Perseeseen veto venäläiset naiset hakevat seuraa

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu 34 vuotias nainen ei kelpaa netissä ikäisilleen. Netissä lähestyvistä suurin osa on 40 ikäisiä miehiä. Baareissa lähestyy jopa 10 vuotta nuoremmat. Netissä ikä ei taida olla vain numeroita. Ikä karkoittaa saman ikäiset ja nuoremmat miehet Kuinka paljon olette käyneet treffeillä nettideittailun myötä ja missä ajassa?

Netissä ikä nimenomaan on vain numeroita, mutta pelkästään yhteen suuntaan. Eli puhun miehistä, jotka hakevat vain itseään nuorempaa, koska heidän mielestään ikä on vain numeroita. Tämä lienee jotain miesten logiikkaa, joka ei oikein naisille avaudu. Olet juuri näiden miesten "uhriksi" ilmeisesti joutunut. Jaa kyllä mulle 30 nainen kelpais mut ei naisille kelpaa. Olen 33v mies ja haen ikäistäni -5v mutta miksi kolmekymppiset sitten vain tutkailee profiiliani ja käyvät useinkin siellä mutta eivät kirjoita mitään?

Ne taas ketkä lähettää viestejä on v nirppanokat joiden seuraa en ikimaailmassa halua ja olenkin kohteliaasti esittänyt että kiitos ei kiitos.

Toinen ääripää on taas 40 naiset jotka voivottelee että "voi kun olisin nuorempi niin ottaisin sinut" ja plaaplaa. Joten kysynkin miksi se ikäiseni nainen ei lähesty minua minkäänlaisella viestillä tai jos kirjoitan heille on vastaus prosentti nolla? Samaa ongelmaa poden kun aloittaja. Aika jännä huomio Toi on muuten totta. En muista itsekään saaneeni ns. Kaikki ovat olleet joko alle kolmekymppisiä tai yli neljäkymppisiä. Itsekään en kovinkaan suurta ikäeroa halua. Minä olen 32 ja pitää varmaan lähteä nettideittimaailmaan, jos sieltä v naisen saa.

Netissä tuijotetaan lukuja muutenkin enemmän kuin oikeassa elämässä, kuten pituutta ja painoa esim..

Kohtaanto-ongelma nettideitissä senkuin paisuu. Ellet ole sitten harvinaisen komea ja rikas. Ei kai kukaan mies oikeasti halua ikäistään vanhempaa harppua.

Kymmenen vuotta itseään nuorempi lienee minimi vaatimus. Moni toki tyytyy siihen mitä saa. Ja todistelee tyytyväisyyttään vaikka täällä. Mutta se on valitettavasti p: Yli kolmekymppiset ja varsinkin yli 35 set naiset ovat yleensä sinkkuja hyvästä syystä. Ja sellaisiksi loppujen lopuksi myös päätyvät. Ainahan voi "vaatia" kaikenlaista Ikävä kyllä, olet huonon ikäinen deittimaailmaan.

Olet iältäsi sellainen, että et enää ehdi ensimmäiselle kierrokselle. Toisen kierroksen miehiä eli juuri noita yli nelikymppisiä et huoli. Itse ainakin sain kolmekymppisenä toisen kierroksen naisena oman kolmekymppisen hyvän miehen.

Itsekin 34 vuotta mittarissa olen törmännyt samaan ongelmaan. Olen huomannut, että eri treffipalveluissa liikkuu niin kuitenkin eri ikäisiä ihmisiä. Esimerkiksi täällä Suomi24 Treffisivustolla kohderyhmä on selkeästi nuorempaa. Kuitenkin muitakin treffipalveluja löytyy ilmaiseksi, mistä voi löytää paremmin oman ikäistä seuraa.

Oma suosikkini on tämä Suomen First Date, joka löytyy tämän lyhennetyn osoitteen takaa: Sivuston käyttösäännöissa sanotaan että tiedot maksuista löytyvät maksusivuilta. Maksusivuja vaan ei näytä olevan missään. En ainakaan itse löytänyt. Enkä ylipäätään halua maksaa deittailusta. Kyllä se on vain numeroita. Kaikenmoisilla treffeillä on käyty. Itse 26 ja vanhin deittikaveri ollut 33v. Itseasiassa vois sanoa, että tuon kyseisen naisen kanssa olisi voinut pitemmällekkin jatkaa, mutta homma hiipui sitten hänen puoleltaan..

Kynnys juttelemiseen voi toki olla korkeampi kun ikäero kasvaa, mutta jos muuten näyttää natsaavan niin mikäs siinä estämässä. Eihän tuossa ole edes kovin paljon ikäeroa, ainoastaan seitsemän vuotta. Jos suhtautumisesi on sama ikäeron ollessa 17 tai 27 vuotta, niin silloin voisit alkaa puhumaan siitä, että kyse on vain numeroista. Mullakin oli hakuehdoissa joko 33v. Onneksi tärppäsi haarukan sisältä, eikä tarvinnut tyytyä vastenmieliseen vuotiaaseen naiseen.

Itsekään en ole onneksi vuotias, vaan pari vuotta vanhempi. Numeroita ei voi muuttaa, ne ovat mitä ne ovat. Henkilökohtaisesti en usko, että jos on kovin suuri ikäero, niin se toimisi vaikka kuinka alkuun olisi uskomus siitä, että tässä ollaan sielunkumppaneita, eikä ikäero vaikuta.

Sen sijaan, kritisoin sitä, ja kritisoinkin kunnolla, tervetuloa tästä asiasta minut haukkumaan, mutta kritisoinpa silti. Jokainen meistä on varustettu tietyillä geeneillä, ja joillakin käy, nimitettäköön sitä sitten vaikka lahjaksi, geenipooli arvonnassa lottovoitto. Eli saa geenit, joiden ansiosta säilyy huomattavasti pidemmän aikaa, huomattavasti nuoremman näköisenä kuin jos otetaan ihmisistä keskiverto-otos. Ja kyllä, nainenkin voi saada tuon "lahjan". Toki se ei ole ikuisesti pysyvä, ennenpitkää aika saavuttaa kyllä kaikki.

Ihmistä, jota aika ei lopulta saisi kiinni, ei olekaan. Tässä geenipooli arvonnassa lottovoiton saanut vuotias nainen voi näyttää jopa vuotta itseään nuoremmalta. Eikä niin, että hän itse sen kuvittelisi, vaan että ympäristö kautta linjan määrittelee hänet aivan eri-ikäiseksi kuin hän todellisuudessa on. Sitten ovat nämä miehet, jotka täälläkin kovaäänisesti huutavat sitä, miten naiset "rupsahtavat" niin aikaisin, että näyttävät mummoilta ikäisensä miehen rinnalla.

No, minä annan nyt palautteen toisin päin. Minä olen saanut sen "lahjan", joskus se voi olla kirouskin, että olen tuo nuorelta näyttävä nainen. Ilman että minulla on mitään tarvetta leikkiä "ikuisesti nuorta pissistä. Ja miehet, te jotka huutelette, te näytätte vanhoilta. Sen verran voin kääntää tämän kuvion myös toisinpäin, että varmasti täytyy olla myös miehiä, jotka tässä geenien jaossa saavat sen "lottovoiton", näin kärjistettynä.

Ja sen miehen minä haluaisin löytää En halua nuorempaa miestä, haluaisin oman ikäiseni. Mutta en haluaisi, että ikäeroamme pidettäisiin tosi isona, ja että hän näyttäisi rumasti sanottuna "vanhalta äijältä". Nyt kirjoitan hieman kärjistäen, koska olen todella kyllästynyt miesten stereotypiakäsityksiin.

Niin naurettavalta kuin se saattaa näyttääkin yhdistettynä tähän tekstin sisältöön, en ole pinnallinen, en ole tyhmä, päinvastoin. Toivomuksenani olisi löytää itseni kaltainen mies, ei kuulla nuoremmilta miten "ikä on vain numeroita" vaikka se kaunis ajatus onkin. Enkä halua kuulla "eihän se ikäero haittaa mitään, kun ei sitä edes kukaan tiedä, kun näytät niin nuorelta," Mutta minä tiedän, ja se riitää.

Joten mistä löydän miespuolisen itseni? En tarkoita, että hänen pitäisi olla juuri samanlainen kuin minä, en haluaisi peilikuvaa itsestäni, miespuolistakaan. Mutta haluaisin oman ikäiseni, kuitenkin edelleen nuoren näköisen, ja "aikuiseksi" kasvaneen, mutta ei kaavoihin kangistunutta, impulsiivisia kokemuksia välttelevää tyyppiä.

Vaan yhä vielä elämän eri mahdollisuuksille avoimen, kesksutelutaitoisen, viisaan miehen. Miehen, joka uskaltaa antaa mennä kun on se hetki, ja joka pystyy ottamaan vastuuta elämästä kun on sen aika.

Mutta taitaapa olla mahdoton kyseistä miestä löytää???? Pointsit Buko-siteerauksesta "Vanhan likaisen miehen". Ekaksi se, että iso ikäero toimii meillä. Toiminut jo viidettä vuotta. Ulkonäöstä sen verran, että hän on kaunis, minä en.

En ole kuitenkaan se "vanha äijä" sillä tavalla, miten sinä sen ilmeisesti tarkoitat. En ole puolikalju pappafarkuissa katuja laahustava ennenaikojaan luovuttanut perusjorma. En myöskään kuvittele olevani mitään ihmeellistä. Tiedän rajoitteeni, mutta tiedän myös hyvät puoleni ja itseluottamusta riittää tällä kokemuksella. Ja mikään einstein ei tarvitse olla tajutakseen mikä on fiksua ja mikä ei. Noilla olen pärjännyt hyvin.

Antaa mennä- jutuista kait suurin on ollut 4kk ulkomailla asuminen viime vuonna. Tai autolla ajo Skotlannin ympäri siis vas. Ja olen ihan tavallinen työläinen Kysymys on valinnoista, mihin rahansa haluaa sijoitttaa, tai haluaako pihtailla loputtomasti. Ollaan ehditty vaikka mitä tänä aikana. Naiseni on yrittänyt eronsa jälkeen nuorempien kanssa, rikkaampien kanssa etc.

Ja kas kummaa, emme ole samanlaisia. Miten kauan ihmisen pitää elää ymmärtääkseen ettei toisen tarvitse olla kopio itsestä!?? Tai, ettei ikäeron lopultakaan tarvitse merkitä mitään. Aina kun luo itselleen listan siitä mitä kaikkea toisen pitää olla mennään hevonkuusikkoon. Se osoittaa jopa sen, miten lapsellisesta ja kehittymättömästä ihmisestä on kysymys. Tulee väistämättä mieleen teini. Niin ja emme tavanneet netissä Ja tämä on luultavasti yksi merkittävä syy siihen, miksi nettideitit eivät kovin hyvin toimi.

Täällä on pakko laittaa niitä kriteerejä, ellei ole valmis tsekkaamaan kymmeniätuhansia profiileja läpi. Kenen aika, energia ja mielenkiinto riittää moiseen? Itse en toistaiseksi ole proffilia tehnyt, tuntuu jotenkin niin keinotekoiselta ja vaikealta koko touhu.

Aina joskus löytyy se yksi viidestätuhannesta joka poikkeaa keskiverrosta. Siis nainen joka on kuosissa myös kypsemmällä iällä. Itse miehenä jota on aina pidetty ainakin 10v nuorempana kuin oikeasti on, olen todennut netin olevan haastavamman paikan kuin tosielämän livetapaamisten. Rajallinen vapaa-aika vain on johtanut etsintään netin kautta. Kun mies on yli 35v ei naiset enää käy profiilissa kun kaikki hakee vuotiaita.

Tuo 5 vuoden sektori on niin helppo. Kun täytät 36, niin kuulut vuotiaiden joukkoon. Siksi kannattaakin valehdella iäksi 35v. Mistä muusta valehtelet sen lisäksi? Netti on netti, vaikka voissa paistas.

Kun joku keksi tuon fraasin numeroista, niin sitä apinoidaan sitten joukolla. Olen kirjoittanut ikäisilleni naisille mutta eipä sieltä vastauksia juuri tule. Puhumattakaan siitä että nämä "syrjityt" 34 vuotiaat naiset ottaisivat oma-aloitteisesti yhteyttä. Miksi aina valitetaan kuinka vääriä ne lähestyvät miehet ovat kun naisilla on itsekin mahdollisuus tehdä vastaava liike haluamaansa suuntaan?

Yhteyden otot on tulleet nuoremmilta miehiltä kuin oman ikäisiltänikin. Kuvia on vaihdeltu, nuoremmat on jatkaneet kirjoittelua ja ehdottaneet tapaamistakin kuvan lähettämisen jälkeenkin, mitäs on "oman" ikäiset tehneet, viestittely loppui lähes heti ja ilman sen kummemmin kertomatta syytä. Sitten oma lukunsa on nämä naimisissa tai muussa parisuhteessa olevat, he kyllä hauaisivat viestitellä ja tavata. Mistä ihmiset baarissa sen iän näkee? Itse olen 34v mutta perjantaina sain olla 26v Se on todellakin vaan numeroita kuhan kaksi ihmistä päätyy yhteen.

Netissä vaan pitää jotkut rajat laittaa ja niihin omiin rajoihin tuntuu ihmiset jäävän kiinni. Itse taisin hakea rajoissa. Tosin päädyin treffeille haarukalla suurin osa oli mukavia ihmisiä ja sai vietettyä hauskoja treffejä. Mahdollisuutta pitempäänkiin tapailuun olisi ollut monen ikäisen kanssa Naiset valitsee miehen eikä mies valitse naista kumppanikseen. Sillä iällä tuskin on merkitystä kun ulkonäkö on kaikkein tärkein asia naisille. Ei, vaan ikä tulee ensin. Samaa ikäluokkaa oleva, on samoilla linjoilla ajatusmaailmaltaan.

Eikös sen valinnan pidä olla yhteinen, eikä niin että nainen valkkaa kenet ottaa. Jos mies ei pidä minusta, niin miten minä hänet valitsen. Mies näyttää yleisesti ottaen suurimmalle osalle naisista vihreää valoa kuka vähänkään osoittaa kiinnostusta häntä kohtaan. Jos harvoin nainen ei saa sitä ketä haluaa on varmasti miehellä just joku toinen tarjolla.

Muuten yksikään ei kieltäydy "pesästä" jos tarjolla on. Siinä ei ikäerot puhu mitään. Tässä ei puhuta panemisesta, vaan parisuhteesta. Piparihan varmasti kelpaa lähes aina tarjottaessa, parisuhde ei. En muuten näytä vihreää kenelle tahansa.

Ja panemaan en ala jos ei tyyppi kiinnosta. Tähän ikään huomannut että jos ei seksi toimi, ei toimi muukaan. Se on tärkein kriteeri. Nuoret miehet taas ovat huomanneet, että baareissa yli kolmekymppisiltä naisilta saa kaikista helpoimmin toosaa. Saahan sitä haluta, mutta eivät kelpaa sille kymmenen vuotta nuoremmalle. Nykyisin on meneillään globaalit parisuhdemarkkinat. Ulkomailla on täysin normaalia, että parisuhteessa nainen on huomattavasti nuorempi kuin mies. Huomattavasti nuorempi nainen on lähes jokaisen miehen ykkösvaatimus erityisesti 30 ikäluokassa ja siitä ylöspäin ja jos Suomesta ei löydy huomattavasti nuorempaa naista niin sitten sellainen hommataan ulkomailta.

Ihan vapaasti saavat mennä hakemaan ulkomailta niitä merkittävästi nuorempia. Aika reilusti pisteet laskevat miehellä, joka thaivenakkovirokkihuoran käy hakemassa itselleen. Työkaverit naureskelevat ja uskottavuus on mennyttä. Naiset puolestaan halveksivat miestä tämän hakiessa itselleen seksiorjan.

Edelleenkin ylivoimainen valtaosa liitoista solmitaan noin kahden vuoden ikäerolla. Siinä ei parane puhua "merkittävästi" nuoremmasta. Minusta naisena on erittäin ikävää, kun nainen nimittelee muita naisia huoriksi. Jos mies haluaa hakea naisen ulkomailta niin hakekoon, ei se ole keneltäkään pois, ei ainakaan minulta, koska meistä kahdesta ei olisi paria voinut tulla muutenkaan haen itse miestä, jolla on täysin erilainen arvomaailma.

Monikulttuuriset parit tekevät muutenkin hyvää Suomelle, ei pelkästään geeniperimän rikastumisen vuoksi vaan se myös vähentää rasismia. Vaikea kuvitella, että mies joka hakee itselleen vaimon ulkomailta, olisi samaan aikaan rasistina huutamassa, ettei Suomeen saa päästää ulkomaalaisia: Sekään ei ole minun juttuni, mutta suon sen toki muille. Venäläiset naiset ovat "high maintenance", ystäväpiiriini kuuluu niin venäläisiä kuin virolaisiakin.

Yksikään heistä ei ole huora. Heidän suhtautumisensa avioliittoon ja materiaan on erilaista kuin meillä suomalaisilla, mutta se ei tee heistä huoria. Venäläinen nainen odottaa lahjoja, sitä että mies maksaa ja tarjoaa matkoja, kauneudenhoitopalveluja, päivällisiä, merkkivaatteita jne ja vastapainoksi käyttää itse paljon aikaa ulkonäköönsä ja "kulissien" ylläpitämiseen.

Kun yksi uhreista valitti, että ei ollut saanut luvattuja rahoja, Antoine antoi naiselle kaksi vaihtoehtoa. Muuten Antoine julkaisisi aikaisemmin kuvatun videon. Antoine sai perjantaina päättyneessä oikeudenkäynnissä 10 vuoden vankilatuomion. Hänen pitää myös maksaa korvauksia uhreilleen. Korvausten määrä selviää myöhemmin. Sara Forsberg pyytää apua: Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin. Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta.

Amirkhani tiputettiin kaksi kertaa mattoon - nappasi silti yllätysvoiton UFC: Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla. Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan. Aki Samuli julkaisi karun kuvan yleisestä vessasta - suomii suomalaisten käytöstapoja: Ari Vatanen ja arvostettu F1-toimittaja hämillään Räikköseen liittyvistä huhuista - Alonson puheet osoittavat Jäämiehen rohkeuden: Onko tässä Haluatko Miljonääriksi -ohjelman kaikkien aikojen kiusallisin hetki?

Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin. Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään. Autojen piilotetut ominaisuudet - tiesitkö nämä? Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen. Mitä tapahtui povipommi Katie Pricen kasvoille? Ajatko suhdettasi kohti eroa? Näistä merkeistä sen tiedät. Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen.

Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa. Yllätysvoiton ottanut Makwan Amirkhani kertoi suorassa lähetyksessä ystävänsä sekopäisestä tempusta: Opettajalta tyly vastaus Trumpille - palautti kirjeen virheet korjattuna. Joukosta löytyi selvä voittaja. Amirkhani kertoi jäätelöepisodista vastustajan kanssa ottelupäivänä: Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän. Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille.

Makwan Amirkhani lyötiin nyrkillä kaksi kertaa mattoon - latasi melkoisen kommentin: Syytteen saanut hissiyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaari Kittilä-vyyhdistä: Nämä kysymykset paljastavat, minkälainen työnhakija on - osaatko vastata oikein?

Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu. Suomen lippu täyttää sata vuotta - tänään liputetaan koko maassa. Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa. Nainen ymmärsi tärkeän asian siskonsa kuolinvuoteella: Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan.

Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa. Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta. Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut? Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä. Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä.

Nyt puhuu Liverpoolin maalivahti - itki ja pyysi anteeksi kaikilta: Suomen lippu täyttää sata vuotta - tänään liputetaan koko maassa - Kotimaan uutiset - Horoskooppi - Horoskooppi - Hallitusneuvotteluiden kariutuminen aiheutti poliittisen kriisin Italiassa - populistijohtaja vaatii presidentille virkarikossyytettä - Ulkomaan uutiset - Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta - Ulkomaan uutiset - Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään - Viihdeuutiset - Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin - Mestarien liiga - Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan - Viihdeuutiset - Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan - Kamppailulajit - Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta - Viihdeuutiset - Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla - Formulat - Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä - Kuninkaalliset - Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille - Formulat - Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta - Digiuutiset - Monacon GP on maailman tehokkain unilääke - legendaarinen F1-kisa petti taas ne vähäisetkin odotukset - Formulat - Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen - Kotimaan uutiset - Mies jäi takapuolestaan jumiin leikkipuiston keinuun Englannissa - palokunta joutui irrottamaan - Ulkomaan uutiset - Bottaksen paine ei saanut Jäämiestä sulamaan - Räikkönen kertoi kruisailleensa maaliin: Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin - Ulkomaan uutiset - Meneekö tämä jo yli?

Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa - Viihdeuutiset - Chris Froome polki Italian ympäriajon voittoon - Muut lajit - Keihään superlupaus Oliver Helander loksautti leuat - Tero Pitkämäki katsoi videoita ja teki huiman arvion: Joukosta löytyi selvä voittaja - Digiuutiset - Sähköpyörällä ajetaan punaisia päin ja joudutaan onnettomuuksiin - tankokaahari on hyvin koulutettu nelikymppinen - Terveysuutiset - Nähdäänkö Salah sittenkin MM-kisoissa?

Lääkäri optimistinen diagnoosin jälkeen - Jalkapallo - Orpo löysi varatien pois hallituksesta - Pääkirjoitus - Mäntyharjun kemikaalivuodon ympäristötuhoista uutta tietoa - ennuste: Ricciardo voitti Monacon trillerin - Räikkönen ja Bottas jäivät palkintopallin ulkopuolelle - Formulat - Kyyneliin murtunut Liverpool-maalivahti julkaisi riipaisevan viestin: Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan - Ulkomaan uutiset - Hölynpölyä, pääministeri Sipilä - Politiikka - Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa - Matkajutut - Ranskan avoimet alkoi yllätyksellä: Venus Williams putosi heti avauskierroksella - Muut lajit - Kimi Räikkönen oli täysin tympääntynyt C Moren haastattelussa: Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu - Kotimaan uutiset - Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä - Formulat - Tuoreet lomakuvat hämmentävät - Viihdeuutiset - Saksan valtavasta huvipuistopalosta miljoonavahingot - laitteita rikki, Skandinavia-alue suljettu, palomiehiä loukkaantui - Ulkomaan uutiset - Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä - Kotimaan uutiset - Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon - Politiikka - Kruununprinsessa Maryn tyrmäävä paljettiluomus varasti huomion kuninkaallisia vilisevissä juhlissa: Älykaiutin kuunteli avioparin yksityiskeskustelun: Lähetti tallenteen miehen työkaverille - Digiuutiset - IL seurasi Monacon GP: Raju törmäys viimeisillä kierroksilla - Ricciardo voitti suvereenisti, Kimi Räikkönen neljäs - Formulat - Itävallan liittokansleri haluaa, että laittomat siirtolaiset pysäytetään jo Pohjois-Afrikassa - Ulkomaan uutiset - Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan - Kotimaan uutiset - Harva ulkomailla opiskeleva haluaa palata Suomeen: Räikkönen piiskasi radiossa vauhtia talliinsa - Ferrari vitkutteli varikkopysähdyksen kanssa: Orlando Bloomin nakuilu sekoitti internetin vuonna - nyt tekee sen taas: Jalkapalloilijan epäillään ampuneen itsensä ja ex-tyttöystävänsä - Jalkapallo - Oletko nähnyt tätä avaimenperää tai asua?

Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla - Kotimaan uutiset - Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin - TV ja leffat - Espanja pelasti yli siirtolaista Välimereltä - Ulkomaan uutiset - Salahin telominen ei ollut ainoa koiruus Ramosilta - iski Liverpool-maalivahtia törkeällä tavalla - Mestarien liiga - Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen - Viihdeuutiset - Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa - Ulkomaan uutiset - Makwan Amirkhanin keskisormi on taktiikkaa - Kamppailulajit - Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta - Streetstyle - Maakuntavaalit lykkääntyvät - Politiikka - Kolme ukrainalaissotilasta kuoli lauantaina - Sota Ukrainassa jatkuu viidettä vuotta - Ulkomaan uutiset - Sampo Kaulanen suivaantui pelifirmoihin liittyvistä mainostamis-syytöksistä: Pesäpalloilija Sara-Ella Kemppaisella on rituaali, josta hän ei kentällä luovu - tuoreella ylioppilaalla siintää haaveissa SM-mitali - Pesäpallo - Mika Häkkinen puhuu elämästään Monacossa: Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä - Terveysuutiset - Kuopiossa poltettiin 10 historiallista venevajaa - poliisi pyytää vihjeitä tuhopolttajasta - Kotimaan uutiset - Venäjän hallinto ja tarkkailujärjestö antavat ristiriitaisia tietoja menehtyneiden venäläissotilaiden määrästä Syyriassa - Ulkomaan uutiset - Duudsonit-Jukan poika on kuin ilmetty isänsä, poseeraavat lähes identtisissä vaatteissa: Tulevaisuudessa hän saa olla mikä haluaa - Viihdeuutiset - Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään - Formulat - Englantilaiselta alasarjaseuralta tyly pila Liverpoolin maalivahdista: Vihreät haluaa äänioikeuden jo vuotiaille ja päivähoito-oikeuden kaikille lapsille - Politiikka - Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli seuraajaa - Viihdeuutiset - Hugo Engbom aneli vaimoaan myymään kaiken, minkä irti saa, jotta hän selviäisi sisällissodan pahimmasta vankileirihelvetistä - turhaan - Kotimaan uutiset - Likaista ja härskiä touhua: Joukkueellinen moukarimiehiä on kärähtänyt suomalaismestarin uran aikana: Suomalaisyritys kehitti jotain, mitä muut eivät olleet keksineet: Uuden Netflix-sarjan tähti suututti Donald Trumpin: Joudutko pitämään puheen kesän juhlissa?

Älä panikoi - näin selviydyt siitä - Pinnalla - Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa - Asumisartikkelit - Linda Line -laivayhtiö konkurssiin - Katamaraaniyhteys Helsingin ja Tallinnan välillä loppui jo marraskuussa - Ulkomaan uutiset - Pasi Rautiainen haukkui Liverpoolin itkevän maalivahdin täysin lyttyyn: Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan - Muoti - Kylpyläparatiisi Viron pisimmällä rannalla - Viro - Kun uusi alkoholilaki tuli voimaan, suomalaiset joivat miljoonia litroja enemmän kuin edelliskuussa - lonkeron myynti suorastaan räjähti - Kotimaan uutiset - Näyttelijä Russell Brand pitää perheenisänä olemista raskaampana kuin vanhaa huumeiden täyttämää bile- elämäänsä - Viihdeuutiset - Ida, 33, jätti sokerin - ulkonäkö muuttui kokonaan - Terveysuutiset - Puukkomiehen pakomatka herätti kauhua idyllisessä lähiössä - varasti lapion ja pakeni pihojen poikki: Armoton arvio Makwan Amirkhanin edellisestä esityksestä: Levottomuudet Gazan kaistaleella jatkuvat - Jälleen kuolonuhreja Palestiinan puolella - Ulkomaan uutiset - Lukijat kertovat, miten he pääsivät eroon muurahaisista: Vesantojärvestä löytyi vainaja - kyseessä kadonneeksi ilmoitettu vesantolaismies - Kotimaan uutiset - Muistatko tätä vuosikymmenten takaista Jukka Rasilan tekemää hämmentävää sketsiä?

Suomea rajumpi aktiivimalli, työaika pitenee ja potkut saa entistä helpommin - Politiikka - Alberto-myrsky lähestyy Yhdysvaltoja - Viranomaiset kehottavat alueen asukkaita varautumaan rankkasateisiin ja tulviin - Ulkomaan uutiset - Minna Kuukka muistelee karua puhelua kesken lähetyksen: Espoolainen Markus, 24, menetti näkönsä mystisesti muutamassa vuodessa: Ravintoloiden tehovalvonta Pohjois-Savossa paljasti huumeiden katukauppaa ja pimeää työvoimaa - Kotimaan uutiset - Ei voi olla totta!

Ihmissalakuljettajat tulittivat pakenevia siirtolaisia Libyassa - Ulkomaan uutiset - Selviytyjien rankin kausi alkaa tänään - TV ja leffat - Nainen yritti saada mustamaalaamalla hoitajat toistensa kimppuun - puhui omasta kuolleesta äidistään rujosti - Kotimaan uutiset - Kohuotsikot saivat Susanna Kosken ärsyyntymään: Todellakin maailman helpoin kakku - suklaan ja popcornin ydistelmä ei voi olla huono - Ruoka-artikkelit - Asuntosijoittaja voi nostaa vuokratuloja jopa verottomasti - verokarhu hyväksyy - Kotimaan uutiset - Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä - Viihdeuutiset - Hollannissa kasvatetaan laitonta kannabista 2,3 miljardilla eurolla oletettua enemmän - voi korottaa maan EU-jäsenmaksua - Ulkomaan uutiset - Hanna Pakarinen sai pojan - julkaisi hellyttävän kuvan sairaalasta:

0 Replies to “Perseeseen veto venäläiset naiset hakevat seuraa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *