieluisen kapellimestarinsa Raimo Vertaisen johdolla tehdä töitä pitkäjänteisesti, tosissaan ja rohkeasti.

Työ on tuottanut hedelmää, joten ei ole vahinko eikä sattumaa, että kuudestatoista taitavasta muusikosta koottu kokkolalaisorkesteri on noussut huimaa vauhtia kohti suomalaisen orkesteritaivaan tähdistöä. Guardia Nuevan musiikillisena runkona on ollut tunteikas tango- ja viihdemusiikki.

Argentiinalaisen säveltäjän, Astor Piazzollan, merkitys orkesterille on suuri. Orkesterin repertuaari on vuosien saatossa kasvanut argentiinalaisesta tangosta suomalaiseen viihdemusiikkiin, elektrotangoon ja musikaalisävelmiin. Kappaleet sovitetaan Guardia Nuevalle mittatilaustyönä ja sovituksissa orkesterin harmonikat, bandoneonit, jousisoittimet sekä rytmiryhmä soivat raikkaalla ja ennakkoluulottomalla otteella.

Tänä päivänä viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva on musiikillinen runsaudensarvi, jolla ei ole tarvetta puristua yhteen muottiin. Guardia Nueva on kerännyt paljon kiitosta niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin.

Orkesteri on esiintynyt kapellimestari Raimo Vertaisen johdolla ympäri Suomea, ulkomaita myöten. Orkesteria on kuultu ja ihailtu jo Argentiinassa, Turkissa ja Saksassa. Orkesterin valovoimainen esiintyminen, rytmisesti ja soinnillisesti kekseliäät sovitukset, jousisoittimien ja harmonikkojen dramaattiset soinnut yhdistettynä lahjakkaiden solistien tulkintoihin, takaavat intohimoisen konsertti-illan. Guardia Nuevan solisteina ovatkin olleet kaikki Suomen keskeisimmän alan artistit.

Rovaniemi-viikko järjestetään tänä vuonna Ohjelmassa on jälleen seitsemän päivän ajan tarjolla yhdessä kuntalaisten, järjestöjen, yhteisöjen ja eri toimijoiden kanssa tuotettuja kiinnostavia tapahtumia. Ohjelma julkaistaan kesän aikana osoitteessa www. Valitse sopiva ilta ja tee Takka Ravintolaan   pöytävaraus ruska-ajan illoille. Perinteiseen tapaan Takan kokit hääräävät suosituilla Ruokafesteillä Hirsiravintolassa 8. Majoitusvaraukset Oloksen hienoihin maisemiin tästä.

Kansainväliset Suurmarkkinat, Rovaniemi To-su 6. Suomen johtava tapahtumaelinkeinon asiantuntija TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus järjestää kesällä kuusitoista kaupunkia käsittävän Kansainvälisten Suurmarkkinoiden kiertueen. Ohjelmassa on konsertteja, elokuvia sekä Polar Kodassa  Syksyisen buffet-pöydän herkkumenu julkaistaan elokuussa. Muille illoille voit  varata pöydän Takka Ravintolasta.

Tunturi-Lapin parhaat maisemat sekä tunnelma vievät voiton muista! Varaa majoitus  olos laplandhotels. Sibelius Inspiration -multimediakonsertti Olos Polar Centerissä. Konsertissa yhdistyvät Sibeliuksen ajaton musiikki sekä Aira Vehaskarin videot kuvattu konserttia varten mm. Multimediakonsertissa Sibeliuksen tunnetuimpia sävellyksiä, jotka Matti Makkonen on sovittanut sellolle ja pianolle. Maineikas muotisuunnittelija Mert Otsamo on suunnitellut taiteilijoiden esiintymisasut inspiraationaan Suomen luonto.

Konsertti on kokonaisvaltainen elämys: Konsertti tempaisee mukaansa Sibeliusten kodin, Ainolan puutarhaan kukkaloiston keskelle, taianomaiseen sammalmetsään iltahämärässä ja vaikuttavalle Kolin huipulle Pohjois-Karjalaan ukkosmyrskyn keskelle. Katso ja kuuntele tästä elämysmaistiaisia! Vältyt jonottamiselta ja pääset suoraan nauttimaan kahvipöydän antimista. Ennakkoon varatut konsertti- ja kahviliput lunastetaan Lapland Hotel Oloksen vastaanotosta arkipäivisin 6. Varmista paikkasi ja tee varaus nyt.

Majoitusvaraukset Oloksen hienoihin tunturimaisemiin tästä. Kiilopään polkuajotapahtuma, Saariselkä Rentoa retkimeininkiä Urho Kekkosen kansallispuiston erämaisissa maastoissa — luvassa singletrackiä, neulaspolkua ja avotunturipolkua. Varauksen voit tehdä jo  kesän aikana  tästä  ja varmistat paikkasi herkuttelijoiden joukossa! Ruskan kahvikonsertti Oloksella Polar Kodassa. Iltapäivän kahvikonsertti Polar Kodan hienossa tunturimaisemassa. Sopraano Laura Pyrrö säestäjänään pianisti Tiina Korhonen.

Ennakkoon varatut liput lunastetaan Lapland Hotel Oloksen vastaanotosta arkipäivisin 6. Tee varaukset tästä pe 7. Majoitukset Oloksen upeisiin tunturimaisemiin tästä. Oi niin paljon kuuluu rakkauteen - Elokuvasäveliä ja ikivihreitä Olos Polar Centerissä. Lippuja voi varata ennakkoon tästä. Varatut liput lunastetaan Lapland Hotel Oloksen vastaanotosta 6. Takka Ravintola on avoinna klo Kankkulan kaivo — kootut seokset on komediallinen hupaelma , jossa sivistys ja rahvaanomaisuus kohtaavat.

Humoristiset tarinat ja laulut vuorottelevat ja vievät juonta eteenpäin. Tippavaaran ihmiset ja railakas maalaiselämä tuovat yllättäviä käänteitä radiojuontajan tehdessä lähetystä Kankkulan kaivon juhannuksesta.

Paikalliseen laulukilpailuun osallistuu naisia ja miehiä joka lähtöön. Aluksi juontajaa ihmetyttää kiellettyjen juomien salamyhkäisyys, mutta loppujen lopuksi asiat selviävät, mutta selviävätkö kaikki… Rooleissa nähdään Tangokuninkaanakin tunnettu Teuvo Oinas , vuoden tangofinalisti Jonna Ortju , laulupedagogi Marja Peura , imitaattori ja muusikko Eikka Happonen , Timo Loukomaa sekä Juse Venäläinen , musiikin monitoimimies.

Näytelmä sisältä paljon reipasta livemusiikia humppaa unohtamatta! Käsikirjoituksen on tehnyt Juse Venäläinen. Esitys mukailee löyhästi Tippavaaran ja Kankkulan kaivon vanhaa hupailua. Ennakkoon varatut liput voi lunastaa Olokselta 6. Suomirockin ja -popin parhaat. Illan pöytävarauksen Takkaan pääset tekemään tästä. Miehet rakastavat huolehtia rakastetuistaan ja suunnitella perheen menoja, mutta he myös haluavat, että heidän tulevaisuuden perheessään myös kumppani osaa osallistua aktiivisesti yhteisen elämän suunnitteluun.

Vaikka miehet yleisesti haluavatkin päättää asioista, eivät he halua tehdä sitä yksin. Nainen, joka puskee elämässään eteenpäin niin työn kuin arkielämänkin saralla, saa miesten jalat veteliksi. Miehet ymmärtävät tällöin, että naisesta saisi parhaimman äidin lapsille tai menestyneen kumppanin, joka pistää myös parastaan hyvinvoivan parisuhteen saralla. Kun suhteessa on vaikeuksia, ei kunnianhimoinen nainen kävele pois, vaan pistää kaikki peliin ja tekee kaikkensa, jotta suhde toimisi.

Jos hänellä ei kuitenkaan ole tarpeeksi kunnianhimoa, voi suhde lakastua ennen aikojaan. Yleisesti nöyrät henkilöt keskittävät energiansa ulos ja jakavat positiivisen energiansa muiden kanssa. Miesten mielestä tämä piirre on yksi seksikkäimmistä piirteistä, mitä naisella voi olla. Nöyrä nainen on myötätuntoinen ja asettaa muiden onnen omansa edelle.

Hän on valmis tekemään uhrauksia, jotka eivät välttämättä aja hänen omaa etuaan lainkaan. Hän tekee sen vain sen vuoksi, että saisi sisäisen rauhan ja suojaa itselleen. Miehet paljastavat, mitä he eivät naisissa ymmärrä - yllättävätkö hauskat vastaukset? Romanttisimmat seksiasennot listattiin - kokeile heti. Katsooko mies huuliisi puhuessaan? Yllättävät merkit paljastavat kiinnostuksen. Viesti studioon Soita tai tekstaa juontajalle.

Jaa se myös ystävillesi. Kuuntele Radio Novaa puhelimellasi RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat. Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus! Juuri nyt Päivä Viikko. Ihmiset säälivät Kim Kardashianin North-tytärtä kuvan vuoksi: Samuli Edelmann työskentelystä Aku Louhimiehen kanssa: Toblerone-tunneli on uusi Instagram-trendi - huolestuttaa asiantuntijoita Tiedätkö mitä kotona tulisi siivota päivittäin, viikoittain ja kuukausittain?

Katso kattava listaus Näytä lisää. Instagram-suosiota nauttiva lomakohde onkin superhalpa - myös Suomesta löytyy somesuosikki Lauseet, joita ei koskaan tulisi sanoa kumppanille - oletko sortunut? Tiedätkö mitä kotona tulisi siivota päivittäin, viikoittain ja kuukausittain? Katso kattava listaus Sini Ariellin sadan päivän somelakko päättyi, juhlisti saavutustaan Instagramissa: Suosikkijuontaja Minna Kuukalle huima yllätys suorassa lähetyksessä - "Mä alan itkeä! Jokinen avioituivat — katso romanttinen hääkuva Ihmiset eivät saa tarpeekseen prinssi Harryn eksän ilmeistä - "Tuon takia heitä ei kutsuta häihin!

Hemmottele kumppaniasi arjen kiireiden keskellä - ota helpot ideat talteen! Jukka Poika julkaisi lempeän tsemppibiisin: Hanki kaunis ja tasainen rusketus itseruskettavan avulla — parhaimmat niksit koottiin yhteen. Piirre, joka sai minut välittömästi ihastumaan kumppaniin. Laihdutusmokat, joihin olet saattanut sortua huomaamattasi - katso listaus. Sini Ariellin sadan päivän somelakko päättyi, juhlisti saavutustaan Instagramissa:

Poliisin koskettava teko kerää huomiota: Vei vuotiaan sairaalaan tapaamaan sairasta vaimoaan. Tässä vaiheessa avioliitto on onnellisimmillaan — tulos saattaa yllättää. Jos mies näkee naisen bikineissä, ajatteleeko hän välittömästi seksiä? Hurmaava, lapsellinen vai idealisti — mitä napasi muoto paljastaa sinusta? Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut?

Aperol-mehujääpuikot kastettuna lasilliseen proseccoa ovat mainio tapa juhlistaa kesäistä viikonloppua. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Aseksuaalisuudessa on kyse seksuaalisesta suuntautumisesta, kun taas hyposeksuaalisuus on diagnoosi.

Tupakoinnin lopettaminen olisi osalle helpompaa, jos heille tarjottaisiin lopettamisesta rahapalkintoja. Pelkät ilmaiset nikotiinikorvaushoidot tai sähkötupakka eivät sen sijaan auta kuin harvoja, selviää New England Journal of Medicinessä julkaistusta tutkimuksesta.

Katso yllä olevalta videolta, miten Pasi onnistui lopettamaan tupakoinnin. Kyytipalvelu Uber on ilmoittanut irtisanovansa työntekijää, jotka ovat työskennelleet yhtiön robottiautoprojektin parissa Arizonassa. QuietOn Sleep - vastamelukorvatulpat estävät kuorsauksen tehokkaasti. Tuotteen ovat kehittäneet Nokian insinöörit.

Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen. Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville.

Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta.

Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Naiset ja miehet haluavat kumppaniltaan lähes samoja asioita. Mainos   uutinen jatkuu alla. Suomalaiset avautuivat kauheimmista treffeistään: Lue lisää aiheesta Parisuhde. Lue lisää aiheesta Rakkaus. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Tämä harjoitus voi auttaa — vie vain pari minuuttia aikaasi "Maadoitusharjoitus" vie vain muutaman minuutin aikaasi.

Kuolleen vaginan syndroomalla viitatataan alapään tunnottomuuteen. Miehet vastaavat Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Saatat kärsiä hyposeksuaalisuudesta Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Supermutsi vastaa Mitä tehdä, jos mies ei osallistu kotitöihin? Kysy miehiltä Miehet Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota?

Miehet vastaavat Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Kysy miehiltä Miehet Mihin epäkohtiin naisessa miehet kiinnittävät seksin aikana huomiota? Kolmatta kertaa järjestettävän valokuvaustapahtuman ohjelma vie osallistujat kuvaksellisiin paikkoihin Inarin alueella.

Tänä vuonna Inari-Saariselkä Matkailu on koonnut yhdessä paikallisten valokuvaajien kanssa parhaat valokuvauskohteet, mitä pohjoisen kesällä on tarjota. Etsitkö maisemia, jotka heijastuvat peilikirkkaiden järvien pinnalta tai korkeaa tunturia, josta pääset kuvaamaan tunturien kerroksia jaettavaksi Instagramiin?

Tämä kaikki on mietitty sinulle valmiiksi — lisämausteena seikkailua ja paikallista kulttuuria. Kolmepäiväinen ohjelma on tehty keskiyön auringon etsijöitä varten. Koe Inarijärven upeat maisemat yöttömän yön vaelluksella Otsamotunturille tai erityisellä keskiyön risteilyllä Ukonkivelle.

Käy tapaamassa keväällä syntyneitä poronvasoja, jotka ovat valmiita heidän ensimmäisiin kuvauksiin. Molempien päivien päätteeksi lämpenee rantasauna ja päivän tarinoita voi jakaa nuotiotulen äärellä. Ja mikä parasta, kaikki tämä yhdessä porukan kanssa, joka jakaa saman kiinnostuksen valokuvaukseen ja ulkoilmaelämään.

Tapahtumapaikkana toimii Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka. Vasatokka sijaitsee 10 km Inarin kirkonkylältä Angelin suuntaan. Osallistumispaikkoja on rajoitetusti, tapahtuman onlinemyynti on aukaistu.

Tapahtuman järjestää Inari-Saariselkä Matkailu yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa. Kultavaskooli -lentopalloturnaus, Rovaniemi Suomen suurin ja perinteikkäin Lentopallon Kultavaskooliturnaus pelataan Rovaniemellä viikko juhannuksesta. Pelejä on ympäri Rovaniemen kouluja ja päätapahtumapaikkana on Santasport Rovaniemi, jossa voi käydä katselemassa otteluita iloisessa ilmapiirissä.

Santa Claus Cup — nuorten jalkapalloturnaus, Rovaniemi 3. Hilla Polkujuoksuviikko, Saariselkä Mieli vetää erämaahan?

Polkujuoksu tarjoaa oivan tavan johdattaa juoksija ja juoksijan mielentila Urho Kekkosen kansallispuiston erämaisiin maisemiin. Polkujuoksuviikon aikana järjestetään ohjattuja lenkkejä kuntoilijoille, aktiiveille ja perheille kolmessa eri ryhmässä. Lisäksi viikon aikana jumpataan yhdessä tekniikka-, koordinaatio- ja liikkuvuusharjoitteita sekä nautitaan Kiilopään savusaunan lämmöstä.

Lenkkien pituudet vaihtelevat km välillä. Ohjaajia auttaaksemme kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ryhmän mihin aiot osallistua. Samalla voit vapaaehtoisesti ilmoittaa hieman omaa kuntoilutaustaasi ohjaajien valmistautumista varten. Suomipop-festivaali , Oulu Oulun Kuusisaaressa Lavoille nousevat Suomen suurin pop-yhtye Haloo Helsinki! Lisää artisteja julkaistaan vielä talvikauden aikana. Auttikönkään Muinaismarkkinat, Rovaniemi Pe-su Tapaat koko keskiaikaisen markkinaväen kirjon ja käsityöläisiä ympäri Suomenniemen ja Euroopan.

Tule kokemaan keskiajan elämä, taistelunäytöksiä, tanssia, keskiajan herkkuja. Voit myös itse osallistua kisailuun jousiammunnan, veitsenheiton ja miekkailun tiimellyksessä. Lapsille ritari ja prinsessaleikkien ohella myös keskiajan pelejä ja leikkejä.

Polkujuoksu Ylläs-Pallas-Hetta km. Lähtö Ylläsjärveltä klo Polkujuoksu Pallas-Hetta 55 km. Lähtö Pallakselta klo Palkintojenjako Hetassa klo Iskelmäkesä , Rovaniemi Pe-la Viime vuonna loppuunmyynyt musiikkitapahtuma IskelmäKesä tulee jälleen Rovaniemelle. Suuren suosion saavuttanut tasokas musiikkifestivaali järjestetään tänä vuonna Ounaspaviljongissa Kauniissa rantamaisemassa sijaitseva Ounaspaviljonki on täydellinen tapahtumapaikka isolle kesätapahtumalle.

Inari viikot, Inarin kunta Kesätapahtumia kaikenikäisille! Perinteisiä kyläjuhlia, lastentapahtumia, markkinoita, torihulinaa, festareita, konsertteja, teatteria, Ivalon Pelimannipäivät, taidenäyttelyitä, retkeilyä sekä tietysti WaterCross-kelkkakisat. Tervetuloa Suomen suurimman ja kauneimman kunnan kesätapahtumiin taas kesällä !

Yhteistyössä Inariviikkoja toteuttamassa ovat Inarin kunta sekä paikalliset yhdistykset, yritykset sekä yksityiset voimamiehet ja -naiset. Arctic Challenge Levi on äärimmäisen kova estejuoksutapahtuma keskellä Levin karun kaunista tunturiluontoa.

Armoton kokemus, jossa rapa roiskuu, maitohapot jylläävät ja nauru raikaa, ainutlaatuinen elämys, jossa korostuvat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityö ja luonnon kunnioitus.

Arctic Challenge Levissä korostuvat luonnonmukaisuus ja tunturiluontoa mahdollisimman vähän kuormittavat ratkaisut. Matkaan ei lähdetä numerolappu rinnassa vaan kelopölliin poltettu kisanumero kainalossa, ja maaliin tullaan itsensä voittaneina plakkarissa voimavaroja selvitä jatkossa rankoistakin elämän haasteista. Ilmoittautuminen on käynnissä, ja sinulla on vielä mahdollisuus päästä mukaan alennetuin hinnoin!

Rovaniemi City Run Alk. Rovaniemi City Run kävellään, hölkätään ja juostaan Reitti kiertelee Kemijoen ja Ounasjoen suistojen varrella Rovaniemellä yöttömässä yössä kesäillan viileydessä.

Puolimaratoonarit kiertävät reitin kaksi kertaa ja maratoonarit neljä kertaa. Lähtö ja maali sijaitsevat kuuluisan Hotelli Pohjanhovin rannassa. Maratoonarit starttaavat klo Tavoite on saada mahdollisimman monelle juoksijalle vetoapua juoksun aikana ja otolliset olosuhteet onnistuneelle juoksulle.

Lapsille on oma mini run, missä matkat m-1km. Ne juostaan klo Tapahtuman infosivuna toimii Rovaniemi City Run facebook-sivusto , johon päivitämme lisätietoa tapahtumasta. Ennen juoksua järjestämme osallistujille maksuttoman luennon aiheesta kestävyysliikunnnan vaikutukset työhyvinvointiin.

Luento on hotelli Pohjanhovissa klo Koko kansan kesätapahtuman tapahtumapaikkana on Rovaniemen ydinkeskusta. Torstaina tapahtuma on ilmainen. Festivaalialue rakennetaan Koskikadun kävelykadulle. Tapahtumassa on juonnettua ohjelmaa, ja mittava esiintyjäkaarti viihdyttää rovaniemeläisiä ja kaupunkimme matkailijoita kolmen päivän ajan torstaista lauantaihin.

Lapin Kullan Kimallus -tapahtumassa on esillä Hartwallin tuotteisto Lapin Kulta -olutmerkin vetämänä. Alueen yritykset tuovat esille tuotteitaan ja tapahtuma-ajan tarjouksiaan. Tapahtumassa on katukeittiö, jossa on tarjolla monenlaista ruokaa useissa eri pisteissä.

Tarjolla on jokaisen makuun ja lompakolle sopivia maittavia ruoka-annoksia. Tapahtuman juontaa Teppo Vuorio. Tässä vaiheessa julkistettavat ulkomaiset kiinnitykset ovat hard rockia ja glam metalia musiikissaan yhdistelevä Hardcore Superstar Ruotsista ja melodista vaihtoehtorockia soittava You Me At Six Englannista. Kotimaisista kärkinimistä Qstockiin saapuu Suomen suvessa harvakseltaan keikkaileva The Rasmus, joka päätti viiden vuoden julkaisutauon Dark Matters -uutuudellaan lokakuussa.

Räppiosastoa festivaalilla edustavat järkiään täysille saleille esiintyvä Gasellit ja Pyhimys, jonka alkuvuodesta julkaistavan Tapa poika -levyn ennakkokuunteluilta Valkoisessa salissa Helsingissä myytiin loppuun alle minuutissa. Uusia tuulia Suomen ja Euroopan metalliskeneen puhaltaa aiemmin Battle Beastissa vaikuttaneen Anton Kabasen uusi yhtye Beast In Black, jonka marraskuun alussa julkaistu esikoisalbumi Berseker on saanut erinomaisen vastaanoton.

Ihan omanlaisen ohjelmanumeron tarjoilee kotimaisten kärkikoomikoiden yhteenliittymä The Comedians. Kuninkuusravit , Rovaniemi Pe-su Perinteiset ja legendaarisesta maineesta nauttivat Kuninkuusravit kilpaillaan tänä vuonna Rovaniemellä Mäntyvaaran raviradalla heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Raviurheilu on yksi Suomen suosituimmista urheilulajeista ja Kuninkuusravien odotetaan tuovan kaupunkiin jopa 55 raviurheilun ystävää.

Kuninkuusravit on huikea viikonlopun mittainen viihde-elämys ja vieläpä livenä. Kesäinen tapahtuma on tunnettu ainutlaatuisesta ilmapiiristään ja kilpailevia suomenhevosia kannatta käydä katsomassa, vaikka veikkaaminen ja totopelaaminen eivät kiinnostaisikaan.

Kuninkuusravit olivat Rovaniemellä edellisen kerran vuonna Rovaniemi Rock in the City rockfestivaali Ounaspaviljonki. Rovaniemen heinäkuu päättyy vilkkaaseen musiikkiviikonloppuun. Kaupungissa lanseerataan perjantaina Rovaniemi Rock In The City —nimisen festivaalin tähtinä nähdään vuotisjuhliaan viettävä vaasalaisyhtye Klamydia, loistavasta livemeiningistä tunnettu rock-trio Melrose, viime vuonna vuotisjuhliaan viettänyt rokin gigantti Peer Günt sekä maailmallakin kestosuosiota nauttiva kemiläinen Sonata Arctica.

Tukevampaa rockpakettia saa hakea! Watercross-Kelkkakisat, Ivalo Heinäkuussa ajetaan Ivalojoella Hotelli Kultahipun rannassa jo perinteiseksi muodostunut Euroopan suurin ja vanhin sekä kuumin, vauhdikkain ja mielenkiintoisin WaterCross -kelkkakisa.

Kisa kokoaa Ivalon täyteen kelkkakansaa läheltä ja kaukaa. WaterCross-kisoja on mielenkiintoinen ja helppo seurata, koska kisareitit näkee hyvin yhdellä silmäyksellä. Jännitystä kisoihin tuo se, että moottorikelkoille ajetaan veden päällä. Kelkka uppoaa helposti ja vesi roiskuu viilentävästi heinäkuun helteessä. Kelkkakisat ovat koko perheen iloinen tapahtuma, jossa Pohjoismaiden kovimmat kuskit ottavat mittaa toisistaan ja kelkoistaan.

Ivalolainen Ylä-Lapin Moottorikelkkailijat ry järjesti ensimmäisen watercross kisan Ivalossa jo vuonna Kilpailut järjestetään aina Suomen Moottoriliiton luvalla. Kuninkuusravien iltajuhlat, Rovaniemi Rovaniemen Kuninkuusravien iltajuhlaa vietetään lauantaina Tuolloin Ounaspaviljongin lavalla iloa kansalle tuovat hurmaava iskelmätähti Anne Mattila, tänä vuonna vuoden Iskelmä-Emmalla palkittu Matti Esko, suosittu tanssiorkesteri Finlanders, viime vuonna Iskelmä-Finlandian voittanut kestosuosikki Markku Aro sekä laulajana jo usean vuoden keikkaa heittänyt mäkikotka Matti Nykänen.

Nuorten LuostoClassic on nuorille lappilaisille muusikoille suunnattu orkesterileiri. Sen päätehtävä on valmistella viikon kestävän orkesterileirin aikana konsertillinen musiikkia Nuorten LuostoClassicin pääkonserttiin lauantaiksi Orkesterileiri soi Pyhä-Luoston alueella viidettä kertaa 5. Ohjelmisto rakennetaan kahden solistinumeron, Mozartin viulukonserton ja Tsaikovskyn sellokappaleen ympärille. Jukka Nurmela Säestys, piano: Johanna Tilus Taiteellinen johtaja, huilu: Simerock , Rovaniemi Pe-la Rovaniemen Wanhat Markkinat Pe-su Kaikkina seitsemänä järjestämisvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty pienisuuri festivaali järjestetään kahdeksannen kerran Koiteli elää suomenkauneinfestivaali voitti Pohjoisen parhaat tapahtumiengaalssa Paras kulttuuritapahtuma -sarjan!

Se on kolmipäiväinen maastopyöräily etappikisa Saariselän tuntureilla. Kisan aikana pääset nauttimaan Urho Kekkosen kansallispuiston ja Hammastunturin erämaa-alueen villeistä erämaista, raastelevista nousuista, ja mahtavista poluista. Kolmen päivän aikana pääset huiputtamaan kymmeniä Saariselän tuntureita. Saariselän maasto on tunnettu muutamista erityispiirteistä.

Meidän nousut on suomalaisessa mittakaavassa pitkiä ja korkeuserot suuria. Pitkät ja hikiset nousut lupaa tietenkin mahtavia vauhdikkaita alamäkiä, joita meiltä löytyy myös! Tuntureilla maastotyyppi on kivinen, ja meidän kivet on teräviä. Moni pyöräilijä onkin kokenut tämän karvaasti rengasrikkojen muodossa. Mutta ei huolta, oikeanlaiset renkaat kyllä kestää vähän Palopäätä.. Tämän lisäksi meidän polut on monilta osin rakentamattomia. Tämä tarkoittaa sitä, että jos vastaan tulee joki tai tunturipuro, niin siitä ajetaan tai kahlataan läpi.

Ja sitten meillä on tietenkin kilometritolkulla ihan tolkuttoman hienoja ja hauskoja polkuja! Saariselkä MTB Stagesin lähtöviivalle asettuu vuosittain kansainvälinen joukko osallistujia elitetason maastopyöräilijöistä pyöräilyn harrastajiin. Saariselkä MTB Stages ei kuitenkaan ole mikään joka-mies-kisa, eikä siitä selviä läpi kukaan helpolla. Saariselkä MTB Stages ei ole pala kakkua, eikä sen ole tarkoituskaan olla. Sen on tarkoitus olla kesän kovin haaste, jonka jälkeen jokainen maaliin ajanut voi onnitella itseään.

Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus. Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä. Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden. Vanhan jäärän ja nuoren kaupunkilaistytön yhteiselämässä kahdesta puolikkaasta kasvaa enemmän kuin yksi kokonainen.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja on mahdottoman hauska ja sydämellinen elokuva mahdottoman vakavasta aiheesta. Lippuja voit kesän kuluessa varata jo ennakkoon tästä linkistä. Leffaeväät ja -juomat mukaan elokuvasaliin Polar Kodasta: Tulethan sieki kattomhan ja kokemhan enontekiöläistä kotiseututunnelmaa ja tapaamhan väärtejä!

Tapahtumasihteeri Sirpa Mannela, , s-posti sirpa. Paljon vanhoja tuttuja ja mielenkiintoisia uusia kasvoja, hyvät järjestelyt ja upeat maisemat! Levin perinteinen Ruskamaraton kokoaa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna tunturiin noin juoksijaa. Kaikille juoksusta kiinnostuneille sopiva tapahtuma kisataan uniikissa ympäristössä Levitunturilla, Lapin ainutlaatuisen ruskan keskellä. Matkoina kokopitkä ja puolikas maraton, kauden uutuutena myös 10 kilometrin polkujuoksu.

Juoksemisen lisäksi voit tulla vain nauttimaan tunnelmasta ja kuuluisista Ruskamarkkinoista! Ruskamarkkinoilla on tarjolla syötävää, juotavaa, ohjelmaa, ostoksia ja tietysti aitoa markkinatunnelmaa. Illan pimetessä meininki vaan kasvaa, kun Ruskamaratonin virallinen illanvietto alkaa. Siellä unohdetaan tankkaukset, rakkulat ja viiden sekunnin häviö naapurille ja nautitaan tunnelmasta.

Musikaalia ja tangoa, Rovaniemi Klo Guardia Nueva on suuri viihde- ja tango-orkesteri täynnä pauhaavaa voimaa ja suunnatonta herkkyyttä. Orkesteri perustettiin Kokkolassa vuonna Heti alusta alkaen orkesteri päätti tulisieluisen kapellimestarinsa Raimo Vertaisen johdolla tehdä töitä pitkäjänteisesti, tosissaan ja rohkeasti.

Työ on tuottanut hedelmää, joten ei ole vahinko eikä sattumaa, että kuudestatoista taitavasta muusikosta koottu kokkolalaisorkesteri on noussut huimaa vauhtia kohti suomalaisen orkesteritaivaan tähdistöä. Guardia Nuevan musiikillisena runkona on ollut tunteikas tango- ja viihdemusiikki. Argentiinalaisen säveltäjän, Astor Piazzollan, merkitys orkesterille on suuri.

Orkesterin repertuaari on vuosien saatossa kasvanut argentiinalaisesta tangosta suomalaiseen viihdemusiikkiin, elektrotangoon ja musikaalisävelmiin. Kappaleet sovitetaan Guardia Nuevalle mittatilaustyönä ja sovituksissa orkesterin harmonikat, bandoneonit, jousisoittimet sekä rytmiryhmä soivat raikkaalla ja ennakkoluulottomalla otteella. Tänä päivänä viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva on musiikillinen runsaudensarvi, jolla ei ole tarvetta puristua yhteen muottiin.

Guardia Nueva on kerännyt paljon kiitosta niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin. Orkesteri on esiintynyt kapellimestari Raimo Vertaisen johdolla ympäri Suomea, ulkomaita myöten. Orkesteria on kuultu ja ihailtu jo Argentiinassa, Turkissa ja Saksassa. Orkesterin valovoimainen esiintyminen, rytmisesti ja soinnillisesti kekseliäät sovitukset, jousisoittimien ja harmonikkojen dramaattiset soinnut yhdistettynä lahjakkaiden solistien tulkintoihin, takaavat intohimoisen konsertti-illan.

Guardia Nuevan solisteina ovatkin olleet kaikki Suomen keskeisimmän alan artistit. Rovaniemi-viikko järjestetään tänä vuonna Ohjelmassa on jälleen seitsemän päivän ajan tarjolla yhdessä kuntalaisten, järjestöjen, yhteisöjen ja eri toimijoiden kanssa tuotettuja kiinnostavia tapahtumia. Ohjelma julkaistaan kesän aikana osoitteessa www. Valitse sopiva ilta ja tee Takka Ravintolaan   pöytävaraus ruska-ajan illoille.

Perinteiseen tapaan Takan kokit hääräävät suosituilla Ruokafesteillä Hirsiravintolassa 8. Majoitusvaraukset Oloksen hienoihin maisemiin tästä. Kansainväliset Suurmarkkinat, Rovaniemi To-su 6.

Suomen johtava tapahtumaelinkeinon asiantuntija TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus järjestää kesällä kuusitoista kaupunkia käsittävän Kansainvälisten Suurmarkkinoiden kiertueen. Ohjelmassa on konsertteja, elokuvia sekä Polar Kodassa  Syksyisen buffet-pöydän herkkumenu julkaistaan elokuussa. Muille illoille voit  varata pöydän Takka Ravintolasta.

Tunturi-Lapin parhaat maisemat sekä tunnelma vievät voiton muista! Varaa majoitus  olos laplandhotels. Sibelius Inspiration -multimediakonsertti Olos Polar Centerissä. Konsertissa yhdistyvät Sibeliuksen ajaton musiikki sekä Aira Vehaskarin videot kuvattu konserttia varten mm. Multimediakonsertissa Sibeliuksen tunnetuimpia sävellyksiä, jotka Matti Makkonen on sovittanut sellolle ja pianolle. Maineikas muotisuunnittelija Mert Otsamo on suunnitellut taiteilijoiden esiintymisasut inspiraationaan Suomen luonto.

Konsertti on kokonaisvaltainen elämys: Konsertti tempaisee mukaansa Sibeliusten kodin, Ainolan puutarhaan kukkaloiston keskelle, taianomaiseen sammalmetsään iltahämärässä ja vaikuttavalle Kolin huipulle Pohjois-Karjalaan ukkosmyrskyn keskelle.

Katso ja kuuntele tästä elämysmaistiaisia! Vältyt jonottamiselta ja pääset suoraan nauttimaan kahvipöydän antimista. Ennakkoon varatut konsertti- ja kahviliput lunastetaan Lapland Hotel Oloksen vastaanotosta arkipäivisin 6. Varmista paikkasi ja tee varaus nyt. Majoitusvaraukset Oloksen hienoihin tunturimaisemiin tästä. Kiilopään polkuajotapahtuma, Saariselkä Rentoa retkimeininkiä Urho Kekkosen kansallispuiston erämaisissa maastoissa — luvassa singletrackiä, neulaspolkua ja avotunturipolkua.

Varauksen voit tehdä jo  kesän aikana  tästä  ja varmistat paikkasi herkuttelijoiden joukossa! Ruskan kahvikonsertti Oloksella Polar Kodassa. Iltapäivän kahvikonsertti Polar Kodan hienossa tunturimaisemassa. Sopraano Laura Pyrrö säestäjänään pianisti Tiina Korhonen.

Ennakkoon varatut liput lunastetaan Lapland Hotel Oloksen vastaanotosta arkipäivisin 6. Tee varaukset tästä pe 7. Majoitukset Oloksen upeisiin tunturimaisemiin tästä. Oi niin paljon kuuluu rakkauteen - Elokuvasäveliä ja ikivihreitä Olos Polar Centerissä. Lippuja voi varata ennakkoon tästä. Varatut liput lunastetaan Lapland Hotel Oloksen vastaanotosta 6. Takka Ravintola on avoinna klo Kankkulan kaivo — kootut seokset on komediallinen hupaelma , jossa sivistys ja rahvaanomaisuus kohtaavat.

Humoristiset tarinat ja laulut vuorottelevat ja vievät juonta eteenpäin. Tippavaaran ihmiset ja railakas maalaiselämä tuovat yllättäviä käänteitä radiojuontajan tehdessä lähetystä Kankkulan kaivon juhannuksesta. Paikalliseen laulukilpailuun osallistuu naisia ja miehiä joka lähtöön. Aluksi juontajaa ihmetyttää kiellettyjen juomien salamyhkäisyys, mutta loppujen lopuksi asiat selviävät, mutta selviävätkö kaikki… Rooleissa nähdään Tangokuninkaanakin tunnettu Teuvo Oinas , vuoden tangofinalisti Jonna Ortju , laulupedagogi Marja Peura , imitaattori ja muusikko Eikka Happonen , Timo Loukomaa sekä Juse Venäläinen , musiikin monitoimimies.

Näytelmä sisältä paljon reipasta livemusiikia humppaa unohtamatta! Käsikirjoituksen on tehnyt Juse Venäläinen. Esitys mukailee löyhästi Tippavaaran ja Kankkulan kaivon vanhaa hupailua. Ennakkoon varatut liput voi lunastaa Olokselta 6. Suomirockin ja -popin parhaat. Illan pöytävarauksen Takkaan pääset tekemään tästä. Varauksen voit tehdä jo kesän aikana tästä ja varmistat paikkasi herkuttelijoiden joukossa! Ole mukana toivelistaa tekemässä jo alkuillan Ruokafesteillä.

Äänestä illalla esitettävät kappaleet! Varaa myös majoitus tästä.

: Millaisen naisen mies haluaa sirkantähti levi esiintyjät

Gmail login suomi thai fuck girl 518
Millaisen naisen mies haluaa sirkantähti levi esiintyjät Pirtukirkon juhannustansseissa Jettiset Tanssit alkaa klo. Kysy miehiltä Miehet Mihin epäkohtiin naisessa miehet kiinnittävät seksin aikana huomiota? Eikä itsevarmuuden tuoma seksikkyys liity millään tavalla seksivideot netissä sexwork vantaa. Voit myös itse osallistua kisailuun jousiammunnan, veitsenheiton ja miekkailun tiimellyksessä. Yhteistyössä Inariviikkoja toteuttamassa ovat Inarin kunta sekä paikalliset yhdistykset, yritykset sekä yksityiset voimamiehet ja -naiset. Räppiosastoa festivaalilla edustavat järkiään täysille saleille esiintyvä Gasellit ja Pyhimys, jonka alkuvuodesta julkaistavan Tapa poika -levyn ennakkokuunteluilta Valkoisessa salissa Helsingissä myytiin loppuun alle minuutissa. En ole kuitenkaan ihan minuuttimies, joten meillä ehditään kyllä olla ihan oikeassa yhdynnässäkin jonkin aikaa, mutta se ei pelkästää riittäisi vaimolle.
Millaisen naisen mies haluaa sirkantähti levi esiintyjät 385
Millaisen naisen mies haluaa sirkantähti levi esiintyjät Vasatokka sijaitsee 10 km Inarin kirkonkylältä Angelin suuntaan. Saariselkä MTB Stagesin lähtöviivalle asettuu vuosittain kansainvälinen joukko osallistujia elitetason maastopyöräilijöistä pyöräilyn harrastajiin. Nainen osoittaa, kuinka paljon mies hänelle merkitsee. Katso ja kuuntele tästä elämysmaistiaisia! Lisäksi tavoitteena on välittää tietoa alalla vallitsevista hyvistä käytänteistä sekä kestävistä toimintatavoista. Hoodfest on osa Oulun Päivien ohjelmaa.
Miehet paljastavat, mitä he eivät naisissa ymmärrä - yllättävätkö hauskat vastaukset? Naura, heitä hölmöjä välikommentteja. Miehet haluavat epätoivoisesti nähdä sen todellisen puolen sinusta. Katso ja kuuntele tästä elämysmaistiaisia! Maamme kansainvälisesti tunnetuin uuden kansanmusiikin superyhtye Frigg julkaisee yhdeksännen albuminsa marraskuussa ja lähtee 9 paikkakunnan joulukiertueelle laulusolisteinaan Johanna Försti ja Timo Rautiainen.

0 Replies to “Millaisen naisen mies haluaa sirkantähti levi esiintyjät”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *