Squirttaus com

squirttaus com

Naisten ejakulaatiosta on kirjallisia lähteitä sekä Antiikista että Intian ja Kaukoidän korkeakulttuureista. Galenos mainitsi naisen ejakulaatioeritteestä tutkielmassaan De Usu Partium Corporis Humani Ruumiinosien käyttötavoista. Naisten parauretraaliset rauhaset Skenen rauhaset vastaavat miehen eturauhasta.

Skenen rauhaset tuottavat eritettä, jonka ne tyhjentävät naisen orgasmin tai voimakkaan kiihottumisen aikana joko naisen virtsaputkeen tai omia rauhastiehyitään pitkin. Skenen rauhasten suhteen naisten sukupuolielinten fysiologia voi vaihdella yksilöstä toiseen.

Toisilla kyseiset rauhastiet aukeavat virtsaputkeen, toisilla taas pienten häpyhuulten alueelle tai jopa molempiin. Tämä lisää hämmennystä asiasta, koska fenotyyppejä on niin lukuisia erilaisia. Kyse ei siis ole virtsankarkailusta ja virtsasta, vaan miehen siemennesteen kaltaisesta nesteen muodostuksesta ja erittymisestä. Tämän nesteen fysiologista tarkoitusta ei kuitenkaan tunneta. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Squirttaus eli naisen ejakulaatio on osalla naisista esiintyvä orgasmin muoto, jossa erittäin voimakas kiihottuminen aiheuttaa nesteen purkautumisen ulkoisista sukupuolielimistä.

Suurin osa naisista ei koe squirttaamista kertaakaan elämänsä aikana. Siksi siitä liikkuukin niin paljon huhuja ja myyttejä. Viimeisimpien tutkimusten valossa neste syntyy Skenen rauhasessa, jollainen jokaiselta naiselta löytyy. Oikeastaan syytä naisen ejakulaatiolle ei edes tiedetä — sillä se ei ole edellytys lisääntymiseen. Vain miehen tarvitsee ejakuloida lapsen tekemistä ajatellen.

Miehen kannattaa lisäksi leikata kyntensä ja katsoa, että sänky tai muu seksipaikka on puhdas ja mukava. Aloita rauhassa Kun ympäristö on kunnossa on aika keskittyä naisen nautintoon.

Aloita ensin sensuellilla hieronnalla. Hartiat, reidet, niska, pää ja takapuoli ovat kaikki hyviä kohteita. Muista huomioida kaikki 13 erogeenistä aluetta. Valitse naiselle rento asento Naisen ejakulointi on pitkälti psyykkinen juttu. Jotta saat hänen mielensä rentoutumaan, pitää kroppa saada mukavaan asentoo. Paras asento on yleensä asettaa nainen selälleen sängylle ja asettaa hänen takapuolensa alle pehmeä tyyny. Käytä tarpeeksi liukuvoidetta Laadukas liukuvoide takaa nautinnon: Kun tunnelma ja esileikit on kunnossa käytä aikaa hierontaan, suuteluun, hivelyyn runsaasti , voidaan siirtyä itse squirttauksen tavoitteluun.

Vaiheet Kiusaa suullasi hänen sisäreisiään, alavatsaansa ja pikkuhiljaa myös klitoristaan.

Useimmat naiset kokevat parhaaksi asennoksi selällään olon. Tärkeää on löytää naiselle asento, missä nainen voi olla rennosti. Paras asento on usein selällään makaaminen polvet hieman koulussa.

Pillua pitää oikeasti stimuloida agressiivisesti jotta squirttaaminen onnistuu. Pornosta tuttu  G-pisteen stimulointi sormia käyttämällä on hyvä vinkki ensimmäistä kertaa squirttaamista kokeilevalle pariskunnallä.

G-pistettä stimuloidaan voimakkaasti työntämällä pilluun sormea ja stimuloinan pillun etuseinämää voimakkaasti noin cm matkalta. Muista ensin lämmitellä nainen hyvin! Jos naisesi antaa voit kokeilla myös nyrkkipanoa. Pillun käsittely on nyrkillä on hyvä aloittaa vasta kun sormi käsittely ei ole toiminut. Käytännössä nyrkkipanossa työnnetään koko nyrkki pillun sisään. Liukastetta on hyvä käyttää vaikka naisesi olisikin märkä.

Varmista siis että pillu on märkä ja lisää liukastetta riittävästi ennen nyrkin työntämistä pilluun. Voit kirtää kättäsi pillun sisällä mikä stimuloi G-pistettä ja voi aiheuttaa naisesi purkautumisen.

Seksilelut ovat hyvä keino Stimulointiin. Hyviä välineitä ovat esimerkiksi isot dildot, anaalitapit sekä kiihottumista parantavat voiteet. Varaa välineet makuuhuoneeseen ennen kuin  aloitatte stimuloinnin. Naisen tulee pystyä rentoutumaan ja antautumaan siinä hetkessä täydellisesti omalle nautinnolle. Tämä vaatii täydellisen rentoutumisen ja sen että nainen luottaa täydellisesti kumppaniin. Useat naiset haluasivat tietää miltä squirttaus tuntuu naisesta. Useimmat naiset kuvailevat ejakulaatiota hyvin orgasmin kaltaiseksi: Pakottavalta paineelta ala-vatsassa orgasmin tullessa ja itse purkeutuminen todella vapauttavalta.

Paine on hyvin samankaltainen kuin kova tarve virtsata. Usein ejakulaation oppineet naiset oppivat myös pidättelemään sitä. Äkkiarvaamaton ja kontroloimaton ovat parhaat tilat mitä seksissä voi saavuttaa ja sitä ejakulaatio on parhaimmillaan. Täydellinen kiihoittuminen ja rentoutuminen ei ole helppoa saavuttaa. Jos ette onnistu ensimmäisellä kerralla, niin älkää silti lannistuko vaan yrittäkää uudelleen. Opetelkaa rentouttamaan toisenne ja kokeilkaa erillaisia tapoja kiihoittaa ja rentouttaa naista tilannetta varten.

Rentous on tärkeä, sillä useat ovat lähellä saavuttaa Ejakulaation, mutta säikähtävät kovaa painetta samantuntuinen kuin kova pissahätä ja eivät uskalla antautua purkautumiselle. Squirttaus vaatii siis molempien osapuolien tutustumista asiaan ja siksi kannattaakin keskustella asiasta naisen kanssa läpikohtiasin. Näin nainen ei pelkää purkaantumista ja voi saavuttaa Ejakulaation helpommin. Faktana on se että suurin osa naisista ei koe tätä koskaan Mikä aiheuttaa ejakulaation eli Squirttauksen?

Vain harvat naiset kokevat ejakulaation Squirttaus vaatii intensiivisen stimuloinnin Syitä ja tarkoitusta naisen ejakulaatioon ei tarkkaan tiedetä Tietyt kuukautiskierron ajat voivat olla otollisia squirttaukselle Naiselle nautinnollinen ja erittäin kiihottava Miehet haluavat aiheuttaa naiselle nautintoa ja se että squirttaaminen onnistuu vain harvoilta naisilta tekee siitä myös erittäin mielenkiintoisen ja miestä kiihottavan.

Parhaat vinkit siihen, miten saat naisen squirttaamaan. Intensiivinen pillun simulointi Uskomme että usein syynä siihen, miksi vain harva nainen kokee ejakulaation on se että valitettavan harva nainen kokee elämänsä aikana kunnollista intensiivistä pillun stimulointia minkä squirtaaminen todellakin vaatii. Kokeile Squirtaamista tuntemattoman kanssa Naiset ja miehetkin kokevat kovan kiihoittumisen parisuhteen alussa. Kova seksi saa naisen kiihottumaan, mikä helpoittaa saavuttamaan ejakulaation Kova seksi ja pillun intensiivinen käsittely ovat tärkeässä roolissa jotta voisitte saavuttaa ejakulaation.

Tärkeää on muistat roolisi — anna naisesi nauttia ja kiihottua Miehen tai naisen antama käsittely squirttaamista varten vaatii käsittelyä saavan osapuolen täydellisen kiihottumistilan jotta Squirttaus onnistuisi. Älä unohda esileikin merkitystä Esileikki on hyvä tapa saavuttaa hyvä eroottinen lataus.

Käy läpi koko vartalo ja anna naisen nauttia 6. Suurin osa naisista ei koe squirttaamista kertaakaan elämänsä aikana. Siksi siitä liikkuukin niin paljon huhuja ja myyttejä. Viimeisimpien tutkimusten valossa neste syntyy Skenen rauhasessa, jollainen jokaiselta naiselta löytyy. Oikeastaan syytä naisen ejakulaatiolle ei edes tiedetä — sillä se ei ole edellytys lisääntymiseen.

Vain miehen tarvitsee ejakuloida lapsen tekemistä ajatellen. Miehen kannattaa lisäksi leikata kyntensä ja katsoa, että sänky tai muu seksipaikka on puhdas ja mukava. Aloita rauhassa Kun ympäristö on kunnossa on aika keskittyä naisen nautintoon. Aloita ensin sensuellilla hieronnalla. Hartiat, reidet, niska, pää ja takapuoli ovat kaikki hyviä kohteita. Muista huomioida kaikki 13 erogeenistä aluetta. Valitse naiselle rento asento Naisen ejakulointi on pitkälti psyykkinen juttu. Jotta saat hänen mielensä rentoutumaan, pitää kroppa saada mukavaan asentoo.

Paras asento on yleensä asettaa nainen selälleen sängylle ja asettaa hänen takapuolensa alle pehmeä tyyny. Käytä tarpeeksi liukuvoidetta Laadukas liukuvoide takaa nautinnon: Kun tunnelma ja esileikit on kunnossa käytä aikaa hierontaan, suuteluun, hivelyyn runsaasti , voidaan siirtyä itse squirttauksen tavoitteluun.

Vaiheet Kiusaa suullasi hänen sisäreisiään, alavatsaansa ja pikkuhiljaa myös klitoristaan. Hiero hänen vaginansa etuseinämää noin sentin syvyydestä koukistamalla sormeasi aivan kuin viittoisit jotakuta tulemaan luoksesi.

squirttaus com Se on taivaallinen orgasmi. Suurin osa klitoriksestahan on lantion sisällä. On sitten henkinen asia, onko siihen osaamista. Kyseisen nesteen on epäilty olevan naisen virtsaputkesta valuvaa virtsaa, mutta tämä on väärä käsitys, sillä kyseessä on Skenen rauhasten, miehen eturauhasen naisellisen vastineen, tuottama neste ja vastaava reaktio kuin miehen ejakulaatio eli siemensyöksyvaikkei sillä, squirttaus com kuin siemensyöksyllä, ole tekemistä lisääntymisen kanssa. Hänen mukaansa tämä kostuminen tapahtui joko orgasmin huipun hetkellä tai sen suomi seksi tube seksi kuvia. Sormien käyttö ja nyrkkipano Pillua pitää oikeasti stimuloida agressiivisesti jotta squirttaaminen onnistuu. Seuran saanti ei ole varmaa.

0 Replies to “Squirttaus com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *