And woman bdsm suomi

and woman bdsm suomi

Nyt vuonna kovinkaan moni suomalainen ei enää ajattele satunnaisten sitomisleikkien olevan merkki sairaudesta. Kyse ei enää ole marginaali-ilmiöstä vaan seksin harrastamisen tavoista, jotka ovat osa monien kokeilunhaluisten suomalaistenkin seksielämää.

Sidontaa opetellaan erilaisissa workshopissa tai YouTubesta ja jokaisen erotiikkaliikkeen valikoimista löytyy Fifty Shades of Greyn nimellä myytäviä silmälappuja, piiskoja, käsirautoja ja muuta vastaavaa. Kirjalle ja sen toimittaneelle lesboyhteisölle löytyy jopa omat Wikipedia-sivut, mikä kertonee paljon kirjan ja sen tuottaneen yhteisön edelläkävijyydestä. En yhtään tiedä, onko Suomessa koskaan ollut vastaavanlaista vain naisille suunnattua toimintaa, mutta epäilen ettei ole.

Vinkkaa kuitenkin, hyvä lukija, jos jonkun sellaisen tiedät. BDSM on laaja kattotermi, joten sen alle mahtuu paljon seksissä tehtäviä aktiviteetteja ja aiheesta voisikin tuottaa varmaankin lähes rajattoman määrän tekstiä. Käyn tässä blogissa läpi vain perusasiat, jotta aiheeseen ensimmäistä kertaa tutustuva saa riittävät perustiedot. Mikäli aihe kiinnostaa enemmänkin, suosittelen hakemaan lisätietoa esimerkiksi Tristan Taorminon kehutusta 50 Shades of Kink -kirjasta.

En itse omista sitä, mutta jos hankkisin jonkun oppaan aiheesta, Taorminon kirja olisi hankintalistan ensimmäinen sellainen. He voivat myös vaihdella rooleja keskenään. Henkilö voi toteuttaa taipumustaan yksittäisissä ns. BDSM-yhteisöt toivottavatkin usein tervetulleiksi joukkoonsa kaikenlaiset ei-normatiivisista asioista kiinnostuneet henkilöt, ristiinpukeutujat, fetisistit, kehonmuokkaajat ja muut vastaavat. Väkivallasta BDSM eroaa siten, että aktiviteetit ovat kontrolloituja, harkittuja ja molempien osapuolten hyväksymiä.

Alistumisesta nauttiva henkilö jota kutsutaan subiksi määrää sen kuinka paljon ja mitä hänelle tehdään. Alistajan jota kutsutaan dominaksi, jos hän on nainen, tai masteriksi, jos hän on mies tehtävä on noudattaa alistujan tahtoa.

Henkilöä, joka pitää sekä alistumisesta, että alistamisesta ja vaihtelee rooleja niiden mukaan, kutsutaan switchiksi. Käytössä on usein niin sanottu turvasana eli jokin ennalta sovittu sana, jonka lausuttuaan alistuja voi lopettaa toiminnan. Turvasana voi myös olla moniportainen, jolloin yksi sana antaa luvan toiminnan jatkamiseen, toinen sen keskeyttämiseen ja kolmas lopettaa sen välittömästi.

Jos alistujalla on käytössään suukapula, voidaan käyttää turvaelettäkin. Englanninkielisissä BDSM-piireissä käytetään kahta lyhennettä: Sopimus voi olla myös kirjallinen tilanteissa, joissa BDSM: Niin kuin kaikki seksin harrastajat eivät tee kaikkia seksiksi laskettuja asioita. Jotkut BDSM-harrastajat ovat kiinnostuneita esimerkiksi pelkästä hellästä ja hallitusta sitomisesta, jotkut hakevat mielihyvää voimakkaastakin kivusta, ja tilanteista joista jää jälkiä kehoon.

Siksi, että BDSM vaatii valtavasti luottamusta omaan kumppaniin. Tilanteet keskustellaan ja järjestetään aina etukäteen yksityiskohtaisten ja intiimien keskustelujen pohjalta kun taas tavallista ns. BDSM mahdollistaakin täydellisen alistumisen turvallisessa tilanteessa, jossa alistava henkilö on sitoutunut noudattamaan alistujan tahtoa. Mitä BDSM ei ole? BDSM ei ole väkivaltaa, koska se on harkiten toteutettua ja osapuolten hyväksymää ja osapuolet nauttivat siitä.

Kummankin tahto on yhtä tärkeä, kuhunkin aktiviteettiin täytyy olla kummankin osapuolen suostumus. Osapuolet keskustelevat näistä rajoistaan ennen seksiä.

Monet subit kutsuvatkin BDSM: Mistä päästäänkin Fifty Shades of Greyhin kohdistuvaan kritiikkiin. Vaikka kyseinen kirjasarja ja elokuva ovatkin tehneet BDSM: Fifty Shades of Greyn toisen päähenkilön Christian Greyn sadomasokistiset taipumukset selitetään kirjoissa lapsuuden traumoilla ja seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi joutumisella.

Tutkimusten mukaan näin ei kuitenkaan ole, BDSM-harrastajat eivät ole sen epätasapainoisempia kuin ns. Toinen epäkohta kirjoissa ja elokuvassa on se, että Christian Grey haluaa hallita Anastasia Steelen elämää sen jokaisella osa-alueella eli he eivät ole keskinäisessä suhteessaan tasa-arvoisia. Tosielämässä BDSM perustuu molemminpuoliseen kunnioitukseen ja luottamukseen ja alistujalla on päättäjän rooli. Oikeassa elämässä pariskunta voi sängyn ulkopuolella olla täysin tasa-arvoisessa suhteessa, vaikka sängyssä toinen olisikin sadisti ja toinen masokisti.

Hellyydellä on BDSM-suhteissa myös tärkeä merkitys, sessio päättyy useimmiten hellyyteen ja läheisyyteen, jonka aikana käydään läpi äskettäin koettuja asioita, toisin kuin Fifty Shades of Grey-kirjoissa, joissa pariskunta suuntaa eri teille pian aktien jälkeen keskustelematta tapahtuneesta ja tuntemuksistaan sen tarkemmin. Käydään siis seuraavaksi läpi yleisimpiä BDSM-myyttejä, joita löysin muutamista verkkoartikkeleista täältä , täältä , täältä , täältä , täältä.

Suostumus, yhteisymmärrys ja neuvotteleminen ovat BDSM: Yksilöt, jotka ovat tehneet tietoisen päätöksen luovuttaa kontrollin jollekulle toiselle, eivät ole kenenkään leikkikaluja.

Alistuminen ei tarkoita sitä, että he nauttisivat sormien joutumisesta oven väliin tai tuntemattomien ihmisten ikävästä kohtelusta yhtään sen enempää kuin muutkaan. Dominoivat henkilöt ovat ilkeitä ja valtaa janoavia persoonia On toki mahdollista, että aidosti toisia hyväksikäyttävä henkilö on kiinnostunut BDSM: Hyvä alistaja on kuitenkin huomaavainen ja hyvin perillä kumppaninsa toiveista. Dominointi ei ole toisen ihmisen työntämistä johonkin suuntaan oman nautinnon saamiseksi vaan hänen miellyttämistään hänen toivomallaan tavalla.

Dominoijan on harjoiteltava kontrolloimista voidakseen viedä kumppaninsa hänen määrittelemilleen rajoille ylittämättä niitä ja riskeeraamatta turvallisuutta.

Lisäksi, vaikka joku on dominoiva BDSM: Seksi liittyy aina BDSM: Näin ei kuitenkaan välttämättä ole. Esimerkiksi bondageen tai fetisseihin nahkaan pukeutuminen jne. BDSM on hyvin väkivaltaista ja kivuliasta Tämä riippuu yksilöstä ja hänen toiveistaan. BDSM merkitsee monille sitomista tai kevyitä aisteihin liittyviä tuntemuksia kuten sulalla hiveleminen , ja jotkut taas pitävät siitä, että heidän takapuolensa piiskataan vereslihalle asti. Kyse on siitä, mistä kukakin saa kiksinsä. Joillekin kivun kokeminen on se juttu, kaikille ei.

BDSM-harrastajan täytyy pukeutua provosoivasti Tämäkin on kiinni henkilön omista toiveista. Jotkut pitävät kaasunaamareihin pukeutumisesta, toiset nahasta, PVC: Joidenkin BDSM-klubien säännöt edellyttävät kinkyä pukeutumista siksi, että vältettäisiin uteliaiden sivullisten vierailut kun harrastajat on helpompi tunnistaa, mutta monet klubit kannustavat pukeutumaan oman mielen mukaisesti, tennareihin ja t-paitaan tai ihan vaan pelkkään bondageteippiin. BDSM-kiinnostuksen voi päätellä ulkonäöstä BDSM-harrastajat ovat hyvin usein koulutettuja, kokopäivätöissä käyviä perheellisiä ihmisiä.

Jotkut heistä käyttävät pieniä koruja tai muita vastaavia tunnuksia lukon muotoiset korut ja vastaavat , joista toinen BDSM: Henkilöt, joilla on BDSM: Suurin osa BDSM-harrastajista näyttäisi tutkimusten perusteella valinneen samankaltaisen roolin kuin heillä arjessakin on.

Johtavassa asemassa olevat ovat dominoivia ja niin edelleen. Usein on kuitenkin myös päinvastoin. Monet työelämässä johtavassa asemassa olevat henkilöt haluavat nimenomaan alistua hallitusti BDSM: Henkilöt, jotka harrastavat BDSM-seksiä, ovat psyykkisesti epätasapainoisempia kuin ns.

Myytti siitä, että BDSM-kiinnostus aiheutuisi siis hyväksikäyttöön liittyvistä traumoista, voidaankin sulkea pois. Australiassa tehdyn tutkimuksen johon osallistui yli 19 16 — vuotiasta perusteella BDSM-harrastajamiehet ovat vähemmän psyykkisesti stressaantuneita kuin vaniljaseksiä harrastavat miehet. Vuonna tehdyn toisen tutkimuksen mukaan BDSM-seksin harrastajat olisivat keskimäärin vähemmän masentuneita, vähemmän ahdistuneita, vähemmän traumaperäisistä stressihäiriöistä kärsiviä, psyykkisesti vähemmän sadistisia, psyykkisesti vähemmän masokistisia ja vähemmän vainoharhaisempia kuin vaniljaseksin harrastajat.

Viimeisimpien tutkimusten mukaan BDSM: BDSM aloittelijoille Aloittelijan oppaita löytyy verkosta englanniksi monia. Suomessa kursseja asiasta ei juurikaan järjestetä, mutta sellaisia suositellaan, jos niihin on mahdollisuus osallistua. Lue siis aiheesta kirja, vieraile sitomiskurssilla tai tutki asiaa verkosta saatavasta materiaalista. On erittäin tärkeä kertoa kumppanille tarkkaan omista tuntemuksista ja omista rajoituksista.

Tilanteet on neuvoteltava kumppanin kanssa tarkkaan ja yksityiskohtaisesti etukäteen. Mitään sellaista ei pidä tehdä, mikä tuntuu epämukavalta. Aloittakaa siis kevyemmillä ja pienemmillä jutuilla ennen kuin etenette rajumpiin asioihin jos edes olette kiinnostuneita hyvin kinkyistä aktiviteeteista.

Silmälappujen käyttäminen on myös hyvä tapa aloittaa SM-kokeilut. Omia tuntemuksia on helpompi havainnoida kun näköaisti on pois pelistä. Tilanteessa voi myös kokea olevansa alistetussa asemassa kun ei näe mitä domina seuraavaksi aikoo. Toinen helppo aloittelijan BDSM-aktiviteetti on bondage eli sitominen.

Kädet voidaan sitoa pään yläpuolelle, selän taakse tai eteen. Ne voidaan sitoa sänkyyn, seinään tai oveen. Myös jalat voidaan sitoa ja henkilö voidaan sitoa paikalleen niin, ettei hän pääse liikkumaan käytännössä ollenkaan.

Bondagen kiihottavuuden sanotaan olevan siinä, ettei sidotulla ole päätäntävaltaa nautintoon, jonka sitoja hänelle seuraavaksi tuottaa. Edellä mainittuja voidaan luonnollisestikin yhdistellä. Henkilö voidaan sitoa ja hänen silmänsä peittää, ennen kuin dominoiva henkilö alkaa tuottaa hänelle mielihyvää muulla tavoin. Apuna voidaan käyttää myös sulkia, erilaisia tekstiilejä, piiskoja, nänninipistimiä tai muita vastaavia, mikäli sidottu pitää ja haluaa sellaisia käytettävän.

Kun olette lopettaneet, panostakaa jälkihoitoon eli kertokaa kokemuksestanne toisillenne, olkaa sylikkäin ja lähellä toisianne. Panostakaan seksin jälkeiseen aikaan, ottakaa suihku yhdessä, kiittäkää toisianne kokemuksestanne.

Näin vahvistatte välistänne intiimiyttä. Mikäli et osaa kertoa kumppanillesi toiveistasi vaniljaseksissäkään, tai hän ei osaa sitä tehdä, älkää ottako BDSM-aktiviteetteja mukaan seksielämäänne, koska ette ole siihen vielä valmiita. Älä myöskään kysymättä tee mitään BDSM: Kysymättä toimiminen voi olla erittäin iso turn-off ja pahimmillaan kumppaniin voi sattua pahastikin, jos teet jotakin yllättävää ja säikäytät hänet. Älä siis kynsi, raavi tai pure kumppaniasi kysymättä ensin hänen mieltymyksistään.

BDSM-seksi vaatii luottamusta, selvää ja yksityiskohtaista kommunikaatiota, itsensä ja toisen osapuolen hyväksymistä ja jos niitä ei ole, on parempi pysytellä ns. Felice Newman käsittelee sivuisessa luvussa mm. Toiseksi eniten käytännön vinkkejä löytyy Diana Cagen Lesbian Sex Biblesta, 7 sivua tekstiä kuvien lisäksi. A Leatherdyke Reader en osaa kommentoida, sillä en omista kumpaakaan.

Hyviä arvioita ovat molemmat niistä saaneet. Newmanin mukaan BDSM-seksistä on monessa mielessä hyötyä niiden harrastajille. Sitomisleikit Nyrkkinainti Sperma Ruiskinta. Bdsm Sitomisleikit Beibi Punapää. Anaali Sitomisleikit Orja Junassa. Aasialainen Bdsm Sitomisleikit Beibi. Ilmaiseksi sinkkuja kiimainen rouva 33 Bdsm suomi and girl Analdin bdsm punapää blondi sitomisleikit lesbo milf. We take no responsibility for the content on any website which we link to.

Milf pornon lataamista Bdsm Milf. NuVid bdsm japanilainen aasialainen fetissi. Tänään Slave keep licking until mistress Miyuki is satisfied xHamster naisdomina bdsm japanilainen. Bdsm seksi tube-videoita Bdsm. Bdsm porno putki videot tahtoa aina pitää sinua tuore ja thrilled koska me olla satoja of suositut läkkäämpi bdsm porno elokuvat ja frequent päivitykset että are going kohteeseen isku sinun lustful mieli!. Woman with brutal collar received cunnilingus and a lot of thrills in pervert's basement Woman with.

Teini porno Bdsm Teini. Sitomisleikit seksitubeja Bdsm Sitomisleikit Dominointi. Analdin bdsm punapää blondi sitomisleikit lesbo milf.

and woman bdsm suomi Yksilöt, jotka ovat tehneet tietoisen päätöksen luovuttaa kontrollin jollekulle toiselle, eivät ole kenenkään leikkikaluja. Ilmaiseksi sinkkuja kiimainen rouva 33 Bdsm suomi and girl Analdin bdsm punapää blondi sitomisleikit lesbo milf. Cory Silverberg, jonka neuvot kävin myös aiemmin läpi fetissejä koskevassa blogipostauksess a. Mene johonkin erotiikkaliikkeeseen tutustumaan välineisiin. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy. Milf pornon lataamista Bdsm Milf.

Jotkut heistä käyttävät pieniä koruja tai muita vastaavia tunnuksia lukon muotoiset korut ja vastaavat , joista toinen BDSM: Henkilöt, joilla on BDSM: Suurin osa BDSM-harrastajista näyttäisi tutkimusten perusteella valinneen samankaltaisen roolin kuin heillä arjessakin on. Johtavassa asemassa olevat ovat dominoivia ja niin edelleen. Usein on kuitenkin myös päinvastoin. Monet työelämässä johtavassa asemassa olevat henkilöt haluavat nimenomaan alistua hallitusti BDSM: Henkilöt, jotka harrastavat BDSM-seksiä, ovat psyykkisesti epätasapainoisempia kuin ns.

Myytti siitä, että BDSM-kiinnostus aiheutuisi siis hyväksikäyttöön liittyvistä traumoista, voidaankin sulkea pois. Australiassa tehdyn tutkimuksen johon osallistui yli 19 16 — vuotiasta perusteella BDSM-harrastajamiehet ovat vähemmän psyykkisesti stressaantuneita kuin vaniljaseksiä harrastavat miehet.

Vuonna tehdyn toisen tutkimuksen mukaan BDSM-seksin harrastajat olisivat keskimäärin vähemmän masentuneita, vähemmän ahdistuneita, vähemmän traumaperäisistä stressihäiriöistä kärsiviä, psyykkisesti vähemmän sadistisia, psyykkisesti vähemmän masokistisia ja vähemmän vainoharhaisempia kuin vaniljaseksin harrastajat.

Viimeisimpien tutkimusten mukaan BDSM: BDSM aloittelijoille Aloittelijan oppaita löytyy verkosta englanniksi monia. Suomessa kursseja asiasta ei juurikaan järjestetä, mutta sellaisia suositellaan, jos niihin on mahdollisuus osallistua. Lue siis aiheesta kirja, vieraile sitomiskurssilla tai tutki asiaa verkosta saatavasta materiaalista.

On erittäin tärkeä kertoa kumppanille tarkkaan omista tuntemuksista ja omista rajoituksista. Tilanteet on neuvoteltava kumppanin kanssa tarkkaan ja yksityiskohtaisesti etukäteen. Mitään sellaista ei pidä tehdä, mikä tuntuu epämukavalta. Aloittakaa siis kevyemmillä ja pienemmillä jutuilla ennen kuin etenette rajumpiin asioihin jos edes olette kiinnostuneita hyvin kinkyistä aktiviteeteista.

Silmälappujen käyttäminen on myös hyvä tapa aloittaa SM-kokeilut. Omia tuntemuksia on helpompi havainnoida kun näköaisti on pois pelistä. Tilanteessa voi myös kokea olevansa alistetussa asemassa kun ei näe mitä domina seuraavaksi aikoo.

Toinen helppo aloittelijan BDSM-aktiviteetti on bondage eli sitominen. Kädet voidaan sitoa pään yläpuolelle, selän taakse tai eteen.

Ne voidaan sitoa sänkyyn, seinään tai oveen. Myös jalat voidaan sitoa ja henkilö voidaan sitoa paikalleen niin, ettei hän pääse liikkumaan käytännössä ollenkaan. Bondagen kiihottavuuden sanotaan olevan siinä, ettei sidotulla ole päätäntävaltaa nautintoon, jonka sitoja hänelle seuraavaksi tuottaa. Edellä mainittuja voidaan luonnollisestikin yhdistellä.

Henkilö voidaan sitoa ja hänen silmänsä peittää, ennen kuin dominoiva henkilö alkaa tuottaa hänelle mielihyvää muulla tavoin.

Apuna voidaan käyttää myös sulkia, erilaisia tekstiilejä, piiskoja, nänninipistimiä tai muita vastaavia, mikäli sidottu pitää ja haluaa sellaisia käytettävän. Kun olette lopettaneet, panostakaa jälkihoitoon eli kertokaa kokemuksestanne toisillenne, olkaa sylikkäin ja lähellä toisianne. Panostakaan seksin jälkeiseen aikaan, ottakaa suihku yhdessä, kiittäkää toisianne kokemuksestanne. Näin vahvistatte välistänne intiimiyttä. Mikäli et osaa kertoa kumppanillesi toiveistasi vaniljaseksissäkään, tai hän ei osaa sitä tehdä, älkää ottako BDSM-aktiviteetteja mukaan seksielämäänne, koska ette ole siihen vielä valmiita.

Älä myöskään kysymättä tee mitään BDSM: Kysymättä toimiminen voi olla erittäin iso turn-off ja pahimmillaan kumppaniin voi sattua pahastikin, jos teet jotakin yllättävää ja säikäytät hänet. Älä siis kynsi, raavi tai pure kumppaniasi kysymättä ensin hänen mieltymyksistään. BDSM-seksi vaatii luottamusta, selvää ja yksityiskohtaista kommunikaatiota, itsensä ja toisen osapuolen hyväksymistä ja jos niitä ei ole, on parempi pysytellä ns.

Felice Newman käsittelee sivuisessa luvussa mm. Toiseksi eniten käytännön vinkkejä löytyy Diana Cagen Lesbian Sex Biblesta, 7 sivua tekstiä kuvien lisäksi. A Leatherdyke Reader en osaa kommentoida, sillä en omista kumpaakaan. Hyviä arvioita ovat molemmat niistä saaneet.

Newmanin mukaan BDSM-seksistä on monessa mielessä hyötyä niiden harrastajille. Käydään nämä hyvät syyt ja hyödyt läpi seuraavaksi. Monet naiset saavat pidemmän BDSM-session seurauksena voimakkaampia orgasmeja.

Nautinnon ja kivun välillä tasapainoileminen voi aikaansaada endorfiinihumalan. Voit kontrolloida tai luopua kontrollista. Harvalla meistä on siihen turvallinen ja yhdessä sovittu mahdollisuus muussa arjessa. Voit leikkiä vuorovaikutussuhteilla, jotka eivät olisi turvallisia reaalielämässä. Todellisuudessa et haluaisi tulla nöyryytetyksi tai piiskatuksi, mutta voit kiihottua kyseisistä asioista leikkeinä turvallisessa ympäristössä.

Jännitystä etsiville BDSM on kuin tunteja kestävä vuoristorata-ajelu. Olet turvassa, mutta matkalla maata kohti avoimessa vaunussa. Voit antautua peloillesi ja tutustua siihen puoleen itseäsi, jota et normaalisti näytä.

Voit riisua arkiset suojamekanismisi. Voit kokea parantumisen ja henkisen puhdistumisen kun luovut kontrollista ja luotat itseesi sekä kumppaniisi. Voit kokea voimakkaampaa intiimiyttä kumppanisi kanssa lähtiessänne tällaiselle löytöretkelle yhdessä kumppanisi kanssa.

Mikäli toinen on kinky ja toinen ei - mahdolliset haasteet Mikäli neuvottelemisesta, asioiden yksityiskohtaisesta läpikäymisestä ennen seksiä, ja turvallisuudesta pidetään huoli, BDSM on siis täysin turvallinen osa seksielämää. Haasteita parisuhteeseen voi kuitenkin tulla tilanteessa, jossa kumppani haluaa BDSM-aktiviteetit osaksi suhdetta, mutta toinen ei. Sama toki pätee muihin seksin osa-alueisiin, joissa kumppanien tahtotila on erilainen. Mitä siis tehdä jos tyttöystävä haluaa kinkympää seksiä, mutta itsellä ei ole siitä kokemusta?

Jos kokeilut kuitenkin kiinnostavat, vaikka kokemusta ei vielä ole, kannattaa keskustella asiasta avoimesti oman kumppanin kanssa ja lukea vaikkapa aiheeseen liittyvää tietoa verkosta. Autostraddlen nimenomaan tätä aihetta perusteellisesti käsittelevässä artikkelissa kehotetaan myös lukemaan tuhmaa kirjallisuutta, katsomaan BDSM-teemaisia videoita näitä löytynee esimerkiksi Pornhubista , liittymään johonkin BDSM-yhteisöön Suomessa tällaisia ovat ainakin BDSM-baari , Sidominut -yhteisö, SMFR sekä Helsingin akateemiset kinkyt eli Häkki , joka järjestää myös köysitreenejä.

Muistakaa myös edetä hitaasti, älkääkä tehkö asioita, jotka vähentäisivät luottamusta välillänne tai jotka riskeeraisivat jommankumman turvallisuuden. Entä tilanne, jos kumppanisi haluaisi BDSM-aktiviteetteja, mutta se on sinulle mahdoton ajatus? Tärkeintä on tietenkin käydä aiheesta avoimet ja rehelliset keskustelut.

Se ettet halua jotakin tiettyä asiaa seksissä, ei tarkoita, että välittäisit hänestä vähemmän. Kumppanisi on myös hyvä miettiä kuinka tärkeästä asiasta on hänelle kysymys. Pystyykö hän olemaan tyytyväinen seksielämäänne, vaikka BDSM puuttuisi siitä jne. Osalle ihmisistä BDSM on yhtä olennainen osa omaa seksuaalisuutta kuin homoseksuaalisuuskin, osalle vain mauste.

Jälkimmäisessä tilanteessa kumppanille voi olla täysin ok, jos BDSM ei ole osa hänen seksielämäänsä. Cory Silverberg, jonka neuvot kävin myös aiemmin läpi fetissejä koskevassa blogipostauksess a. Pyri omasta puolestasi siihen, että kumppanisi ymmärtää mahdollisimman hyvin sen, mitä häneltä toivot kyseisen asian suhteen.

Muita perusteellisia ohjeita seksiin liittyvien keskustelujen käymiseen löytyy esimerkiksi Scarleteen-sivustolta. Entä jos oma kumppani kertoo harrastaneensa BDSM-seksiä aiemmissa suhteissaan, mutta olet itse kokematon sillä alueella? On hyvin luonnollista olla tilanteessa huolissaan omasta riittävyydestään kumppaninsa silmissä. Olennaista on kuitenkin se, mitä kumppanisi jatkossa toivoo.

Jos henkilö on joskus aiemmin pitänyt BDSM: Mieltymykset voivat ajan myötä muuttua. Sama pätee muihinkin seksuaalisiin aktiviteetteihin. Mielipiteemme muuttuvat ja kehittyvät, joskus kyllästymmekin asioihin. Ota ainakin isona luottamuksen osoituksena se, että hän uskoutuu asiasta sinulle.

Mikäli edellä mainituista tilanteista muodostuu hyvistä keskusteluista huolimatta ongelma, jota ette saa yhdessä ratkaistua, apua on saatavilla asiaan perehtyneiltä seksuaalineuvojilta ja -terapeuteilta esimerkiksi Väestöliiton tai Sexpon kautta. Mikäli ette asu pääkaupunkiseudulla, seksuaalineuvontaa on saatavilla yksityisillä lääkäriasemilla, YTHS: Osa niistä koskee omien mieltymysten etsimistä ja löytämistä, koska mahdollisuudethan ovat käytännössä rajattomat. Moni on utelias, muttei tiedä mistä lähteä liikkeelle.

Mikäli BDSM-kokeilut kiinnostavat sinua, muttet tarkkaan tiedä, mistä voisit kiksejä saada, aloita fantasioistasi. Mieti, mistä kiihotut eniten? Mitä kuvittelet mielessäsi kiihottuaksesi kun suljet silmäsi? Kokeile erilaisia tuntemuksia ihollasi, puisista keittiövälineistä metalliesineisiin, kylmiin tai kuumiin asioihin. Mene johonkin erotiikkaliikkeeseen tutustumaan välineisiin. Mikä tuntuu hyvältä kädessäsi? Mitkä materiaalit tuntuvat kiihottavilta? Miltä metallinen vyönsolki tuntuu iholla liu'utettuna?

Miltä tuntuu vaikkapa kynttilän vaha eri korkeuksilta tiputettuna? BDSM-välineet Lopuksi välineistä hiukan. Verkkokaupoista ja erotiikkaliikkeistä löytyy luonnollisesti valtava valikoima BDSM-leikkeihin tarkoitettuja välineitä, sillä kyseessä on hyvä bisnes ja BDSM-aktiviteetteihin suunnitellut välineet soveltuvat aktiviteetteihin luonnollisestikin kaikkein parhaiten.

Minulla ei ole aavistustakaan mistä suomalaiset BDSM-harrastajat niitä pääasiassa hankkivat, mutta suomalaisista erotiikkaliikkeistä löytynee vähintäänkin perusvalikoima BDSM-leluja, esimerkiksi läpsäyttimiä, piiskoja, ruoskia, raippoja, nänninipistimiä, kahleita, sidontaköysiä, sidontateippiä, käsirautoja, suupalloja, silkkinauhoja, silmälappuja, vahakynttilöitä, kaulapantoja, käsikahleita, tai jalkarautoja yksinkertaisimpia leluja mainitakseni.

Mikäli haluat jotakin astetta kinkympää, brittiläisestä Überkinkystä näyttäisi löytyvän varsin kattava valikoima. Briteistä tai muista EU-maista tilatessa on myös se hyvä puoli, ettei tullia tai alvia tarvitse maksaa.

BDSM-välineisiin ei kuitenkaan tarvitse käyttää paljoakaan rahaa. Paksummat köydet, joita saa rautakaupoista, sopivat bondageen oikein hyvin. Ohuiden narujen tai huivien käyttämistä Felice Newman ei suosittele, sillä ne voivat kiristyä aktiviteettien aikana epähuomiossa liian kireälle, estää verenkierron ja vahingoittaa hermoja.

Paksumpi, mieluiten vähintään 0,6 mm paksuinen köysi onkin sitomiseen turvallisempi vaihtoehto. FetishNetwork Dani Dare kovaa. FetishNetwork Dani Dare Sybian. Cuffed Whipped And Toyed Blonde. Bdsm suomi and girl Bdsm suomi and girl Teini porno Bdsm Teini. Analdin sitomisleikit kolmistaan milf anaali bdsm. Bdsm porno tube-videoita Aasialainen Bdsm Sitomisleikit. Tänään Naked babes slavery combination of real porn NuVid bdsm beibi suuret naiset kypsä fetissi piiskaus.

Bdsm Sitomisleikit Dominointi Naisdomina Orja. PornLib isot tissit bdsm amatööri webkamera punapää fetissi. Bdsm suomi and girl Sitomisleikit seksitubeja Bdsm Sitomisleikit Dominointi.

XXXDan nyrkkinainti fetissi nailon bdsm. Sitomisleikit Nyrkkinainti Sperma Ruiskinta. Bdsm Sitomisleikit Beibi Punapää. Anaali Sitomisleikit Orja Junassa.

Aasialainen Bdsm Sitomisleikit Beibi.

0 Replies to “And woman bdsm suomi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *