Sanna kokemuksia

sanna kokemuksia

Siis mikä mahtava idea!! Ja hintakin todella huokea! Kumpa nyt vaan pian saapuisi Jyväskyläänkin tällainen palvelu, sitä odotellessa: Kaupassa käynnin vielä kestän, mutta se ainainen pähkäily siitä mitä kokataan on aivan vihoviimeistä puuhaa. Jos joskus Vaasaan asti rantautuu palvelu ja vielä kasvisversiona niin kyllä testaan: Tee se itse vauva luettu!

Oli hauskasti kirjoitettu ja ihanan leppoisaa luettavaa tällaiselle mammaihmiselle, joka ei reiluun kolmeen vuoteen ole kestäny elokuvien kohdallakaan muuta kuin romanttisia komedioita: Tiedän todella tuon tunteen. Julmettu ahdistus, joten pitäydytään kepeässä. Ei mulla muuta, mutta halusin tulla vain kertomaan että nappasin tänään kirjaston hyllystä uuden kirjasi. Se lienee mukavasti tasapainottaa ajoittain rankkoja opiskelujuttuja.

Tein tästä itsekin postauksen omakustanteisen ja viiden viikon jälkeen lopetin tilauksen. En ollut saanut yhden yhtä laskua oikein, olen lähettänyt spostia ja soitellut niistä, aina luvataan ja kuitenkin laitetaan väärin. Tämän viikon listalla oli mm. Luvattiin hyvittää laskussa ja käskettiin hakea potut kaupasta itse. Ja kasvain, ihan normilasku tuli. ARGH että menee hermot, soitan varmaan viidettätoista kertaa asiasta lasku sitten.

Periaatteessa ihana juttu, mutta ontuu kyllä vielä. Loistava liikeidea, mutta jos palvelun toimivuuteen ei saada parannuksia, ei kanna kyllä pitkälle: Mitään selitystä virheille en saanut, kiiteltiin vain palautteesta. Ja nyt sitten odottelen, milloin saisin sen uuden laskun Itse ainakin arvostan isosti sitä, että palautteisiin vastataan asap ja annetaan jokin selitys mokille jne. Sannan ruokakassi Te, jotka blogia olette lukeneet edes jonkin aikaa, tiedätte, että minä rakastan arkea. Edellinen juttu Seuraava juttu.

Kommentit Jeee - ruokakassin omilla sivuilla ei kerrottu ts. Selvitän ja palaan asiaan: Se olisi kyllä varmasti todella hyvä lisä nykyisen kassin rinnalle! Lukekaahan Sanna ja muut tästä vinkkiä: Toivotavaan, että ruokakassin levikkialue ja erityisruokavaliorepertuaari laajenee. Lilinkotisäätiöllä tehtiin vuonna kolmen palvelutalon kokemusarviointitutkimus, jossa selvitettiin asukkaiden ja työntekijöiden kokemuksia asumis- ja kuntoutuspalvelujen laadusta ja kehittämistarpeista.

Arvioinnissa selvisi se, ettei asukkaiden mielestä ohjaajilla ole riittävästi aikaa asukkaille. Asukkaat kaipasivat enemmän tukea ohjaajilta. Myös työntekijät kokivat, että henkilökuntaa oli liian vähän, eikä asukkaille ehditty antaa niin paljon tukea kuin mitä he tarvitsisivat.

Kehittämistarpeeksi kirjattiin ohjaajien työn uudelleen organisointi. Vuonna säätiö teki rakenteellisia muutoksia. Opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää, miten asukkaat kokevat omaohjaaja-käytännöt työn uudelleenorganisoinnin jälkeen. Opinnäytetyö on laadullinen tutkimus, joka toteutettiin teemahaastatteluilla. Opinnäytetyötä varten haastateltiin yhteensä kymmentä asukasta Lilinkotisäätiön kahdesta asumisyksiköstä. Tulosten perusteella asukkaat pitivät omaohjaajuutta merkityksellisenä.

Omaohjaajan apu koettiin tärkeäksi arjen askareissa. Omaohjaaja toimi ikään kuin peilinä asukkaan ajatuksille. Omaohjaajalta oli saatu tukea, mutta silti koettiin, ettei kenenkään kanssa voinut oikein jutella.

sanna kokemuksia On ollut sanna kokemuksia ymmärtää, ettei sitä vihersalaattia aina tarvita. Tässä toisen valitsemisessa on se hyvä puoli, että tulee maistettua jotain uutta, mitä ei ehkä muuten tulisi tehneeksi. Sen lisäksi käytämme joko vähälaktoosisia tai laktoosittomia maitotuotteita ruokakasseissa. Juri Kinnunen Ykkösen Veikkauksen kuukauden pelaaja. On tuo kyllä kätevä jos on oikeasti kaikkiruokainen, osaa tehdä reseptistä ruokaa ja ehkä myös just perheille sopivampi. Edellinen juttu Seuraava juttu. Asiakkaat kokivat toimintakykynsä, osallisuutensa, elämänlaatunsa ja elämänhallintansa parantuneen sekä yleisen hyvinvoinnin lisääntyneen päiväryhmätoimintaan osallistumisen myötä.

Sanna kokemuksia -

Tästä syömme myös viikonlopun ateriat. Eli voin skipata kaiken sen, jota inhoan — suunnittelun ja kaupassakäynnin — ja keskittyä parhaaseen osuuteen:

Kuten varmasti olette huomanneet, erilaiset arjenhelpottamismeinigit ovat erittäin tervetulleita tähän taloon — niinpä suhtaudun niiden testaamiseen aina hyvinkin positiivisesti. Kotiinkuljetuksella meillä on tilattu ruokaa kotiin useinkin, ja nyt tänä syksynä olen bongannut sekä katukuvasta että somesta paljon  Sannan ruokakassin mainoksia; tässä palvelussa kotiovelle siis toimitetaan useamman päivän valmis ruokalista, reseptit ja ruokiin tarvittavat ainekset.

Mutta silti joskus on kiva kokeilla jotain ihan muuta. Ostoskassien purkaminen on aina ollut Seelan lempparihommia. Ainekset näyttivät heti ensisilmäyksellä hyviltä.

Oli sesonkikasviksia, kotimaista, luomua…. Näistä ensimmäiseen ja viimeiseen reseptiin Joel teki minulle kasvisvariaatiot: Ihan helposti siis sujui, vaikka olikin yksi vege talossa. Minä olin vähän tylsimys ja sanoin, että tällä eka kerralla älä sooloile. Että kokeillaan huvikseen ihan just tasan reseptin mukaan ensin. Heh lapset muuten suhtautuivat tähän ruokakassikokeiluun kuin suureen seikkailuun — nytpä ei päätetäkään ruokaa itse lihapullia!

Meininki oli yllättävän ennakkoluuloton:. Ruoanlaitossa meni Joelilla suunnilleen saman verran kuin tavallisesti: Kolmannen illan pasta-annoksissa kuitenkin oli yllättävän paljon työvaiheita meidän talon normaalikokkailuihin verrattuna — lopputulos silti palkitsi:. Ultimate-erityismaininta kuitenkin porkkanakeittopäivän papulevitteelle: Siis ihan-ihan-ihan pos-ket-to-man hyvää.

No hei elämä risaseks, aion sanoa sen: Kaikki ruoat jättivät myös tosi  keveän  olon. Minulla on ehkä vähän taipumuksena iltaisin syödä itseni kasvispöperöillä sellaiseen siunattuun puolitajuttomuus-uhh-ähkyyyn. Nytkin oli maha täynnä, mutta ei mitään totaaliöverioloja. Olikohan muuten sattumaa vai täydelliseksi hiottua reseptiikkaa: Yksi pihvi ja vähän pastaa taisi jäädä seuraaville päiville, mutta muuten kattilat syötiin täsmällisesti tyhjiksi.

Aineksistakaan ei jäänyt ruokahävikkiä; ainekset oli mitoitettu juuri ruokiin sopiviksi. Ja ruoat olivat siis kaikki vaihtelevia ja   hyviä ; aiotaan kokeilla toistekin! Jos testaaminen kiinnostaa teistä muitakin, tässäpä alekoodi käyttöönne: Jos Sannan ruokakassin sivulle menee tämän postauksen linkkien kautta, alekoodi tulee sinne jo automaattisesti käyttöön.

Mutta voi tietysti mennä myös suoralla nettiosoitteella ja syöttää koodin käsin. Palvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla esim. Tuusula ja Nurmijärvi ovat mukana , ja myöhemmin palvelu on laajentamassa myös Turun ja Tampereen seuduille. Sannan ruokakassin sivulta voi tarkistaa, toimitetaanko palvelua omalle postinumeroalueelle.

Kasseja on siis tarjolla perhekasseja 3 tai 5 illallista neljälle hengelle , gluteenittomia perhekasseja samat koot , pikakasseja 3 illallista 2 tai 4 hengelle sekä hedelmäkasseja 3,5 kiloa tuoreita hedelmiä. Ja tuo meidän testaama vaihtoehto oli siis neljän hengen pikakassi. Ruokakassit tilataan vähintään viikkoa etukäteen, ja kassien toimitus on aina maanantai-iltaisin.

Tilaus on periaatteessa jatkuva voi valita viikon tai kahden viikon välit , mutta tilauksessa voi pitää taukoja miten haluaa tai perua sen koska haluaa — aina vaan viimeistään 7 päivää ennen toimitusaikaa maanantaita ilmoitus. Hei tiedäkkö meilläkin on nyt pari viikkoa tilattu perhekassia kotiin ja ollaan kyllä oltu niin tyytyväisiä! Ruoka on hyvälaatuista ja maistuu lapsille myös tosi hyvin ja on kivaa kun ei tarvitse itse miettiä mitä pöperöä sitä oikein tekisi.

Ja just ruoan hyvälaatuisuus yllätti positiivisesti — heti noista aineksista tuli sellainen olo, että vau, onpa terveellistä: Valittavana on pikakassi, jonka ruokien pitäisi valmistua minuutissa, tai perhekassi, jonka ruoat valmistuvat minuutissa. Ruokakassin saa myös gluteenittomana. Palvelu vastaa iänikuiseen kysymykseen siitä, että mitä tänään ruoaksi.

Omasta mielestäni se onkin koko homman paras puoli. Ruoat kun tuppaavat ainakin meillä toistamaan itseään. Periaatteessahan sitä voisi ihan hyvin etsiä netistä uusia ruokaohjeita, hakea tavarat itse kaupasta ja kokata sapuskat.

Mutta miten se on niin vaikeaa, ettei vaan tule tehtyä? Sannan ruokakassi tekee homman siinä mielessä helpoksi, että joku toinen valitsee mitä meillä syödään tänään. Tässä toisen valitsemisessa on se hyvä puoli, että tulee maistettua jotain uutta, mitä ei ehkä muuten tulisi tehneeksi. Meillä suosituimmat raaka-aineet ovat jauheliha, kana ja lohi.

Niistä suosin yleensä paria erilaista valmistustapaa. Tutuista raaka-ainaista tulee ruokaa nyt laitettua eri tavalla kuin mihin on tottunut.

Ruokakassi aiheutti lisäksi sen, että tulee kokattua raaka-aineista, joista en ollut ikinä kokannut. Myös uudet mausteet tulevat tutuiksi.

Tässä yksi uusi ruoka, joka oli hyvää: Olen tilannut ruokakassia monta viikkoa ja säännöstellyt hommaa niin, että perun aina välillä kassin yhdeltä tai useammalta viikolta ja välillä sitten taas annan sen tulla. Peruminen onnistuu helposti netissä, mutta se pitää muistaa hoitaa vähintään viikkoa aikaisemmin. Jonkin verran pitää siis ennakoida esimerkiksi sitä, kuinka monena arki-iltana on kotona laittamassa ruokaa eikä ole heti töiden jälkeen esimerkiksi lasten harrastuksia.

Jos on menoa, olen katsonut parhaaksi valmistaa vanhoja, tuttuja ruokia, koska niitä on tottunut laittamaan ja homma sujuu siksi nopeammin. Vaikka pikakassin ruokien pitäisi valmistua noin puolessa tunnissa, minulla kyllä on mennyt yleensä kauemmin. Huono puoli on nimittäin se, että ateriat ovat edellyttäneet aika paljon pilkkomista. Siinä kun pilkkoo ja samalla lukee ohjeesta meneillään olevaa työvaihetta ja ehkä myös samalla keittää tai paistaa jotain, niin pasmat menevät aika nopeasti sekaisin, jos lapset vaativat samalla huomiota.

En tiedä johtuuko päivän aikana kertyvästä runsaasta informaatiotulvasta vai mistä, mutta tuo tilanne on itselleni todella haasteellinen ja valitettavasti ruokakassin ruokia kokatessa lapsilla on välillä vähän äkäinen ja poissaoleva äiti, joka yrittää keskittyä moneen asiaan yhtä aikaa. Uusien ruokien tekeminen kun ei suju aivan automaattiohjauksella. Eli tässä mielessä homma vaatii jonkin verran tsemppiä itseltä työpäivän jälkeen.

Olen sekasyöjä, mutta lihan suhteen on kuitenkin aikamoisia rajoitteita. Noista mainitsemistasi ruuista pihvi ja possu olisivat jääneet kokonaan syömättä. Siis mikä mahtava idea!!

Ja hintakin todella huokea! Kumpa nyt vaan pian saapuisi Jyväskyläänkin tällainen palvelu, sitä odotellessa: Kaupassa käynnin vielä kestän, mutta se ainainen pähkäily siitä mitä kokataan on aivan vihoviimeistä puuhaa.

Jos joskus Vaasaan asti rantautuu palvelu ja vielä kasvisversiona niin kyllä testaan: Tee se itse vauva luettu! Oli hauskasti kirjoitettu ja ihanan leppoisaa luettavaa tällaiselle mammaihmiselle, joka ei reiluun kolmeen vuoteen ole kestäny elokuvien kohdallakaan muuta kuin romanttisia komedioita: Tiedän todella tuon tunteen. Julmettu ahdistus, joten pitäydytään kepeässä. Ei mulla muuta, mutta halusin tulla vain kertomaan että nappasin tänään kirjaston hyllystä uuden kirjasi.

Se lienee mukavasti tasapainottaa ajoittain rankkoja opiskelujuttuja. Tein tästä itsekin postauksen omakustanteisen ja viiden viikon jälkeen lopetin tilauksen. En ollut saanut yhden yhtä laskua oikein, olen lähettänyt spostia ja soitellut niistä, aina luvataan ja kuitenkin laitetaan väärin.

Tämän viikon listalla oli mm. Luvattiin hyvittää laskussa ja käskettiin hakea potut kaupasta itse. Ja kasvain, ihan normilasku tuli. ARGH että menee hermot, soitan varmaan viidettätoista kertaa asiasta lasku sitten.

Sanna kokemuksia -

PK Vantaan Sanna Saarinen pitää tulevia naisten Mestarien liigan pelejä hienoina kokemuksina ja näyttöpaikkoina. Tuotteet hyvitettiin seuraavassa laskussa. Siinä sitä seisoo aina väsyneenä työpäivän jälkeen nälkäinen lapsi käsipuolessa ja mieleen tulee tasan yksi ruoka — jauhelihakastike. Siinä pääpiirteittäin Sannan Ruokakassi -palvelun idea. Sanna kokemuksia Might Also Like.

0 Replies to “Sanna kokemuksia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *