Kristillinen deittipalvelu ikävä suomi

kristillinen deittipalvelu ikävä suomi

Avioliitossa ehtii niitä harrastamaan ja avioliittoa kohti molempien kannattaa pyrkiä jo alkumetreiltä saakka. Polulla tulee olemaan ylä- ja alamäkiä, ottakaa ylämäet oppina ja viisauden jakajana, olkaa miehenne kanssa rinnakkain, kohdatkaa yhdessä niin keveät kuin myrskyisätkin tuulet.

Siis maailman suurimpien kusipäiden deitti tuo. Uskovaisuus on sitä että kunhan ei polta ja juo ja on virittänyt moraalinsa äärimmilleen saa olla täys kusipää. Ja sellaiseksi ne tulevatkin. Ennen niin mukava kaveri saattaa muuttua uskovaiseksi tultuaan niin kusipääksi että sormet syyhyää vetää pataan sitä!

Kristilliseksi voidaan sanoa jotain ilmiötä, ryhmittymää tms. Mutta ihminen on kristitty jos hän uskoo Jeesuksen Kristuksen olevan Jumalan poika ja kuolleen meidän syntiemme sovitukseksi. Ja se on tässä koko asia. Kirkkoon kuuluminen tai kuulumattomuus ei asiaan vaikuta. Puhut kyllä herrallesi uskolliseen tyyliin!

Mutta kuulostaa kyllä todella ikävystyttävältä ja herkemmällä mielellä kuunneltuna suorastaan inhottavalta! Ja ihan näin ihmisenä sanoisin, että olisit hiljaa mieluummin -mutta oikein kun ponnistelen, niin saan sanotuksi, että hae apua -Kehnohan vain kusettaa sinua; hetken hurmaa, mutta sä unohdat, että ihmisen sielu on ikuinen.

Ja noin siitä ikuisuudesta tulee vittumaisen pitkä ja karmea, kuin ikuisuus Pasilassa ilman patjaa ja safkaa potenssiin 5. Ja korjaus virheelliseen käsitykseesi: Juomisella tai blaadaamisella ei siihen ole mitään vaikutusta.

Vaikka ehkä niistäkin sit pääsee, mutta se ei ole oleellista. Se kristillinen deitti on sairain paikka, mihin ikinä olen ilomoitukseni laittanut. Väittäisin, että siellä on enemmän sairaita kavereita kuin Suomi Kaikilla on uskonto ykkösasia maailmassa.. Ei kannata mennä siihen halpaan, että ne, jotka kristilliselle deittipalstalle laittavat ilmoituksen olisivat ja edustaisivat todella noita arvoja.

Tunnen yhden psykopaatin, joka sellaiseen on ilmoituksen laittanut. Katsokaa ennen kuin kadutte. Ja tämä suomi24 vilisee eriasteisia luonnevammaisia tyyppejä, jotka käyvät toisten persoonille mitättömistä syistä.

Sanon vain, että on parempi olla yksin, kuin alistettuna tai henkisesti tai fyysisesti pahoinpideltynä. Vähän samat on fiilikset. Eniten tälläistä "tapakristittyä" häiritsee ihmisten uskontokeskeisyys jopa siinä määrin, että uskonto laitetaan jopa oman elämän ja parisuhteen edelle. Tai ainakin sellainen mielikuva minulle jäi. Eräs uskossa oleva nainen jäin arvoitukseksi. Hänelle uskonto tuntui olevan kaikki kaikessa, jopa siinä määrin, että hyvä kun nainen uskalsi elää omaa elämäänsä. Toisaalta, sama nainen kysyi minulta, mitä mieltä minä olen pettämisestä.

Vastaavasti nainen totesi, että eihän sitä koskaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. No, tuon jälkeen otin ilmoitukseni pois koko palvelusta, jossa kolme tärkeintä kriteeriä tuntuu olevan uskonto, uskonto ja uskonto. Eli aika sakeaa sakkia siellä on - myös. Toki joku aito ja fiksukin. Mutta varovainen saa olla.

Jotkut ovat onnistuneet parantumaan alkoholismista omaksumalla toisen jumalan - uskonnon. Kai se on heidän terveydelleen parempi kuin humalassa örveltäminen. Minä on hakisi miestä, joka sanoo olevansa jonkun uskonnon jäsen. Itse olen enempi agnostikko.

Uskon sen, mitä uskonnot kutsuvat jumalaksi, olevan se energia, joka sitoo jokaista atomia - voima, jota emme osaa selittää, mutta tiedämme, että se on läsnä joka solussa, molekyylissä ja atomissa.

Henkisyys on eri asia kuin uskonnollisuus. En jaksaisi kauan kuunnella uskonnollisia latteuksia ja fraaseja. Omilla aivoillaan ajattelemalla ihminen pysyy tasapainoisempana. Etsi niiden seuraa, jotka etsivät totuutta. Karta niitä, jotka luulevat sen löytäneensä - siinä minun mottoni. Etsivä ei saa löytää 3. Kuinka moni ihailee miestä, joka etsii kotiavaimaan, mutta halveksii häntä, kun hän lopulta kertoo löytäneensä ne?

Usko onkin loistava kainalosauva. Mikäs sen paremmin pitää pystyssä? Nyt kävi vain näin. Tekisi mieli heittää jotain uskisläppää tähän loppuun mutta se taitaisi mennä monelta ei-uskis-lukijalta yli hilseen. Joten ei muuta kuin rukoilemaan "Jos sinä Jumala olet olemassa, niin Ahdistavin ja pöllöin deitti, missä olen ikinä ollut.. Sanaakaan ei kirjoiteta, ennenkuin kuvapyynntö menee perille! Ne harvat, jotka kirjoittavat ovat lähinnä mielenterveyspotilaita Nettideitti ei toimi, otin kaikkialta profiilit pois, jos livessä ei tapaa, niin olen ilman.

Kotisataman deitissä huvittaa se, kuinka ihmiset ovat niin uskonnollisen tekopyhiä. Samaan aikaan ollaan niin pinnallisia, että sitä aloitetta ei voi tehdä noin karrikoiden ennen kuin vastapuolen kuva ja varallisuustiedot on nähty. Herää vain kysymys, kumpi on lopulta pinnallisempi, tavallinen tapakristity, vai itsensä uskonnon voimalla jalustalle nostanut ihminen.

Minulla on profiili tällä hetkellä kotisataman deitissä. Minun kohdalla sielläkin on yhtä hiljaista kuin muillakin deitti sivuilla joissa profiilini on ollut. Tietysti sinua voi onnistaa vaikka kuinka nopeasti. Yksin Jumala sen tietää. Lämpöistä kesän jatkoa T: Tiedän, että eräs pelimies temmeltää sielläkin. Hän sanoi, että siellä vasta helppo onkin naisia höynäyttää. Varovaisuutta sielläkin, kaikki ei sitä miltä tekstissä lukee. Kuka haluaisi nu55ia uskista?

Mä en ainakaan halua ihmistä joka ei ole uskovainen ja siihen on perusteet, joka päivä luen uskosta osattomien tekemiä murhia ja raiskauksia hesarin sivuilta,hyi saatana mitä porukkaa noi jumalattomat, ei uskovaiset noita joka päivä tee! Eikä ne edes ole uskovia, vaan kuvitteleevat että sieltä voi muutkin etsiä. Muutama vuosi kotisataman deitissä, tulos: Kristillisessä deitissä tökkii juuri eniten se, että nimenomaan uskonto ja uskonasiat tuntuvat menevän järjestäin ihmissuhteen ja kumppanin ohitse.

Kuka kaipaa nurkkiinsa poissaolevaa ihmistä, joka pitää itseään uskonnon vaikutuksesta muita parempana ja jolle uskonto on aina ja kaikki kaikessa?! Se on toki huomattu, että Suoli24 ei toimi, sillä tällä foorumilla oikeasti elämänkumppania hakevat ovat nykyisin vain pieni vähemmistö. Suurin osa on sukupuoleen katsomatta hakemassa vain seksiseuraa, vaikka ilmoituksissa annettaisiin muuta ymmärtää. Mutta, meno ei ole kristillisessä deitissä sen paremmin. Siellä ongelmana on taas suvaitsemattomuus, joka kumpuaa siitä, kun maailmaan katsotaan tiukasti sen oman uskonnon vääristämien lasien lävitse.

Suvaitsemattomuutta on erityisesti se, että tuomitaan "uskonnottomia" ihmisiä, vaikka heitä ihmisinä ei edes tunneta. Jumala teki ihmiset omaksi kuvakseen - herjaa ihmisiä, ei rakasta Jumalaa. Kuka mielenterveysongelmainen on valinnut syntyessään kestävänsä sen koko loppuelämänsä ajan?

Ole lohdullinen että olet siunattu ja tämä sairaus ei ole sinua kohdannut Siunausta, ymmärrystä, rakkautta - sitä mitä Jeesuskin vankeja ja sairaita kohtaan koki Kommentoi.

Katsoin eilen dokumenttia, jossa käsiteltiin valtavan asteroidin törmäyksen aiheuttamaa tuhoa kaikkialla maailmassa. Raamatun ilmestystenkirjassa kerrotaan, että ihmiset rukoilevat vuorien kaatuvan päälleen. Koeolosuhteissa, jossa jäljiteltiin tapahtunutta, todettiin ,että vaikka maan päällä on melkein tuhat astetta lämmintä, jo kymmenen senttiä maan alla lämpötila oli n.

Tämä selittäisi ilmestystenkirjan sanat, joissa kerrotaan ihmisten rukoilevan, että "vuoret kaatuisivat päälle". Ei siihen välttämättä ydinpommeja tarvita maan kärventämiseen, pelkkä valtava asteroidi riittää. Kokemuksella ja hyvin monta pettymystä kokeneelta naiselta. Ihan samaa kastia siellä on negatiivisesti. Ihmiset ilmoittavat olevan saa uskossa,mutta elämä heillä toisenlaista.

Pitkiäkin ajatuksen vaihtoa ja sitten näkemisten jälkeen osoittautunut kaikkea muuta olevaksi. Räävittömyyttä ja likaisia juttuja sielläkin. Joskus ajatellutkin että ns maallisella deitilläkin olisi järkevämpiä ihmisiä. Ja minäkin hain vain kunnollista uskovaista puuolisoa. Olkaa varovaisia,kaikki ei tosiaan ole sitä mitä sanoo!!! Millainen profiili siellä luodaan? Näkyykö oma nimi tms. En tiedä muista kristillisistä deiteistä kuin Kotisatamasta http: Kotisataman profiili toimii itse valitulla nimimerkillä eli omaa nimeä ei näy profiilin selailijoille.

Profiilissa on profiilikuvan lisäksi mahdollisuus täyttää valikoista kohtia mm. Tuolla on moniin muihin palveluihin verrattuna hyvin asiallisesti käyttäytyvää porukkaa ja hyviä keskusteluja saa aikaiseksi melko helposti. Kuitenkin minusta tuntuu että Kotisatama kärsii tällä hetkellä siitä että siellä on kuitenkin suhteellisen vähän väkeä mistä syystä samanhenkisen seuran löytäminen ei ole välttämättä helppoa. Kristittyjäkin kun on niin kovin erilaisia.

Jos jo pentuna tykkäsi olla insestin uhri ja manipuloinnin kohteena niin tuohan on luonteva jatkumo. Minä seurustelin ammattikoulussa kristillisen pojan kanssa.

Ikävä kyllä suhteemme kaatui lopulta hänen perhepiirinsä painostukseen. En ole itse kristitty ja heidän perheensä oli ja lopulta se alkoi olla liian iso kynnys pojalle. Nykyään hän on naimisissa kristityn naisen kanssa. Todellinen kristitty rukoilee sopivan kumppanin löytymistä ja Jumalan ohjausta elämäänsä. Onnen etsijät voi mennä noillakin sivuilla harhaan, myös siellä on ohdakkeita. Miksi uskomaton etsii uskovaisen seuraa, Jumala varoittaa uskovaa ottamasta uskomatonta puolisokseen.

Samaa lajia kuin netissä yleensä. Lähetin joitain "hei mitä kuuluu" viestejä. Joidenkin vastauksissa ilmoitettiin nimeni vaikka ilmottauduin eri sähköpostilla mitä nimeni on varovaisuus syistä. Luultavasti netin kautta saa ongittua ir osoitteen.

Käytin tablettia joka rekistöröity nimelläni, siis puhelin liittymä. Nämä "vastapuolet" sitten ehdottelivat käymään helluntaisten kokouksissa. Enään puuttuu oveen koputtelijat hymyineen. Olen kokeillut vain kristillistä dieettiä, pelkkää ehtoollisleipää ja viiniä joka pv. Kotisataman deitti on oman kokemuksenikin mukaan syvältä niinkuin monen muunkin: Oon rauhallinen tavallinen peruskuntoinen elektroniikkaa ja iltalukiota itse-opiskeleva 36v mies.

Kiinnostuksia runot ja taiteet. Tahdon perheen niin pian kuin mahdollista. Eläin ja Lapsi rakas. Muita harrastuksia on keksiä vanhuksia ja lapsia auttavia keksintöjä.

Asun Turussa, Ehkä muutan Helsinkiin. Käyn turun Kotiseurakunnasa ja Hope-seurakunnassa , usko tuo voimaa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Mitä Sinä ymmärrät arvoista?? Missä ovat kunnon arvot? Siis mikä maa tai planeetta?

Jos et ymmärrä maata, tai planeettaa, sinuna menisin ottamaan kitaratunteja Kumpulaisen Sepiltä, koska kaksi tiedotonta, on parempi kuin yksi neuvoton agnostikko. Lue Raamattua, historiaa,biologiaa, niin tulet näkemään myös tulevaisuuden! Jeesus tulee pian, ja kuten huomaat maailma menee kolisten kohti pohjaa. Tänään jo huomaavat kaikki ihmiset sen. Nooan päivinä oli homous arvossaan, Sodoman päivinä, sama juttu, ja nyt praidkulkueet, homot saava adoptoida pikkupoikaparkoja, jne.

Jeesus tulee pian toisen kerran, eihän se ole sinulle myöhäistä? Lue todella Raamattua, ja anna elämäsi Herralle, se kolisee paremmin kuin kokat, hessut,pirtelö, pisse ym. Kyllä mä uskon että homot adoptiolapsensa hyvin hoitavat. Sekotatko nyt homot ja pedofiilit keskenään sinä jäbä? Muuten puhut ihan asiaa monessa mielessä..

Olen 48 vuotias mies pohjoiskarjalasta. Jos kaipaa uskovia ystäviä niin voi kai löytyä sieltä kirkko caffeesta. Itse kaipaan myös uskovia ystäviä. Olen vasta avioitunut 35 vuotias nainen Keski-Suomesta.

Olen pyörinyt kolmen eri kirkon mukana. Tällä hetkellä en ole missään niistä, mutta kun oikean paikan löydän, on aikomus liittyä johonkin seurakuntaan. Mulla on myös oma pieni nettikauppa, haluatko ottaa osaa siihen vaikkapa kirjoittamalla sinne juttuja tai vetää blogia.

Olen kiinnostunut koruista, käsitöistä, musiikista, laulamisesta, kirjoittamisesta. Olen pitkän tieni käynyt läpi elämässäni, elämänkokemusta siis löytyy. Olen kiinnostunut hengellisistä etsijöistä, mutta myös niistä jotka ovat antaneet elämänsä Jeesukselle. Toivoisin kivaa keskustelunvaihtoa ja ei liian tiukkapitoista ilmapiiriä kuitenkaan. Pääasia että sinulla on elämänarvoja. Olen vähän katsellut uskovien keskusteluja täällä, mutta aika ahdistavilta tuntuvat, aika paljon on riitelyä ja toraa, mikä on tosi ikävää.

Väliin tunnen yksinäisyyttä ja mietin onko olemassa samanmielistä, saman ikäluokan miestä, jolle elämä ei ole ollut pelkkää keskiluokkaista perushöttöä siis ei millään pahalla perushyväosaisia, ihmisiä kohtaan: Vai onko taivallettava yksin? Ok, Herra sen tietää ja hyvä niin, Hän tietää ajat ja oikeat polut.

Mut mukavaa jos tätäkin kautta joillekin yhteyksiä syntyy. Tuota vaan olen pohtinut laajemminkin. Miksi yksinäisyydestä kärsivät miehet ja naiset eivät kohtaa toisiaan? Miehet ja naiset, jotka tahtovat löytää kumppanin ja etsimisessä on vakavuutta.

Mitähän mahdoit tarkoittaa perushyväosainen? Minä 77 vuonna syntynyt mies,viimekesänä uskossa uudistunut ja mielelläni tutustuisin uskovaiseen naiseen Hei, Uskovia ystäviä etsin minäkin. Minäkin kaipaisiin jotakuta samanhenkistä uskovaa ihmistä.

Tulen ei-uskovasta perheestä ja olen naimisissa ei-uskovan kanssa. Asun Jyväskylässä, olen vuotias nainen ja kuulun vapaakirkkoon. Laittakaa mulle sähköpostia osoitteeseen: Jos elämääsi ohjaa perinteisemmät, hengelliset arvot niin otappa yhteyttä!

Etsin pk-seudulta tai miksei muualtakin uskovaa ystävää vaikkapa Tuomasmessuun tms. Etsin uskovaa ystävää Helsingistä. Olen vuotias mies ja asustelen Itä-Helsingissä. Tykkään ulkoilusta ja retkeilystä. Pyöräilen paljon ihan arkipyöräilyä, mutta kyllä pyöräretketkin kiinnostaa. Olen ollut uskossa n.

Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan - Ulkomaan uutiset - Venus Williams putosi heti avauskierroksella - Muut lajit - Nyt puhuu Liverpoolin maalivahti - itki ja pyysi anteeksi kaikilta: Pitäähän sen olla kookas, että jaksaa kynää pystyssä pidellä! Syövyttävää ainetta valui maahan rekkakolarissa Valtatie 9: Teeri pölähti lentoon - johtajan törpönlaukaus kävi todella kalliiksi.

0 Replies to “Kristillinen deittipalvelu ikävä suomi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *