Pieru fetissi paksu kalu

pieru fetissi paksu kalu

Muutama päivä sitten tyttöystäväni tyydytti minua kädellään noin 1½ tunnin ajan. En valittanut, vaikka se minua sattuikin hieman, koska hän veti esinahkani todella pitkälle alas ja housuni Olen 17 vuotias tyttö ja olemme poikaystäväni kanssa seurustelleet jo vajaa vuoden.

Olemme useita kertoja yrittäneet harrastaa seksiä mutta ongelmana on se että poikaystäväni ei mahdu sisääni Harrastamme kundikaverini kanssa säännöllisesti seksiä,ehkäisynä minulla on käytössä pillerit.

Eräänä päivänä olin kokonaan unohtanut ottaa pillerin ja olimme samana Olen 15v tyttö ja kuukautiseni ovat säännölliset. Harrastamme poikaystäväni kanssa melkein joka päivä seksiä, joten siitä on tullut ''tapa''. Kuukautisteni aikaan on kovin vaikeaa pitää Olen vuotias tyttö ja harrastin poikaystäväni kanssa seksiä ilman ehkäisyä viikko sitten, sillä minulla ei ollut silloin kuukautisia! Nyt kuitenkin viikon tämän jälkeen huomasin Eli siis täytin Ja poikkikseni 16 Olemme puhuneetkin asiasta, ja me kummatkin haluamme jo sänkyyn.

Itse olen jo ulkoisesti ainakin kehittynyt ikäisekseni, ja Haluaisin kysyä pari kysymystä, koska harrastin pari päivää sitten seksiä.. Olenko mielestäsi liian nuori harrastamaan seksiä? Olemme poikaystäväni kanssa seurustelleet kaksi vuotta ja olemme olleet sukupuoliyhdynnässä jo monta kertaa.

Nyt minulle on tullut vaiva jota ei ole ollut aikaisemmin Olen 15v poika, ja tyttöystäväni haluaisi harrastaa seksiä kanssani, en ole vielä antanut mitään vastausta hänelle. En tiedä pystynkö siihen, koska minulla ei ole vielä tullut siemensyöksyjä, Oon 16 vuotias poika, ja haluaisin kysyä, että onko mussa jotakin vikana, kun mua ei tytöt eikä pojatkaan oo alkanu kiinnostaa, ei oo koskaan tehnyt mieli masturboida kerran kokeilin, Olen kahdeksatta luokkaa käyvä, '01 syntynyt nainen.

Olen harrastanut itsetyydytystä vaihtelevalla frekvenssillä neljänneltä luokalta lähtien. Minulle on ollut aina vaikeaa kostua tarpeeksi Harrastin seksiä, joka oli melko rajua viikonloppuna.. Ja nyt edelleen vuodan hieman rusehtavaa verta. Käytän myös e-pillereitä ja tästä liuskasta olen syönyt Olen 13 vuotias tyttö, ja haluaisin harrastaa seksiä yhden pojan kanssa, mutta minusta tuntuu että olen liian lihava. Painan noin 55kg ja se näkyy Olen jo muutaman kerran yrittänyt laihduttaa Olen vuotias tyttö ja poikaystäväni on vuotias.

Harrastimme seksiä ensimmäisen kerran vähän yli viikko sitten, ja sen jälkeen päivittäin ainakin kerran. Oon kohta vuotias tyttö. Mulla on pari asiaa pyörinyt viime aikoina mielessä. Tarvisiko siitä potea huonoa omatuntoa? Olen vuotias tyttö ja olen käyttänyt nyt n.

Hei, olen vuotias tyttö ja haluaisin nyt kysäistä parikin asiaa. Olen kateellinen ystävälleni, kun minusta tuntuu, että hänellä on koko ajan jotain juttua jonkun pojan kanssa. Moi olen noin kahen viikkon päästä 14 ja seurustellu jo sama jätkänkaa 9kk ja tost voi jo päätelläkin et toi jätkä oon ihana luotettava jne. Mut ongelma oon se että ekassa yhdynnässä mul ei menny Hei, olen 15 vuotias tyttö ja seurustelen samanikäisen pojan kanssa.

Olemme olleet noin 4 kk. Itse olen harrastanut yhdyntää pari kertaa Mulla alko menkat 13 vuotiaana ja ne on nyt ollu mulla siis jotain kaks vuotta. Menkat on ollut nyt aika säännölliset, mutta viimesimmät menkat myöhästy viikon Olen 17 vuotias tyttö. Ongelmani on orgasmin yhteydessä tulevassa vuodossa. En ole ollut yhdynnässä. Itsetyydytän itseni hyväilemällä klitorista, sormettaminen ei ole mun juttu.

Jokunen viikko sitten harrastimme seksiä tyttö-ystävän kanssa. Kun olin tullut, huomasin että sperman seassa oli verta. Frelunum oli repeytynyt vähän vain, eikä se silloin ollut kipeä tai mitään En saanut stondista viime yhdynnässä enkä sitä edellisessä. Itsetyydyttäessä kaikki kyllä toimii, ja en uskalla mennä juttelemaan kellekkään asiasta, koska asia on vaivannut minua niin kauan Hei, harrastin kerran suojaamatonta seksiä tuntemattoman pojan kanssa.

Se oli kummallekkin kuitenkin eka kerta ja hoisin jälkiehkäisyn seuraavana päivänä. Nyt olen ollut pitkään jo parisuhteessa Harrastin itsetyydystä banaanilla, jossa oli kondomi päällä. Tyydytyksen jälkeen huomasin, että banaanin kuori oli haljennut kohdasta, josta pidin kiinni kädellä. Olen 15, parin kuukauden päästä 16 täyttävä tyttö. Pelkään olevani raskaana, sillä hieman yli viikko sitten olin lähemmässä kontaktissa poikaystäväni kanssa.

Emme olleet yhdynnässä, mutta Olen 17 vuotias poika ja seksielämäni on juuri alkanut. Onko nopea laukeaminen seksielämän alkaessa normaalia? Ja kehittyykö kestäminen itseltään seksiä harrastaessa vai olisiko syytä Olen vuotias tyttö ja olen seurustellut poikaystäväni kanssa kohta vuoden.

Hommasin 2kk sitten Zoely e-pillerit, en pääasiassa ehkäisyyn vaan kivuliaisiin kuukautisiin. Sain eilen ensimmäisen siemensyöksyni. Masturboin eilen kuitenkin kohtuullisen kovaa, ja nyt penistäni särkee. Haluaisin tietää kuinka kauan siittiöt pysyvät elossa siemensyöksyn jälkeen? Poikaystäväni otti kondomin pois, pyyhki sormensa paperiin, ja sitten oli n.

Hei, Harrastin seksiä ensimmäisen kerran muutama päivä sitten. Käytimme kondomia ehkäisynä ja oma näkemykseni oli, että se pysyi ehjänä koko tilanteen ajan ja myös kuukautiseni alkoivat Olen 12v poika ja tossa 2kuukautta sitten aloin tuntea outoa kiinnostusta vaippoja kohtaan kiihotun katsoessani kuvia tytöistä vaipoissa ja en tiedä mitä tehdä.

Asia koskee pois jääneitä kuukautisia. Ne ovat ennen olleet hyvinkin säännölliset mutta nyt, kun niitten olisi aika alkaa, eivät ole alkaneet. Melkein 2 viikkoa sitten olin Pelottaa kuitenkin jos se ei toimikkaan ja tulen Tiedän että tätä on kysytty useasti aiemminkin, mutta toivoisin että voisin saada vastauksen, sillä asia mietityttää kovasti.

Olemme harrastaneet poikaystäväni kanssa käsipeliä n. Haluaisin apua ja rauhoittaa mieleni. Olen vuotias tyttö ja olen seurustellut nyt yli 8 kk poikaystäväni kanssa. Olemme harrastaneet viimeaikoina keskeytettyä seksiä. Tiedän, että se on Hei, olen vuotias tyttö ja olen lukenut muutamia vastauksia ehkä samanlaiseen kysymykseen, mutta asia vaivaa minua edelleen, enkä saanut selvyyttä.

Olemme siis poikaystäväni kanssa Onko todennäköistä että tyttö tulee raskaaksi pojan tyydyttäessä tätä sormillaan, mikäli välissä on koskenut omaan siittimeen mutta pyyhkinyt tämän jälkeen kätensä ei pessyt Kysyisin semmoista, kun harrastin suojaamatonta seksiä kuukautisteni aikaan, ja otin jälkiehkäisyn 72h sisällä, voiko siltikin olla mahdollista että olisin raskaana? Minulla on välillä outoja Hei, mietin kuinka suuri mahdollisuus minulla on raskauteen tämän tilanteen johdosta: Patjalle meni hieman siemennestettä oli imeytynyt jo Oon 14 vuotias tyttö ja oon itsetyydyttäny monta kertaa joskus sillon tällöin eli minulla ei ole ollut mitään sääännöllistä aikaa.

Yks kerta kun itsetyydytin saunassa yritin saada origasmin Poikaystäväni kävi meillä ja oli yötä. Olimme edellisenä yönä yrittäneet suojattua yhdyntää kondomin kanssa, mutta kondomin laitto ei sujunut ja tämä meni Olen 16 vuotias poika. Vähän aikaa sitten huomasin että minulla ei joka kerta orgasmin aikana tule ollenkaan spermaa.

Ennen ei ole tällaista ongelmaa ollut. Ja silloin kun spermaa tulee niin Mistä voisi johtua kun seurustelin viime kesänä ja jokaisen yhdyntä kerran jälkeen sain virtsatie tulehduksen.

Ei auta karpalomehut eikä vessassa ennen ja jälkeen yhdynnässä olon. Olen pian vuotta täyttävä nuori nainen. Muutama vuosi sitten aloitin masturboinnin, ja sain mahtavia orgasmeja. Nyt en ole saanut niitä pitkään aikaan. Tarkkaa aikaa en muista, mutta noin Olen vuotias poika minulla on tyttöystävä ja meidän piti kokeilla yhdyntää,joka olisi ollut minun ensimmäiseni penikseni kuitenkaan ei suostunut yhteistyöhön ja kondomin laiton jälkeen Hei, olen 17 vuotias poika, mietin tässä että voisiko minulla olla jonkinlainen sukupuoli tauti koska, minulla on lievää kutinaa peniksessä vähän väliä tuntuu siis pinnassa ja muutama näppykin Olen 19 vuotias bi mies.

Olen juuri eronnut 2 vuotta kestäneestä parisuhteesta. Yksi syy tähän oli minun haluttomuus. Tai ei niinkään haluttomuus vaan seksistä kieltäytyminen. Itsetyydyttäessäni vatsalihakseni alkavat kramppaamaan kovasti ja se vaikeuttaa paljon orgasmin saamista enkä saa rauhoitettua lihakisani mitenkään. Olen 17 vuotias poika masturboin aika paljon välillä päivittäin valillä pidän jopa päivien taukoja mutta kun putki alkaa niin iho alkaa kutiamaan eli melkein aina masturboinnin jälkeen iho Hei huomasin tossa että penikseni reunassa on patti joka tuntuu vähän luulta ei ole kipeä olen 14 v täytän kohta 15 ja harrastan marturboimista pari kertaa päivässä.

Penis menee erektioon mutta Olen 15 kohta 16 vuotias poika jolla on murrosikä alkanut melko myöhään. Karvoja on jonkin verran ja peniskin vähän kasvanut. Esinahan ja peniksen välinen kiinnike ei ole vielä irronnut Kuukautiseni oli loppumaisillaan ja päätimme harrastaa kumppanin kanssa seksiä kondomin kanssa, jonka laitoimme paikoilleen mielestämme aivan oikein.

Kaikki meni erittäin hyvin sekä tarkistimme Vanhempani tietävät asiasta ja tämä on heille ok. Olemme harrastaneet seksiäki useasti eikä siihe ole mitään painostamista liittynyt. Usein masturboinnin ja orgasmin jälkeen penikseni pää punoittaa ja sitä polttelee todella ilkeän tuntoisesti. Mistä tällainen saattaisi johtua ja voisiko tuota jotenkin ennaltaehkäistä? Moi, olen 14 vuotias poika ja minua ihmetyttää, että miksi virtsaan runkatessa.

En ole siis koskaan saanut siemensyöksyä. Kivekseni eivät ole kehittyneet tarpeeksi siis kasvaneet , mutta Olen vuotias ja haluaisin varmistaa, että tarviiko kondomin lisäksi käyttää jotakin muutakin ehkäisymenetelmää yhdynnän aikana vai riittääkö se, että mies käyttää kondomia? Hei, Olin suojaamattomassa yhdynnässä poikaystäväni kanssa mutta hän ei lauennut sisälleni.

Otin 26h sen jälkeen jälkiehkäisypillerin ja siitä noin 5pv alkoi tyhjennysvuoto? Olen 17v, 3 kuukauden päästä 18 v ja mieltä painaa peniksen koko erityisesti sen paksuus ja ympärysmitta. Se on rentona todella ohut ehkä noin sormen paksuinen ja pituudeltaan cm.

Olen vuotias ja minulla on nyt kuukautiset myöhässä 22 päivää. Harrastin viimeksi seksiä 7. Ennen tätä jouduin ottamaan Olen vuotias tyttö ja toivoisin kovasti vastausta kysymykseeni. En ole harrastanut seksiä, mutta halut ovat aika kovat. Jos tulen saamaan vuoden tai parin sisällä kumppanin, ja meille Ja onko kovinkin kaukana ylipainosta? Lueskelin netistä masturboinnista ja päätin kokeilla itsekin. Makoilin suihkussa kummallisesti koska En halua kertoa ikääni, mutta olen tyttö ja murrosikäni on alkanut normaalisti.

Noin viikko sitten harrastin poikaystäväni kanssa seksiä, kondomin kanssa. Jonkinnäköisen erektio-ongelman kanssa tarvitsisin apua. Tarvitsisin apua ja tietoa siitä, pitäisikö puhua ammattilaiselle, ja kenelle.

Ongelmia on ollut koko suhteen ajan, Olen vuotias tyttö ja olen seurustellut poikaystäväni kanssa noin vuoden. Tämä on minun ensimmäinen parisuhde, ja aijemmat seksi kokemukset ovat vain kännisiä yhden illan juttuja. Masturboidessa minun on todella vaikea keskittyä. Mieleen tulee kokoaika jotakin häiritseviä pikkuasioita, kuten laulun sanoja suurin osa ajatuksista ei ole stressaavia, vaan ihan arkisia Mulla on fetissi pikkuhousuihin, tykkään haistella tyttöjen likaisia pikkareita ja runkata niihin spermat.

En ole saanut mistään itseni ikäisten pikkuhousuja joten käytän äitini likaisia Hei, ongelmani on siis, että seksi ei tunnu miltään. Olen kertonut poikaystävälleni tästä. Murrosikäni oli alkanut oikein hyvin vuotiaana. Olen aina kiihottunut, kun Oon 13v tyttö ja mä oon jäänyt koukkuun sormettamiseen. Mul on ihan pakko jokapäivä tehä miten voisin lopettaa taikka vähentää? Olen vuotias nuori naisen alku. Jouduin turvautumaan jälkiehkäisyyn Norlevo Olen itsetyydyttänyt ja katsonut pornoa viimeisen vuoden ajan mutta pornon jätin kokonaan muutama kuukausi sitten Moi Oon 15 v poika ollaan yhdessä tyttöni kanssa ajateltu harrastaa seksiä.

Hän itse syö pillereitä ja hän sanoi että kortsua ei tarvitse ollenkaan koska hän käyttää niitä pillereitä. Olen vuotias tyttö ja olen tutustunut yli 10 vuotta vanhempaan mieheen. Haluaisin kovasti mennä sänkyyn tämän kanssa, mutta tiedän että lain mukaan minun pitäisi olla Olen 15v poika ja mietin että mistä voi ostaa liukuvoidetta? Ja voiko sitä ostaa noin vain vai onko sille jotain ikärajaa? Onko normaalia kiihottua lämmöstä?

Seksin harrastamisessa minua kiihottaa emättimen sisäinen lämpö. Nautin muutenkin suuresti lämmöstä.

Onko se siis normaalia? Mua huolettaa siks ku usein mä itsetyydytän suihkus ja Moi oon 16 vuotias mulla on peniksessä karvoitusta jonkin verran ja spermaa tullut yli vuoden mutta penis edelleen pieni EI kasvanut yhtään! Penis erektiossa 10cm joka ei ole normaali tiedän sen Olen vuotias tyttö ja pari tuntia sitten itsetyydytin itseäni isolla kynällä. Huomasin melkein loppuun hommani tehtyä, että alapäästäni oli tullut verta. Olen 15 vuotias poika ja Haluaisin kysyä muutaman kysymyksen: Onko pornon katsominen ok itdetyydytyksen aikana?

Tiedän silti että se ei ole totta. Mulla on ollut pitkään peniksen esinahkan alla Kävin immenkalvon aukaisussa n. Kipu oli pistävää ja viiltävää ettei sitä kestänyt. Poikaystäväni hyväili minua sormillansa ja oli ennen sitä ehkä koskenut omiin vehkeisiin, n.

Moi, täällä kyselee tyttö ja pian täyttänyt Minä ja poikaystäväni harrastimme seksiä ensimmäistä kertaa ilman ehkäisyä. Hän sanoi, että sperma tuli juuri sen jälkeen, kun otti hänen kalunsa Tekeekö se minusta homon tai bi: Hei olen 19 vuotias nuorimies!

Olen 18v tyttö ja olen ollut poikaystäväni kanssa yli vuoden yhdessä, mutta seksi ei tunnu oikein miltään. Haluan sitä mutta en kiihotu. Ollaan kokeiltu paljon erilaisia asentoja mutta se ei ole Olen 14 v tyttö en ymmärrä seksiä. Onko normaalia kun minua ei kiinnosta se ollenkaan. Joduin täyttämään terveydenhoitajalla kyselyn jossa viimeinen kysymys oli että olenko yhtä Olen pian 16 vuotta täyttävä tyttö ja haluaisin harrastaa seksiä poikaystäväni kanssa, mutta pelkään neitsyyteni menettämistä ja sitä miltä minusta tuntuu sen jälkeen.

Voiko tulla raskaaksi,jos siitin on ollut anaalissa, ja touhutippoja tullut, mutta otettu pois ennen laukeamista, ja ei käytetty missään vaiheessa emättimessä?

Toivon että vastaisitte pian: Meillä kävi vahinko poikaystävän kanssa viime kuun loppu puolella noin 20 päivä, kondomi hajosi. Otin seuraavan päivänä jälkiehkäisyn noin h tuntia tapahtuneesta, sitten minulla alkoi tämän Olen 15v tyttö ja seuraavanlainen tapahtuma tapahtui kesäkuun puolessa välissä. Olin pojan kanssa alasti sängyssä ja hyväilimme toisiamme.

Hänen sukupuolielimensä ei käynyt sisälläni, mutta Mulla on ollut jo vähän aikaa esinahka todella kuiva ja herkkä. Olen yrittänyt laittaa siihen jotain voidetta mutta ei ole oikein auttanut. Nyt muutama päivä sitten huomasin terskan päässä, Oon 14v poika ja olen tyttöystäväni kanssa seurestelleet kohta vuoden ja harrastamme seksia melko usein ja puhumme siitä mutta en tiedä miksi hän ei suostu ns "peppu seksiin" eikä "suu Minulle on kuukauden aikana ilmestynyt omituisia kohonneita näppyjä emättimen aukon suun alapuolelle.

Olen 15vuotta ja minun penikseni on 16cm pitkä onko se normalia että naista sattuu paljon kun työnnän penistäni hänen pilluunsa hänen muttä minä nautin siitä seksi kerrasta ja onko se normaalia Olen vuotias poika ja olen juuri aloittanut ensimmäisen seurustelusuhteeni.

Olen ollut yhdessä tyttöystäväni kanssa 3 viikkoa ja jutut meidän välillämme ovat jo muuttuneet seksuaalisiksi Menetin neitsyyteni suojaamattomassa seksissä reilut 2 kuukautta sitten. Minulla oli ennen sitä todella epäsäännölliset kuukautiset mutta tuon seksi kerran jälkee kuukautiseni ovat alkaneet tasan Olen vuotias tyttö ja seurustellut poikaystäväni kanssa kohta puoli vuotta. Emme ole vielä harrastaneet seksiä, mutta pettingiä kyllä ja seksi alkaa tulla jo puheeksi ja tuntuu Onko se laissa kiellettyä jos 17 vuotias on yhdynnässä 10 vuotta vanhemman kanssa.

Ja siis henkilöt tuntisivat toisensa ja 17 vuotias haluisi itse olla yhdynnässä 10 vuotta vanhemman kanssa ilman Mitä mun pitäis tehä ku mä oon niinku koukus pornon kattomiseen? Ja ku mulla on pakkomielle myös tyydyttää itteeni ja mä haluaisin lopettaa sen? Mä oon yrittäny lopettaa mut se ei onnistu! Olen vuotias tyttö ja minulla on ollut jo noin vuoden ongelmana että yhdyntä ei onnistu. Olen seurustellut 2 kertaa ja molemmat suhtert päättyivät osaltani siihen ettei seksi onnistunut ja Olen 17 vuotias tyttö ja poikaystäväni kanssa yritimme harrastaa seksiä pari päivää sitten ja se oli ensimmäinen kerta molemmille, joten kummallakaan ei ollut mitään kokemusta ja se oli pelkkää Olin tyttöystäväni kanssa sängyssä ensimmäistä kertaa.

Ongelma oli, että se ei suostunut menemään sinne sisälle. Mulla oli se koko ajan jäykkänä vaikka olin pelännyt sitä etukäteen eikä Minua vaivaa jatkuva alapään kuivuus.

Tuntuu että koko valkovuoto puuttuu sillä alapääni limakalvot ovat jatkuvasti kuivat. Tämä aiheuttaa tietysti sitä että alapää Mua pelottaa semmonen juttu, että kun mä oon harrastanu itsetyydytystä vessassa. Niin voiko joku mun perheenjäsen tulla raskaaksi kun se käy vessassa.

Olen 16vuotias tyttö ja harrastin seksiä ensimmäisen kerran poikaystäväni kanssa noin kuukausi sitten ja sen jälkeen aina välillä minua rupeaa kirvelemään alapäähäni ja yleensä saan sen loppumaan Onko haittaa peniksen liika esinahka eli vedän esinahkan terskan taakse nii jää paksu nahka terskan juureen niin onko se haittaa?

Ja olen 17wee ja peniksen koko on erektiona 12cm niin onko Olen 15 vuotta vanha poika jolla ei ole penis kasvanut. Se on normaalisti 6 cm ja erektiossa 8,5 cm. Karvoitustakin on tullut vähän. Pituuskasvu ei ole vielä alkanut. Masturboin ja spermaa tulee, Ongelmani on hämmentyneisyys ja ymmärtämättömyys oman kehoni reaktiota kohtaan.

Kun harrastamme poikaystäväni kanssa "seksiä vaatteet päällä" eli painaudun häntä vasten ilman varsinaista Tässä 17 vuotiaalla nuorella olisi ongelma peniksen ja nopean tulemisen kanssa. Olen vuotias tyttö vakituisessa ja hyvinvoivassa parisuhteessa. Ongelmanani ovat tiukkuudestani johtuvat yhdyntäkivut. Penis ei mahdu sisälle kivutta lainkaan. Emättimeen ei mahdu yhtä Olen seurustellut nyt melkein 2kk minua 9vuotta vanhemman miehen kanssa ja olemme harrastaneet suuseksiä, mutta en ole uskaltautunut mennä viellä pidemmälle koska pelkään että en ole Olen 12 kohta 13v tyttö, ja minulla on ongelmana seksi "himo".

Kun minulle tulee sellainen se siis tulee vain joskus , alan katsella tyhmiä kuvia netistä siitä. Ei siis ihan avonaisia Tuossa pari viikkoa sitten oltiin yhen pojan kaa sängyssä sillein että molemmilla oli alusvaatteet päällä.. Hei, olen 16 vuotias tyttö. Olen seurustellut kumppanini kanssa puolitoista vuotta.

Heti anaaliseksin jälkeen pesin paikkani Olen 17 vuotias tyttö, ja kuukautiseni ovat alkaneet monta vuotta sitten. Kuukautisistani on nyt 2viikkoa, jonka jälkeen olemme harrastaneet poikaystäväni kanssa seksiä.

Olen perusterve vuotias mies. Nyt kahden viikon ajan en ole lauennut itsetyydytyksen enkä yhdynnän kautta, vaikka etenkin naisen kanssa orgasmi on tuntunut olevan jatkuvasti tulollaan Harrastin poika ystäväni kanssa seksiä 4pv sitten. Toisen kierroksen jälkeen kondomissa oli hieman verta. Ajattelin, että sehän on normaalia. Oon vuotias tyttö ja harrastan itsetyydytystä melkein joka päivä. Kaikki seksiin liittyvä pyörii päässäni jatkuvasti.

Olen neitsyt enkä seurustele tällä hetkellä kenenkään pojan kanssa Olen ite huolestunut penikseni kasvusta se on noin cm Hei, voiko tälläinen lsa ihottumatyyppinen väritys aiheuttaa repeämiä ja veristä vuotoa yhdynnän jälkeen?

Ollaan harrastettu poikaystäväni kanssa seksiä, mutta viimeisestä kerrasta on puolitoista viikkoa. En ole tuntenut minkäänlaista pahoinvointia, paitsi että välillä Olen 17 vuotias, minua alkanut pohdituttaa onko liikaa masturboida keskimäärin joka päivä kertaa päivässä? Olen vuotias tyttö ja olen seurustellut samanikäisen poikaystäväni kanssa jo pian kaksi vuotta. Rakastan häntä todella paljon ja viime kesänä puhuimme ekasta kerrasta ja ehkäisy Olen pian vuotias tyttö jolla on ongelmia seksin kanssa.

Arvelen, että minulla on vaginismus. Olen ollut poikaystäväni kanssa yhdessä pian puoltoista vuotta, mutta seksi sattuu yhä On harrastanut poikaystävän kanssa mutta en mitään sillei pari kertaa vaan pienesti on työntänyt elikkä joku cm ja se on sattunut. Mä en oo koskaan elämässäni tyydyttänyt Voiko olla haittaa jos ei harrasta itsetyydytystä tai ei saa siemensyöksyä jos saa erektion? Jos en ole harrastanut itsetyydytystä vähään aikaan, esim pariin päivään, niin saan huomattavan usein Itsetyydytyksen aikana kuului naksahdus, kuitenkaan kipua ei ollut eikä turvotusta tai tummaa väriä.

Mitä tapahtui ja onko syytä huoleen? Olen 15 vuotias tyttö, ja olen yrittänyt käyttää tamponeja noin viisi kertaa. Kun yritän ottaa tamponia pois, se jää kiinni vasemmalta puolelta jonnekkin. Tamponin vasenta puolta ei näy ollenkaan En keksi mitään syytä mikä kuukautisiini on mennyt, ne tulee oikeaan aikaan, mutta ovat siitä kuin ensimmäisen kerran harrastin seksiä niin jälkeen muuttunut paljon. Siitä on jo 4kk aikaa ja Ja toinen asiani oli se että kun pissaan niin esinahkani pullottaa.

Olen syntynyt poika, olen seurustellut 2-vuotta nuoremman tytön kanssa nyt 3-vuotta. Seksi elämä on sujunut muuten hyvin mutta, olen tullut 1 kerran koko aikana. Hei, MInulla on sisempien häpyhuulien seinämissä oletettavasti haavaumia. Niitä on useita, kummalakin ouolella noin puolen sentin levyiset ''pystyviivat'' koko seinämien pituudelta.

Olen käyttänyt cerazette minipillereitä pian neljä kuukautta ja minulla on todella usein ruskeaa limaista vuotoa, vuoto saattaa kestää jopa yli viikonkin. Seksiä pystyn harrastamaan todella Hei olen vuotias tyttö ja seurustelen samanikäisen pojan kanssa. Olemme harrastaneet seksiä ilman suojausta useita kertoja mutta pitäneet huolen siittä että sperma ei ole tullut sisälleni. Poikaystävälläni ja minulla oli pikkuhousut jalassa ja hän hinkkasi minua niin että laukesi. Hän tunsi että sitä olisi tullut boxereiden läpi ja minäkin tunsin kosteutta.

Eli tilanne on nyt se että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan on vakituinen tyttöystävä plakkarissa. Ainoa ongelma on se että otan seksistä aivan liikaa paineita ja en saa itseäni kovaksi, Voiko raskaus olla vaarallista vuotiaalle, jos jostain syystä abortti olisi pois suljettu vaihtoehto? Pystyykö yli 15 vuotias ostamaan jälkiehkäisy pillereitä ja kuinka nopeasti yhdynnän jälkeen ne pitää hakea?

Ja vaikuttaako kroominen astmani joiden e-pillerien tai jälkiehkäisy pillereihin Harrastin eilen seksiä tyttöystäväni kanssa, ongelmana oli se että terskaan sattui tässä tilanteessa, onko vakavaa? Pari kertaa esileikissä nainen on yrittänyt vetää sitä ja se on sattunut.

Seksi kondomin kanssa onnistuu Olin yhdynnässä mieheni kanssa ja nopeemmassa tahdissa miehen penis luiskahti kuulemma vahingossa kovalla voimalla takapuoleen ilman että olin rentoutunut jne! Minulla on ollut ongelmia seksielämäni alettua. Virtsatulehduksia on ollut nyt puolenvuoden sisällä 5 kertaa. Ilman tulehdustakin on lähes jatkuvaa polttelua varsinkin virtsaamisen jälkeen Minua on noin 1 - 2 viikon aikana pelottanut että olenko raskaana tai sukupuolitauti.

EN OLE ollut minkäänlaisessa yhdynnässä poikaystäväni kanssa, mutta epäily alkoi hänen tyydyttäessä minua ja Lääkäri totesi heinäkuussa, että olin saanut genitaaliherpestartunnan, mutta mitään näytettä ei silloin otettu, lähinnä kiireyden takia. Hei, Kaksi päivää sitten harrastimme poikaystäväni kanssa seksiä, hän myös "näpläili" klitoristani ja häpyhuuliani aika rajusti. Siitä johtuen minun toinen häpyhuuleni on aivan turvonnut ja niin Olen 14 vuotias tyttö joka harrastaa säännöllistä liikuntaa noin 4 kertaa viikossa.

Masturboin myös muutamia kertoja viikossa. Olenkin huolestunut voiko masturbointi ja runsas liikunta tässä Olen pian vuotias tyttö ja tutustunut vajaat kolme viikkoa sitten maailman ihanimpaan poikaan, joka on minua kolme vuotta vanhempi. Tapasin hänet baarissa ja harrastimme seksiä kyseisenä Kostun tosi paljon ja helposti, ja kun itsetyydytän sormilla klitorista tai työntämällä jotain sisään niin että olen oikein kiihottunut, alan valua jotakin nestettä.

Sen maku ja tuoksu ovat Olen 16v poika ja muutamia kysymyksiä. Kannattaako alapään karvoja penis- ja takamuskarvoja leikkailla? Vai onko siitä mitään haittaa jos ei niitä sheivaile? Mulla on monta mietityttävää asiaa. Oon vuotias tyttö ja cm pitkä. Oon aina ollu lyhyt. Käyn yleensä pari kertaa päivässä puntarilla. Aamulla saatan painaa 29kg Haluaisin itse edetä jo seksiin, mutta en tiedä miten sen sanoisin?

Pidän myös paljon tämän tytön äidistä ja Kysymystä on lyhennetty Moi! Minua on jo pidempään mietityttänyt muutama asia. Olen seurustellut reilun vuoden ihanan pojan kanssa, hän ei painosta minua mihinkään ja Olen vuotias poika ja mulla on otsikonmukainen ongelma. Huomasin kun se alkoi paksuuntua ja käteni nopeasti menivät hänen reisiään vasten ja huudahdin jotain.

Hän vetäytyi hieman ja oli taas liikkumatta. Huudahtelin ja olin urhea, hän lisäili vaseliinia, joka auttoi. Ei ollut ajantajua, mutta hän jo rauhallisesti nussi pyllyäni pitkillä vedoilla. Halusin sen kokonaan sisälleni, mutta syvällä sattui liikaa. Hän alkoi naida pyllyäni kovempaa, käteni estivät häntä tulemasta liian syvälle, hän murahteli, minä ulisin. Hän alkoi tulla, kouristeli ja huusi, tunsin monta nytkäystä, kun kassit tyhjensivät lastinsa pyllyyni.

Minä en saanut orgasmia, oli sattunut liikaa. Mutta olin silti täynnä jotain ihme tunnetta. Pyllyn hurja pinkeys helpotti, kun hän vetäytyi, minä rojahdin mahalleni. Kakkaa oli vähän tullut ulos koska hän pyyhki talouspaperilla pyllyäni, minä en jaksanut välittää. Hän kävi viereeni silittelemään, kunnes yhtäkkiä ponkaisin ylös etsimään vessaa. Pytyllä alkoi sperma valumaan, pieru paukkumaan ja vähän kakkaa, spermaa tuli taas, istuin kauan kun valuin hänen siemenlastiaan.

Onneksi oli bidee suihku. Pesin kuumottavaa peppuani joka oli ihan vaseliinissa. Lopulta uskalsin nousta, tunnustelin kummalta tuntuvaa pyllyäni. Se kuumotti, oli vähän kuin auki ja turvoksissa. Ehjä, mutta ei entisensä. Seuraavana päivänä reikää kutitti ja halusin jo kiimasena lisää. Hän nussi pyllyäni ainakin kymmenenä kertana. Täytyy sanoa että viides kerta oli ensimmäinen kun sain hurjan orgasmin, eikä sattunut enää.

Pyllynreikä onnekseni vetäytyi aina parissa päivässä, ainoastaan pieru ei kuulostanut pinkeältä niinkuin pepaneitsyenä. Olin toinen nainen ja hän nussi aina vain pyllyyn, niin tämä "suhde" kariutui. Kiimaseksi kyllä tulen kun muistelen häntä. Nyt hän otti minuun yhteyttä, enkä tiedä kuinka olisin, ensviikolla.. Poikaystäväni on ihana, mutta vaikka nussii myös pyllyyni mielellään, aion mennä tapaamaan tuota miestä ja saada jättikullia pyllyyni Missäs päin kuningatar pyllistelee?

Mulla on paksu kulli, seisokissa noin 6,5 cm. Pitkä tosin vaan 17 cm. Oon 18v, jossei se haittaa. Mä saan likkaa ihan kivasti mut ne kaikki huutaa kun niitä panee. Kukaan mun ikänen ei o antanu mulle persettä, vaikka niillä on isot puheet kännissä. Mä haluisin just persepanoo, mulla seisoo heti kovana ku mä kuvittelen nussivani seksikästä likkaa perseeseen, joka haluu sitä, vaikka vähän sattuis. Mä oon kerran saanu, mut se on lähibaarin kiertopalkinto joka on varmaan joka päivä siä tyrkyllä.

Mä otin siltä persettä koko yön, varmaan viis kertaa. Tarvi nussia tosi kovaa että sai lastit lopuks lähteen. Sillä on iso perse, mutta yllättävän kiree persereikä, ku sitä on kuulemma nussittu paljon.

Onneks mulla oli kortsuja paketti, vaikka en mä aina käytä. Mut en sen kans olis uskaltanu paljaalla. Mun kulli on niin paksu että tavalliset kortsut ei käy. Tää hutsu ulisi alkuun, sit se huusi että nussi kunnolla, jossain kohtaa se sammu, mikä lehmä. Oli kiihottavaa ottaa kulli välillä ulos kun se oli mahallaan ja levittää persettä ja kattoo ku sen perse oli ihan auki ja taas runnoin sisään kun reikä rupes meneen takas kii.

Kyl se sit heräs ja valitti jotain. Mut siitä jäi kumminkin paska maku ku se on ihan hönö. Mä haluisin laittaa yhtä meitsin luokan tyttöö, se on hoikka ja sillä on pieni pyöree kireennäkönen perse. Se on jotenkin ylimielinen ja luulee itestään jotain. Olis upeeta katella kun mun kulli väkisin hitaasti uppois sen kireeseen perssilmään.

Se näyttää ihan mahdottomalta että se vois mahtua. Se ylimielisyys viä kiihottaa ku se huutais että sattuu sattuu ja meitsi vaan rauhassa ahtais. En mä tyhmä oo, ei sitä vois rankoo, se kyllä repeis. Mutta ihan hellästi vaan ja niinkauan että se alkais tykkään siitä ja se ylimielisyys sais pienen kolauksen. Oikeesti mä oon pari kertaa tanssinu hitaita sen kanssa. Sen pakara mahtu niinku melkein kokonaan mun kouraan ja tuntu piukeelta, no se voimistelee tai jotain.

Kun mä vein kättä pyllynvakoon en mä saanu sormee paljookaan sinne väliin, no se nykäs sit mun käden pois. Kyllä mä siltä viä saan, mutta cockteaseri se on. Hei jos sä haluut tosi paksua perseeseen ja sulla on kaunis perse sit oikeesti ja jos ei haittaa että oon nuori. Saisit multa koska vaan. Laita jotain mesee oikeesti.

Olen harrastanut peppuseksiä noin vuoden ajan enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Itselleni se oli epämukavaa aluksi, sekä peniksen vieminen sisään kesti usein pitkään. Tein sitä silloin ainoastaan miesten pyynnöstä. Myöhemmin aloin pitämään siitä hyvin paljon, vaikka silti yleensä peppuseksin alussa peräaukossa tuntuu painetta, kun penis on työntynyt sisään.

Itselläni noin vajaan kymmenen kerran jälkeen se onnistui jo helposti ja hieroessani itseäni sain voimakkaita orgasmeja, sekä näihin aikoihin peppuseksin lopuksi peräaukkoni alkoi usein jäämään hetkeksi aivan avonaiseksi mikä tuntui aika erikoiselta.

Yhden illan jutuissa olen yleensä ottanut kalua myös kakkoseen mikä on useimmiten ollut ihan mukavaa, vaikkakin hyvin usein miehiltä on tullut nopeasti, kun he ovat laittaneet sen pyllyyni. Eräällä kerralla se ei ollut niin mukavaa, kun ensin mies työntyi liian nopeasti sisääni ja takaapäin asennossa hän otti jatkuvasti kaluaan pois pyllystäni ja työnsi sitä takaisin välittämättä siitä, että sanoin sen sattuvan.

Yhdellä kerralla otin kakkoseen vähän keskivertoa isompaa kalua mikä tuntui ensin epämukavalta, kun peräaukkoni tuntui venyvän enemmän kuin aikaisemmin ja hänen kalunsa tuntui vain paisuvan lisää, kun se oli työntynyt sisääni. Vähän ajan kuluttua voihkin kovasti, kun penis alkoi liukumaan pyllyssäni helpommin ja penis tuntui menevän hyvin syvälle pyllyyni hänen oltuaan sisälläni melkein puolen tunnin ajan. Hänen lauettuaan peräsuoleeni tunsin miten spermaa valui ulos ja peräaukkoni tuntui jäävän enemmän avonaiseksi kuin koskaan aikaisemmin.

Yhteen aikaan tapailin yhtä vakipanoani pari kertaa viikossa jonkun puolen vuoden ajan, jolloin hän nai minua myös kakkoseen lähes jokaisella kerralla ja tästä huolimatta peräaukkoni pysyi ihan timminä.

Juttelin tästä kerran parin ystäväni kanssa, jotka myös antavat kakkoseen aina silloin tällöin ja he olivat samaa mieltä kuin itsekin, että normaalista peppuseksistä ei ole mitään haittaa ainakaan, kun kukaan meistä ei ollut tehnyt sitä aivan päivittäin.

Sama mies kirjoittaa näitä juttuja, tyyli helposti tunnistettavissa. Sanopa tyylitajuinen, mitkä on saman miehen kirjoittamia?

Onko jäänyt omaa elämää elämättä, jossei sinulla ole yhtään tarinaa.. On täysin selvää, että aloittaja kulkee pian vaipoissa. Sulkijalihas antaa lopulta periksi eikä se siitä enää parane edes leikkauksella! Anonyymipalstalla kuka tahansa voi väittää olevansa lääkäri. Tällä palstalla tuolle on perinteitä eli säännöllisesti tulee joku hoitajaksi tai lääkäriksi itseään tituleeraava valehtelemaan anaaliseksin riskeistä.

Kun sitten kysellään niin koskaan ei löydy mitään linkkejä tukemaan niitä väitteitä. Ylempänä jo vastasin tähän samaan. Jos asiasta on tullut uusia tutkimustuloksia niin kertokaa toki. Linkit tietenkin näkyviin ettei mene valehtelun puolelle. Vastaukseni vuodelta http: Sulkijalihas repee väkivaltaisesti esim raiskauksen yhteydessä!

Hellästi oman luotettavan partnerin kanssa pikkuhiljaa edeten rasvasen tai siliconi-pohjaisen liukkarin kanssa, vesipohjasia saa lisätä kokoajan.

Ei haittaa vaikka meisseli olis kuinka iso. Suosittelen erikokoisilla anustapeilla leikkimistä ja jos miehen luonto kestää niin hänen on huippuhyvä tietää kuinka tosi hellä alkuun ja niinkauan kuin pepaa antavasta tuntuu on oltava. Eli mies vaikka ominpäin kokeilemaan, lyökää miehenne käteen eri kokoisia tappeja liukkaria ja lupaus että avaat peppusi hänelle, kun oman juniorin paksunen asettuu hänelle, opittuaan rentoutumaan. Se kumminkin on miehen tärkein juttu, saada toinen rentoutuun alkuun ja aina kun on tarve, siksi naisen on parempi itse hoitaa pimppapuolta.

Kummankin on hyvä tietää että pieni perähuuhtelu on turva ettei leikki "kärähdä". Yks vinkki yli-ison vehkeen kanssa on joissakin maissa laillinen "vihreä yrtti", mutta VAIN luotettavan partnerin kanssa. Tuo Nuori lääkäri ei tiedä, mitä vanha lääkäri tietää sekä osaa!!!! Fistaustakin hellyydellä harrastaneilla ei ole sulkijalihakset antanut periksi, se tosin on advansed juttua eikä ole monenkaan mielessä. Hups ja joku kerta huomaa pienen käden olevan pepussasi rannettamyöten.

Tämä ei käsittääkseni ole mikään seuranhakupalsta, joten yritäpä jostain muualta, jos vaikka tärppäisi Meillä on seksiä joka toinen päivä ja peppua ainakin kerran viikossa. Vaimo saa sitä niin paljon kovemman orgasmin. Peppuseksi on aivan ihanaa. Mulla oli kerran Ellu-niminen sivusuhde, joka kahden tunnin vaginaalihoidon halusi sen sinne. Tytön peppu avattiin siten, että hän ratsasti ja määräsi tahdin. Sitten annoin ensin yhtä sormea, sitten kahta.

Lopulta olimme melkein väsyneitä panemiseen, mutta koska mulla seisoi isona edelleen, päätimme jatkaa. Viimeinen asento ennen armahtavaa unta oli kyljittäin. Kiihottava ajatus, että iso siitin jäis nalkkiin mun märkään pilluun.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Aina kanttaa kokeilla niin tietää nauttiiko siitä. Sitä että käyn koirieni kanssa lenkillä? Tunnen blondin jolla iso uros koira. Ei sen tarvitse aina uroskoirakaan olla, sillä eiköhän monelle koirien kanssa puuhaaville naisille riitä jo koiran kielikin, voivat olla melkoisen ahkeria nuolijoita, nuolee se narttukoirakin. Kerran tyttöystävä tuli baarista hiukka heikossa hapessa, oli kuitenkin saanut riisuuduttua niin että päällä vain pikkuhousut ja t-paita.

Oli sit kuitenkin sammunut olohuoneen sohvanreunalle jalat levällään, itse heräsin ja ihmettelin mitä meidän labbis oikein touhaa. Menin olkkariin ja siellähän se nuolla lutkutti emännän pillua oikein antaumuksella. Oli saanut kielellään siirrettyä jopa pikkuhousuja sivuun niin että sai nuolla paljasta pillua. Komensin koiran pois mutta katselin silti hetken emännän märäksi nuoltua pillua, pillukarvoistakin oikein tippui koiran kuolaa. Aamulla emäntä luuli vissiin minun olleen asialla kun kiehnäsi kainalossa niin kiitollisena, en viitsinyt kertoa mitä oikeasti tapahtui.

Mentiin vain sitten yhdessä suihkuun ja pantiin oikein kunnolla pesuhuoneen lattialla. Olisit auttanut koiraa ja ottanut pikkarit pois. Jos joku naisihminen oikeesti tahtoo alistua koiralle, niin s-postiosoitetta. Voidaan ehkä keksiä jotain. Olen monasti katsonut miten ystävättäreni uroskoiran penis tulee esiin tupesta.

Mites miehenpenis kiinnostaako vai kumpi on kiihoittavampi. Olisihan se kiihoittavaa seurattavaa kun koira nuolis pimppaa ym. Onhan se kiihoittava ajatus. Onko kukaan tehnyt muutakin kun vaan koskettanut. Niin minun vaimoa kans on koira nuollut mutta miehet 3miestä on pannut paljaalla ja koira nuollut pillun Ennen panoa miehet nuoli pillua ja panivat sitten.

Olen koskettanut muutenkin kuin kädellä. On sitä vaimon kanssa kokeiltu muutoma kerta. Koira on kovin innokas aluksi hosumaan,mutta kun saa kalunsa sisään niin tahti rauhittuu. Kalu kasvaa todella isoksi,eikä vaimo anna sen mennä kokonaan sisälle ,voi vaikka paikat revetä. Mutta kivalta tuntuu hänestä,ja koira nautii kovasti myös. Ollaan vanhempi pari,joten kaikkea kivaa pitää kokeilla! No se yhdyntä on niinkuin kaksjakoinen,ensin kun koira aloitta kovin innostuneena ja saa peniksensä vaimon sisään,niin se kova polkeminen ei kovin pitkään kestä.

Koiran kalu turpoaa tosi nopeasti ja tyvipatti on todella iso,niin siinä vaiheessa koira jää melkein paikolleen,penis sisällä pysyen.

Tämä vaihe kestää usein n. Vaimo pitää siinä alku vaiheessa kädellään kiinni kalusta,ja estää koiraa työntämästä kokonaan pattia sisään. Minä toimin myös usien apulaisena: Nestettä tulee kyllä paljon,koirahan alkaa heti ruiskimaan ,kun sen kalu kosketta vaimon häpyä.

Nestettä tulee lähes koko ajan kun kalu pysy kovana,vaimo sanoo,että joki tulvii yli äyräiden. Kyllä sitä nestettä varmaan n. Tuntuu hyvältä kun paisuvainen on suurimmillaan ja koira on sisällä pitkän aikaa. Onkohan minulla huono huumorintaju, kun tämä tuntuu lähinnä huvittavalta. Kauan sitten olimme sukulaisten mökillä silloisen tyttöystäväni kanssa uros kultaisellenoutajalle koiravahtina, kun sen omistaja pariskunta oli parinviikon ulkomaanmatkalla ja ensimmäisenä iltana siellä sängyssä naidessamme, tuli se koira pyörimään siihen sängyn vierelle ja yllättäen taakse nuolemaan meitä kumpaakin.

Tyttöystävällä oli yleensäkin todella kostea ja erittäin limainen pillu, joka tuntui, mutta maistuikin todella hyvälle ja rakastin nuolla sitä hyvinkin pitkään ja aina hänelle useamman orgasmin, hän ei ollut saanut koskaan naidessamme orgasmia, mutta se koiran tulo sinne taakse väliimme nuolemaan kumpaakin pyllyn reijistä, pillun ympäristöä ja sen eritteitä sai hänet kiihtymään ja liikkumaan aivan hurjana, etten meinannut kyydissä pysyä ja tunsin ykskaks sellaisen "tärinän" ja hänen jäykistymisensä ja sen todella voimakkaan pillun sykkeen, joka tuntui lypsävän kaluni pusseineen sisäänsä ja sain tuolloin myös itse ilmeisesti elämäni voimakkaimman orgasmin, joka vei lähes tajuntani, tai kummarkin saimme todella rajun orgasmin.

Jäimme siihen päällekkäin paikoillemme makaamaan ja koira jatkoi nyt ehkä vieläkin innokkaammin nuolemistaan, kun spermani alkoivat valua pillusta ja löystynyt kaluni luiskahti sieltä ulos.

Kaluni oli todella herkkä, eikä se koiran nuoleminen tuntunut enää siinä kovin hyvälle, joten siirryin hieman, jolloin koiralla oli edessään avoin ja limainen pillu jota se alkoikin nuolla todella innokkaasti ja huomasin tyttöystävän nauttivan siitä ja hän alkoi hengittää raskaammin ja kiemurrella siinä allani, jolloin hieman jo uudelleen jäykistynyt kaluni upposi hänen pilluunsa ja hän sai ja sai ja sai Tuo ilta tapahtumineen, piti meidät seuraavana päivänä jännittyneinä ja jotenkin kiimaisena.

Kaluni oli puolittain jäykkänä, mutta alkoi seistä oikein kunnolla kun katselin, miten tyttöystäväni rapsutteli ja suukotteli koiraa, sen istuessa tyttöystäväni edessä. Koiran ohut punainen kalu oli osittain myös näkyvillä ja sanoinkin siitä tyttöystävälleni ja näytin myös omaa seisokkiani hänelle ja hänen kätensä meni pitkin koiran vatsaa ja suoraan sen kalulle, josta innostuneena koira nousi seisomaan alkaen hirveän nylkyttämisen tyttöystäväni käteen, isot kivekset heiluen ja sen ohut kalu oli nyt paisunut moninkertaisiin mittoihin ja sen tyvessä oli kaksi noin kananmunan kokoista,toisissaan kiinni olevaa pallukkaa.

Nylkytys loppui ilmeisesti aika nopeasti,mutta tyttöystävä piti edelleen siitä kalun juuresta tukevalla otteella kiinni ja katselimme, kun koiran spermaa tuli pitkän aikaa sykäyksittäin iso lammikko matolle. Minun oli pakko viedä omakin kaluni tyttöystävän ulottuville, eikä hänen tarvinnut montaa vetoa tehdä, kun omat spermani olivat myös siellä matolla ja hän piteli edelleen meidän kummankin kaluja tukevalla otteella käsissään, katsoen vuoronperään kumpaakin sykkivää kalua ja huomasin hänen nuolevan kielenkärjelllään myös huuliaan ja hengittävän raskaammin ja hän siirtyi sängylle ja nuolin hänelle orgasmin.

Kävimme päivän mittaan ostoksilla ruokakaupassa josta ostimme myös olutta, mutta poikkesimme yksissä tuumin myös alkosta ostamassa viiniä ja palasimme mökille ja teimme koiran kanssa pitkän lenkin, jolla tyttöystäväni heitteli koiralle keppiä, jota se hakikin oikein innokkaasti ja tuntui siltä, kuin olisivat jo ylimmät ystävät ja tunteneet pitkään. Mökille takaisin päästyämme valmistimme hyvää ruokaa, grillasimme ja söimme hyvin.

Kävimme myös uimassa, jonka jälkeen tyttöystävän ainut asuste oli nippa nappa puoleen reiteen ulottuva mekko, jonka alle minäkin mölkkyä pelatessamme välillä näin vilauksen, mutta innokkaana häntä seuraavalla koiralla oli sinne paremmat näkymät koko ajan.

Aina kuulee puhuttavan koirien hyvästä hajuaistista, niin miltähän siellä on tuoksunut, kun se niin innokkaasti tyttöystävääni seurasi? Siinä pelatessamme lämmittelimme samalla myös saunaa ja maistelimme olutta ja viiniä En tiedä, mitä tyttöystävän päässä liikkui, oliko hän märkä ja kiihottunut, mutta itselleni tuli mieleen, että onkohan tuo koira saanut maistaa "herkkua" emännältään, kun se ilmiselvästi on niin kiinnostunut pillusta, ja pyörii koko ajan nyttenkin sen ympärillä.

Eihän se ajatus mitenkään vastenmieliseltä eilisen kokemuksen jälkeen ja sen perusteella tuntunut, mutta erittäin kiinnostavalta kuitenkin. Saunottuamme ja siirryttyämme mökkiin, olimme hilpeässä hiprakassa ja hetken päästä suutelimme ja hyväilimme kiihkeästi toisiamme alastomina maaten sängynreunalla, tyttöystävän jalat lattialla, reidet ja pillu avoinna ja kun koskin sitä sormin, se oli aivan limainen ja tyttöystävä liikahti kättäni vasten alkaen hengittää raskaammin Imin tyttöystäväni rintoja itsekin niin kiimasta sekaisena, että niihin tuli isoja fritsuja, menin suutelemaan häntä ja sainkin niin rajua imua, etten ehkä olisi päässyt siitä irti, koira nuoli samalla pillua josta kuuluikin melkoinen lotina ja sitten se tapahtui taas, tyttöystävä sai monta ja tosi voimakasta orgasmia peräkkäin, edellinen kun loppui, niin toinen jo alkoi heti.

Koira oli häädettävä pois lopulta, kun pillu oli kuulemma niin herkkä, ettei sitä koskea voinut. Menimme hetken päästä uudelleen saunaan, koiran tietenkin seuratessa sinne terassille. Emme puhuneet mitään toisillemme siinä lauteilla istuessamme, tyttöystäväni nojasi päätään rintaani ja tuijotimme kiukaan lasiluukusta näkyviä liekkejä ja maistelimme olutta, kunnes tölkkimme olivat tyhjät ja tyttöystäväni meni hakemaan uudet, palaten koira mukanaan ja antaen toisen tölkin käteeni ja laittaen omansa lauteelle sanoen, mitäs jos pesinkin kunnolla tämän hurtankin pippelin?

Eihän siinä meinannut saada meikäläinen sanaa suustaan, kun toinen ottaa pesuvadista kauhalla vettä, vetää koiralta kalun päältä esinahan juureen ja ottaa kalun hellään käsittelyynsä, koiran selvästi innostuessa.

Saihan se ilmeisesti kalun pestyä kuitenkin kunnolla ja jonkinaikaa sitä touhua siinä katsellessani, oli oma kaluni jäykistynyt ja tyttöystäväni sen huomattuaan käski koiran ulos, otti kauhaan vettä tullen minun kalun pesemään ja antoi sanaakaan sanomatta sille pusun ja tuli siihen viereeni istumaan, heittäen löylyä ja avaten olut tölkkinsä En tiedä, mitä hänen mielessään liikkui, mutta sen koiran kalun pesun ymmärsin liittyvän hänen ajatuksiinsa ja ehkä tulevaan.

Iltahan siinä jo pimeni ja saunalle tuomani oluetkin loppuivat, päätimme lähteä mökkiin jossa olisi riittävästi juomaa, mutta emme päässeet kunnolla edes mökkiin sisään, kun olimme jo toistemme kimpussa, kiireesti menimme sänkyyn, jossa naimme ehkä kiihkeimmin, mitä koskaan ja eikö se pirun rontti ollut taas siellä nuolemassa meitä kumpaakin ja kun sen kieli lipoi reikääni ja pussejani sain todella voimakkaan orgasmin, spermani syöksyivät syvälle pilluun ja jos joku sanonta varpaankynsienkin irtoamisesta orgasmissa, niin kyllä, nyt ne sitten lähti, huhhuh!

Makasin siinä hetken paikoillani rauhoittuen tyttöystäväni päällä ja hän sitten kysyi, olisiko ihan hullu ajatus, jos hän kokeilisi onnistuisiko hänen saada koira innostumaan ja tulemaan takaapäin hänen sisäänsä? Sanoin ei suinkaan vaan päinvastoin, eihän siihen mitään vastaan sanomista ollutkaan, kun toisaaltaan itseänikin oli saunassa jo kiihottanut se koiran kalun pesu ja ehkä aavistus, vai oliko sittenkin toive tulevasta, ehkä päästä näkemään jotain Nousimme sängyltä ja tyttöystävä meni koiran kanssa lattialle, jossa hän alkoi hyväillä koiraa ja antoi sen nuolla suutaan ja kaulaansa, jonne hän sormin laittoi pillustaan valuvaa sprermaa ja omia nesteitään, joita koira nuolikin innoissaan, Toisella kädellään hän hellästi kosketteli koira isoja ja raskaita kiveksiä, sanoen niiden olevan suurimmat kivenset mitä hän on ikinä koskenut, sitten hän otti vielä piilossa olevasta kalusta tukevasti kiinni pitäen, jolloin koira alkoi nylkyttää, kalu suureni todella isoksi ja jäi kokonaan näkyviin, nekin pallukat sen juuressa.

Arvioin sen pituuden olevan parikymmensenttinen ja paksuutta noin neljä viisi senttiä ja pallukoitten kohdalta ehkä kuusi,tai seitsemän sentin luokkaa. Tyttöystävä oli jäädä koiran jalkoihin, sen innostuessa hyppimään vielä ei niin antavassa asennossa olevan, mutta siihen siirtymässä olevan "naaraan" päälle. Koiran kalu oli kadonnut esinahan sisään piiloon, kun tuo "kiimainen" naaras oli sopivassa asennossa ja käsi yritti etsiä ja ohjata sitä sisään kiimaisena ja jo kertaalleen naituun, spermaattuun ja avonaisena odottavaan pilluun, mutta koira oli liian innokas, eikä siitä sen hosumisen takia meinannut tulla mitään, kunnes kohta kuului tyttöystävän terävä kirkaisu, jota seurasi voimakas lotina,jota kesti ehkä muutamia kymmeniä sekunteja, kunnes se hiljeni, koiran jatkaessa kiihkeää ja kiihtyvään tahtiin panemistaan, tyttöystävän huutaessa orgasminsa tullessa Koira oli siinä päällä selkä köyryssä ja nytkyi, tai sen kalu sykki pillun sisällä suunnilleen sekunnin välein saaden tyttöystävän liikehtimään alla ja hethen päästä saikin uuden ja rajun orgasmien sarjan, jolloin koiran kyrpä irtosi pillusta ja nyt se näytti jopa vieläkin isommalta ja oli ihan tumman punainen, lähes musta.

Tyttöystävä makasi raukeana edelleen pylly pystyssä, kun pillusta alkoi kuulua todella "pitkiä pieruja" joka sai kaluaan vielä nuolevan koirankin tietysti kiinnostumaan ja meidät nauramaan Mitähän kaikkea tämä pari viikkoinen lomamme tuon kultaisen koirulin kanssa siellä vielä tuokaan?

Seuraavana aamuna huomasimme, että on tullut mattopyykkiä, mutta nyt on tyynykin enemmän kuin märkä, se on myös pahoissa tahroissa, joten sekin on pestävä, ainakin päällinen. Ilmenneistä sotkuista opimme, että suojaamme paikat jatkossa kunnolla omilla lakanoillamme ja pyyheliinoilla, joita oli onneksi pari isoa ylimääräisinä mukana.

Keskustelimme, että tuo koira on liian tottunut ja osaava toimimaan kolmantena, tai pelkästään naisen kanssa, on erittäin hyvä nuolemaan pillua ja pyllyä niin edestä , kuin takaakin, mutta kuka näistä tietää Tuo pariviikkoinen meillä siellä mökillä oli yhtä kiimainen, mitä se oli alussakin Saatiin matto ja tyynykin pestyä ja kuivaksi, ennen mökin omistajien tuloa.

Se maton pesu laiturilla olikin sellainen juttu, jonka muistamme varmaan loppuikämme. Tyttöystävällä oli hellemekko päällään, mutta ei pikkuhousuja ja vaikka olisi aivan hyvin voinut olla ilkosillaankin, kun lähimpään naapuriin oli matkaa ehkä kolmesataa metriä ja siellä asusteli yksinäinen vanhapoika, jolla oli ikääkin varmaan jo reilut kuusikymmentä vuotta.

Olisi varmaan ollut hänelle ihan paikallaan nähdä nuori kaunis, hyvärunkoinen ja alaston nainen. Itse hän kuljeskeli usein ilmojen salliessa ilkosillaan siellä mökkinsä pihapiirissä ja katselimme välillä hänen touhujaan löytämillämme kiikareilla. Kiinnitimme huomiota hänen huomattavan kookkaaseen kaluunsa, joka löysänä heilui puolelta toiselle, hänen leikatessa ja haravoidessa nurmikkoaan, tai rantasaunaan puita viedessään, tai muuta touhutessaan.

Arvioimme sen kyrvän olevan levossakin jotakuinkin hk: Sen kesän jälkeen puhuimme siitä kyrvästä usein naidessamme ja pistin merkille, miten tyttöystävän pillu alkoi lotista entistä märempänä ja selvästi liikkua enemmän ja potkimaan vastaan, panin häntä sitten edestä, taikka takaa, tulos oli sama.

: Pieru fetissi paksu kalu

Pieru fetissi paksu kalu Thai naiset suomessa poppers turku
HUORA SEINÄJOKI GÖTEBORG ESCORT Uudestaan, olin päättänyt saada sen sisälle. Moikkaolen 16 vuotias tyttö ja käyttänyt jo ennen ekaa kertaa menkkojen aikana tampooneja. Hän pysähtyi ja silitteli selkää ja pakaroita, pyysi että leikkisin pillullani samalla. Olen juuri eronnut 2 vuotta kestäneestä parisuhteesta. Olen vuotias poika, ja saan nopeasti siemensyöksyn.
HUORA KUOPIO EROTIIKKA TURKU Minä ja poikaystäväni harrastimme seksiä ensimmäistä kertaa ilman ehkäisyä. Olen vuotias tyttö, olen ollut suojaamattomassa yhteydessä päivä kuukautisteni päättymisen jälkeen. Haluisin kysyä että vaikuttaako abortti ja jälkiehkäsy myöhemmin raskaaksi tulemiseen?? Mahdollista olisi ollut tehdä myös säästävä leikkaus jota alunperin olisin halunnut, Olen 17 vuotias, minua alkanut pohdituttaa onko liikaa masturboida keskimäärin joka päivä kertaa päivässä?
OMAKANTA ESPOO SUOMALAISET PORNOLEHDET Gfe fuck mtv treffit

Koiran kalu oli kadonnut esinahan sisään piiloon, kun tuo "kiimainen" naaras oli sopivassa asennossa ja käsi yritti etsiä ja ohjata sitä sisään kiimaisena ja jo kertaalleen naituun, spermaattuun ja avonaisena odottavaan pilluun, mutta koira oli liian innokas, eikä siitä sen hosumisen takia meinannut tulla mitään, kunnes kohta kuului tyttöystävän terävä kirkaisu, jota seurasi voimakas lotina,jota kesti ehkä muutamia kymmeniä sekunteja, kunnes se hiljeni, koiran jatkaessa kiihkeää ja kiihtyvään tahtiin panemistaan, tyttöystävän huutaessa orgasminsa tullessa Koira oli siinä päällä selkä köyryssä ja nytkyi, tai sen kalu sykki pillun sisällä suunnilleen sekunnin välein saaden tyttöystävän liikehtimään alla ja hethen päästä saikin uuden ja rajun orgasmien sarjan, jolloin koiran kyrpä irtosi pillusta ja nyt se näytti jopa vieläkin isommalta ja oli ihan tumman punainen, lähes musta.

Tyttöystävä makasi raukeana edelleen pylly pystyssä, kun pillusta alkoi kuulua todella "pitkiä pieruja" joka sai kaluaan vielä nuolevan koirankin tietysti kiinnostumaan ja meidät nauramaan Mitähän kaikkea tämä pari viikkoinen lomamme tuon kultaisen koirulin kanssa siellä vielä tuokaan? Seuraavana aamuna huomasimme, että on tullut mattopyykkiä, mutta nyt on tyynykin enemmän kuin märkä, se on myös pahoissa tahroissa, joten sekin on pestävä, ainakin päällinen.

Ilmenneistä sotkuista opimme, että suojaamme paikat jatkossa kunnolla omilla lakanoillamme ja pyyheliinoilla, joita oli onneksi pari isoa ylimääräisinä mukana.

Keskustelimme, että tuo koira on liian tottunut ja osaava toimimaan kolmantena, tai pelkästään naisen kanssa, on erittäin hyvä nuolemaan pillua ja pyllyä niin edestä , kuin takaakin, mutta kuka näistä tietää Tuo pariviikkoinen meillä siellä mökillä oli yhtä kiimainen, mitä se oli alussakin Saatiin matto ja tyynykin pestyä ja kuivaksi, ennen mökin omistajien tuloa.

Se maton pesu laiturilla olikin sellainen juttu, jonka muistamme varmaan loppuikämme. Tyttöystävällä oli hellemekko päällään, mutta ei pikkuhousuja ja vaikka olisi aivan hyvin voinut olla ilkosillaankin, kun lähimpään naapuriin oli matkaa ehkä kolmesataa metriä ja siellä asusteli yksinäinen vanhapoika, jolla oli ikääkin varmaan jo reilut kuusikymmentä vuotta.

Olisi varmaan ollut hänelle ihan paikallaan nähdä nuori kaunis, hyvärunkoinen ja alaston nainen. Itse hän kuljeskeli usein ilmojen salliessa ilkosillaan siellä mökkinsä pihapiirissä ja katselimme välillä hänen touhujaan löytämillämme kiikareilla. Kiinnitimme huomiota hänen huomattavan kookkaaseen kaluunsa, joka löysänä heilui puolelta toiselle, hänen leikatessa ja haravoidessa nurmikkoaan, tai rantasaunaan puita viedessään, tai muuta touhutessaan.

Arvioimme sen kyrvän olevan levossakin jotakuinkin hk: Sen kesän jälkeen puhuimme siitä kyrvästä usein naidessamme ja pistin merkille, miten tyttöystävän pillu alkoi lotista entistä märempänä ja selvästi liikkua enemmän ja potkimaan vastaan, panin häntä sitten edestä, taikka takaa, tulos oli sama. Tyttöystävää selvästi kiihotti, mutta ehkä myös kadutti, kun ei souturetkellä poikettu lähemmin katsomaan ja ehkä tutustumaankin siihen mieheen, joka makasi lepotuolissa laiturillaan, jalat lepotuolin kummallakin puolelle ja se kyrpä lepäsi poikittain roikkuen reiden päältä.

Ja kyllä, lähempää nähtynä, se oli huomattavankin paljon isompi, kuin hk: Äijä lienee torkahtanut, eikä herännyt, kun hiljaa , äänettömästi soudimme metrin päästä ohitse. Kummatkin sitä kyrpää ihmeissämme katsoen ja tyttöystävä alkoi kiusoitella minua menemällä veneen peräpenkillä makaamaan, nostaen jalat laidoille, paljastaen karvattoman pillunsa minulle. Soudettiin vielä pieni lenkki ja palattiin takaisin päin, tyttöystävä oli edelleen samassa asennossa ja hän kertoi miehen olevan edelleen laiturillaan samassa asennossa, kuin siitä ohi mennessämme ja hän kuiski, entä jos tuo nyt näkee pilluni ja miten märkä se nyt on, niin sanoin matkan olevan vielä niin pitkän, ettei tuollaista voi paljain silmin mitenkään nähdä.

Soudin suunnilleen samaa linjaa, jota mennessämmekin ja vilkuilin välillä miestä ja sitä kyrpää, tyttöystävä tuijotti myös sinne ja samalla sormeili pilluaan, joka olikin todella märkä ja limainen ja hän näytti minulle miten sormissaan oleva runsas lima venyi, hänen kätensä liike noputui entisestään, silmät tapittivat ilmeisesti sitä laiturilla muutaman kymmenen metrin päässä olevaa jumalatonta kyrpää, kunnes kasvot vääristyivät ja häneltä pääsi tahtomaton parkaisu, kun orgasmi tuli.

Hän kouristeli veneen perällä, jalat edelleen levällään veneen laidoilla, paljas ja limainen pillu myös "henkeään haukkoen" kunnes sitten tajusin vilkaista sivustaan, jossa mies oli herännyt ja katsoi meihin, hän oli korjannut asentoaan ja piilottanut kyrpänsä jalkojensa väliin Mutta palataampa vielä siihen matonpesuun siellä mökin laiturilla. Käytiin hakemassa oluet, jotka joimme ja tyttöystävä haki sen maton ja päästi samalla koiran ulos.

Hän vei maton laiturille, haki ämpärin ja pesuvermeet valmiiksi,joi toisen oluen,jona aikana puhuimme souturetkestämme , josta kummatkin kiihotuimme, mutta se matonpesu oli vielä tekemättä. Menin avuksi nostelemaan ämpärillä järvestä vettä ja kastelemaan sillä mattoa, jota tyttöystävä juuriharjalla pesi erittäin herkullisessa asennossa, polvillaan ollen selkä ehkä jopa liioitetustikin notkolla, jalat levällään ja niin siellä oli hyvin esiillä ja avoinna paljas karvaton pillukin Mitään siinä enää tietenkään voinut tehdä, ainut mikä tuli mieleen, haen mökistä kiireesti filtin suojaksi ja tempaisin terassilla olleen kiikarin mukaani.

Hankalaa oli piilotella koiraa ja tyttöystävää peiton takana, mutta samalla teki tietysti mieli katsoa kiikarilla, onno meidät mahdollisesti nähty ja kun sain kiikarin jotenkin toisella kädellä silmilleni, niin perkele!

En voinut siinä sitä tyttöystävälle sanoa, enkä sitten kertonut sitä hänelle myöhemminkään. Varmaan moni ihmettelee ja on sitä mieltä, että touhumme ei ole ollut täyspäisten puuhastelua Jokaisena päivänä naimme ja useimmiten kolmisin. Paras pano oli omasta mielestäni se, kun tyttöystävä oli selällään sängyn reunalla jalat levällään ja koira nai häntä jääden taas pallukoistaan jumiin kyrpä sykkimään tyttöystävän sisällä ja minä olin polvillaan hajareisin tyttöystävän rinnan päällä, kyrpä hänen suussaan ja koiran nuollessa persettäni,jonne tyttöystäväni toi sormillaan pillustaan limaa Mielenkiinnolla odottelen kommentteja, jotka uskoakseni ovat lähinnä tuomitsevia, mutta antaa tulla vaan!

Milloin oli pitennettyjä viikonloppuja keskieuroopassa tms. Itse emme ketään tuomitse, puuhastelevat sitten lemmikkiensä kanssa mitä puuhastelevat, mutta satuttaa ei tietenkään saa ja vapaaehtoisesti se toiminta pitää tapahtua se lienee kaikille selvääkin selvempi.

Kaikesta kiimaisesta nuoruuden kohelluksesta ja toisiamme kohtaan syvä rakkautemme sai kuitenkin ikävän päätöksen, kun työskentelimme kumpikin tahoillamme ja pitkän koulutuksen hankkineina työskentelimme omilla aloillamme ja tyttöystävän työnantaja määräsi hänet toiselle puolelle maapalloa, emmekä enää nähneet.

Pidimme alkuun kuitenkin jonkin aikaa yhteyttä, vannoimme rakkautta ym. Sen jälkeen onkin ollut totaalinen radiohiljaisuus No olipa siinä lomareissua kerrassaan!!! Kyllä oli kiihottava juttu melkein joudun runkkaamaan loppuun asti, kyllä olisi tehnyt mieli olla mukana. Että olet jaksanutkin fantasioida ja pitkästi sepustella tänne. Jututhan ovat täyttä höpöä.

Runkataan me vaan peiton alla pimeässä iteksemme. Eikä hiiskuta kellekään, ettei tule kateudessa paha mieli! Tuo kolmen kimppa asento on todella kiihoittava. Tuossa edellä yritin kuvailla silminnäkijänä ja miesnäkökulmasta, naisen nautintoja, sarjaorgasmeja ym. Mutta toivottavasti naisetkin uskaltautuisivat anonyymeinä kertomaan omakohtaisia kokemuksiaan. Kaikki sen kuitenkin tietää, että niitä on.

Minä ainakin kaipaan niitä "nuoruusvuosien" aikoja, iso uroskoira on, vain se halukas nainen puuttuu! Kunnolla hännän heilutusta http: Koiran kanssa kannattaakin olla ajattelematon. Pelkästään koiran tekemä nuoleminen on aiheuttanut kuolemantapauksia. Sekstailu koiran kanssa voi olla hengenvaarallista mm. Lisäksi koiran mällin tai virtsan seassa voi olla loisia tai niiden munia.

Kyseisiä loisia on löydetty koiraseksiä harrastaneiden aivoista asti. Ja ennen kuin kukaan älähtää näihin tietoihin, niin Google auttaa toteamaan asiat faktoiksi. Sen tiedän, että Aasiassa on rantavedestä mennyt loisia lomalaisten aivoihin Skistosomiaasi eli bilhartsia tai halkiomatotauti on etupäässä Afrikassa sekä tietyillä Etelä-Amerikan ja Aasian alueilla esiintyvä trooppinen halkiomatoinfektio.

Tartunnan voi saada näiden alueiden makeasta vedestä sairauden aiheuttajamadon toukan tunkeutuessa ihon läpi. Skistosomiaasi on heti malarian jälkeen trooppisten maiden merkittävin ihmisten loistauti. Skistosomiaasi saattaa aiheuttaa esimerkiksi kuumetta, suolioireita ja virtsatiemuutoksia.

Sairaudesta kärsivät sadat miljoonat ihmiset tropiikin kehitysmaissa. Suomessa todetaan vuosittain muutama tapaus matkailijoilla ja maahanmuuttajilla.

Niin, että sen taudin saa sitten supi Suomalaiselta koiralta, kun harrastaa sen kanssa seksiä, kuten tuolla aiemmin joku järkevä väitti Totta että koiran nuolaisu voi olla kohtalokas. Koiran suussa elää tietty bakteeri joka voi päätyä verenkiertoon esimerkiksi jos koiran antaa nuolla haavaa.

Tuo bakteeri jonka nimeä en muista tappaa joten myös hyväkuntoisille se bakteeri on kohtalokas. Mutta näin vain silloin jos koiran antaa nuolla avohaavaa. Pillu ei ole avohaava. Evät taida uskaltaa kirjoittaa, vaikka voisivat tehdä huoletta anonyymeinä. Toivottavasti kuitenkin saisimme lukea niitä. Oon nähny videoita aiheesta.

Ollaan kovasti vaimon kassa odoteltu,että tää ketju jatkuis,mut näyttää kovin hiljaista olevan. Me ollan ainakin pidetty kolmistaan hauskaa,ollaan kaikki tykätty kovasti. Vaimo ja koira erityisesti. Yötyöläiset millainen oli teidän ensi kokemus koirasta. Eka kerran nainti oli hupaisaa,koira hyppi kuin kumipallo ja vaimo huusi kun kynnet raaki kupeita: Me ensiksi vain annettin koiran nuolla,meitä jalkojen välistä panon aikana.

Kun se tuntui hyvältä niin koira sai nuolla milloin vain,vaimo saa helposti kun koira nuolee. No kyllä se jo toisella kerralla onnas,laitettiin tassuin sukat: Jonkin kerran jälkeen koira oppi pitämään solmuaan sisällä,eli huilaili selässä useita minuutteja, vaimoni nauttii kovasti kun koira on pitkään sisällä.

Nyt homma hoituu ilman sukkia: Mitä rotua tuo lemmikkinne olikaan? Olette tietysti mitanneet sen vehkeen pituuden ja paksuuden, paljonko on, ja onko isompi kuin isännällä? Miehet taas taitavat enemmän tykätä siitä, kun karju eli urossika panee heitä. Ainakin tuolla Oulun seudulla. Sitä ei kuitenkaan taida päästä katsomaan niin helposti. No niin varmaan kiehtois, mutta et pääse. Joillakin tuntuu olevan kumma luulo, että koirailijanaiset ovat ekshibitionisteja ja antavat kenen tahansa katsella milloin tahansa, mutta tosiasia on toinen.

Näistä puuhista ollaan hyvin hiljaa, koska joillakin toisilla tuntuu olevan kumma luulo, että koirailijat ovat väkivaltaisia raiskaajamiehiä, jotka pökkivät mitä tahansa eläintä mihin tahansa reikään. Ja tosiasia on taaskin toinen, eli koirailijat hoitavat koiriaan keskimääräistä paremmin.

Mutta mitäpä siitäjaarittelemaan, ette te usko kuitenkaan. Sanoit ihan mitä mekin ollaan mieltä tästä. Ei tosiaan naiset tai miehet ilmoittele,että tänne kaikki miehet katsomaan nyt "tytteli" naittaa itseään.

Ei todella me ollaan tavallisia viksuja ihmisiä,jotka hoitaa eläimiään hyvin. Koira pestään viikoittain hyvin,niin me itsemmekin saunassa kerran ainakin ja suihkut tarpeen mukaan. Koira käy eläinlääkärissä joka vuosi oli vaivaa tai.

Mekin käydään,mut usein vasta kun jokin vaivaa. Koira harjataan,kynnet leikataan,niin me myös tehdää. Koiralla on vakuutus,meilläkin tosin koiralla parempi: Aina on joukossa poikkeuksia,niin täällä kuin muuallakin elämässä! Ei yksi pääsky kesää tee,eikä yksi eläinrääkkääjä meitä yleistä! Kerran ravintolasta lähtiessäni vanhempi setä lähti samaa matkaa ulos. Siinä jutellessa kätensä alkoi pyrkiä hameeni alle ja pikkareihin,ja jo se kiihotti,mutta kun hän alkoi pyydellä mökilleen ja kertoi että hänellä on siellä jotain minulle,kiimainen uroskoira,niin pikkarit kostui kunnolla.

Hänkin huomasi sen ja innostui lisää,mutta minua alkoi pelottaa,sanoin etten voi lähteä kun mies oottaa kotona. Pitkään hän yritti suostutella ja olin jo suostumassa,mutta sitten peruin ja pakenin. Kyllä usein mirri märkänä sitä muistelin ja aattelin että jospa olisi vain vienyt mut. Miksei ylläpito poista näitä juttuja. Koska jutut eivät ole hyvien tapojen mukaisia. Muillakin on oikeus kertoa mieltymyyksistään.

Eläinpornohan on laitonta ja kyllä nämä jutut on selvää pornoa. Oletko todellakin niin tyhmä ja sivistytämätön ettet erota pornoa ja keskustelua toisistaan? No ei yt sentään. Entä miehet, kiihottaako kiimasa olevia miehiä ajatus koiran uteliaasta kuonosta haaroissa, sitten laskee housut ja antaa sen nuolla erektoituvaa penistä ja sitten vaikka takaapäin nuolla koko peppuvaon ja herkän anuksen ympäristön?

Herää kysymys miksi 'normikuosissa' oleva nainen harrastelee leikkejä, nuoletusta ja antaa koiran jopa panna itseään sen sijaan, että harrastelisi sitä miehen kanssa. Sitten tulee mileen, että millaisia terveysriskejä itselleen ottaa ko. Alla olevalla sivustolla on kaikkea 'vakiota' laidasta laitaan, mutta paljon myös sekstailua eläinten kanssa joissa suurin osa on naisia koirien kanssa. Koirat kun ovat luonnostaan uteliaita ja työntävät kuononsa ihmisten haaroihin ja siitä se voi sitten lähteä kuin vahingossa jos kiimafiiliksellä ollessaan testaa miten käy kun ottaa pikkuhousut pois.

Tyypillistä italialaista laatua - siis kehnoa. Aiheesta oli aiemmin keskustelu, joka poistettiin. Siinä keskustelussa joku tyyppi kertoi, että alakerran naapurin naikkonen oli loikoillut alasti parvekkeella. Oli antanut koiran nuolla jalkoväliä orgasmiin asti. Koira oli yrittänyt päästä pukille, mutta emäntä ei ollut antanut. Mites vaimosi reaktiot huomasitko muuttuiko?

Kun olimme jutellee seksistä, nii tuo nainen yllättäen ehdotti anaaliseksiä. Erityisesti häntä kiihotti se että se oli minulle ensi kerta kakkoseen, jonka hän ehdottomasti halusi minulle tarjota ja hän sai ajatuksesta suurta nautintoa. Hän kertoi että aluksi ryhtyi anaaliseksiin miehen vaatimuksesta. Hän ei nauti anaaliseksistä, mutta koska se ei satu, ni hänellä ei ole mitään sitä vastaan.

Ilmeisesti hän nauttii siitä kun alistuu ja mies saa haluamansa ja kai hän kuvitteli ja uskoi että anaaliseksi olisi minunkin salainen haaveensa, jonka "vain" tuo nainen voi toteuttaa. Joten en sitten tietenkään romuttanut hänen fantasioitaan ja näytin vihreää valoa kokeilulle. Ja näin sitten tehtiin, hän opasti kuinka anaaliin pääsee.

Se ei mitenkään ihan helposti sujunut koska ei liukkaria, vain sylkeä Mut hän oli urhea ja periksiantamaton ja kannusti työntymään lujemmin ja lujemmin. Hän osasi rentouttaa paikkansa ja kyllä se sinne meni.

Olettaisin että se sattu häntä koska se melkein sattui minuakin. Mutta kyllä se siitä sitten alkoi sujua mukavasti. Hän selvästi oli innoissaan ja kyseli kiihkeästi "miltä tuntuu" Ja kehuin että hyvältä tuntuu. Hänen oma kiihkeytensä kiihotti minua ja se kuinka avoimesti hän suhtautui kehoonsa ja osoitti pervouden ja hävyttömyyden piirteitä, mikä on naiselle sopimatonta ja harvinaista.

Hän tykkäsi et häntä pannaa perseeseen. Se oli hänelle jonkinmoinen juttu, antaa persettä Hän myös käytti hävyttömiä sanoja itsestään ja taisi jopa kysyä "onks mun perse kiva" tuo kaikki kiihotti mua ja kannusti olemaan tuhma ja panemaan häntä perseeseen, koska sitä hän kerjäsi.

Ja pakko on myöntää et hyvälle se tuntu ja se alistaminen oli kivaa. Kyllä siinä itsensä tunsi äijäksi ja panomieheksi. Ja kun laukesi hänen sisäänsä ni tuntui että kynnet irtoo varpaista. Ne on asioita joita ei oikein voi kokea muutoin kun et saa allensa nuoren ja kauniin, naisellisen kurvikkaan lähihoitajan. Jolla on lämmin ja herkkä sydän. Ja panee häntä perseeseen. Koska hän itse sitä tahtoo ja suorastaa innostuu asiasta, siksi että mies sais kokea "kaiken" mitä nainen suinkin pystyy tarjoamaan.

Tuo neito antoi kaikkensa. Veikkaan et yhdyntä sattui häntä, eikä hän fyysisesti siitä nauttinut, mutta henkisesti hän sai siitä niin paljon, että tuo mikään ei häntä haitannut tai laimentanut sitä fiilistä, minkä hän sai siitä et panin häntä perseeseen.

Se kasvatti häntä naisena ja hän poistui hyvin ryhdikkäänä ja täynnä kätkettyä ylpeyttä. Hän tykkää miehisistä miehistä ja kokee et "jokaisen" miehen fantasia on panna muijaa perseeseen. Hänen mielestään jotkuu muijat ei siihen pysty, toiset taas pystyy. Ja jos mies tekee valinnan naisesta sen perusteella et saako naiselta kakkosta, ni tälle naiselle se sopii.

Hän antaa, vaikka se kirpasis hieman, ei haittaa, kunhan mies saa ja nauttii naisesta ni se tärkeintä, eikä oo tilaa jossitteluille. Ku antaa persettä, ni mies on saanut "kaiken". Kun olemme myöhemmin tavanneet ja jutelleet, ni hänestä huokuu tuo ylpeys.

Hän kasvatti minusta miehen. Ja luulee et persettä haluan salaa koko ajan. No oikeassahan hän siinä on et tuon naisen persettä panis mieluusti toistekkin Veikkaan et perseseksi on suht normaalia ja yleistä. Harvemmat naiset siitä tykkää, mut monet sitä antaa ja alistuu miehen toiveisiin. Kun on pannu omaa tyttöystäväänsä perseeseen, ni uskoisin et ei oo oikein epäselvää et onko tasa-arvo toteutunut ja kumpi on perheen pää.

Kiintoisaa on kuitenkin se että mies saattaa luulla olevansa perheen pää, mut todellisuudessa nainen ohjaileekin miestä. Ehkä naisen arvokkuus on aidoimmillaan kun hänellä on mies joka on oikea mies, eikä mikään marjanpoimija. Nainen haluu ja arvostaa enemmän miestä joka mieluummin panee perseeseen kuin on joku vässykkä tai mamero?

Jos kaksi ihmistä jotka on potenttiaalisia kumppaneita toisilleen tapaa niin kuinka moni keskustelee seksistä tasapuolisen vuorovaikutteisesti samanaikaisesti. Itse olen yhdenkerran aikuisena ollut kutsuttuna tilanteeseen jossa vastapuoli itse oli aloitteellinen keskusteluun.

Kyllä elekieltä olen kohdannut useammin. Kuinka suurella osalla seksinharrastuskerroista harrastitte myös anaaliseksi? Jokakertainen juttu vai harvemmin. Kolme kertaa viikossa on toki jo yli keskivertomäärän seksiä yleisesti. Olen pannut elämässäni noin kymmentä naista pyllyyn.

Heistä ehkä noin puolet tekivät sitä selvästi vain minun mieliksi tai siksi että se oli ylipätään muodikasta tms. Sen sijaan ainakin ovat todella nauttineet siitä ja himoinneet sitä. Yksi halusi sitä joka ikinen kerta ja piti sitä edeltävää toimintaa esileikkinä.

Sen näkee naisesta milloin hän todella nauttii jostain ja milloin on vain perusmessissä seksissä. Välillä sitä on toki vaikea erottaa tuleeko nautinto enemmän henkiseltä puolelta kuin fyysiseltä, mutta kyllä ne orgasmit on toki fyysisiä mitä siitä seuraa.

Ehkä ne henkistä nautintoa saavat erottautuu siitä, että ne ovat myös hanakampi olemaan niitä rääväsuita ja irstaan puhujia siinä tilanteessa. On kuultu niitä "Nussi mua perseeseen - kovaa", "Laukea syvälle mun perseeseen" ja "Eikö tunnu hyvältä nussia mun tiukkaa persettä". Varsinainen perseeseen laukeaminen on vielä kokematta, sillä olen aina käyttänyt panoissa kortsua.

Samainen käytäntö on tosin mahdollistanut niin ikään ass to mouth meiningin, eli heti persepanon jälkeen rojut suuhun ilman paskakokkareita. Omaa henkilökohtaista kokemusta ei pitäisi yleistää yleiseksi totuudeksi. On vain valitettavasti niin että esim. On varmaan niin, et nuo löystymisjutut jne. On myös niin, etteivät sellaisista ja muista mahdollisista repeämistä kärsivät juurikaan huutele vaivoistaan julkisuuteen.

Lääkäreitä taas sitoo vaitiolovelvollisuus, joten ne todelliset ongelmat jäävät melko piiloon "suurelta yleisöltä". Riskiä aiheuttavista seksitavoista on tiedotettu ennenkin, esimerkiksi HIV - tartuntojen välttämiseksi. Kun ei ole tarvetta niin asiasta ei ole sen kummemmin varoiteltu.

Kuten tuossa toisessa ketjussa mainittiin http: Jos sinulla on uutta tietoa asiasta niin laita linkki näkyviin, jotta osaan jatkossa viitata siihen. Kuulopuheet ja anonyymiväitteet ei kiinnosta.

Kaikki mitä noissa linkeissä puhutaan ovat ns. Mutta se että saisit suoran yhteyden johonkin yksittäiseen tapaukseen, on miltei mahdotonta, kuten kuuluukin olla.

Ei kukaan juuri koskaan keskustele naapurinsa kanssa hänen intiimielämästään, saatikka hänen intiimeistä sairauksistaan. Voi olla joillekin vaikeaa käsittää, tänä facebook aikana, että on ihmisten oma, yksityinen maailma, joka ei koskaan aukene ulkopuolisille. Ja mitä tuohon kohonneeseen syöpäriskiin tulee, niin ehkä olet lukenut, muttet usko kuitenkaan. Eiväthän tupakoitsijatkaan usko syöpäriskiin, vaikka kuinka lukisivat, sillä eihän se heitä koske.

Ja kuinka moni syöpään sairastunut tupakoitsija tulee julkisuuteen? Melko harva enää siinä vaiheessa haluaa muuta, kuin olla läheistensä seurassa loppuun asti.

Onneksi syöpäriskin saa halutessaan minimoitua ottamalla rokotteen. Tämän vuoden syksystä alkaen HPV - rokote kuuluu koulujen rokotusohjelmaan kuudennella luokalla. Kirjoitin siitä sukupuolitaudit - palstalla.

Löysäksi se perärööri menee ja alkaa ikävästi röpöttää ja suoltaa sattumia. Katkeaa se kuminauhakin kun sitä tarpeeksi kauan singuttelee. Ei sontaluukku ole panohommia varten. Täällä röpöttele mikää muu ku asiasta mitää tietämätön ja koskaan kyseistä asiaa edes kokeillut rullaturpa: Tapaan uudelleen ensiviikolla miehen, joka nai minua pyllyyn eka kertaa.

Olin silloin humalassa, en liikaa. Asiasta sovittiin jo baarissa, olin vähän kiinnostunut anaaliseksistä jo ennestään. Hän vei minut kotiinsa taxilla, jossa suudeltiin. Paloin halusta nähdä hänen kalunsa. Eteisessä kaivoin sen esiin, se oli hurjan iso, vaikka ei seissyt vielä. Pelästyin, mihin olin ryhtymässä. Otin sen suuhuni ja se kasvoi ja alkoi seistä kovana. Pelästyin lisää, se ei mahtunut kunnolla suuhuni.

Mielessäni kävi, että jos pimppaan vain kuitenkin, joka oli ihan litimärkä. En ehkä koskaan ollut niin märkänä, että pikkarit ja sukkikset oli ihan mehuissani, häpyhuulet paksuina. Sanoin että kulli oli liian iso pyllyyni. Hän rauhoitteli että rentoudutaan ja kokeillaan ja hän lopettaa heti jos sattuu liikaa.

Makkarissa riisuttiin, hän toi vaseliinia ja talouspaperirullan. Menin kontilleni sängylle pylly paljaana. Minulla on kaunis pylly, edelleenkin myös. Tästä on siis kymmenisen vuotta aikaa. Hän silitteli pakaroitani ja jutteli rauhallisella äänellä ja rauhotteli koska olin alkanut jännittämään, mutta samalla olin hurjan kiimainen.

Pyysin viiniä, jota hän oli taikonut jostain. Yhtäkkiä säpsähdin, hän oli painanut kasvonsa pakaroiden väliin ja tunsin kielen pyllynreijälläni. En tiennyt mitä tehdä. Kieli lipoi koko pyllyn vakoa ja lipaisi välillä pimpasta mehuja mukaan. Tunne oli ihmeellinen, hän jatkoi pitkään, minä huokailin, pyllynreikä suipisteli kun hän työnsi kielensä pyllyyn sisälle. Halusin sittenkin hurjan ison kullin sisälleni, vaikka pelkäsin että mitä jos pyllynreikä repeää.

Tiesin että mies oli varattu, tyttöystävä oli jossain matkoilla ja sillä suostuin ilman kortsua. Sanoin että haluan jo kullia. Ei vielä, hän vastasi ja otti vaseliinituubin ja alkoi hieroa sitä pyllyyni, sormi meni välillä sisälle ja pysähtyi. Lisää vaseliinia ja kun hän yritti kahta sormea sisälle niin kiljahdin.

Hän pyysi yrittämään rentoutua ja yritin vaikka pyllynreikä suipisteli. Muistiin on syöpynyt tuo ekakerta, vaikka olin humalassa. Hän lisäsi taas vaseliinia ja sai kaksi sormea sisälle. Hän piti niitä paikoillaan niinkauan kunnes aloin rentoutua. Nyt voidaan kokeilla, hän sanoi rauhallisesti.

Hän rasvasi tuon paksun jättikullinsa. Sitten tunsin terskan pyllynreikää vasten. Olin malttamaton kokemaan sen. Mutta kun hän työnsi ja painoi, tunsin viiltävää kipua. Uudestaan, olin päättänyt saada sen sisälle. Meni kauan ja huudahtelin ja purin tyynyä. Tunsin kun vihdoin terska meni sisälle vaikka sattui ja voin sanoa että paljon. Hän pysähtyi ja silitteli selkää ja pakaroita, pyysi että leikkisin pillullani samalla. Kun vein sormet pimpalle, sävähdin, klitoris oli suurempi kuin ennen ja koko pimppa ihan mehuissaan ja häpyhuulet paksuina.

Se ei tuntunut mihin olin tottunut, vaan kiimasen nartun tavaralta. En huomannut kun hän oli alkanut ahtaa kulliaan lisää sisälleni. Huomasin kun se alkoi paksuuntua ja käteni nopeasti menivät hänen reisiään vasten ja huudahdin jotain. Hän vetäytyi hieman ja oli taas liikkumatta.

Huudahtelin ja olin urhea, hän lisäili vaseliinia, joka auttoi. Ei ollut ajantajua, mutta hän jo rauhallisesti nussi pyllyäni pitkillä vedoilla. Halusin sen kokonaan sisälleni, mutta syvällä sattui liikaa.

Hän alkoi naida pyllyäni kovempaa, käteni estivät häntä tulemasta liian syvälle, hän murahteli, minä ulisin. Hän alkoi tulla, kouristeli ja huusi, tunsin monta nytkäystä, kun kassit tyhjensivät lastinsa pyllyyni.

Minä en saanut orgasmia, oli sattunut liikaa. Mutta olin silti täynnä jotain ihme tunnetta. Pyllyn hurja pinkeys helpotti, kun hän vetäytyi, minä rojahdin mahalleni. Kakkaa oli vähän tullut ulos koska hän pyyhki talouspaperilla pyllyäni, minä en jaksanut välittää. Hän kävi viereeni silittelemään, kunnes yhtäkkiä ponkaisin ylös etsimään vessaa. Pytyllä alkoi sperma valumaan, pieru paukkumaan ja vähän kakkaa, spermaa tuli taas, istuin kauan kun valuin hänen siemenlastiaan.

Onneksi oli bidee suihku. Pesin kuumottavaa peppuani joka oli ihan vaseliinissa. Lopulta uskalsin nousta, tunnustelin kummalta tuntuvaa pyllyäni. Se kuumotti, oli vähän kuin auki ja turvoksissa. Ehjä, mutta ei entisensä. Seuraavana päivänä reikää kutitti ja halusin jo kiimasena lisää. Hän nussi pyllyäni ainakin kymmenenä kertana. Täytyy sanoa että viides kerta oli ensimmäinen kun sain hurjan orgasmin, eikä sattunut enää. Pyllynreikä onnekseni vetäytyi aina parissa päivässä, ainoastaan pieru ei kuulostanut pinkeältä niinkuin pepaneitsyenä.

Olin toinen nainen ja hän nussi aina vain pyllyyn, niin tämä "suhde" kariutui. Kiimaseksi kyllä tulen kun muistelen häntä. Nyt hän otti minuun yhteyttä, enkä tiedä kuinka olisin, ensviikolla.. Poikaystäväni on ihana, mutta vaikka nussii myös pyllyyni mielellään, aion mennä tapaamaan tuota miestä ja saada jättikullia pyllyyni

pieru fetissi paksu kalu

0 Replies to “Pieru fetissi paksu kalu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *