Tallinn live chat

tallinn live chat

Jugendtyylisessä aulassa on baari, jossa voit nauttia drinkkejä ja pikkupurtavaa taustamusiikkia kuunnellen. Barons Boutique Hotel Tallinn sijaitsee metrin päässä kaupungin päärautatieasemalta, Balti Jaamilta.

Suositulle Viru-aukiolle on matkaa vain metriä. Hotel Barons on korkeatasoinen liikemieshotelli ja tarjoaa myös lomalaiselle luksus-luokan lisäpalveluita. Hotelli avattiin Art Nouvea -tyyliseen rakennukseen, joka alun perin rakennettiin pankin pääkonttoriksi. Muutosrakentamisessa säilytettiin monia alkuperäisiä ja arvokkaita historiallisen arkkitehtuurin piirteitä kuten ovet, hissi ja pankkiholvit. Kaunis kaupunki on tapahtumia pullollaan. Suunnittele lomaasi lisää sisältöä!

Katso  tästä  Tallinnan matkailun sivuston vinkit. Max henkilöä per huone: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1 3.

Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista. Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva.

Tämän jälkeen paina "Varaa". Finnish English Estonian Russian Slovenian. Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja. Tämä tuote ei ole enää myynnissä - Jos tarjous kiinnostaa, ota ystävällisesti yhteyttä. Sisältää lisäpalvelut Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut. Nimi Sähköposti osoite Puhelinnumero - Huom: Club One -kortin numero sekä kortinhaltijan nimi syötetään matkayhteenvedon yläpuolelle sivun oikeaan laitaan.

Koko matkaan tarvittava pistemäärä sekä maksettava rahasumma päivittyy matkayhteenvetoon sivun oikeaan laitaan. Bonuspisteitä voi käyttää matkavaraukseen vain yhdeltä Club One -kortilta.

Tällöin kortilla on oltava tarvittava määrä pisteitä matkan varaamiseen. Club One -numero on talouskohtainen, joten sen voi lisätä ainoastaan samassa taloudessa asuvien kohdalle edellyttäen, että heidän tietonsa on lisätty Club One -numerolle.

Mikäli et ole itse lähdössä matkalle, niin älä kirjaudu Club One -palveluun ennen varaamista tai laita tietojasi Internet-varauspalvelun etusivulla Club One -numerokenttään. Oletuksena on, että sisäänkirjautunut henkilö on aina myös matkalla mukana. Mikäli matkustajalla on Club One -kortti, voit syöttää kortin numeron matkustajan nimen perään. Huomioithan, että jos olet Club One -asiakas, mutta et itse matkusta, et voi syöttää varaukseen omaa Club One -numeroasi.

Jos syötät Club One -numerosi varaukseen, järjestelmä lisää sinut automaattisesti varaukselle etkä pääse muuttamaan matkustajatietoja. Huomioithan, että varauksesta voi saada joko Club One- tai K-Plussa -pisteet, molempia ei voi kerryttää samanaikaisesti. Katso tarkemmat ohjeet varauksen tekemiseen sekä K-Plussa -pisteiden ansaitsemiseen. Voit valita maksutavaksi verkkopankkimaksun, luottokortin tai Klarna-laskun maksa myöhemmin. Valittavana olevat verkkopankit ja luottokortit näet painamalla oikeaa välilehteä.

Huomioithan, että verkkopankkimaksut ja useimmat luottokorttimaksut vaativat tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla. Varauksen muutos ja peruutus Lue lisää. Valitse haluamasi lähtöpäivä, matkustajamäärä ja reitti; sarjaliput ovat voimassa Helsinki-Tallinna-reitillä. Lisää sarjalipun ID-numero "Minulla on alennuskoodi" —kenttään, yhteen varaukseen voi laittaa max. Yleistä - Varaus onnistuu sekä henkilö- että ajoneuvosarjalipuilla. Laivoilla on sekä kahden, kolmen että neljän henkilön hyttejä.

Mikäli saat kyseisen virheilmoituksen, niin se tarkoittaa sitä, että kaikki neljän henkilön hytit ovat jo loppuunmyyty valitsemaltasi lähdöltä. Voit valita kaksi hyttiä tai katsoa paikkatilannetta jonain toisena lähtöpäivänä. Päästäksesi maksamaan varauksesi siinä tulee olla yhteyshenkilön tiedot etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite , kaikkien matkustajien etu- ja sukunimet sekä mahdollinen Club One —numero, ja ajoneuvon rekisterinumero.

Tarkistathan myös, ettei K-Plussa-kortin kuvan alapuolella ole tyhjiä kenttiä. Varausnumero muodostuu sen jälkeen kun olet valinnut haluamasi maksutavan ja siirtynyt Internet-varauspalvelustamme joko verkkopankin tai luottokunnan sivulle.

Eli vaikka et olisi saanut maksettua varaustasi, niin silti sinulla voi olla voimassa oleva varaus. Ota tässä tapauksessa yhteyttä Chat —palveluumme tai Online-tukeemme. Alla olevien ohjeiden avulla saat vastaukset yleisimpiin meiltä kysyttyihin kysymyksiin. Chat palvelee sinua aina, kun sivun oikeassa reunassa on näkyvissä chat-ikkuna.

Lue lisää Valitse sivun yläreunasta henkilömäärä, huomioi eri ikäkategoriat.

Club One -kortin numero sekä kortinhaltijan nimi syötetään matkayhteenvedon yläpuolelle sivun oikeaan laitaan. Koko matkaan tarvittava pistemäärä sekä maksettava rahasumma päivittyy matkayhteenvetoon sivun oikeaan laitaan. Bonuspisteitä voi käyttää matkavaraukseen vain yhdeltä Club One -kortilta.

Tällöin kortilla on oltava tarvittava määrä pisteitä matkan varaamiseen. Club One -numero on talouskohtainen, joten sen voi lisätä ainoastaan samassa taloudessa asuvien kohdalle edellyttäen, että heidän tietonsa on lisätty Club One -numerolle. Mikäli et ole itse lähdössä matkalle, niin älä kirjaudu Club One -palveluun ennen varaamista tai laita tietojasi Internet-varauspalvelun etusivulla Club One -numerokenttään.

Oletuksena on, että sisäänkirjautunut henkilö on aina myös matkalla mukana. Mikäli matkustajalla on Club One -kortti, voit syöttää kortin numeron matkustajan nimen perään. Huomioithan, että jos olet Club One -asiakas, mutta et itse matkusta, et voi syöttää varaukseen omaa Club One -numeroasi.

Jos syötät Club One -numerosi varaukseen, järjestelmä lisää sinut automaattisesti varaukselle etkä pääse muuttamaan matkustajatietoja. Huomioithan, että varauksesta voi saada joko Club One- tai K-Plussa -pisteet, molempia ei voi kerryttää samanaikaisesti. Katso tarkemmat ohjeet varauksen tekemiseen sekä K-Plussa -pisteiden ansaitsemiseen. Voit valita maksutavaksi verkkopankkimaksun, luottokortin tai Klarna-laskun maksa myöhemmin.

Valittavana olevat verkkopankit ja luottokortit näet painamalla oikeaa välilehteä. Huomioithan, että verkkopankkimaksut ja useimmat luottokorttimaksut vaativat tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla. Varauksen muutos ja peruutus Lue lisää. Valitse haluamasi lähtöpäivä, matkustajamäärä ja reitti; sarjaliput ovat voimassa Helsinki-Tallinna-reitillä.

Lisää sarjalipun ID-numero "Minulla on alennuskoodi" —kenttään, yhteen varaukseen voi laittaa max. Yleistä - Varaus onnistuu sekä henkilö- että ajoneuvosarjalipuilla. Laivoilla on sekä kahden, kolmen että neljän henkilön hyttejä. Mikäli saat kyseisen virheilmoituksen, niin se tarkoittaa sitä, että kaikki neljän henkilön hytit ovat jo loppuunmyyty valitsemaltasi lähdöltä.

Voit valita kaksi hyttiä tai katsoa paikkatilannetta jonain toisena lähtöpäivänä. Päästäksesi maksamaan varauksesi siinä tulee olla yhteyshenkilön tiedot etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite , kaikkien matkustajien etu- ja sukunimet sekä mahdollinen Club One —numero, ja ajoneuvon rekisterinumero.

Tarkistathan myös, ettei K-Plussa-kortin kuvan alapuolella ole tyhjiä kenttiä. Varausnumero muodostuu sen jälkeen kun olet valinnut haluamasi maksutavan ja siirtynyt Internet-varauspalvelustamme joko verkkopankin tai luottokunnan sivulle. Eli vaikka et olisi saanut maksettua varaustasi, niin silti sinulla voi olla voimassa oleva varaus.

Ota tässä tapauksessa yhteyttä Chat —palveluumme tai Online-tukeemme. Alla olevien ohjeiden avulla saat vastaukset yleisimpiin meiltä kysyttyihin kysymyksiin. Chat palvelee sinua aina, kun sivun oikeassa reunassa on näkyvissä chat-ikkuna. Lue lisää Valitse sivun yläreunasta henkilömäärä, huomioi eri ikäkategoriat. Muutosrakentamisessa säilytettiin monia alkuperäisiä ja arvokkaita historiallisen arkkitehtuurin piirteitä kuten ovet, hissi ja pankkiholvit. Kaunis kaupunki on tapahtumia pullollaan.

Suunnittele lomaasi lisää sisältöä! Katso  tästä  Tallinnan matkailun sivuston vinkit. Max henkilöä per huone: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme Lemmikkieläimet: Ole yhteydessä asiakaspalveluumme Peruutukset ja muutokset: Maksuton peruuttaminen ei ole mahdollista. Yhden hengen huone - Tarkista hinta varauskalenterista muuttamalla henkilömääräksi 1 3. Jos aikuisia on huoneessa vain yksi, seurassa matkustava lapsi maksaa aikuisen hinnan määrittele tällöin henkilömääräksi 2 aikuista.

Tarkista hinta ja saatavuus varauskalenterista lisäämällä matkustajamäärään 1 sylivauva. Tämän jälkeen paina "Varaa". Finnish English Estonian Russian Slovenian. Kun olet vahvistanut pakettisi, sinut siirretään sivulle jossa voit täyttää matkustajatiedot ja lisätä pakettiin lisäpalveluja. Tämä tuote ei ole enää myynnissä - Jos tarjous kiinnostaa, ota ystävällisesti yhteyttä. Sisältää lisäpalvelut Alla näet matkan hintaan sisältyvät lisäpalvelut.

Nimi Sähköposti osoite Puhelinnumero - Huom: Olkaa hyvä ja täyttäkää kaikki vaaditut kentät yllä. Tutustu myös näihin tarjouksiin Kaupunkiloma Gdanskissa - lennot Turusta Gdansk, Puola 22h 19min ostoaikaa jäljellä. Kiehtova kaupunkikohde Gdansk - lennot Turusta Gdansk, Puola 2pv 22h 18min ostoaikaa jäljellä.

Golden Park Budapest sis. Aurinkoloma Fuengirolassa Fuengirola, Espanja 2pv 22h 18min ostoaikaa jäljellä.

tallinn live chat Lue lisää Valitse sivun yläreunasta henkilömäärä, huomioi eri ikäkategoriat. Barons Boutique Hotel Tallinn sijaitsee metrin päässä kaupungin päärautatieasemalta, Balti Jaamilta. Olkaa hyvä ja täyttäkää kaikki vaaditut tallinn live chat yllä. Lue lisää Valitse sivun yläreunassa olevasta kalenterista matkapäivä ja sen alapuolelta matkan suunta. Käymällä Matkamyymälässämme tai terminaalissa. Huomioithan, että chatissä et voi varata matkaa tai muuttaa matkapäivää, -aikoja tai reittiä etkä perua olemassa olevaa varausta. Tällöin kortilla on oltava tarvittava määrä pisteitä matkan varaamiseen.

0 Replies to “Tallinn live chat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *