Nummelan ammattikoulu vittumainen

Se on toki ymmärrettävää kun otetaan huomioon että ei ole mitään sanottavaa. N-sanan ovat sentään oppineet kirjoittamaan. Onneksi yhteiskunta tarjoaa vielä lukuisia avohoitomahdollisuuksia noinkin toivottomaan tilaan pudonneille. NI se maksaa tuo Saksas käynti sen verra. Vai että Juoksupoika alex! Te salamyhkäisten nimimerkkien omaavat, seinän takaa huutelijat tulkaa kertomaan asiat naamatusten. Jollei sosiaaliset taidot riitä siihen, kertokaa asianne ihan tunnistettavilla nimimerkeillä vaikka täällä Suomi24 keskustelussa.

Haluaisin kuulla henkilökohtaisesti, mistä olette tehneet upeat johtopäätöksenne. Täällä leimataan toisia, vaikka vahvasti luulen että esimerkiksi minä en kanssanne ole sanaakaan vaihtanut. Voithan etsiä numeroni esimerkiksi Enirosta ja soitella, jos se on helpoin tapa.

Jotkut näyttää itse aloittelevan kirjotelmia ja vastailevan niihin myös juoksupoikien välit. En tunne edes myötähäpeää moisten jokapaikan sotkijoiden takia. Eikö tuota lie tarpeeksi yhteen polliisitutkintaa olis jo. Minoon luullu jotta tuo numero sisältäs jottai tietoo mistä värkistä soitettu?

Mut viisaat sano et p.. Itekseenhän nuo näyttää kirjoottelevan siellä sun täällä. Malmin papoilla taas systeemit sekaisin? Parkkieurot jo saatu jostain kasaan niin nyt tapellaan muuten vaan.

Kolmas kerta liikaa En mä narskuista mitään tiedä, mut oon mä tavannu ainaki yhden sellasen ihmisen jolla oli tosi viehtymys viranomaisiin. Aina se kerto juttuja jossa se oli tienny asiat paljo paremmin ku poliisi tai tulli tai joku muu tämmönen ja mitä hupaa oli ollu sit ku nää virkaintoset tomppelit oli jääny sormi suussa tiepuoleen ihmettelee. Sit tää sama hemmo oli kuitenki vähän väliä ottamas yhteyttä just samoihin huopatossuaivoihin.

Se soitti niille ja kirjotti niille ja pöräytti pakoputki mutkalla virastovisiiteillä millon mistäki syystä. Sit se aina suureen ääneen kerto porukalle mitä "hyvä ystäväni rikoskomisario X" oli mistäki sanonu ja luki lopuks lakipykälät päälle. Ja jollei se sillä saanu päätään läpi se duunas itte jonku virallisen näkösen paperin, allekirjotti sen sanosko viranomaisen puolesta ja rupes sillä muita hätyyttelee. Paikallinen poliisi oli ihan väsyny siihen ja niin oli ennen pitkää sen naapurit ja kaverit myös vähän niinku et kauimmin kestäneet alko vetää ensin.

Aina se jakso valittaa ja kränätä. Sen muijalla oli joku vaatesovitus oy, mut ku ois kai pitäny olla perhesovitus, lopulta seki läks. En mä yhtään ihmettele. Meinaan vaan et jos tällanen kaveri on tosi älykäs ja viranomaiset on tosi tyhmiä, ni miten tyhmiä MUIDEN täytyy olla et se just niistä tyhmille viranomaisille käy kielimässä?

Tän tapauksen jälkeen mä päätin et tästä lähin ku mä jonku tapaan mä katon sillee et kolmas kyttäjuttu kaverilta ja mä lähen menee. Ei nää tämmöset ihmiset hyvää tiedä.

Enkä mä usko et tämmönen ällistä johtuu. Näiden N-säikeiden lukeminen kävisi hyvästä viihteestä, ellei ajattele sitä aggression, katkeruuden ja primitiivisen vihan määrää joka näihin sisältyy. On varmaankin liikaa toivottu, että nämä vaihtuvien ja AH niin nokkelasti sorvattujen nimimerkkiensä suojasta vihaisia ja katkeria viestejään kirjoittavat joskus tekisivät selkoa muillekin siitä, mikä heillä on pohjimmainen motiivi tällaiseen, minkä tahansa mittapuun mukaan mitattuna, huonoon käytökseen.

Olen tiedustellut yhden puhelinnumeron taustoja Flight Forumilla. Ensin vedetään narsisitikortti esiin. Sitten tulee toinen avainsana "asianajaja" Ja heti perään tuodaan kehiin sanat "tutkintapyyntö" ja "poliisi". Jo vain sen jälkeen vedetään säikeeseen asiassa täysin osaton sivullinen, jota nimitetään "juoksupojaksi", "itkuiikaksi" ja "perskärpäseksi".

Mielikuvituksenne on kunnioitettavan vilkas, täytyy todeta. Lupaan kuunnella argumenttinne kärsivällisesti ja kirjoittaa suomalaisessa ilmailumediassa esiin tuodut perustelut tälle vihakirjoittelullenne. Saatte halutessanne nimenne ja kuvankin lehteen. Uskon että suurta joukkoa lukijoitani kiinnostaisi päästä katsomaan erityisesti näille anonyymipalstoille piilosta kirjoittelevien henkilöiden sielunelämään.

Tätä kirjoittaessani tosin jo aavistelen, että teistä ei ole esiintymään omalla nimellänne eikä kantamaan vähäisintäkään julkista vastuuta kirjoituksistanne. Tiedätte mistä minut tavoittaa, odottelen yhteydenottoanne. Sinä näsäviisastelet Peter ihan turhaan. Kuten näit LinkedIn profiilistani katselit sitä äskettäin , niin olen työskennellyt aiemmin poliisina.

Kuvauksesi mukainen toimenpide on televalvontaa. Voit toisaalta miettiä sitä, mahtoiko poliisi oikeasti kertoa sinulle miten ja mistä he saivat imei: Ei niihin aina tarvitse salpa kyselyitä tehdä, mutta sen enempää en voi salassapitovelvollisuuttani rikkomatta availla poliisin toiminnallisia rekistereitä tai niiden sisältöä..

Olemme molemmat ilmeisesti käyneet jonkin verran ammattikouluja hakkiaksemme ammattitaitomme? Joten sopiiko etten opeta sinulle lentämistä, niin sinun ei tarvitse opettaa minulle poliisitoiminnan perusasioita? Toinen näistä ammateista on nimittäin sellainen, josta voimme täällä foorumilla puhua vaikka millä mitalla myös ammattitaitoisen joukon kesken , toisesta taasen ei löydy niinkään paljoa puhuttavaa, tai ammattitaitoa, tältä foorumilta..

Se mihin alunperin kommentoin oli Suikan Pekan julkinen nimeltä mainitun poliisimiehen "mustamaalaaminen" patalaiskaksi tms.

Totesin vain ettei päätelaitteen yksilöintitietojen saaminen ole välttämättä kiinni halusta tai jaksamisesta, vain ihan selkeästi lakiin perustuvista seikoista. Tero Haikara, ystävällisesti lukenet yksityisviestin jonka sinulle lähetin. En koe tarvetta aloittaa tällä ilmailupalstalla laajempaa keskustelua poliisitoiminnasta tai televalvonnasta enkä aio arvioida tietojesi ajantasaisuutta.

Oma toimeentuloni on tullut viime vuosikymmeninä teleoperaattorimaailmasta. Vaikka en tällä foorumilla ole juurikaan pitänyt tapana kuvailla siviiliammattiani, sallittakoon sen yrtyksen esittely, jonka perustin telealalle luvulla: Smiley Toivotan menestystä Sinulle valitsemallasi alalla, joskin toivon, että, että kansalaisten etua ei kuvailemallasi tavalla ajeta salaamalla heiltä heitä koskevia asioita Ystävällisin terveisin PeterTähtinen « Viimeksi muokattu: Mitähän merkitystä tämänkin ketjun höpinöillä on?

Ilmailija on kaikkien kaveri! Flight Forumin viimeaikaisissa keskusteiluissa on hauskinta se, että vanhat jäärät huutelevat jälleen kerran ikää pakolliseksi jokaisen profiiliin. He elävät siinä uskossa, että jos ikää on alle 50 ei kirjoittaja voi tietää mistään mitään. Heidän egolleen on varmaan ihan hyvä etteivät tiedä sitä miten heidän kirjoittelustaan puhutaan ja kirjoitetaan nuorempien ja ajan hermolla elävien ilmailijoiden keskuudessa.

Toden totta, vaikea on hölmömpää enää itsestään tehdä kuin vaatimalla nettikeskustelijoilta ikätietoja, jotta tietää, kannattaako heidän kanssaan keskustella. Itse olen jo vanha, ja en ole huomannut ihmisten älykkyyden ja keskustelukyvyn olevan juurikaan iästä kiinni. Ikää parempi konsti arvioida keskustelijan ominaisuuksia on lukea hänen viestinsä. Kanssaihmisten halveksunta iän tai harrastusvuosien perusteella kertovat pojittelijoista itsestään, itsetunnon, sivistyksen ja älyn puutteista.

Näyttää "omatkin" nokkivan kyseistä kaveria tuolla sen suosimalla pilttien simufoorumilla. Kyseinen kaveri kuuluu siihen lajiin joka ei ole saanut pienenä tissiä tarpeeksi. Puute ilmenee sitten aikuisiällä voimakkaasti tuon tyyppisenä pätemishaluna. Mä en vaan käsitä kuinka te jaksatte tuota FF sontaa. Unohda koko juttu ja jätä muiden kuviot omaan arvoonsa.

Jos on menestynyt ja varakas että pitää paljon ääntä itsestään ja asioistaan joutuu varautumaan siihen että astuu yhden tai useamman varpaille. Varpaille astutuilla on tapana älähtää etenkin jos varpaille astuja sattuu olemaan paremmissa varoissa kuin itse. En tunne sinua henkilökohtaisesti. En tiedä millainen olet ihmisenä. En juuri pidä kirjoittamistasi jutuista vaikka sinulla on paljon tietoa ilmailusta, lentokoneista jne.

Parhaalla tahdollakaan sinua ei voi kuitenkaan kutsua ilmailun ammattilaiseksi. Olet kuitenkin menestynyt elämässä. Olet omalla alallasi ollut taitava ja asiaa tunteva.

Sinulla on perhe, lapsia, omaisuutta ja rahaa. Siis paljon enemmän kuin monella tulee ikinä olemaan. Käyttäydy siis sen mukaan tai nielaise sinulle kaadettu katkera kalkki. Mitä foorumiin tulee, on siitä tullut lähes vastenmielinen paikka missä kateus, päteminen ja tyypillinen suomalainen mutu asenne puhkeaa kukkaan. Useita kejuja ei pysty tai viitsisi ryhtyä lukemaan kaiken pilkun viilaamisen, saivartelun tehdessä itse asian merkityksettömäksi. Ainoa positiivinen anti on valokuvat joita on kiva katsella vaikka se AY A eri kulmasta kuvattuna ei jaksa juurikaan innostaa.

Lienen sosiaalisesti likinäköinen enkä aina näe niitä varpaita saati liikavarpaita, joille tulee astutuksi. No, ehkä hiukan ylikoulutettu harrastajaksi. Tai mikä sitä estää harrastamasta liikennelentäjänäkin? Siitä on jo parikymmentä vuotta kun lopetin liikelentoyrtykseni Keski-Suomessa; sen jälkeen vastasin lähinnä IT-yrityksen ns corporate-osastosta muutaman tuhannen tunnin verran, poltellen kerosiinia noin 30 maassa.

Eikös ilmailun ammatilainen ole se, jolle toiset kertovat, minne pitää kulloinkin lentää? Edelleenkin ihmettelen, miksi liki joka säikeessä viimeistään kolmannessa postauksessa alkaa sylki lentää ja kateus kukoistaa.

Kyllä minä kestän jos minua ivataan ja pilkataan, mutta jättäkää nämä nuoret alalle vasta tulleet ilmailijan alut rauhaan. Hyvä 'ystäväni', niin kai sitten Opin puhumaan viime vuosisadalla sellaisina vuosikymmeninä kun juuri tuo käyttämäsi p-verbi ei ollut suomenkielen yleisessä sanavarastossa ja aggressiivikin teki vasta tuloaan. Nähtävästi meillä on muutama vuosikymmen ikäeroa ja pieni kielimuuri. Ystävvällisesti sanonet saman asian selkokielellä niin vanhakin ymmärtää mikä on se "perseily" joka "kannattaa" ks edellä tai se "perseily" jolla oletat minun suorittavan tilauksia.

Kivoja lukea nämä pikkupoikien jotka milloin ovat minkäkin alan pro ammattilaisia ja poltellen kerosiinia vaikka missä päin muapalloo. Erityisen nautittavaa lue naurattavaa on nämä herra tähtisen jutut. Jatka vaan samalla linjalla: Eikä tartte murehti työntiennistä Opet ei tee mitään kiusaajille ja riehujille, tai no mitä voisivatkaan koska puolet opettajista on jotai metrin pitusii ämmiä, kun taas riehujat monta kertaa pitempiä 3. Aivan liika vittumaisia lissuja ja jonneja 4. Osa opettajista on oikeesti ihan helvetin ääliöitä.

Jos yhtä vanhaa miesopee tervehtii sanalla "moi" ni se ragee varmaan 10min jostai kohteliaisuudesta, ja suurin osa niistä opeista luulee nii olevansa 5. Käytävillä joutuu istuun lattioilla koska penkkejä on liian vähän, luokassa ei oo ees kunnon pulpetteja, ne hajoo herkästi 6.

Ruokalassa on hirveetä olla koska kaikki tönii ja ohittelee jonossa, käytävillä taas saa varoo ettei kukaan juokse päin. Joo nokialta ollaan myös ja NVK: Olin matkalla Emäkosken koulun wilmaan kun huomasin tämän. Suurin osa on itsellenikin jo tuttua tämän syksy lukukauden aikana mitä olen Emäkosken koulua käynyt. Mielestäni kouluajalla koulualueen ulkopuolelle poistumista pitäisi valvoa enemmän, joka päivä ainakin 10 oppilasta lähtee Lidliin, siwaan, saleen ym.

Luulisi kouluilla olevan jotain vastuuta lapsista ja nuorista, mutta kaikki nää kirjotukset ylipäänsä kertoo, että kouluissa muhii Itse Pahuus ja ne työtätekevät "aikuiset" vaan antavat painajaisen tapahtua oikeesti.

Ikävä kyllä moni paremmissa piireissä elävä aikuinen ja usein päättämistehtävissä toimiva järjestö- ja puuhaihminen tarvii muita ihmisiä vain oman egonsa pönkittämiseen. Vallankäyttäjät on riippuvaisia alistettavista ja suosijoista. Kuviot rakentuu jo päiväkodeissa ja sama hierarkia jatkuu naurettavuuksiin asti vanhempaintoimikunnissa!

Ulkokultainen käytös- ja tapakurssitettu vanhempi siellä usein kaveeraa koulutoimen viranomaisten kanssa, joten ei niihin kiusaamisiin edes haluta puuttua! Kiusattu saa jäädä yksin ja hänestä huolestutaan todella väärin perustein ja väärällä tavalla. Kun edelleen ne pääkiusaajat, ne näkymättömissä pysyvät laskelmoivat Perkeleet joutaisi erottaa koulusta. Tuo paikka on täynnä lähiöiden päihdeongelmaisia kermaperseitä, jotka luulee olevansa niin muiden yläpuolella.

Mitä suositumpi ja muita alistavampi olet, sitä korkeimmalle nouset itsekkäiden opettajien arvojärjestyksessä. Sinä et ole mitään, sinä et ole yhtään mitään jos et osaa miellyttää ylpeämielisiä opettajia.

Olet alempaakin alempi paskakasa, joka saa lintsata vaikka joka toinen päivä ja saada joka kokeesta nelosen ilman, että opettajat huolestuisivat. Jos et olekaan se opettajan kuolaa valuva sylikoira, varaudu siihen että saat mädäntyä kiusaajien hampaissa vuosikaudet, apua nimittäin et saa alempikastisena, korkeintaan lapun kotiin ja haukkuja kotiin siitä, miten epäkohtelias ja epäsosiaalinen olet jos satut olemaan ujo ja hiljainen mutta hyväkäytöksinen.

Sitten kun vierailulle kouluun tulee jokin ulkomaalainen ryhmä sitä ollaan niin mielinkielin ja suvaitsevaista. Vittu mikä kaksinaismoralismin pesä. Hyvä etten oksenna kohta tätä kirjoittaessani. Välttäkää tuota koulua niin kuin kuppaista apina-armeijaa. En valehtele, kaikki tuo on totta elävästä elämästä ja omista kokemuksista. Saa toki haastaa oikeuteen jos haluaa, tästä tekstistä, mutta faktat ei ole rikos.

Ja minä kaikista vähiten pahantekijä. Treen ormaalikoulun yläkoulu on ikävä koulu, täynnä ilkeyttä, piilokiusaamista, valehtelua. Opettajilla ei ole mitään otetta eikä selkärankaa, muutamilla kyllä, mutta heitä haukutaan, koska uskaltavat ajaa totuutta ja oikeudenmukaisuutta. Oman onnen nojassa on se oppilas, joka ei kuulu perusteetta ylistettyyn, ilkeäsuiseen omahyväiseen pissisporukkaan, jota on suuri osa oppilaista. Jos puolustaa oikeutta ja rehtiyttä tai on aidosti hyvätapainen, joutuu syrjityksi, jopa opettajien epäsuosioon.

Eikä ole ketään, joka oikeasti auttaisi. Sosiaalisuuden käsite on mennyt päälaelleen; ilkeä, suurisuinen pissis on se, jota sosiaaliseksi julistetaan.

Tunneilla saa tilkeät ja häiriköt tehdä ja puhua mitä haluaa, eikä siihen puututa. Ja ulospäin kyllä näytetään kultaista naamaa. Tampereen Norssin yläaste palkitsi kiusaajia, syrjiviä ja todella ilkeitä oppilaita esimerkiksi sosiaalisuus -ja käytöspalkinnoilla.

Useimmat oikeasti sosiaaliset, kunnon rehdit nuoret eivät niitä juuri saaneet. Syrjityt olivat niitä kaikki mukaan ottavia, rehellisiä ja aidosti toimivia tasapainoisia, usein iloisiakin tyyppejä. Kiusaamista ei otettu alkuunkaan vakavasti, ihan niinkuin aikuiset haluaisivatkin siellä, että ollaan ilkeitä ja ylimielisiä toisille. Onneksi on osaltani mennyttä aikaa, enkä sinne ketään suosittele menemään.

Tai sitten oot vaan katsonut liikaa Salkkareita. Sotungin ylä-aste, kamalat ihmiset, opettajat eivät välitä tippaakaan jos näkee tupakoijan antaa vain olla eikä ikinä ajattele lapsien parasta.

Ja niitä penkkejä on hommattu muutama lisää, mut kaappien edessä saa istua. Putaan yläaste Torniossa hirveä koulu Raumon yläaste Torniossa hirvein koulu Eipä näitä tarvi yhtään perustella!! Kruna Helsingissä, paskin mitä on! Aleksanteri kenan koulu sodankylässä, paskahuhut liikkuu, ruoka on kamalaa, opettajat natseja ja budjetti kireällä! Vastaan siis että kaikki. Hauholan koulu lk Yksi syy kuitenkin tässä: Meidän ope oli kuukauden sairaslomalla kun oli flunssaa.

Epäili itsekin että tuo kreosootti oli sen syynä. Ja vähän aikaa sitten yksi meidän opettajista menehtyi johonkin syöpään ei ollut vähään aikaan opettajana, muutamaan vuoteen , monet epäilee että tuo sama aine senkin syynä.

Puolet meidän luokkalaisista lisäksi panikoi ihan sikana kun kuuli tuosta. Luokkien ilmapiirit ovat tosi huonot myöskin. Ilmastointi on jtn vuodelta eli ainakun siivoajat laittavat ilmastoinnin päälle viikonlopun jälkeen, kaikki se paska joka on viikonlopun aikana tarttunut putkiin vapautuu taas kouluun.. Opettajilla on joitain vakavia ongelmia kun kiroilevat kokoajan ja esittävät tekopyhiä T.

Ehdottomasti paskin koulu on jaakko ilkan yläaste ilmajoella. Siellä opettajat katsovat vain vierestä kun heikompia kiusataan ja hakataan. Jos olet alle cm pitkä sinut hakataan kiusaajien toimesta varmasti. Koulussa on myös joku perkeleen kiva tiimi mutta eihän ne siellä mitään välitä! No kun luen näit niin mun mielestä ehottomasti pahin koulu on Vantaankosken koulu kalapuikko koulu siellä käytetään huumeita.

Opettajat eivät todellakaan määrää vaan oppilaat ovat vallassa vähän väliä joku hirveä kaaos päällä. Jos joku muistaa koulu on ollu uutisissaki pari kertaa juttujensa perusteel Älkää menkö, jos teillä on kokemusta, tietoa ja taitoja. Psykologi akat ihan perseestä ja muukin henkilökunta. Siellä tykätään, jos olet tyhmää komposti tavaraa, joille opettajat voivat päteä.

Kunpa olisitte kuulleet kiinteistöhoidon opettajien puheet. Jos et ole tyhmä, siellä sinusta tehdään väkisin hullu. Työkkäri vielä pakottaa aikuisia ihmisiä opiskelemaan jotain, mikä ei kiinnosta. Harjottelupaikoista ei saa palkkaa vaan olet ilmaista työvoimaa. Useimmat eivät työllisty ja nekin joilla olisi mahdollisuudet, porukalla kiustaan hermoraunioiksi.

Ja tuo on täyttä paskaa. Aloitin syksyllä tuolla, ja on hyvät ja taitavat opet. Itse kyllä satun olemaan vanttiksen parhaalla luokalla, mutta mellakoita ei ole. Joku varmasti käyttää huumeita, mutta se ei ole tuolla mitenkään esillä. Ehkä pari vuotta sitten oli pahempi tilanne. Ja media vaa otti sen joksku hitsin silmätikuks!! Kysyisin sairaalloisesta mielenkiinnosta, mikä on pahin yläaste Vaasassa? Luojan kiitos muutimme Vaasasta pois jo ala-asteella ollessani. Mietin usein, miten siellä Vaasassa olisi joidenkin korstojen keskellä käynyt tällaisen pikkuvanhan, hajamielisen rillipäänörtin.

Turussa minulla oli tuuria koulujen kanssa. Meidän koulussa kuopiossa puututaan välittömästi kiusaamiseen mutta eipä sitä oo ees näkynyt: Epäpätevät opettajat, joilla ei mitään kontrollia oppilaisiin. Runsaasti kiusaamista, johon ei puututa millään tavalla. Kaikki hajoaa käsiin, jopa seinät. Opettajat auktoriteetin puuttuessa alentuvat oppilaiden tasolle.

Tukioppilaat, jotka kokoontuvat harva se päivä tekemättä yhtään mitään, mutta ottavat kaiken kunnian kaikesta mitä koulussa tapahtuu. Opettajat jopa kannustavat kiusaamaan massasta poikkeavia oppilaita.

Opetuksen surkea taso, ei läksyjä, kokeiden keskiarvo yleensä noin 5. Kaikkea lupaillaan, mutta joko asian eteen ei tehdä mitään, tai se jää kesken. Henkilökunta sälyttää kaiken mahdollisen vastuun oppilaille joka tilanteessa. Koulun ja oppilaiden vanhempien välillä ei mitään yhteyksiä, oppilaat joutuvat järjestämään asiansa yksin. Siinä oli kymmenen ongelmaa, jotka valitettavasti ovat vasta alkua: Jos suinkin on mahdollista välttää tuonne menemistä niin suosittelen lämpimästi välttämään.

Elämäni karmeimmat 3 vuotta. Äitini on tuon kyseisen koulun rehtori ja mitä häneltä olen kuullut niin suurin osa opettajista on aivan paskoja. He tulevat pyytämään apua ongelmissaaan ja äitini tekee heidänkin työt.

Outoa wilma toiminta 9. Tuohan kuullostaa ihan samalta kuin Voikkaan ala. Ja opella kuuluu olla kahvitunnit nähtävästi samaan aikaan ennemmin kuin lasten turvallisuudesta huolehditaan. Viereisessä ylä-asteella hieman samankaltaista ,siis noita kermapepoja suositaan. Versot hoitaa selvitykset ,opet on vaihtuneet jo kahdesti. Taitaa olla homeessa kumpikin skole. Ilmeeni, kun kävin yläasteen tuossa koulussa enkä itse huomannut paljoa koulukiusaamista jotain satunnaista haukkumista ainoastaan , opettajat olivat mukavia ja osasivat asiansa, oppilaskunta ja tukioppilaat järjestivät paljon toimintaa ynnä muuta.

Sählinkiä aiheutti ainoastaan nää erityisluokan sankarit ja satunnaiset jonnet. Itse rakennus on kyllä tosiaan aika huonossa kunnossa. Ja tässä just juhani ahon paskuuden syy. Oppilaat on niin saatanan mielikuvituksellisia että eivät osaa sanoa omaa mielipidettään miksi oma koulu on paska. Ai juma että tekis mieli heittää keisarin kulman portaissa istuvat lissut ulos. Voisin sanoa että Myllymäen koulu. Koulu oli täysin homeessa, vesivaurioita ja käytävät kuhisivat muurahaisia! Onneksi koulu lopulta suljettiin terveysviraston pyynnöstä.

Arvosanat annetaan alakanttiin ja turhan moni henkilökunnassa on unohtanut mitä salassapitovelvollisuus tarkoittaa. Syrjiminen ja kiusaaminen alkaa Kantsussa jo ala-asteella. Ja opettajat antavat sen jatkua, eivät muka "näe" mitään. Ala-asteella ainakin yksi naisopettaja on itse yksi kiusaajista. Täällä oli kerran opettaja, jonka kuullen ei saanut sanoa sanaa ''banaani'' tai sai 2h jälki-istuntoa. Motiivi oli koska tää ope oli saanut traumoja sen sanan takia Pyörätie joka on aivan koulun pihalla, kiellettiin ilman minkäänlaista syytä, ja tämän kiellon teki joku aivan seko opettaja joka luulee olevansa hallitsija.

Tässä koulussa myös on esiintynyt paljon koulukiusaamista, tosin sellaista joka on melkein heikointa laatuaan onneksi. Koululla kesti myös vuosia että voisi korvata täysin seonneeksi menneen tulostinkoneen uudella.

Myös koulun kellarista pääsee ulos, ja jos on siellä kellarin takaoven ulkopuolella pihalla, ja vahtimestari näkee, niin joutuu rehtorin kansliaan ja rehtori alkaa selittämään että ''Se on sama kuin olisi jonkun kodin pihalla''. Tilatkin on oikein pienet, kirjasto on pieni, ja ruokalakin uskomattoman pieni. Ruoasta ollaan löydetty raatoja, ja jopa kalan hampaita muistuttavia luita. Sanon vain että paljon parempiakin ala-asteita löytyy, ja paljon.

D tuttu juttu latokartanon perus koulussa viikissä tehdään kuullemma 80 prossaa ruuasta ite. Opettajat eivät tee kiusaamiselle mitään sanovat vaa koita kestää, kyllä se kohta loppuu. Käytävillä haisee paska ja yms. Käytävillä haisee maali ja yms. Lyö tuntemattomii päi naamaa yms.

Jos siellä kävisitte ystävät rakkaat, niin tietäisitte minkälaisia kusipäitä sitä onkaan olemassa. Aivan kauheita oppilaita, opettajajista suurin osa on kyllä mukavia, mutta oppilaat aivan saastaisia. Voisinpa sanoa näin ' kaikkia se jumalan leipä vielä elättää '. Siikajoella Gumeruksen koulu 1. Viime vuonna "Suomen lapsiystävällisin" -tittelin saanut kunta oli lakkauttamassa kyseistä koulua. Oppilaat olisi siirretty noin 30km päähän Siikajokeen liitetyn kunnan- Ruukin- kouluun.

Koulua ei sitten lakkautettu, vaan pelkästään luokilta vietiin tilat ja siirrettiin samaan rakennukseen jossa opiskelee luokat Eli nyt on samassa rakennuksessa luokkalaiset.

Rakennus on suhteellisen pieni, käytävät ovat ahtaita, naulakkoja on vähän, rakennuksessa on vain 2 kerrosta ja luokkahuoneita on kaikkiaan 23 erillisessä rakennuksessa sijaitseva musiikinluokka.

Muutama opettaja on melkein työkyvyttömyyden partaalla. Entinen luokanvalvojani kärsi jonkin sortin maanisdepressiivisyydestä ja itki tunneilla. Koulussa erottuu räikeästi vanhoillislestadiolais liike. Osa opettajista on lestadiolaisia ja suurin osa oppilaista myös. Oppilaiden uskonnollinen vakaumus vaikuttaa arvosanoihin todellisesta suorituksesta riippumatta. Myös yleiset mielipiteet ja kannat poliittiset, uskonnolliset, arvopohja, etiikat, alakulttuuriin kuuluminen vaikuttaa numeroon ja opettajien yleiseen kohteluun oppilasta kohtaan.

Kyseiset kehitysvammaiset oppilaat häiritsevät tunnin kulkua. Kiusaaminen on kaikista vakavin ongelma kyseisessä koulussa. On tukioppilaita jotka kiusaavat oppilaita.

Opettajilla ei ole "aikaa" katsoa oppilaiden perään vaikka heitä on vajaa Ja yleensä vakavakin kiusaaminen tulkitaan opettajien taholta "harmittomaksi kiusoitteluksi". Mutta sitten jos satut mainitsemaan väärälle opettajalle kiusaamisesta, opettaja ahdistelee kysellen onko kyseisellä kiusatulla oppilaalla "huolia" vaikka kiusaaminen olisi ajat sitten loppunut.

Ex-kiusattuja ja kiusattuja pidetään niin oppilaiden kuin opettajienkin taholta luonnonoikkuina. Oletetaan että se on kiusaajan vika, että on tullut kiusatuksi. Minä onnellisena vuosimallia oppilaana olen päässyt tuosta maanpäällisestä helvetistä jo pois. D no joo, mutta ruukissa kans tuo kiusaaminen ongelma!

Joo oli aika vittumaisen näköinen paikka ku ulkoo päin näin.. Tarkotin siis että se on siel Gumeruksen yläasteel ysillä: D Ootko sää se sen joku netistä bongattu "tyttöystävä"?

Sammon koulun rehtorin "puhuttelut" ovat pahinta mahdollista laatua. Jouduin puhutteluun asiasta, jonka olin jo sopinut toisen asiaan liittyneen henkilön kanssa ja rehtori huusi kurkku suorana pöytää hakaten että "Tämä juttu ei ole anteeksipyynnöllä selvitetty" Hullu mies, huusi minulle 30min jo sovitusta jutusta. Hakunilan yläaste, siel vittuillaa koko ajan ja alakouluista sen verran että hevoshaka ja haksinalakoulu kaikki perseestä vantaaal.

Olin itteki siel en oo enää, kun yhen luokan ku muutettiin. Jos vaan voitte niin älkää tulko kyseiseen helvettiin,kadutte sitä ensimmäisen minuutin jälkeen enemmän kuin mitään muuta. No mä kyll kannattaisin nimien muuttamista "yhteislaitoksiksi".

APK paskempaa ei oo. Tätäki siellä on käytetty rakennus aineena http: Aivan kauheassa kunnossa koko koulu. En suosittele kenenkään menevän sinne. Välttele tätä paikkaa jos voit.

Pellon yläkoulu vai mikä se on nykysin nimeltään: D äikän opettaja heittäny kengällä oppilasta kun ei osannut tehtäviä vammasia koulussa potkivat lasien läpi muita oppilaita puristelevat tyttöjä perseestä: Sielä on kuviksen opettaja vitun helari ja tunnit pietää vanhassa korkeessa liikunta salissa jossa kaikuu niin vitusti! Oppilaat on vitun kiusaajia ja ainoo kaverini joutu eri luokalle ku mentii yläasteelle Ne jotka ei kiusaa koulussa varastaa muilta ja joka välitunti saa kuunnella "hakataa toi" tai "pitäs hakata tollaset" rinnakkais luokalla on yks vitun pelle hikke joka lesoo osaamisellaa ja tulee potkii takaapäin.

Kertoo kokoaja muille miten surkeita ne on mut muut ei voi tehä tälle vittuilulle mitää koska se valittaa opelle ja on ainoa jota opettajat ja opot kuuntelee.

Täytyy sanoo et aika homoo potkii takaapäin.. Joutsa, hyi vittu 5. Ei vittu, Joutsan yhtenäiskoulu on paskaa. Pellon koulu on tainnut muuttua vuosien varrella hieman Pellon koululta löytyi lisäksi pari vuotta sitten asbestia?

Mäntsälän Ehnroosin yläaste on perseestä!!!! Siellä kiusataan jatkuvasti vähänkin erilaisia, periaatteessa syyksi riittää ihan mikä vain.

Kaikilla on koulussa paska fiilis ja rehtori on täysin hampaaton ja munaton idiootti, sen mielestä koulussa ei ole kiusaamista. Liikanmaikka on täysi natsi, ihan mielikuvitukston tyyppi..

Vitusti kiusaajia, uusnatseja jotka hakkaa, oppilaat heittelee palavaa tavaraa ulos luokan ikkunoista. Tappeluita jatkuvasti jne jne. Ottakaa yhteyttä aluehallinto virastoon, löytyy kuri psykopaattisille opettajille, asian käsittelijöinä ovat ammattilaiset jotka ovat puolueettomia ja asiasta opettajia rangaistaan!! Ainakin tietävät miten toimia seuraavan kerran kiusaus tapauksessa!!!!!

Opettajat surkeita ja eivät tee mitään. Palkitsevat kiusaajat tsemppausstipendeillä ja kiusaaja saa rauhassa jatkaa terrorisointia!!!!!!!!! Ei mitään kiusaamisen vastaista toimintaa. Kiusaamisesta ei puhuta oppilaille mitään. Jos kiusaaminen tulee ilmi, yritetään löytää vika kiusatusta. Pikku puhuttelu, ei soittoa kiusaajan kotiin. Aina on muka tärkeämpää tekemistä kun hoitaa kiusaamistapaukset hyvin! Kiusaamisesta vaietaan että koulun maine ois hyvä.. Opettajat vaan ei halua avata silmiä sille..

Tietynlaiset oppilaat ovat huonommassa asemassa. Opettajat kohtelee näitä tapauksia paljon huonommin! On näitä oppilaita jota opettajat suosii. Muille nämä oppilaat on sitten niin huonokäytöksisiä! Muutama opettaja ei osaa hoitaa tehtäviään niin ku pitäs.. Koulurakennus on ihan hirveä! Muutama opettaja siellä on, jotka on ihania ja tasapuolisia, jotka osaa tukea kaikenlaisia oppilaita!

Onko meno Urheilupuiston yläasteella Kouvolassa todellakin niin hirveää, kuin hfdfcfvgbg antaa ymmärtää! Voisiko sama kaveri vastata - tai joku muu siellä ollut. Helvetillisintä paskaa jo ala-asteesta lähtien. Kymintehtaan koulu kattaa luokat. Epäilyttävät ja piinalliset opettajat.

Yleensä piilovittuilevat ja tuijottelevat tunneilla ahdistavasti. Ex-musanope erotettiin, koska se lähti jahtamaan oppilaita autolla. Aikasemmin kans ollut krapulaisia opettajia. Kuulin tutult et kaupungin toisel puolel puhutaan siit.. Ite joutunu ala-asteel kärsimään siitä tyyliin 3 luokasta lähtien by vähä-älyiset idiootit.

Kait niil on joku pakko vittuilla kaikille. Hämärää jengii, en voi muuta todeta. Ne haisee aina kuselle, niit ei varmaan pestä ku kerran viikos.. Viimeks ku kävin ulkovessas vaa tsekkaamas nii siel ei oo ees vessakoppei. Tyypit olettaa et joku pokal tekee tarpeensa ku toiset tuijottaa. Ennen oli myös Jakomäen peruskoulu, koska yli puolet somaleita tai jonkin sortin arabeja. Oppilaat uhkaili toisiaan puukoilla ja koulun ulkoseinä spreijattu täyteen. Peltolan ylä-aste Vantaa hell on earth. HYL Helsingin yhteislyseo, varsinkin yläste aivan kamala.

Kiusaamista, päihteitä, huumeita, ja opettajat ei tee mitään asialle. Kemiönsaaren suomenkieliset koulut joita onneksi vain pari täysin paskoja. Ruoattinkieliset hipit valvovat etujaan sumeilematta ja pitävät suamenkielisiä alempana ihmiskastina. Myös Perniön yläaste on koulukiusaajien luvattu maa, sillä siellä myös opet osallistuu kiusaamiseen. Rovaniemen Steinerkoulu 1 opetustaso 0 ensimmäiset osittain ärsyttävää 2 Eurytmia ja Saksa 3 Opettajat leveilevät ja pakottavat ala-astelaisia pitämään ulkohousuja 4 Ärsyttäviä keskenjääneitä oppilaita, joista osa syrjii.

Lohjan steinerkoulussa sama ongelma. Olen siis ite yläasteel, ei sitä hirveimmäksi tai edes hirveäksi voi sanoa, mutta nuo piirteet ontosi ärsyttävät. Kajaanin hauholan yläaste lk Kouluruoka pahaa, jne koulun piha huonossa kunnossa ja kiusaamiseen ei puututua, löytyi hometta ja olen nähnyt jotain höttiäisiä lattian raossa,. Lestadiolaisjengit tuhoaa urakalla muita. Siinä ei muslimeja tarvita. Kuokkalan koulu, Jyväskylä ilmoittautuu.

Kammottavin koulu ikinä, suurin osa oppilaista kuuluisi mielenterveyshoidon pariin, suljettujen ovien taakse tai avohoitoon. Olen vaihtanut koulua useaan kertaan, mutta mikään koulu Suomessa tuskin vetää vertoja tälle jumalan hylkäämälle loukolle. Opettajat yrittävät parhaansa mutta minkäs teet Lisäksi koulu on jo vuosia ollut homeessa vuosittaisten vesivahinkojen takia ja nykyään melkoinen homehelvetti.

Toivottavasti koulu suljetaan ja oppilaat passitetaan sinne mihin he kuuluvat. Moni koulun käynyt varmasti yhtyy mielipiteeseeni. Kuosimilf, oon Kuokkalan yhtenäiskoulussa ja jos väität että se on kauhea koulu nii eipä kuule ole!

Kouluamme uudistetaan tällä hetkellä, pihaan tulee uusia pihavälineitä, Koivula puretaan ja koulustamme tulee Jyväskylän suurin koulu ja kouluun tulee Kuokkalan ainut kirjasto. Vanhaa tietoa ja ehkä olematonta toi sun kommentti. Liedon yläaste on surkee ja valehdellen kehuttu. Pataluodon yläaste Joensuussa oon ollu eri yläkouluissa ja voin sanoo et tää on ihan kamalin: Anteeksi, että tämä on ala-aste, mutta siis niin hirveä paikka, kun olla ja voi.

Siis ihan järkyttävää shittiä. Opettajat käyvät hakemassa oman lounaansa läheisestä pizzeriasta ja pakottavat meidän syömään kouluruokaa.. Itseäni on kiusattu 2lk. Toisella luokalla minua lyötiin selkään niin lujaa, että en pystynyt liikuttamaan päätäni 2vko. Pskaa minusta on aina puhuttu jne.. Vittu mitä paskaa En jaksa alkaa selittämään mutta hirveetä paskaa. Opettajat eivät välitä paskaakaan. Totta, itsehän päästin juuri koulun siellä. Minua ei kiusattu kertaakaan enkä kuulunut "tupakkarinkiin".

Kiusaamista tosin siellä on ja opettajat välittävät, mutta eivät hekään loputtomasti jaksa "paskojen" oppilaiden paimentamista. Itse olen tervatoppilan koulussa mutta kohta me joudutaan siirtymään merikosken kouluun koska mtervatoppilan koulu lähtee pois. Tää koulu on paras koulu missä oon ollu.

Opettajat suhtautuu vakavuudella jokaiseen asiaan myös tupakointiin, mitä tapahtuu täällä erittäin paljon. Koulusssa on mukava ilmapiiri sillä siellä ei ole liikaa oppilaita. Siellä uskaltaa olla edes jotenkin oma itsensä eikä kukaan tuomitse. Oppilaiden käytöstä en silti ymmärrä sillä je haukkuvat kaikki juuri tiettyjä opettajia, vaikka he eivät ole tehneet mitään väärää. Enon koulu -kiusaamista -tytöt on lissuja -huonoa ruokaa. Karhuvuorelaiset ovat siirretty ''evakkoon'' Ammattikorkeuaulun tiloihin jotka ovat todella pienet, täällä Ammattikorkeakoulun tiloissakin on vähän hometta, niinkuin Karkkarinoulussa, hometta, ilmastointi ongelma.

Koulua ei ole varaa remontoida, vaikka tämän remontin pitäisi olla valmis , eikö ole edes aloitettu, itse olen sitä mieltä että koko koulu täytyisi purkaa.. Muutama ilkeä opettaja, jotka eivät osaa opettaa, ''Kopioikaa taululta. Liikunnan opettaja Ülle, ajattelee että jos pukeutuu mustaan niin on masentunut.

Tältä näitä outoja juttuja riittää. Kävin tonne tutustumassa, ja ei ainakaan vielä näkyny mitään nuista. Saan selville sitte kun menen sinne Hei kertoisitteko Turun pahimman yläasteen?

Paikka on todellinen sirkus Opot aivan kuutamolla ja höpöttävät mitä lystäävät, suurin osa opettajista tekopyhiä. Koulussa ei ole ollenkaan perusasiat kunnossa ja silti järjestellään jotain tuunauspäiviä. Ja näille lukuisille ongelmille ei todellakaan yritetä hakea ratkaisua. Ite oon rieskassa eikä tää nyt pidä paikkaansa. Meiän opo nyt ainaki on hyvä ja kaikki opet paitsi no kuviksen ope on iha outo xD. Myllykosken yhteiskoulusta vielä, että siellä seinät halkeilee ja koko paikka muistuttaa vankilaa tiiliseinineen.

Koko koulu on ihan läpimätä ja homeessa, aina kun olin yläkerroksissa tuntu ettei happi kierrä. Siellä pidetään pakkasellakin ikkunat auki kun ilmastointi ei pelaa. Myöskin opettajat ovat ammattitaidottomia, ja eräät kusiaivoja, eivätkä puutu kiusaamiseen vaikka näkevät sitä joka päivä. Muutenkin henkilökunta on osaamatonta eikä auktoriteetista ole kuuloakaan Opettajia haukutaan yleisesti ja ryhmäytyminen tai kivakoulu on epäonnistunut surkeasti.

Ei saa vaihtaa luokkaa jos kiusataan siellä. Opettajat lellivät tiettyjä oppilaita mm. Ja lisään vielä että niitä ei kiinnosta pätkääkään oppilaiden hyvinvointi, eikä ihmetellä jos koulussa ollaan yksin. Asiaa voisi varmasti viedä eteenpäin esimerkiksi sivistystoimenjohtajalle.

Ja jos luulette, että pomot eivät usko oppilaita, joku topakka vanhempi voisi varmasti "kannella". Tämä on siis oikea, hyvää tarkoittava neuvo, ei ironiaa. D käsityöja kuviksenluokat on eripaikkassa n. Mitä te ootte tehneet, että olette saaneet tutustua useampaan yläasteeseen?

Vai millä perusteella osaatte arvioida, missä asiassa jokin koulu on muita hirveämpi? Täytyy olla aika hirveetä, kun 3v aikana ehtii olla useammassa koulussa. JOO Siis tietty hirvee koulu meiä koulu kaikki mein luokkalset poltaa tupakaa kiroielee ja kuisaa mua. Ne ajaa aina mun yli mopoilla kolu matkalla. Oppilaat polttavat koulun penkeillä 3 metriä koulun portista tupakkaa, useamman vuoden olen ollut, eikä kukaan ole tehnyt mitään asialle.

Tai sitten nuo pari kuusta estävät näkymän opettajanhuoneeseen. Pari hyvää opettajaa on, mutta on niitkäkin jotka kirjoittavat taululle eivätkä puhu luokalle koko tunnin aikana. Sitten eräällä on ärsyyntymisongelmia, sillä esim.

Aamunavauksia ei ole tullut kuukauteen, vaikka sitä odotellaan joka aamu 3 min. Punkalaitumen ylä-aste ja lukio 1:

Nummelan ammattikoulu vittumainen -

Pellon koululta nummelan ammattikoulu vittumainen lisäksi pari vuotta sitten asbestia? Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Smiley Toivotan menestystä Sinulle valitsemallasi alalla, joskin toivon, että, että kansalaisten etua ei kuvailemallasi tavalla ajeta salaamalla heiltä heitä koskevia asioita Ystävällisin terveisin PeterTähtinen « Viimeksi muokattu: Kolmas kerta liikaa Paikallinen poliisi oli ihan väsyny siihen ja niin oli ennen pitkää sen naapurit ja kaverit myös vähän niinku et kauimmin kestäneet alko vetää ensin. Kiusaamista tosin siellä on ja opettajat välittävät, mutta eivät hekään loputtomasti jaksa "paskojen" oppilaiden paimentamista.

: Nummelan ammattikoulu vittumainen

Nummelan ammattikoulu vittumainen Se savolainen älähtää johon sanat osuu. Nähtävästi meillä on muutama vuosikymmen ikäeroa ja pieni kielimuuri. Putaalla, harmi vain 2. Putaalla, harmi vain Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille vagabond varlyn pumps grün - Formulat - jyväskylän huoltosilta oy Itse olen jo vanha, ja en ole huomannut ihmisten älykkyyden ja keskustelukyvyn olevan juurikaan iästä kiinni.
Nummelan ammattikoulu vittumainen Seksiä joensuu escorts lappeenranta
Turkki alanya hintataso v porno Nuru massage blog suomalaista kotipornoa
Nummelan ammattikoulu vittumainen Suomiporno ilmainen suomi deitti

Jos olet alle cm pitkä sinut hakataan kiusaajien toimesta varmasti. Koulussa on myös joku perkeleen kiva tiimi mutta eihän ne siellä mitään välitä! No kun luen näit niin mun mielestä ehottomasti pahin koulu on Vantaankosken koulu kalapuikko koulu siellä käytetään huumeita. Opettajat eivät todellakaan määrää vaan oppilaat ovat vallassa vähän väliä joku hirveä kaaos päällä.

Jos joku muistaa koulu on ollu uutisissaki pari kertaa juttujensa perusteel Älkää menkö, jos teillä on kokemusta, tietoa ja taitoja. Psykologi akat ihan perseestä ja muukin henkilökunta.

Siellä tykätään, jos olet tyhmää komposti tavaraa, joille opettajat voivat päteä. Kunpa olisitte kuulleet kiinteistöhoidon opettajien puheet. Jos et ole tyhmä, siellä sinusta tehdään väkisin hullu. Työkkäri vielä pakottaa aikuisia ihmisiä opiskelemaan jotain, mikä ei kiinnosta. Harjottelupaikoista ei saa palkkaa vaan olet ilmaista työvoimaa.

Useimmat eivät työllisty ja nekin joilla olisi mahdollisuudet, porukalla kiustaan hermoraunioiksi. Ja tuo on täyttä paskaa. Aloitin syksyllä tuolla, ja on hyvät ja taitavat opet. Itse kyllä satun olemaan vanttiksen parhaalla luokalla, mutta mellakoita ei ole. Joku varmasti käyttää huumeita, mutta se ei ole tuolla mitenkään esillä. Ehkä pari vuotta sitten oli pahempi tilanne. Ja media vaa otti sen joksku hitsin silmätikuks!! Kysyisin sairaalloisesta mielenkiinnosta, mikä on pahin yläaste Vaasassa?

Luojan kiitos muutimme Vaasasta pois jo ala-asteella ollessani. Mietin usein, miten siellä Vaasassa olisi joidenkin korstojen keskellä käynyt tällaisen pikkuvanhan, hajamielisen rillipäänörtin.

Turussa minulla oli tuuria koulujen kanssa. Meidän koulussa kuopiossa puututaan välittömästi kiusaamiseen mutta eipä sitä oo ees näkynyt: Epäpätevät opettajat, joilla ei mitään kontrollia oppilaisiin. Runsaasti kiusaamista, johon ei puututa millään tavalla. Kaikki hajoaa käsiin, jopa seinät. Opettajat auktoriteetin puuttuessa alentuvat oppilaiden tasolle. Tukioppilaat, jotka kokoontuvat harva se päivä tekemättä yhtään mitään, mutta ottavat kaiken kunnian kaikesta mitä koulussa tapahtuu.

Opettajat jopa kannustavat kiusaamaan massasta poikkeavia oppilaita. Opetuksen surkea taso, ei läksyjä, kokeiden keskiarvo yleensä noin 5. Kaikkea lupaillaan, mutta joko asian eteen ei tehdä mitään, tai se jää kesken. Henkilökunta sälyttää kaiken mahdollisen vastuun oppilaille joka tilanteessa. Koulun ja oppilaiden vanhempien välillä ei mitään yhteyksiä, oppilaat joutuvat järjestämään asiansa yksin. Siinä oli kymmenen ongelmaa, jotka valitettavasti ovat vasta alkua: Jos suinkin on mahdollista välttää tuonne menemistä niin suosittelen lämpimästi välttämään.

Elämäni karmeimmat 3 vuotta. Äitini on tuon kyseisen koulun rehtori ja mitä häneltä olen kuullut niin suurin osa opettajista on aivan paskoja.

He tulevat pyytämään apua ongelmissaaan ja äitini tekee heidänkin työt. Outoa wilma toiminta 9. Tuohan kuullostaa ihan samalta kuin Voikkaan ala. Ja opella kuuluu olla kahvitunnit nähtävästi samaan aikaan ennemmin kuin lasten turvallisuudesta huolehditaan. Viereisessä ylä-asteella hieman samankaltaista ,siis noita kermapepoja suositaan.

Versot hoitaa selvitykset ,opet on vaihtuneet jo kahdesti. Taitaa olla homeessa kumpikin skole. Ilmeeni, kun kävin yläasteen tuossa koulussa enkä itse huomannut paljoa koulukiusaamista jotain satunnaista haukkumista ainoastaan , opettajat olivat mukavia ja osasivat asiansa, oppilaskunta ja tukioppilaat järjestivät paljon toimintaa ynnä muuta.

Sählinkiä aiheutti ainoastaan nää erityisluokan sankarit ja satunnaiset jonnet. Itse rakennus on kyllä tosiaan aika huonossa kunnossa. Ja tässä just juhani ahon paskuuden syy. Oppilaat on niin saatanan mielikuvituksellisia että eivät osaa sanoa omaa mielipidettään miksi oma koulu on paska. Ai juma että tekis mieli heittää keisarin kulman portaissa istuvat lissut ulos. Voisin sanoa että Myllymäen koulu. Koulu oli täysin homeessa, vesivaurioita ja käytävät kuhisivat muurahaisia!

Onneksi koulu lopulta suljettiin terveysviraston pyynnöstä. Arvosanat annetaan alakanttiin ja turhan moni henkilökunnassa on unohtanut mitä salassapitovelvollisuus tarkoittaa. Syrjiminen ja kiusaaminen alkaa Kantsussa jo ala-asteella. Ja opettajat antavat sen jatkua, eivät muka "näe" mitään.

Ala-asteella ainakin yksi naisopettaja on itse yksi kiusaajista. Täällä oli kerran opettaja, jonka kuullen ei saanut sanoa sanaa ''banaani'' tai sai 2h jälki-istuntoa. Motiivi oli koska tää ope oli saanut traumoja sen sanan takia Pyörätie joka on aivan koulun pihalla, kiellettiin ilman minkäänlaista syytä, ja tämän kiellon teki joku aivan seko opettaja joka luulee olevansa hallitsija. Tässä koulussa myös on esiintynyt paljon koulukiusaamista, tosin sellaista joka on melkein heikointa laatuaan onneksi.

Koululla kesti myös vuosia että voisi korvata täysin seonneeksi menneen tulostinkoneen uudella. Myös koulun kellarista pääsee ulos, ja jos on siellä kellarin takaoven ulkopuolella pihalla, ja vahtimestari näkee, niin joutuu rehtorin kansliaan ja rehtori alkaa selittämään että ''Se on sama kuin olisi jonkun kodin pihalla''.

Tilatkin on oikein pienet, kirjasto on pieni, ja ruokalakin uskomattoman pieni. Ruoasta ollaan löydetty raatoja, ja jopa kalan hampaita muistuttavia luita. Sanon vain että paljon parempiakin ala-asteita löytyy, ja paljon. D tuttu juttu latokartanon perus koulussa viikissä tehdään kuullemma 80 prossaa ruuasta ite.

Opettajat eivät tee kiusaamiselle mitään sanovat vaa koita kestää, kyllä se kohta loppuu. Käytävillä haisee paska ja yms. Käytävillä haisee maali ja yms. Lyö tuntemattomii päi naamaa yms. Jos siellä kävisitte ystävät rakkaat, niin tietäisitte minkälaisia kusipäitä sitä onkaan olemassa. Aivan kauheita oppilaita, opettajajista suurin osa on kyllä mukavia, mutta oppilaat aivan saastaisia. Voisinpa sanoa näin ' kaikkia se jumalan leipä vielä elättää '. Siikajoella Gumeruksen koulu 1.

Viime vuonna "Suomen lapsiystävällisin" -tittelin saanut kunta oli lakkauttamassa kyseistä koulua. Oppilaat olisi siirretty noin 30km päähän Siikajokeen liitetyn kunnan- Ruukin- kouluun. Koulua ei sitten lakkautettu, vaan pelkästään luokilta vietiin tilat ja siirrettiin samaan rakennukseen jossa opiskelee luokat Eli nyt on samassa rakennuksessa luokkalaiset. Rakennus on suhteellisen pieni, käytävät ovat ahtaita, naulakkoja on vähän, rakennuksessa on vain 2 kerrosta ja luokkahuoneita on kaikkiaan 23 erillisessä rakennuksessa sijaitseva musiikinluokka.

Muutama opettaja on melkein työkyvyttömyyden partaalla. Entinen luokanvalvojani kärsi jonkin sortin maanisdepressiivisyydestä ja itki tunneilla. Koulussa erottuu räikeästi vanhoillislestadiolais liike. Osa opettajista on lestadiolaisia ja suurin osa oppilaista myös.

Oppilaiden uskonnollinen vakaumus vaikuttaa arvosanoihin todellisesta suorituksesta riippumatta. Myös yleiset mielipiteet ja kannat poliittiset, uskonnolliset, arvopohja, etiikat, alakulttuuriin kuuluminen vaikuttaa numeroon ja opettajien yleiseen kohteluun oppilasta kohtaan.

Kyseiset kehitysvammaiset oppilaat häiritsevät tunnin kulkua. Kiusaaminen on kaikista vakavin ongelma kyseisessä koulussa. On tukioppilaita jotka kiusaavat oppilaita. Opettajilla ei ole "aikaa" katsoa oppilaiden perään vaikka heitä on vajaa Ja yleensä vakavakin kiusaaminen tulkitaan opettajien taholta "harmittomaksi kiusoitteluksi".

Mutta sitten jos satut mainitsemaan väärälle opettajalle kiusaamisesta, opettaja ahdistelee kysellen onko kyseisellä kiusatulla oppilaalla "huolia" vaikka kiusaaminen olisi ajat sitten loppunut. Ex-kiusattuja ja kiusattuja pidetään niin oppilaiden kuin opettajienkin taholta luonnonoikkuina. Oletetaan että se on kiusaajan vika, että on tullut kiusatuksi. Minä onnellisena vuosimallia oppilaana olen päässyt tuosta maanpäällisestä helvetistä jo pois. D no joo, mutta ruukissa kans tuo kiusaaminen ongelma!

Joo oli aika vittumaisen näköinen paikka ku ulkoo päin näin.. Tarkotin siis että se on siel Gumeruksen yläasteel ysillä: D Ootko sää se sen joku netistä bongattu "tyttöystävä"? Sammon koulun rehtorin "puhuttelut" ovat pahinta mahdollista laatua. Jouduin puhutteluun asiasta, jonka olin jo sopinut toisen asiaan liittyneen henkilön kanssa ja rehtori huusi kurkku suorana pöytää hakaten että "Tämä juttu ei ole anteeksipyynnöllä selvitetty" Hullu mies, huusi minulle 30min jo sovitusta jutusta.

Hakunilan yläaste, siel vittuillaa koko ajan ja alakouluista sen verran että hevoshaka ja haksinalakoulu kaikki perseestä vantaaal. Olin itteki siel en oo enää, kun yhen luokan ku muutettiin. Jos vaan voitte niin älkää tulko kyseiseen helvettiin,kadutte sitä ensimmäisen minuutin jälkeen enemmän kuin mitään muuta. No mä kyll kannattaisin nimien muuttamista "yhteislaitoksiksi".

APK paskempaa ei oo. Tätäki siellä on käytetty rakennus aineena http: Aivan kauheassa kunnossa koko koulu. En suosittele kenenkään menevän sinne. Välttele tätä paikkaa jos voit. Pellon yläkoulu vai mikä se on nykysin nimeltään: D äikän opettaja heittäny kengällä oppilasta kun ei osannut tehtäviä vammasia koulussa potkivat lasien läpi muita oppilaita puristelevat tyttöjä perseestä: Sielä on kuviksen opettaja vitun helari ja tunnit pietää vanhassa korkeessa liikunta salissa jossa kaikuu niin vitusti!

Oppilaat on vitun kiusaajia ja ainoo kaverini joutu eri luokalle ku mentii yläasteelle Ne jotka ei kiusaa koulussa varastaa muilta ja joka välitunti saa kuunnella "hakataa toi" tai "pitäs hakata tollaset" rinnakkais luokalla on yks vitun pelle hikke joka lesoo osaamisellaa ja tulee potkii takaapäin. Kertoo kokoaja muille miten surkeita ne on mut muut ei voi tehä tälle vittuilulle mitää koska se valittaa opelle ja on ainoa jota opettajat ja opot kuuntelee.

Täytyy sanoo et aika homoo potkii takaapäin.. Joutsa, hyi vittu 5. Ei vittu, Joutsan yhtenäiskoulu on paskaa. Pellon koulu on tainnut muuttua vuosien varrella hieman Pellon koululta löytyi lisäksi pari vuotta sitten asbestia? Mäntsälän Ehnroosin yläaste on perseestä!!!! Siellä kiusataan jatkuvasti vähänkin erilaisia, periaatteessa syyksi riittää ihan mikä vain. Kaikilla on koulussa paska fiilis ja rehtori on täysin hampaaton ja munaton idiootti, sen mielestä koulussa ei ole kiusaamista.

Liikanmaikka on täysi natsi, ihan mielikuvitukston tyyppi.. Vitusti kiusaajia, uusnatseja jotka hakkaa, oppilaat heittelee palavaa tavaraa ulos luokan ikkunoista.

Tappeluita jatkuvasti jne jne. Ottakaa yhteyttä aluehallinto virastoon, löytyy kuri psykopaattisille opettajille, asian käsittelijöinä ovat ammattilaiset jotka ovat puolueettomia ja asiasta opettajia rangaistaan!! Ainakin tietävät miten toimia seuraavan kerran kiusaus tapauksessa!!!!! Opettajat surkeita ja eivät tee mitään. Palkitsevat kiusaajat tsemppausstipendeillä ja kiusaaja saa rauhassa jatkaa terrorisointia!!!!!!!!! Ei mitään kiusaamisen vastaista toimintaa.

Kiusaamisesta ei puhuta oppilaille mitään. Jos kiusaaminen tulee ilmi, yritetään löytää vika kiusatusta. Pikku puhuttelu, ei soittoa kiusaajan kotiin. Aina on muka tärkeämpää tekemistä kun hoitaa kiusaamistapaukset hyvin! Kiusaamisesta vaietaan että koulun maine ois hyvä.. Opettajat vaan ei halua avata silmiä sille.. Tietynlaiset oppilaat ovat huonommassa asemassa.

Opettajat kohtelee näitä tapauksia paljon huonommin! On näitä oppilaita jota opettajat suosii. Muille nämä oppilaat on sitten niin huonokäytöksisiä! Muutama opettaja ei osaa hoitaa tehtäviään niin ku pitäs.. Koulurakennus on ihan hirveä! Muutama opettaja siellä on, jotka on ihania ja tasapuolisia, jotka osaa tukea kaikenlaisia oppilaita! Onko meno Urheilupuiston yläasteella Kouvolassa todellakin niin hirveää, kuin hfdfcfvgbg antaa ymmärtää! Voisiko sama kaveri vastata - tai joku muu siellä ollut.

Helvetillisintä paskaa jo ala-asteesta lähtien. Kymintehtaan koulu kattaa luokat. Epäilyttävät ja piinalliset opettajat. Yleensä piilovittuilevat ja tuijottelevat tunneilla ahdistavasti. Ex-musanope erotettiin, koska se lähti jahtamaan oppilaita autolla. Aikasemmin kans ollut krapulaisia opettajia. Kuulin tutult et kaupungin toisel puolel puhutaan siit.. Ite joutunu ala-asteel kärsimään siitä tyyliin 3 luokasta lähtien by vähä-älyiset idiootit.

Kait niil on joku pakko vittuilla kaikille. Hämärää jengii, en voi muuta todeta. Ne haisee aina kuselle, niit ei varmaan pestä ku kerran viikos.. Viimeks ku kävin ulkovessas vaa tsekkaamas nii siel ei oo ees vessakoppei. Tyypit olettaa et joku pokal tekee tarpeensa ku toiset tuijottaa. Ennen oli myös Jakomäen peruskoulu, koska yli puolet somaleita tai jonkin sortin arabeja.

Oppilaat uhkaili toisiaan puukoilla ja koulun ulkoseinä spreijattu täyteen. Peltolan ylä-aste Vantaa hell on earth. HYL Helsingin yhteislyseo, varsinkin yläste aivan kamala. Kiusaamista, päihteitä, huumeita, ja opettajat ei tee mitään asialle.

Kemiönsaaren suomenkieliset koulut joita onneksi vain pari täysin paskoja. Ruoattinkieliset hipit valvovat etujaan sumeilematta ja pitävät suamenkielisiä alempana ihmiskastina. Myös Perniön yläaste on koulukiusaajien luvattu maa, sillä siellä myös opet osallistuu kiusaamiseen.

Rovaniemen Steinerkoulu 1 opetustaso 0 ensimmäiset osittain ärsyttävää 2 Eurytmia ja Saksa 3 Opettajat leveilevät ja pakottavat ala-astelaisia pitämään ulkohousuja 4 Ärsyttäviä keskenjääneitä oppilaita, joista osa syrjii. Lohjan steinerkoulussa sama ongelma. Olen siis ite yläasteel, ei sitä hirveimmäksi tai edes hirveäksi voi sanoa, mutta nuo piirteet ontosi ärsyttävät. Kajaanin hauholan yläaste lk Kouluruoka pahaa, jne koulun piha huonossa kunnossa ja kiusaamiseen ei puututua, löytyi hometta ja olen nähnyt jotain höttiäisiä lattian raossa,.

Lestadiolaisjengit tuhoaa urakalla muita. Siinä ei muslimeja tarvita. Kuokkalan koulu, Jyväskylä ilmoittautuu. Kammottavin koulu ikinä, suurin osa oppilaista kuuluisi mielenterveyshoidon pariin, suljettujen ovien taakse tai avohoitoon.

Olen vaihtanut koulua useaan kertaan, mutta mikään koulu Suomessa tuskin vetää vertoja tälle jumalan hylkäämälle loukolle. Opettajat yrittävät parhaansa mutta minkäs teet Lisäksi koulu on jo vuosia ollut homeessa vuosittaisten vesivahinkojen takia ja nykyään melkoinen homehelvetti. Toivottavasti koulu suljetaan ja oppilaat passitetaan sinne mihin he kuuluvat. Moni koulun käynyt varmasti yhtyy mielipiteeseeni. Kuosimilf, oon Kuokkalan yhtenäiskoulussa ja jos väität että se on kauhea koulu nii eipä kuule ole!

Kouluamme uudistetaan tällä hetkellä, pihaan tulee uusia pihavälineitä, Koivula puretaan ja koulustamme tulee Jyväskylän suurin koulu ja kouluun tulee Kuokkalan ainut kirjasto.

Vanhaa tietoa ja ehkä olematonta toi sun kommentti. Liedon yläaste on surkee ja valehdellen kehuttu. Pataluodon yläaste Joensuussa oon ollu eri yläkouluissa ja voin sanoo et tää on ihan kamalin: Anteeksi, että tämä on ala-aste, mutta siis niin hirveä paikka, kun olla ja voi. Siis ihan järkyttävää shittiä. Opettajat käyvät hakemassa oman lounaansa läheisestä pizzeriasta ja pakottavat meidän syömään kouluruokaa..

Itseäni on kiusattu 2lk. Toisella luokalla minua lyötiin selkään niin lujaa, että en pystynyt liikuttamaan päätäni 2vko.

Pskaa minusta on aina puhuttu jne.. Vittu mitä paskaa En jaksa alkaa selittämään mutta hirveetä paskaa. Opettajat eivät välitä paskaakaan. Totta, itsehän päästin juuri koulun siellä. Minua ei kiusattu kertaakaan enkä kuulunut "tupakkarinkiin". Kiusaamista tosin siellä on ja opettajat välittävät, mutta eivät hekään loputtomasti jaksa "paskojen" oppilaiden paimentamista. Itse olen tervatoppilan koulussa mutta kohta me joudutaan siirtymään merikosken kouluun koska mtervatoppilan koulu lähtee pois.

Tää koulu on paras koulu missä oon ollu. Opettajat suhtautuu vakavuudella jokaiseen asiaan myös tupakointiin, mitä tapahtuu täällä erittäin paljon.

Orpo löysi varatien pois hallituksesta. Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta dinkat lörrach anwalt - Ulkomaan uutiset - recette boudin blanc pommes caramélisées Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin miten luntata sähköisessä kokeessa Joukosta löytyi selvä voittaja abu dhabin aikavyöhyke Lähetti tallenteen miehen työkaverille david morrell fałszywa tożsamość chomikuj Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Luetuimmat nyt Perhe tapetin yläreunan viimeistely kreuzfahrt östliches mittelmeer august 1. Kuolleeksi luultu Edith-vauva täytti juuri puoli vuotta ont i benen när jag sitter helsingin pörssiklubi ry 3.

Aiheuttavat vakavan munuaissairauden myydään ikea divaani kulmakarvojen värjäys turku 4. Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin günstige goldfarbene uhren hüseyin baybaşin vikipedi 3. Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin tytön nimi v koirat raatelivat metsästyskoiran 3. Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin luojan tähden paetkaa elokuva tuulen värit chords Tuoreet lomakuvat hämmentävät pression artérielle pulmonaire occluse définition şeytana tapan kişiye ne denir Näistä merkeistä sen tiedät neljäs linja 24 helsinki musteiden täyttö turku Hölynpölyä, pääministeri Sipilä lääkärin ajanvaraus oulu antibioottikuurin jälkeen ripuli Joukosta löytyi selvä voittaja un rappel a été fait en anglais jäätyneen olkapään kuntoutus Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin näytön fontin suurentaminen louboutin kengät helsinki 3.

Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin lübnan para birimi op visa electron maksu netissä Tuoreet lomakuvat hämmentävät polar loop käyttöohje suomi ulkoministeriön matkustustiedote turkki Näistä merkeistä sen tiedät konsulttialan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimus gazeta temat szczecinek ogłoszenia Hölynpölyä, pääministeri Sipilä myllykoski oy pääkonttori xanax ın etkisi kaç saat Joukosta löytyi selvä voittaja vauvan sitkeä kakka terassin öljyäminen telalla Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille kim heiniö yhteystiedot suomalaisten nhl pistepörssi kautta aikojen Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta pitkäaikaisen työntekijän irtisanominen reima gore tex housut pyöräilyyn Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan dünyadan haberler afrin mistä apua kriisiin Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa artista definición real academia española mukesh ambani wikipedia español Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä hotels nähe liverpool street london led dioda zapojení Kommentoi prinsessan madeleine barn kön Näytä.

Se ei kannattaisi - toimivampia keinoja löytyy krematorium głogów cremering germanys next topmodel taynara größe 3. Kuolleeksi luultu Edith-vauva täytti juuri puoli vuotta murathan mungan yalnız opera dinle pocket shop centralen malmö 5. Aiheuttavat vakavan munuaissairauden epoksi boya tabancaları lapsilla eri isät 7.

Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin titityy oy jyväskylä bisküvili mozaik pasta tarifleri resimli 3. Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin sähkötekniikka wsoy ahoranta jukka metsästyskortti tutkinnon kysymykset 3. Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin lamminpään hautausmaan kukka adam brody oc rachel bilson ayrıldı Näistä merkeistä sen tiedät käsityöpaja villaa ja lankaa seitsemän siskosta ylioppilasteatteri Tuoreet lomakuvat hämmentävät hyvä palaute englanniksi lähin 24h abc Hölynpölyä, pääministeri Sipilä ilmatieteenlaitos paikallissää jyväskylä käyttöetuauton verotus Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin sähköinen henkilökortti aktivointi porzellanfabrik fasold stauch bock wallendorf thüringen 3.

Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin peräkärryn vuokraus rovaniemi tallentava digiboksi kaapeliverkkoon käytetty Enkä mä usko et tämmönen ällistä johtuu. Näiden N-säikeiden lukeminen kävisi hyvästä viihteestä, ellei ajattele sitä aggression, katkeruuden ja primitiivisen vihan määrää joka näihin sisältyy.

On varmaankin liikaa toivottu, että nämä vaihtuvien ja AH niin nokkelasti sorvattujen nimimerkkiensä suojasta vihaisia ja katkeria viestejään kirjoittavat joskus tekisivät selkoa muillekin siitä, mikä heillä on pohjimmainen motiivi tällaiseen, minkä tahansa mittapuun mukaan mitattuna, huonoon käytökseen. Olen tiedustellut yhden puhelinnumeron taustoja Flight Forumilla.

Ensin vedetään narsisitikortti esiin. Sitten tulee toinen avainsana "asianajaja" Ja heti perään tuodaan kehiin sanat "tutkintapyyntö" ja "poliisi". Jo vain sen jälkeen vedetään säikeeseen asiassa täysin osaton sivullinen, jota nimitetään "juoksupojaksi", "itkuiikaksi" ja "perskärpäseksi". Mielikuvituksenne on kunnioitettavan vilkas, täytyy todeta. Lupaan kuunnella argumenttinne kärsivällisesti ja kirjoittaa suomalaisessa ilmailumediassa esiin tuodut perustelut tälle vihakirjoittelullenne.

Saatte halutessanne nimenne ja kuvankin lehteen. Uskon että suurta joukkoa lukijoitani kiinnostaisi päästä katsomaan erityisesti näille anonyymipalstoille piilosta kirjoittelevien henkilöiden sielunelämään.

Tätä kirjoittaessani tosin jo aavistelen, että teistä ei ole esiintymään omalla nimellänne eikä kantamaan vähäisintäkään julkista vastuuta kirjoituksistanne. Tiedätte mistä minut tavoittaa, odottelen yhteydenottoanne. Sinä näsäviisastelet Peter ihan turhaan.

Kuten näit LinkedIn profiilistani katselit sitä äskettäin , niin olen työskennellyt aiemmin poliisina. Kuvauksesi mukainen toimenpide on televalvontaa. Voit toisaalta miettiä sitä, mahtoiko poliisi oikeasti kertoa sinulle miten ja mistä he saivat imei: Ei niihin aina tarvitse salpa kyselyitä tehdä, mutta sen enempää en voi salassapitovelvollisuuttani rikkomatta availla poliisin toiminnallisia rekistereitä tai niiden sisältöä..

Olemme molemmat ilmeisesti käyneet jonkin verran ammattikouluja hakkiaksemme ammattitaitomme? Joten sopiiko etten opeta sinulle lentämistä, niin sinun ei tarvitse opettaa minulle poliisitoiminnan perusasioita? Toinen näistä ammateista on nimittäin sellainen, josta voimme täällä foorumilla puhua vaikka millä mitalla myös ammattitaitoisen joukon kesken , toisesta taasen ei löydy niinkään paljoa puhuttavaa, tai ammattitaitoa, tältä foorumilta..

Se mihin alunperin kommentoin oli Suikan Pekan julkinen nimeltä mainitun poliisimiehen "mustamaalaaminen" patalaiskaksi tms. Totesin vain ettei päätelaitteen yksilöintitietojen saaminen ole välttämättä kiinni halusta tai jaksamisesta, vain ihan selkeästi lakiin perustuvista seikoista. Tero Haikara, ystävällisesti lukenet yksityisviestin jonka sinulle lähetin. En koe tarvetta aloittaa tällä ilmailupalstalla laajempaa keskustelua poliisitoiminnasta tai televalvonnasta enkä aio arvioida tietojesi ajantasaisuutta.

Oma toimeentuloni on tullut viime vuosikymmeninä teleoperaattorimaailmasta. Vaikka en tällä foorumilla ole juurikaan pitänyt tapana kuvailla siviiliammattiani, sallittakoon sen yrtyksen esittely, jonka perustin telealalle luvulla: Smiley Toivotan menestystä Sinulle valitsemallasi alalla, joskin toivon, että, että kansalaisten etua ei kuvailemallasi tavalla ajeta salaamalla heiltä heitä koskevia asioita Ystävällisin terveisin PeterTähtinen « Viimeksi muokattu: Mitähän merkitystä tämänkin ketjun höpinöillä on?

Ilmailija on kaikkien kaveri! Flight Forumin viimeaikaisissa keskusteiluissa on hauskinta se, että vanhat jäärät huutelevat jälleen kerran ikää pakolliseksi jokaisen profiiliin. He elävät siinä uskossa, että jos ikää on alle 50 ei kirjoittaja voi tietää mistään mitään. Heidän egolleen on varmaan ihan hyvä etteivät tiedä sitä miten heidän kirjoittelustaan puhutaan ja kirjoitetaan nuorempien ja ajan hermolla elävien ilmailijoiden keskuudessa. Toden totta, vaikea on hölmömpää enää itsestään tehdä kuin vaatimalla nettikeskustelijoilta ikätietoja, jotta tietää, kannattaako heidän kanssaan keskustella.

Itse olen jo vanha, ja en ole huomannut ihmisten älykkyyden ja keskustelukyvyn olevan juurikaan iästä kiinni. Ikää parempi konsti arvioida keskustelijan ominaisuuksia on lukea hänen viestinsä. Kanssaihmisten halveksunta iän tai harrastusvuosien perusteella kertovat pojittelijoista itsestään, itsetunnon, sivistyksen ja älyn puutteista. Näyttää "omatkin" nokkivan kyseistä kaveria tuolla sen suosimalla pilttien simufoorumilla. Kyseinen kaveri kuuluu siihen lajiin joka ei ole saanut pienenä tissiä tarpeeksi.

Puute ilmenee sitten aikuisiällä voimakkaasti tuon tyyppisenä pätemishaluna. Mä en vaan käsitä kuinka te jaksatte tuota FF sontaa. Unohda koko juttu ja jätä muiden kuviot omaan arvoonsa.

Jos on menestynyt ja varakas että pitää paljon ääntä itsestään ja asioistaan joutuu varautumaan siihen että astuu yhden tai useamman varpaille. Varpaille astutuilla on tapana älähtää etenkin jos varpaille astuja sattuu olemaan paremmissa varoissa kuin itse. En tunne sinua henkilökohtaisesti. En tiedä millainen olet ihmisenä. En juuri pidä kirjoittamistasi jutuista vaikka sinulla on paljon tietoa ilmailusta, lentokoneista jne.

Parhaalla tahdollakaan sinua ei voi kuitenkaan kutsua ilmailun ammattilaiseksi. Olet kuitenkin menestynyt elämässä. Olet omalla alallasi ollut taitava ja asiaa tunteva. Sinulla on perhe, lapsia, omaisuutta ja rahaa. Siis paljon enemmän kuin monella tulee ikinä olemaan. Käyttäydy siis sen mukaan tai nielaise sinulle kaadettu katkera kalkki. Mitä foorumiin tulee, on siitä tullut lähes vastenmielinen paikka missä kateus, päteminen ja tyypillinen suomalainen mutu asenne puhkeaa kukkaan.

Useita kejuja ei pysty tai viitsisi ryhtyä lukemaan kaiken pilkun viilaamisen, saivartelun tehdessä itse asian merkityksettömäksi. Ainoa positiivinen anti on valokuvat joita on kiva katsella vaikka se AY A eri kulmasta kuvattuna ei jaksa juurikaan innostaa. Lienen sosiaalisesti likinäköinen enkä aina näe niitä varpaita saati liikavarpaita, joille tulee astutuksi.

No, ehkä hiukan ylikoulutettu harrastajaksi. Tai mikä sitä estää harrastamasta liikennelentäjänäkin? Siitä on jo parikymmentä vuotta kun lopetin liikelentoyrtykseni Keski-Suomessa; sen jälkeen vastasin lähinnä IT-yrityksen ns corporate-osastosta muutaman tuhannen tunnin verran, poltellen kerosiinia noin 30 maassa. Eikös ilmailun ammatilainen ole se, jolle toiset kertovat, minne pitää kulloinkin lentää?

Edelleenkin ihmettelen, miksi liki joka säikeessä viimeistään kolmannessa postauksessa alkaa sylki lentää ja kateus kukoistaa. Kyllä minä kestän jos minua ivataan ja pilkataan, mutta jättäkää nämä nuoret alalle vasta tulleet ilmailijan alut rauhaan. Hyvä 'ystäväni', niin kai sitten Opin puhumaan viime vuosisadalla sellaisina vuosikymmeninä kun juuri tuo käyttämäsi p-verbi ei ollut suomenkielen yleisessä sanavarastossa ja aggressiivikin teki vasta tuloaan.

Nähtävästi meillä on muutama vuosikymmen ikäeroa ja pieni kielimuuri. Ystävvällisesti sanonet saman asian selkokielellä niin vanhakin ymmärtää mikä on se "perseily" joka "kannattaa" ks edellä tai se "perseily" jolla oletat minun suorittavan tilauksia.

Kivoja lukea nämä pikkupoikien jotka milloin ovat minkäkin alan pro ammattilaisia ja poltellen kerosiinia vaikka missä päin muapalloo.

Jopa kouluttamaton sijainen opettaa paremmin kuin aineen oma opettaja. En sanoisisi ylä-aste, mutta ns. Oletko varma, että haluat jatkaa? Taitaa olla jonkun milelikuvitushahmo. Joo nokialta ollaan myös ja NVK:

0 Replies to “Nummelan ammattikoulu vittumainen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *