Isoa kalua milla

isoa kalua milla

Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: Maailmankuulu aikuisviihdetähti bongattiin helsinkiläiskahvilassa — aikoo peuhata Suomen tunnetuimman pornokeisarin kanssa: Usein lukee nettipalstoilta halveksuvaan sävyyn kirjoitettuja tekstejä lyhyemmistä peniksistä. Peniksen koolle kun ei yksinkertaisesti mahda mitään. Mutta vaginan voi treenaamalla lantionpohjan lihaksia saada tiukemmaksi.

Miksi naiset eivät tee näin? Eivätkö he tiedä asiasta? Netistä kyllä löytyy helpot ohjeet kuinka sitä treenataan. Vaikka minä kuinka treenaisin penistäni niin ei siihen tule pituutta tai paksuutta lisää. Naiset, miksi ette tee mitään asian eteen? Spörölö, mies 27 vuotta RFSU: Nettipalstat ovat täynnä kommentteja aiheesta kuin aiheesta. Älä ota niitä henkilökohtaisesti. Peniksen koko on se mikä on, sen mitalle ei ole määritelmää.

Toinen tykkää pienestä, toinen suuresta ja osa taas miettii minkä paksuinen sen pitäisi olla. Taitava rakastaja on sellainen, joka osaa huomioida kumppaninsa kokonaisvaltaisesti! Tähän kokonaisuuteen liittyy kommunikointi, hellyys, tunteiden näyttäminen, toisen tarpeiden huomioiminen kaikilla parisuhteen osa-alueilla.

Jokaisessa suhteessa olisi hyvä miettiä, miten seksuaalisista tarpeista voidaan huolehtia muillakin tavoilla kuin vain yhdynnällä riittävän pitkä esileikki, hyväilyt seksin jälkeen, välineiden käyttö, suuseksi, itsetyydytys yhdessä, vaihtelevat asennot joiden avulla seksistä tulee vaihtelevaa ja toisaalta luodaan uusia tuntemuksia seksiin jne.

Vaihteleva seksi on parisuhteen rikkaus ja se ylläpitää halua. Pidät netissä olevaa kirjoittelua halventavana. Sanomaasi naisten lantionalueen lihaksista voi myös joku pitää sellaisena. Itse olen sitä mieltä, että lihasten harjoittaminen on tärkeää siksi, että lantioalueen lihasten harjoittelusta on hyötyä naisen nautinnolle. Lihasten harjoittelu lisää sukuelinten alueen verenkiertoa ja siten se lisää myös nautinnon mahdollisuutta. On sillä myös muita hyötyjä, eli auttavat ne myös miehen nautintoa jos ne ovat kunnossa.

Jokaisen naisen tulisi jumpata niitä. Aika harvoin puhutaan myös siitä, että miehet hyötyvät samojen lihasten jumpasta. Niillä lisätään myös peniksen alueen verenkiertoa ja lihakset antavat hyvän tyvituen erektiolle. RFSU - muutakin kuin kondomeja RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta.

Alaikäiset ja muuten vain idiootit heittelee täällä provoja, joihin osa sitten tarttuu. Peniksen ympärysmitta on samalla kaavalla keskimäärin viisi tuumaa, eli hiukan yli 12½cm. Leveydestä tai paksuudesta ei ole järkeä puhua, sillä ne eivät kerro todellista paksuutta.

Totuus on se, että suurin osa isoa saaneista, haluaa sitä jatkossakin. Etenkin paksuus on ratkaisevassa roolissa. Sentillä ja kahdella on jo erittäin suuri merkitys molemmissa mitoissa. Kokeneet ja "asiaatuntevat" naiset ovat yleensä raportoineet parhaaksi kooksi 8" x 6", mutta sen koon omaavat miehet uskovat, että suurempi osa naisista nauttisi eniten noin 7.

Samaan uskon itsekin, vaikken tuohon onnekkaaseen 8x6 joukkoon kuulukaan. Turhasta pituudesta ei ole hyötyä, vaan haittaa suurimmassa osassa tapauksista. Vääristyneitä käsityksiä tulee vääristä mittaustavoista, ja miesten liioittelusta.

Miksi sitten useiden kyselyjen tilastot väittävät ettei koko merkitse suurelle osalle mitään? Heitä on yllättävän paljon. Seksuaalisesti aktiiviset haluavat isompaa tai ainakin hiukan paksumpaa. Toisekseen osalla on kokemusta vain keskiverroista, ja he vastaavat tällöin tunnepohjalta. Suurimmalle osalle riittäisi kuitenkin ihan normaali kokoinen, jos he treenaisivat alapäänsä kuntoon. Nainen pystyy "imemään" alapäällään vaikka sormea, kun lihakset on kunnossa. Onneksi meille normaalin munan omaaville löytyy kuitenkin iso joukko ihania naisia, jotka eivät tätä normaalikoon kikkeliä vaihtaisi mistään hinnasta pois Jos joku nainen rakastaa sinua senttiesi takia, niin olet pelin jo menettänyt.

Olen huomannut, että isokaluiset miehet pettävät kumppaniaan ainakin puolet helpommin, kuin pienet tai normaalivehkeet omistavat miehet. Liekö testosteroni tekee tässä tehtävänsä Minä ihmettelen mistä kaikki tietää sentilleen niiden kalujen koot joita ovat saaneet?!? En minä ainakaan ole koskaan kysynyt keneltäkään mieheltä, että minkä pituinen sulla on.

On tullut vastaan isompia ja pienempiä, mutta ei mulla ole hajukaan onko ne olleet 14, 18, 20 vai 22cm Minähän kuulun sittenkin ison kalun omaaviin miehiin, ainakin tuon mimosan kuvauksen perusteella.

Omani on juurikin tuon kokoinen, että kaksi kättä menee varrelle, ja koura ei kunnolla yllä ympäri. Se vaan, että mun vaimolla on aika pienet kädet ;D Mimosallahan voi olla vaikka minkälaiset lapiot, joten eipä tuo loppujen lopuksi kerro yhtään mitään. Tuo mittauskin on sitten ihan mitä sun sattuu muutenkin. Mun yksi ensimmäisistä seksipartnereista halusi kovasti mitata mun vehkeet, ja sai tulokseksi 2 senttiä enemmän kuin mitä minä olin itse saanut.

En hennonut korjata hänen mittaustulostaan. Entä ne rajatapaukset, joista ei näe onko pieni vai iso? Mimosa, onko pimppisi sisäänmenoaukko suurentunut isojen penisten kanssa sekstaten?

Isoa kalua milla -

Kuulisin mielelläni naisten yksityisiä ajatuksia yhdyntäkokemuksista myös suoraan sähköpostitse avoin. Luulis sattuvan kun minunkin kalu turpoaa ja kipeytyy liiasta höyläilystä,kalussa tuntuu emättimen "kovat" reunat,eikö sen pitäisi olla pehmeää eikä kovaa.

Sanomaasi naisten lantionalueen lihaksista voi myös joku pitää sellaisena. Itse olen sitä mieltä, että lihasten harjoittaminen on tärkeää siksi, että lantioalueen lihasten harjoittelusta on hyötyä naisen nautinnolle. Lihasten harjoittelu lisää sukuelinten alueen verenkiertoa ja siten se lisää myös nautinnon mahdollisuutta.

On sillä myös muita hyötyjä, eli auttavat ne myös miehen nautintoa jos ne ovat kunnossa. Jokaisen naisen tulisi jumpata niitä. Aika harvoin puhutaan myös siitä, että miehet hyötyvät samojen lihasten jumpasta. Niillä lisätään myös peniksen alueen verenkiertoa ja lihakset antavat hyvän tyvituen erektiolle. RFSU - muutakin kuin kondomeja RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta.

Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Kolumbiassa presidentinvaalit etenevät toiselle kierrokselle. Viiden tähden liikkeen puheenjohtaja haluaa Italian presidentille virkarikossyytteet.

Bush joutui takaisin sairaalaan. Ylipainoisten pitäisi saada tulla tuntia myöhemmin töihin. Sisäministeriö suosittaa liputusta maanantaiksi: Suomen lippu täyttää vuotta.

Miksi minulle tulee pissahätä seksin aikana? Leveydestä tai paksuudesta ei ole järkeä puhua, sillä ne eivät kerro todellista paksuutta. Totuus on se, että suurin osa isoa saaneista, haluaa sitä jatkossakin. Etenkin paksuus on ratkaisevassa roolissa.

Sentillä ja kahdella on jo erittäin suuri merkitys molemmissa mitoissa. Kokeneet ja "asiaatuntevat" naiset ovat yleensä raportoineet parhaaksi kooksi 8" x 6", mutta sen koon omaavat miehet uskovat, että suurempi osa naisista nauttisi eniten noin 7. Samaan uskon itsekin, vaikken tuohon onnekkaaseen 8x6 joukkoon kuulukaan.

Turhasta pituudesta ei ole hyötyä, vaan haittaa suurimmassa osassa tapauksista. Vääristyneitä käsityksiä tulee vääristä mittaustavoista, ja miesten liioittelusta. Miksi sitten useiden kyselyjen tilastot väittävät ettei koko merkitse suurelle osalle mitään?

Heitä on yllättävän paljon. Seksuaalisesti aktiiviset haluavat isompaa tai ainakin hiukan paksumpaa. Toisekseen osalla on kokemusta vain keskiverroista, ja he vastaavat tällöin tunnepohjalta. Suurimmalle osalle riittäisi kuitenkin ihan normaali kokoinen, jos he treenaisivat alapäänsä kuntoon. Nainen pystyy "imemään" alapäällään vaikka sormea, kun lihakset on kunnossa.

Onneksi meille normaalin munan omaaville löytyy kuitenkin iso joukko ihania naisia, jotka eivät tätä normaalikoon kikkeliä vaihtaisi mistään hinnasta pois Jos joku nainen rakastaa sinua senttiesi takia, niin olet pelin jo menettänyt.

Olen huomannut, että isokaluiset miehet pettävät kumppaniaan ainakin puolet helpommin, kuin pienet tai normaalivehkeet omistavat miehet. Liekö testosteroni tekee tässä tehtävänsä Minä ihmettelen mistä kaikki tietää sentilleen niiden kalujen koot joita ovat saaneet?!?

En minä ainakaan ole koskaan kysynyt keneltäkään mieheltä, että minkä pituinen sulla on. Etsi Toggle navigation Valikko. Vaimo ei suostu kertomaan. Tiedän, että hänellä on kokemusta, huomattavankin isosta. Joskus alkuaikoina kysyin asiasta, ja silloin vaimo kertoi sen verran, että on ollut parin miehen kanssa, joilla oli tosi iso. Silloinkin vältteli aihetta, nykyään ei sitten halua puhua ollenkaan. Jäänyt vaivaamaan, että miltä se sitten todella tuntuu. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee.

Eikö nyt kukaan voi kertoa? Luulette et olen joku rölli vai? Mies 41 vee 5. Kyseessä oli tumma mies valtavalla dickillä. Luulis sattuvan kun minunkin kalu turpoaa ja kipeytyy liiasta höyläilystä,kalussa tuntuu emättimen "kovat" reunat,eikö sen pitäisi olla pehmeää eikä kovaa.

Ttoki naisen tiukkuudella on merkitystä mutta useimmilla on aika tiukka ja kuiva emätin. Perseeseenkö pikku nörtti puppeli otit. Noh, ei se pituus ole se ainoa kokopuolen vaikuttava tekijä.

Toki, jos pituutta on liikaa, pitää miehen huomoida, että ei kahvaa myöten upota. Mitä paksumpi sen parempi, toki liian paksu saattaa aiheuttaa kipua, riippuu hyvin paljon miehestä kuinka osaa operoida jalkovälissäni. Luulisin että koolla on merkityksensä Mitä isompi niin sen parempi naiselle.

Tai isokullinen mies pitää vakio varustuksena liukastus ainetta mukanaa kun tietää että mahdollisesti tulee tilanne missä sitä tarvitaan.

isoa kalua milla

0 Replies to “Isoa kalua milla”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *